"Цветна Феерия": Вижте картините, нарисувани от изчезналия Сашко (видео)

Изложбата в Осмо основно училище в Перник от декември миналата година показва таланта на детето

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно малко по-особенно дете, но все пак дете, загубило се в гората и.....ЕТО ТИ СЕН-ЗА-ЦИ-Я ПО бАлгарскиии.... Цялата галиматия, за съжаление, не е заради детето, а просто (не случайна дума) защото "властите" и българина изобщо, се ИЗНЕНАДАХА САМИ СЕБЕ СИ, че видиш ли, МОГАТ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ И ДАНАМЕРЯТ ЕДНО ИЗЧЕЗНАЛО ДЕТЕ!! Това е, изненадата от собствените си "възможности", на фона на цялата и ТОТАЛНА НАЦИОНАЛНА ИМПОТЕНТНОСТ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН АСПЕКТ, бАлгарина не си повярва и САМ се Очуди от резултата на тия "чутовни" Осилия, които така прилежно и фалшиво бяха "осАществени" "заедно". А това "заедно", беше отново най-типичното и жалко нещо, сътворено от един вече изчезващ и заличаващ се сам себе си "народ", една грешка на социологията и демографията, наречена "бАлгарска нац'я".

МОЖЕ БИ ВСИЧКО БЕШЕ ЗА РЕКЛАМА?????

В същност ние не видяхме картините на детето. В клипа видяхме всичко онези граждани, който държаха да си кажат словата за възхвала и какво точно са направили за детето. На кадрите с картините ние ниждаме отражението на прозорците, светлините на небето, и прочие и някъде в краищата на това отражение дори и силуета на оператора. Да е здраво и живо и дано "учителите" му да не похабят таланта със съвети как точно да рисува и как да вложи идеята си в рисунката. Щото народа казва "много баби хилаво дете"

Дано е живо и здраво това мило създание! Талантливо и будно дете.Ако ние не си пазим децата , кой ще го направи? Децата на България са наши общи деца!

Мило дете, дълбоко ме трогва таланта ти. Има някаква божествена искра в рисунките ти. Дано това чудо да ти помогне скоро да се прибереш вкъщи, където те очакват. Дано да се появиш така необяснимо както изчезна. И дори да не можеш да обясниш къде си бил, поне да си си пак вкъщи, да ти се радват и да твориш! Бъди благословен, Сашко!

Айде моля, не се оливайте в лирични отклонения. На лице е криминално престъпление.

"Той не може с ДУМИ да изрази какво чувства и и затова го е предал с ДУМИ", посочва директорката. По всичко изглежда, че директорката трудно се изразява с думи.

Е, къде е това видео? Излизат ми само коментарите, нищо друго...

Дете е изчезнало, независимо дали е аутист или не, дете е! Аз се радвам, че въпреки цялата плява, която се изписа и изрече, толкова хора са съпричастни и доброволно се включиха в търсенето. Това показва, че въпреки масовото ни бездушие и смазана душевност сме способни такъв случай да ни жегне и да се опитаме да помогнем! Децата аутисти наистина са особени, не разбираме какво се случва в техните глави и първичните им реакции. Много такива деца имат страхотни успехи в различни области- рисуване, музика, математика, колекциониране на различни неща и какво ли още не. Трудно е за обществото ни да разбере какво означава да не си нормален според общоприетото. Аз се надявам детето да се открие живо и здраво, защото ако попадне в графата безследно изчезнали деца, аутист или не, имаме сериозен проблем като общество!

По природа сме топъл, сърдечен народ, но някой целенасочено искаше да ни смаже от бедност и принизи под ръководството на тъпи, бездушни, корумпирани политици натрапени от някой, който има интерес България да е слаба. Съпротивителбите ни сили, имунитетът ни като народ, гените ни ни карат рано или късно да се върнем към природата си на хора съпричастни, чувствителни, обичливи, състрадателни и гостоприемни. Това е истинскатс ни природа, колкото и да сме изстрадали. Ще бъдем най-доброто, на което сме способни, майар и политиките на разни алчни Тикви да са ни дръпнали десетилетия назад в рязвитието ни.

Ох, наистина ли е толкова сложно великата ни полиция да се сети какво точно се е случило... елементарно е за бога... ама как да им обясниш най-простите неща... нямаш шанс... ОК, хайде ще запазя мълчание засега, но ако до няколко дни не се сетят къде е Сашко, ще си отворя устата, ама това вече някой наистина може да се засрами... Проблемът е, че полицаите разсъждават прекалено стандартно, защото четат някакви напълно теоретични книги... И слушат какво са им казали в не знам си коя академия. Да, ама на практика, всяка теория е грешна...

