Авария остави без топло цял квартал и част от центъра на София

81 души са потърсили подслон тази нощ в кризисния център в столицата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aвария и спиране на парното в най-студената нощ досега... И каква е аварията по-точно?? И кога ше бъде отстранена??

За мен няма по ефективно отопление от парното, а авариите се отстраняват бързо. Да не говорим, че се случва в период, когато хората (напр. работещите) не са у дома си.

Колега прав си за парното, но като локално такова. Това което правят топлофикация е 100% простотия. Метода на топлофикация беше само за близките сгради около ТЕЦ-а, а не както се опитват да я карат тази топлина от единя край на София до другия. За нас най-ефикасното ще е локалното парно (тоест са сградата) на газ или на термопомпа. и да има авария ще е за една сграда, не за половината град.

Тази авария се случи по малките часове нощеска. Вие къде бяхте тогава? А ако имате малки деца, отстраняването ще ви се вижда продължително.

авария и то още в началото на отоплителния сезон. Нали това лято бяхме без топла вода заради ПРОФИЛАКТИКА...

Предполагам, че бездарните гербаджийски фирми, работещи по метрото или там други ремонти в района, са нацелили някоя тръба и са й видяли сметката. Иначе защо ще се мълчи официално, кажете поне до колко време ще се справите с аварията! Къде е даскалицата Фандъкова да ни омае, друг път се изкривява да търчи и да се обяснява... Миналата зима отново имаше големи аварии, не ви ли хрумна да прегледате инсталациите преди зимния сезон, бе бездарници... Оставяте хората да мръзнат и да плащат допълнителни разходи за ток, а цените непрекъснато се увеличават. Що за наглост е това!