Атлантическият съвет за Борисов: Не може държава от НАТО да изпраща окуражаващо послание на Кремъл

Изказването на премиера, че не иска военна база е неприемливо и изпраща лош сигнал към съюзниците в Алианса, заявиха от организацията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много мурзилки , много руска измет драска в коментарите. Ватници, свиквайте че срещу вас ще има насочени ракети при това все по близо!

И 10 самолета да бише купил, като си тъп - не е лесно...

Тия от АСБ са си въобразили, че може да са някакъв фактор за България. Изкуфели болни мозъци

Чудя се дали безсмисления Атлантически съвет може да ме хване за к.ура? Една камара гъзолизци на

Тоя дрислив съвет защо не отиде на дъното на Атлантика,ами иска да замърсява Черно море

""Атлантическият съвет на България (АСБ) излезе с критична позиция за изказването на премиера Бойко Борисов, че е против изграждане на натовска военна база в Черно море."" А колко хубаво ще е да сме в постоянният прицел на ракети.Дава допълнителни усещания за приятно прекарана отпуска

Тез плазмодии откъде изпълзяха?

Може да спи спокойно. ТОЙ се отрече три пъти от заявеното. Това му е стила.

В случая Премиерът е напълно прав - не може да се ограничава суверенитета на България повече от необходимото. Освен това съгласно конституцията, пребиваването на чужди войски на наша територия се разрешава само от народното събрание. Така, че въпросните "атлантици" да си седнат на "буквичките" и да не се бутат там, където не им е мястото.

Българските управляващи трябва да гледат интересите на България преди всичко и чак след това чуждите желания, интереси и всякакви прищявки. Това че сме във някакъв военен съюз не дава право на никой да ни казва какво да правим. Ако бяхме някой американски щат ситуацията щеше да е друга.

Защо НАТО не направи бази на Маями,а искат на нашето море?А тези предатели от клуба на НАТО не са българи.

Че имат база, много близо на юг Маями. Кий Уест.

Заради кубинците

Става дума за наши бази там, до Маями!

Един файтон хора/АСБ/, ще ми определят стратегии..... в които самите те невярват, а четат каквото са им написали.... корифеите от оттатък атлантика..

И как да топлим чуждите войски на НАТО с военните им способности без руски газ? А защо НАТО не желае да развие българската армия като партньор?

Т.е. този измислен "антлантически съвет" иска да няма лодки и плажуващи на Черно море, а да създаваме военни бази, за да се пазим от "мнимия" враг Русия. Един път Бойко да каже нещо, с което да се съглася. Чак не мога да повярвам още...

Тези наши атлантици защо не поискат референдум за членството на България в НАТО? Тогава ще видят какво мислят за тях и НАТО хората.

А-уууууу! 'Ми то: Каквато ни е държавността, такъв ни е и атлантическия съвет. Сборище на екзалтирани играчи на играта монопол с име България. Ей, българино, бай Ганьо и компания, народе.....всичко ли сте такива "възмутени" ръфлеци или има такива дето още не са се тавардисали по темата? А може би който има друго мнение е предател, а?

На България ни трябват СЪЮЗНИЦИ, да завземем Турция и Африка, да изтребим турците и негрите и да растем като Територия и Население.. Ние ще вземем част от земята в Турция, а нашите СЪЮЗНИЦИ- в други части. Ние ще строим военни бази нашата част, а всяка от съюзническите ни държави- в тяхната част.

Пак не си си пил кукумицина. Къде гледат санитарите в лудницата?

Едно нормално мнение да прочета.

Никой няма да разбере за нея по две причини :1 Тя ще е секретна и 2. Никой не я вижда тази пуста база. Та то Кметът на Созопол не видял бил багерите, които копаят пясък от морето да трупат Китайската стена за предпазване на барчетата? А Вие искате секретна военна база да ви се покаже ей-тъй на? Това го няма даже в Мисия Невъзможна 18! Но Вие сте нахални и настоявате да питате... Къде е Американската база ли? Отговор: Точно до руската. Ако не ми вярвате, то прочетете по-долу коментарите, триангулирайте, осреднете и ще получите резултат- ако не точните координати, то поне ще сте сигурни във факта, че и двете ги има. Може да са невидими/а такива трябва да са/, но са тук. Сред нас.

Пешката си е пешка, има си своята част от играта, като например да се жертва за по-важни ходове

Всяка пешка е потенциална царица. Последната пешка се пази като очите и дори се жертват коне, офицери и дори топове за да може да стигне до края на дъската.

Класически пример на шизофреник в тежка форма. привиждат му се , причуват му се - бази

Чета и се смея. Абе тия хора си живеят в свой измислен свят. В геополитиката искат да се месят. Първо да вземат властта в страната, да имат мнозинство в парламента, да излъчат премиер и чак тогава да дават акъл. Жалка работа, утре а не са им спретнали едно референдумче за или против НАТО, та да видиш ти България как може да излезе от пакта като тапа от шампанско като гласува народа. Да ви питам аз тогава мамини, сладки. Те за бази се завайкали. Да се благодарят, че Ф16 ще се купят от ЮЕС, да си правим айр-полисинга и толкоз. Ама тия милиарди пак народа ще ги плати.

‘щото народа разбира и избира най-умните хора...

Да попитат Грета Тунберг дали да има военни бази в Черно море само да замърсяват та и един ден да изпарят водата от него напълно. Много добре ББ - да няма база. Нали вече има една американска база до Бургас

Хамериканци и Ха-руснаци се управляват от едни и същи хора. Теъмпи и Путкин са двете страни на една и същя монета. Добре е "жабата да си трае докато атовете се ритат", както е казал народа !