Ми споделете теорията, де. Защо чакате? И без това няма кой да ви обърне внимание, освен ако нямате някакви солидни доказателства или не работите в следствието по случая, тоест говорите от професионална позиция ...

ама госпожо, вие имате само хипотези и теории, а представете си тези хипотези и теории трябва да бъдат доказани, т.е. подкрепени със съответните доказателства. Ако имате някакви улики, обърнете се към полицията, явно тук само за слава пишете. Не подценявайте полицията, не пасат трева, нито чоплят семки! Скоро ще има развитие по случая и арестуван, успокойте се малко! Търпение.

Че е "госпожа" ?

има си начини

Вероятно има някакъв малък процент от тях, които го правят, но се съмнявам за останалите.

Цялата полиция не можела да разгадае случая , пък то било страшно "ешементарено" Аман от тъпи изсказвания!!

Ей

браво на сашко! и на "учителите" му! да изхвърлим творбите на владимир димитров, и да закачим творбите на сашко и "учителката" му! ааа, и да превърнем всички деца в аутисти, за да има на какво да се радваме!

изложбата на Сашко? Да не е постоянна? Ти ако не се радваш на децата си и без да има специален повод, ако ще не аутисти , а и в Айнщайн да ги превърнем, пак ще са ощетени...Не разбирам що злобеете бе хора.Какво искате? . Да не се говори за тях изобщо, да ги заврат тези хора в домове , скрити в тъмни гори галилейски, далеч от нежните ти сетива, и вие да си живеете в розов балон , докато не се случи такъв проблемвъв вашето семейство. И като се случи малеее срааам, какво ще кажат комшиите, приятелите роднините. Ебахти оскотелия народ, да се чувствате заплашени от хора с дефицити, па и да им завиждате, вместо да чукате на дърво..Ненормална работа..

нищо не ми пречи! искам само да назоваваме нещата с истинските им имена! сашко е умствено недоразвид индивид, който никога няма да се научи на нищо! тези изцапани листове хартия, които вероятно не е изцапал сам, не са произведения на изкуството, не са картини, а смет! и учителката му не е учителка а болногледачка, щото не го е научила дори името си да казва! и няма специални потребвости, щото му трябва само да папа, и някой да го сложи да ака!

Колко... семпъл може да бъде човек... Момчето русива уникално, такъв стил се цени от хората, които имат разбиране към изобразителното изкуство. Всъщност са МНОГО добри творби! Няма и елемент на съмнение, че детето има дар, чрез който успява да каже много без думите, които не може да казва. А товята ограниченост и арогантност са плашещи. Ако беше напсувал, щеше да е откровение на простака. Но при теб простотията е сложна. Като в ГЕРБ например. Ти си учил , образован простак си. Трудна работа...

Не е простотия - абсолютна социопатия и неспособност към чувства. Човек, свикнал да използва другите и просто това дете му е непотребно. Съответно се чуди как да го премахне, каквото и последното да значи (както и да го разберете няма да сгрешите)

уникално викаш?? е, вероятно си прав! сигурно са го отвлекли за да рисува шедьоври които ще продават за ..........долари и ще печелят луди пари! дано да го открият по творбите му закупени от световните художествени галерии!

Колкото и да се пънете рисунките на това дете са в пъти по хубави и реалистични от тези на Зуека дето непрекъснато го хвалебстват такива като вас. Никой не е казал, че се иска заместване на доказани майстори...

Защо имам чувството ,че нещо ни будалкат.Пак ли за пари става въпрос???

Това е стар репортаж, от миналия декември е тая изложба. Ама мисирките нали трябва да пишат нещо, майката я оплюхме, бащата го оплюхме, майката викната на ра,пит, бащата мина полиграфа, врачките се оттеглиха..сега е ред на самия Сашко... Освен мъни, мъни за тия, дето притежават медиите, аз мъни не виждам другаде, щото електоратът жаден за зрелища и сеир.

По повод на форумните ни терзания "Що е аутизъм и има ли той почва у нас" реших да си изясня нещата веднъж за винаги и се обърнах към Уикипедия. "Аутизъм" ... И още снимката в горния десен ъгъл ме смръзна: дете реди бурканчета едно върху друго, а отдолу текст "Многократно подреждане на обекти е свързано с аутизъм" !! Господи ... Не, аз трябва да обърна внимание на жена си, че ... Боже ... Не, тя не реди бурканчета едно върху друго, но ...

