Авария на голям водопровод остави на сухо част от центъра на София

Екипите на Софийска вода работят по локализирането и отстраняването на авариралия участък

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

TEЧъТ СЕ ПРИСПАДА ОТ общата сметка на всички ни в София! Сиреч загубата(това което течеше до НДК по улицата като при порой) си е за наша сметка и ще си я платим.,,Софиски лайна" няма да се разбързат да оправят нещо както трябва, защото не те плащат!

Шашкайте софето няма вода няма ток няма газ -сичкото циган отива у катуна.

Как на сухо са останали бе ? буквално джапаха до колене у вода !

Преди 2-3 месеца ремонтираха водопровода на същото това място - само че планирано. Явно са си оставили ръцете. :)

За да се усвоят едни пари или за да извиват ръцете на абонатите с ... увеличение на кубика вода, защото трябвало ”инвестиционни проекти за подобряване на вик мрежата”......

Шоп

Е киро

Ха ха, тренинг за зимата, уважаеми

Вече до 23 часа са написали, че няма да има. Нагло ми каза лелката (докато мляска нещо в 19.30), че водоноска няма да има…. Т.е. за санитарни нужди по 3 кинта за 5 литра…… Дали ако запазя касовите бонове ще ми ги приспаднат от водата??? Или ще ми намалят сметката с % заради причиненото неудобство? Веолия!!!! Като часта фирма какво ще каже? Ей, такава наглост няма ……

Върни си се на село, бунара не е пресъхнал а и кинефа ти е с дупка, проблеми нямаш.

Имам усещането, че във вик ( независимо кое ) работят и.диоти? За поддържане на съоръжения да не говорим.По селата отдавна няма вода. Ама ги мързи. Нали си събират " сметките". Така ще е докато плащаме без да искаме елементарни неща.

Така е-вода нЕма. Как ще се изкъпя неделно-това е въпросът.Че и не може да ми каже жената,"Честита баня,скъпи миризливецо!".

Защо ти е да се къпеш със студена вода ? Няма газ няма вода няма ток щот водата е с помпа печи се на слънце и се мий със сняг!

В София не минава ден без да спрат водата някъде.

И така не разбрах къде е спуканата тръба, на коя улица?

Край НДК

Видими РезилТати!!

Софийска Вода сега ще разхвърля и набута сметката за изтеклата вода на абонатите нали?

В голяма част от страната много места постоянно имат прекъсвания на водата, но за това никой думичка не обелва. За София обаче се тръби

Информацията е прекопирана от сайта на Софийска вода. Другите ВиК дружества може би не уведомяват клиентите си. А Дир.бг просто не желаят дори да преписват в неделя, та затова копират.

Да, но сега целия административен център , обществени сгради с множество служители (т.е. молове) и няколко болници остават на сухо // малко по- различно е от липсата на вода в Готно - нанадолнище.

Също така, малко по - различно е когато нямой шуменски, или сливенски селтак остане без вода, защото така и така не се къпят. В цял сливен да спре водата, няма да замирише повече.