Аварийно кацане на самолет изпрати 25 души в болница

Самолет на авиокомпания "Бритиш еъруейс", изпълняващ полет от Сан Франциско за Лондон, извърши аварийно кацане във Ванкувър късно през нощта на понеделник.

Обратно в новината

Коментари - Аварийно кацане на самолет изпрати 25 души в болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ВИЕ КАК МИСЛИТЕ, ДАЛИ ДРУГАРКАТА ТЕРЕЗА, ЩЕ СИ ИЗВАДИ ТАПИТЕ ОТ УШИТЕ? :)

Зор Видел, американския писател разказа за Дира: Този отровен газ, тръгна от 66 военни членове на екипажа а те се наакаха от страх когато разбраха че Ирак е цел на мисията

От години се коментира навлизането на изгорели газове от двигателите на самолета в климатичната система. Обаче авиокмпаниите са правят на ''ударени''. И да, всеки път като летите със самолет драги зрители и авиослушатели, дишате яко изгорели газове от турбините на смальотите.... и атва като се преземите давате заето няколко часа......

1/ От известно време в ютюб упоритo се публикуват коментари, че Земята не е кълбовидна, а плоска, и се привеждат множество "доказателства" за това. Едно от които е, че няма самолетни маршрути север-юг. Дава се пример с това как се лети с дестинация Нова Зеландия и пр. Че небосвода над нас е само един купол, отвъд който човек не е прониквал. В тази връзка се цитира и Сътворението на света според Стария завет на Библията... 2/ Магнитните полюси са се преместили, което налага подобен маршрут през Ванкувър и т.н. 3/ Както казваше един познат, нищо не е такова, каквото изглежда и ни го представят. А един друг познат казваше, изхождайки от всичко това и "матрицата", в която живеем, че единственото достоверно нещо, което ни е останало, това е двоен припек на гроздова ракия с подходящата, добре направена шопска салата (...и чушките да са печени). 4/ В крайна с/ка няма място за безпокойство, а утешението е, че живеем в най-интересните времена от зората на човечеството. Така че придържайте се към истинските неща!

Това е отговора за "Живота, Вселената и всичко останало..." Но, какъв е въпроса???

хм, не беше ли 42,като ника ти ;)

Актуален synopsis (update) - последни новини и коментари от края на времената (епохата). Разбира се и коментар-реплика на предшестващите коментари...

Той е м/у редовете. Младостта е хъубаво нещо, но трябва и опит, и преживяването на този опит. А истинският отовор на въпроса ти гласи: Задай правилно въпроса си, ако искаш да получиш верния отговор.

Някой път (след ремонт или настройка на летището) тестват много дълго двигателите преди да излетят. Аз лично съм пртеживявал неколкратно този ужас - изгорелите газове влизат в самолета.

Трабантът не е самолет

откъде се взима въздух за салона?м?аааааааааааа,не знаеш.ясно....

22 членове на екипажа! Малко множко ми се виждат !

А това е част от екипажа ...

Ами въртят перките че да фърчи.Така ще закарат двамата пътника:)

Самолетът е Еърбъс А380 с две палуби и 443 души на борда. Сан Франциско - Лондон. Поради дългия полет, над 10 часа, най-вероятно има два пилотски екипа по 3 или 4 души и 15 стюарди, които също не работят през цялото време. Колко екипаж се събра?

След като прочетох новината, станах прав и отразих събитието с едноминутно мълчание! Друго иска ли се от мен?

Иска се. Пийни една ракия с кисело зеле за мезе.

Прав.

Интересно от Сан Франциско накъде е фанал самолетът искайки да се озове в Лондон за да се окаже във Ванкувър, щото Ванкувър не е баш много към тая страна и не вярвам да е бил най-близкото летище за аварийно кацване.

Ами Фанал е по най-краткия път м/у тези две точки, ама не по карта, а по глобус.

Ванкувър е на 700 км северозападно от "най-краткия път м/у тези две точки, ама не по карта, а по глобус". И "navigatsia" е напълно прав.

Някой самсунг е виновен!:)

22 членове на екипажа - гледате ли какво пишете, пфууууууууууууу

Airbus с капацитет 469 пътници- разбира се,че екипажът ще е двуцифрено число!

и не само. това е дълъг полет. трябва да има 2 смени.

Самолет тип Boeing 747 - 236B Авиокомпания British Airways Кодово име Speedbird 9 Пътници 498 Екипаж 15

дирника много обичат да не споменават в заглавието, че НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА БЪЛГАРИЯ - с цел повече читатели да отворят 'важната статия', повече отворени реклами, повече страх и ужас в простият народ от новината, повече парички в касата на бсп...

нещо много странно тук? имало ли е пожар на борда или не?!! ако не, какъв дим какво чудо тогава?!!

някой пушил в тУалетната

Някой е ползвал новият айфонь или самсуняг.