Когато бият ваксини на вашето невинно дете вие играете на руска рулетка със здравето му и бъдещето му като нормален здрав човек Има % не знам колко е около 5 процента може и повече има този елемент,(химикал ). Това е свързано с Политиката за намаление на популацията на човека,това е един от начините. Така че се сърдете сами на себе си за лековерността с която подлагане децата си на това.. Цял живот ви скубят,репресират,изнудват,заплашват от всякакви институции .Мислите ли че тези който живеят на чужд гръб и добра ли се до върха ги е грижа за вас и децата ви. Те живеят от вашия труд и от откраднатото

Хайде всеки да си взема решенията, информирани или не, за собствените деца...

Ти пази децата си да не паднат,ако отидат до края на плоската земя.

Драги, уители.Изложба на картини се прави не срещу слънцето.Не сте намерили подходящо място да излагате рисунките. Свършили сте добра работа, но българска.

Ами кой да им кажи я, важно тогава е било репортажа, още по-лошо е, че после са го гледали и пак не им е направило впечатление, два пъти са спънали в един и същи камък. Можело е като види оператора свинската си глупост да отиде по късно и да направи корекция.

По принцип е така, но сте твърде критични в случая. Това не е изложба в галерия с куратор. Това е импровизирана изложба в училищния коридор.А коридорите в повечето българските училища представляват- едната страна е прозорци, другата страна е врати свободна стена. Уви в повечете български училища , не зная как е в Италия, няма обособени помещения специално за артизложби, с контролирана светлина, интериорна гама итн и тн

Изложба на картини е походяща в столовата на училището... А картините на детето е можело да се изложат и между прозорците по коридорите на сградата.

то има ли столова още в училищата - представям си как хвърчи фрикасе и компот по тия картини..Според мен столовата не са хич подходящи за такива инициативи , някак се принизява идеята особено , ако се използват по предназначение. Виж, между прозорците вече има резон, въпреки , че не знаем архитектурно в каква гъстота са поставени тез прозорци..

О, и се сетих още един негатив от изложба в столовата. Изложбата е с цел да бъдат видяни картиние от повече хора , нали така, в коридора има постоянно движение от даскали и ученици , а в столовата се ходи само по предназначение или само ако даскалата ги подбере групово да отидат на излобжа в столовата. Но сега се сегих фоайето на даскалото е могло да бъде вариант също, но пак не знаем архитектурно кака е решен въпроса и има ли фоайе изобщо.

Лошото е ,че сега всички отклонения минават под диагнозата аутизъм.Иначе има аутисти ,които имат много висок интелект и имат проблем само в общуването.Аз познавам дете,което може да смята шест цифрени числа наум.

Тва , че някой може да смята наум 6 цифрени числа, не е признак на висок интелект , или че има по-висок интелект. Това просто е типично проявление и характеристика на аутизъма , а именно свръх развитие в дадени тесни области, и свръх дефицит в други, или всички останали. Това, разбира се не означава, че детето , което познавате , не е с по-висок интелект от някои други деца. Но смятането на ум, не е индикация за по- висок интелект. Образовайте се. Моето дете е във високофункционалния спектър, преди да ми скокнете , че не зная за какво говоря.

Аз не знам аутизма болест ли е или не, но вярата в подобни дебилни джендърски мантри трябва да се определи като болест и да се въведат законодателни ограничения на засегнатите.

джендърски? Ти сериозно ли , или си чул някакви думички, дето ти звучат като подобаваща и всеобхватна обида и ги употребяваш по повод всичко и всеки, което ти е бръкнало в джигеро,ама така здраво по "джендърски " чааак до сливиците:)))

Гнусна евроджендърщина която вреди най-вече на родителите на тия деца, както и на тях самите

Тежка форма на аутизъм е тежка болест, а не светоусещане... Да, изглеждат като останалите, имат глава, две ръце и два крака, децата могат да говорят, движат се, хранят се.., но също така, бягат без причина, крещят, скачат, не можеш да ги пипнеш, не можеш да им обясниш, не възприемат нормално, не разбрат останали и останалите не разбират тях, счупена комуникация, липса на страх и елементарно чувство за съхранение и купища други.. На тези деца им трябва придружител до края на живота, някой който трябва да ги води за ръка, те искат грижи.... В развитите държави, независимо от това как ги наричат, се полагат изключителни грижи за тези деца, родителите работят, а децата от сутрин до вечер са в специален режим на обучение и обслужване.. Имам познати с такива деца, заминаха в Германия, Холандия за да могат да помогнат на себе си и на децата си. Аутизъм или не, трябва помощ и за децата, и за родителите, в противен случай и двете страни стават невменяеми или обикновени ненормални!

Ама разбира се, че не е болест! Дайте да го махнем от списъка на заболяванията, че и там да секне финансирането и изследванията. А засегнатите - кучета ги яли, да се оправят сами. Колкото са по-зле, толкова повече поводи да защитаваме правата им и да съдим държавата... Интересно какво следва - Туберкулозата не е болест, а съжителство? Отстраняването на тения е геноцид и жестоко отношение към плоските червеи?

Черното е бяло

Мдааа. Снощи бях на един семинар и научих че има движение за смяна името на шизофренията. Новото нормално. Аве по комунизма не криехме ли болестите?

Как ще се нарича - множествено съжителство?

Едно време нямаше аутизъм, защото нямаше такива изродски ваксинации! Пандемията от аутизъм и автоимунни заболявания по целия свят, включително и сред децата, се дължи именна на ваксините, но фарма мафията прави всичко възможно, за да ви държи далеч от тази мисъл!

Отново поредния неграмотен вредител се изказва! Ваксините не предизвикват аутизъм или други психични отклонения, още повече винаги е имало такива. И се надявам да се намери ваксина срещу глупаците и умишлените злодеятели.

Има връзка

То и сега няма "аутизъм", и никога не е имало , това е политкоректна измишльотина, като джендъризма и "критичната расова теория"

Нямаше аутизъм, защото диагнозите бяха с истинските им имена - лека умствена изостаналост, средна, тежка ., идиотия, олигофрения и пр. Сега всички са аутисти и е неприемлинво, основно за родителите, децата да се диагностицират със старите имена на диагнозите.. Както по-горе написа някой, обсъжда се смяна на името и на шизофренията...от което нито аутистите, нито шизофрениците ще бъдат излекувани, нито обществото ще ги приема по-различно.

То едно време е нямало много неща. Ех, колко по-добре са си живеели хората. А сега кво диагноза за рак или шизофрения кви са ти простотии.. глей ги сега сички ги пишат рак, вместо, че са се съюзили с нечистивия и он ге разлага отвътре.. Или сички ги пишат с шизофрения вместо да си кажат, че са обладани от нечисти сили... Па за онея недъгавите да не говорим, оне директно на свинете..

То и природен газ нямаше, но не изпадахме в истерия и все някакси се топлехме.

Не ви ли е срам, детето още не е открито и почнахте с евроджендъраскопедалските пърформънси

Неговия филм Vaxxed... Ще видите как и с какво менгелеъата в бели престилки превръщат няколкомесечното бебета от здрави в умствено увредени аутисти след само една тривалентна доза отрова....

Самия Кенеди е превърнал собствената си съвсем здрава и нормална дъщеря в умствено увреден инвалид, но без никакви ваксини, но пак от много "вяра в науката".

Обгрижвано и насърчавано дете , гледано с любов.......

"Аутизмът не е болест, а светоусещане"- махнете това тъпо заглавие бе кретени, умишлено ли дразните хората. Не било болест, а какво е, награда.. Трябва да започнем отново да наричаме нещата които ни заобикалят в живота с истинските имена, не може да си измисляме друга действителност, няма как да се живее със самозаблуди.. Как да помогнем на хора които имат нужда от помощ, щом отричаме, че са болни.., как!?

На 16 минават ТЕЛК и им дават диагноза "шизофрения" . Светоусещане било!

Престанете да се изявявате по медиите в момент на ужасно събитие с едно дете със специлни потребности. Коя майка няма да преобърне света и да се върне, ако детето ѝ изчезне и не може да гонамерят вече 7-ми ден? Май тя е със специални умствени потребности! Колко усилия от огромен брой доброволци и спасители не могат да намерят даже малка следа от детето, това е най-съмнителното нещо в цялата история. Детето се било "загубило след разходка с бащата, а той не може да си спомни с какво е облечено, но дава лъжлива информация за това?!? Хайде холан, да помислим защо той се хвали с някакъв полиграф?

Защо никой дръвник не се е сетил да постави сенник зад гърба на видеооператора?

Щото аутизмът не е единствената болест засягаща интелекта, както може да се види и от форума, не само от това, че операторът не си е контролирал осветлението :насмешка:

т.н. майки на деца с увреждания ще ни заизнудват за още пари за безполезните си уродчета Сороските структури ги организират тези истерии

Ако те срещна някъде с удоволствие ще ти пенсионирам четката за зъби. Само че на вън си пълен мишок сигурно. А модератора днес спинка...

Да ти се връща на внуци и правнуци, нещастник такъв!

Дали е болест или не-това са просто думи. Утре някой ще каже че ракът е отклонение, язвата на стомаха е състояние, счупената кост е явление, високото кръвно е насока, главоболието е светоусещане, болката е просто усещане, затлъстяването е способност и пр. Нямам представа защо се насажда очевидна неистина и се опитва да се говори политкоректно. Кому помага това? На родителите по-леко ли им става като наричат страдащите им деца специални таланти и неповторими гении? Откъде се пръкна тази глупост? Само аз ли виждам че "фееричните" картини са цапаница с произволни бои на страдащо и отегчено същество? Колко трябва да си образован и умен за да видиш ясно че тези деца СТРАДАТ? Смятате ли че се чувства добре същество което е хиперактивно? Истината е очевидна-тези деца не могат да са самостоятелни, не се вписват в обществото и начина му на живот. Такива хора не могат да си изкарат хляба с нищо-те не могат да говорят, не умеят да се държат. Някои от тях са агресивни и опасни. Нещастието е огромно и наистина родителите им се нуждаят от сериозна и най-малкото финансова подкрепа. А не от фалшиви думи и от навиране на тежко страдащите им деца сред здравите. А иначе ако думата "болест" ви пречи, наречете го вълшебство или чудеса по Коледа, лошо няма.

Да добавим и това, че човек е социално същество и неконтролирания егоизъм и пълната липса на емпатия също са отклонение, да не кажа болест

Мога и да се съглася донякъде с твърведията ти. Прекалената куртоазия не е добре за никогото, най-вече за тези деца и семействата им. Прав си, че трябва да им се помага финансово. Но според мен за инетгрирането им в обществто не си прав. Поне трябва да се опита. Имахме в градината на сина ми дете аутист, хиперактивно. Пречеше на заниманията, ставаше, бягаше. Имаше асистент. От цялата група само няколко деца, сред тях и моето, комуникираха с него. Годините упорита работа дадоха резултат. Тази година завършва хуманитарна гимназия.

Крадливите ви ръце нямат граници и спирки Дирнишки клитори такива ...

Но, според международната класификация на болестите, аутизмът е боЛест с код F84.0.

а за ремонт на училищата за здрави деца пари все няма

Никога не е късно майка ти да те абортира

Ти остави това, ами бабите и дядовците в наводнените села спят в някакви кирпичени мизерии, а украинците тук по черноморието ги дундуркаме в скъпите хотели. Как не намериха пари за пострадалите от наводненията, а укрите у нас са на луксозна, безплатна почивка на 100м. от плажа

който не знае как се пиие VIP.

Голямата пара са прахосали, забили 10 пирона и даскала по рисуване закачил картинте. Щом си такъв голем факир, че с парите за 10 пирона , може цел реомнт да извършиш дай си сметката , че ти пратим 10 лева за маркови пирони, отивай ремонтирай даскалото стига си мрънкал , че те ощетяват..

дебилите без диагноза, да не кажа простотията българска се е развихрила тук. как не ви е срам да изпишете толкова глупости, бе, коментатори???

аз няма да ти гледам насраното дебилче толкова пари прахосаха по това безполезно уродче

колко пари си дал за да имаш застраховка до-живот срещу психични разтройства, за един ПРЕАТЕЛ питам?

А аз твъря, че никой с умствено изоставане, психични отклонения, дебилизъм.. не е болен, със специални светоусещания са хората.. Специални усещания, васеки психопат е със специални усещания, социопата също, така наречените луди също имат специални усещания към света... Как могат да твърдят, че човек, който не може да води самостоятелно съществуване, а му трябва СОП в училище, придружител в транспорта, укротител у дома... е "напълно здрав" аутист със специални усещания! Вероятно Сашко е най- доброто и невинно създание на света, но е болен и от там трябваше да се тръгне, трябваше да се тръгне от там, че Сашко не е опазен.. Всеки човек се разсейва за секунди, но нормален, който знае "специалните усещания" на детето си не го изтърва от очи.. това е.

за да се грижат за това безполезно дебилче

От там- натам, че утре твоето здраво дете, може да е болно, нямаш гаранция, че ще е вечно здраво, това е човешко. НЕчовешко е да наричаме болни деца здрави, това е трагедията!

Може физически да сте добре, но духовно сте неизлечимо болен. Несъвместим със социално общество, поради тази причина сте излишен. Може би вие сте проблемът.

Боклук, ако твоето стане такова пак ли така ще говориш, мърша.

ако беше нормално дете сороските подлоги от дир.бг и 2 реда нямаше да напишат и никой нямаше да си мръдне пръста да го търси

и да ни заизнудват за още пари за безполезните си уродчета и дебилчета

еее, че мая кого развяваше по площадите бе?

Много грубо. Защо още не сте изтрит?!

С кой и защо е оставил болно дете при такъв е въпрос без отговор

ако имаше господ нямаше да има детска онкология или аутизъм...

защо смяташ тъй? това просто е производствен брак! процент от редовното производство!

то на про-западните Сороски педераси и еманципирани курветини това им трябва някой да им казва че са нормални да си педераст е нормално, да си дебил е нормално да си курва дето се ебе за 3 кебабчета с бира е нормално ... запсдни ценности да го еба

ПИПО

Аутизмът е болест. Дори не разбирам целта на статията и самото заглавие. Дано се намери детето, макар че с всеки изминат ден вероятноста става все по малка.

ам не и за 3-тополовците от Брюксел и за Сороските подлоги

Да започнем акция за събиране на капачки. Друго не можем да направим. Аз кучето си не изпускам от поглед за повече от 3 секунди, тоя баща седнал да си чати в колата...

ПИПО

Съгласен съм напълно. Да не дава Господ никому, но ако аз бях на негово място щях да съм сринат тотално. Не е нормално поведение това.

А, де ще е болест, направо нищо си им няма ,само дето не стават за почти нищо общественополезно в повечето форми.Сам осмучат фондове, които здравите и работещите им дават бадева.

Да, 900 лв инвалидна пенсия, пари на родителя за чужда помощ, пари за транспорт и още екстри. Ползват ги като куче касичка.

Звучи логично. Кат та заболи зъб и ти са променя СВЕТОУСЕЩАНЕТО Кат получиш инфаркт на миокарда па са променя светоусещането Ако имаш ишиас или пишката вече не става па са изменя СВЕТОУСЕЩАНЕТО Ми щом аутизма не е болест а промяна в светоусещането, то значи и сички други болести вече не бива да ги наричаме болести ами изменения в светоусещането И на циганите не бива да викаме цигани ами роми Аве баба ми за такива едно време не викаше че са с променено цветоусещане ами си им викаше че са си луди и на цигането винаги си им викаше цигани в очите и никой не и са разсърди щото си знаеха че са цигани Тоя свят са погельпи

от сърце им пожелавам деца дебилчета

майка ти вероятно е участвала в протестите на майките на деца с увреждане, бе комунделче!

СПОРЕД МЕН И МАЙМУНИТЕ КОИТО 33 ГОДИНИ КРЕЩЯТ КАТО ХРИСТЬО СОПОЛА И АТАНАС ГНОМА "КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН" .... СА СЪЩО АУТИСТИ ... ПРИ ТОВА В ТЕЖКА ФОРМА :))

Човек, който не може да се справя сам с всекидневието, с нещата, които изисква живота, е болен от едно или друго. Особено тези, които имат нужда от придружители.

такива деца са непокватени от скапаната реалност..

Само дето трябва някой покваре от реалността да ги храни и да се грижи за тях, даже и като станат възрастни.

Моля, не правете неверни внушения, че аутизмът не е болест! Когато се пишат статии с цел да подвеждат, а не да казват истината, явно искат да вредят.

Абе то това може и да е с цел. Транс джендърите (истинските, ня гъзарите симуланти) си беше болест, защото води до самоубийство ако не се сменя пола с операция и не следва доживотна терапия с хормони, които са скъпи. И като всяка болест имаше рецепти и намаления за цените на лекарствата. Та след като обявиха че е като педерастията и не е болест, тйасдженджърите бяха много щастливи. Докато не им спряха парите от здравното осигуряване, защото нещо, което не е болест не може да се третира чрез осигуряване за болести. Та и с аутизм - ако признаят че не е болест не трябва да осигуряват гледа нито специални учители.

На авторите на тази статия и на всички, дето се лигавят "позитивно" на нея, им пожелавам всичките им деца и внуци да са с подобно "светоусещане"! Соросоиди мръсни...