До БГ (Бай Ганьо) (нерегистриран) : Ти си смесил три български поговорки : 1.Когато атовете се ритат, магаретата го отнасят... 2.всяка жаба да си знае гьола. 3.Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак. Аз пък ще ти кажа,че тук не става въпрос,нито за атове и магарета,нито за жаби и волове...а за Тиква.....така,че прочети френската приказка на Шарл Перо за Пепеляшка...където точно в полунощ Каляската (или джипа в наши дни),пак се превърнала в Тиква....:)

В Дир-а коментират доста интелигентни хора,но има и много от така наречените "ураджии"..."Урааа"за американците,или за руснаците,като на футболен мач. Ама нещата не са толкова прости бе дами и господа,другарки и другари.На "ураджиите" пак ви казвам: САЩ и Русия играят комбина помежду си. А Европа (ЕС-който де факто е наследник на Хитлерова Германия )пак ще го отнесе здраво...респективно ще го отнесе и Китай на по-късен етап.Какво НАТО?Кой срещу кого ще се бие? НАТО се състои,или по-скоро се състоеше главно от две армии-американската и турската.Всички останали европейски подобия на армии в НАТО са "пълнеж"по-скоро с полицейски функции...за нашата да не говорим. Руснаците не смятат да нападат никого,те каквото им трябваше си го взеха,или не допуснаха да мине във "вражи"ръце-Дълбоководната база в Крим,Сирия с двете бази-въздушната Хмеймим и морската Тартус,- за присъствие в Средиземно море, както и Сърбия, като територия за присъствие на Балканите,Куба -за присъствие в Карибския район,Венецуела- за присъствие в Южна Америка и половината Либия(Киренайка на руското протеже Халифа Хафтар)за присъствие в Африка...Та работата на нашите родни "евроатлантици",както и на техните европейски господари е "Сетила се Мара,да се побара"...Тръмп и Путин се разбраха,Ердоган също се включи доста успешно в рязането на баницата....А пък вие"ураджиите" продължавайте да си сънувате ядрени апокалипсиси ...:)

За 10 минути, само за 10 минутен разговор телефонните измамници успяват да превърнат нормален човек в зомби.Докарват го до такова състояние,че слага всичките си ценности и спестявания в една найлонова торбичка ,хваща такси до съседният град и там ги слага зад някаква неосветена спирка.Или за по-лесно ги хвърля през балкона. Та никак не се учудвам когато видя хора с тотално промити мозъци след 45 годишна мощна болшевистко-комунистическа пропаганда, време,трябва много време да се оправят нещата.

Само абсолютни идиоти могат да пишат и говорят подобни неща!!! Или абсолютни продажници и национални предатели, каквито са изброените мекерета в т.н. Атлантически съюз. Ние като член на НАТО би трябвало да имаме БЪЛГАРСКИ силни армия и флот и наши, български бази на наша територия, а не да издържаме чужди такива! Ако американците ни имат за равноправен съюзник няма да настояват да издържаме чужди бази и храним чужди войници на наша зема, а ще съдействат за силна, обучена и съвременно въоръжена БЪЛГАРСКИ такива. Така хем ще си отстояваме интересите, хем ще сме силен, равноправен и уважаван съюзник в който и да е военен или политически блок. Останалото е предателство!!!

Българинът не се интересува от мнението на един руски алкохолик ….

Тия политически проститутки,евтини при това, кой ги бръсне за сливи в страната на Баце?!

Убеждавам се, че САЩ трябва да нанесат изпреварващ ядрен удар над подобието на държава, разположено в Северна Азия. Само така светът би станал едно по спокойно място за живот !

Пий си редовно хапчетата, че след още един такъв коментар идват с усмирителната риза.

Явно само препарата за вана ви остана …. Един ядрен удар ще ви сложи на място !

Bulshits

Какъв го дирят атлантици в Черно море. Място им е в центъра на Атлантика. Шут и.......... цоп!

Откога пък Тагарев, Шаламанов,Трайчо и Сашо ще нареждат на български министър-председател. Как най-нагло се изказвате "Единственият начин за това е да градим стабилна държава със силна армия и да работим за повече присъствие на НАТО в региона." Та вие атлантиците сте рушители на държавата, а армията отдавна я съсипахте. Защо СССР нямаше военна база у нас, защото като член на Варшавския договор имахме силна армия, а близостта с Русия винаги ни е носила ползи, сигурност, политически мир и сътрудничество. Атлантиците да ги пратим в атлантическия океан, ако искат и зад него в Тихия...

Така,като гледам нито един от така наречените "евроатлантици",а и много от коментиращите не могат да схванат някои важни основни положения.Например: САЩ и Русия винаги са играли"комбина".И през Първата и през Втората Световна...Сега пак правят същото.Великобритания (Англия)отново отива със САЩ, а Турция на Ердоган пък отиде в Руския лагер при Путин. Накрая винаги Германия (в този случай ЕС) гризва дървото....а покрай нея и България...за трети път. Какво НАТО,какви пет лева?Кой е тоя луд дето ще "скочи"военно на Русия?А и Русия си взе това което и трябваше-дълбоководната морска база в Крим От нея може да контролира с далекобойни ракети и двата пролива-Босфора и Дарданелите,чак до Средиземно море...където пък са другите и две бази в Сирия-въздушната Хмеймим и морската Тартус... Просто американците са тарикати и гледат да включат колкото се може повече държави-"балъци" да им издържат и хранят армията в разпределена в стотиците бази дето ги имат по целия Свят...:)

Само някой тъп кат чеп козак, може да иска да мре за краварските интереси! Факт!

Страхът от ИМПЕРИЯТА е голямо шубе. Чакам с интерес коментар от "многоуважаваната" от мен минисТРка на Външните работи от Пазарджик. Също и от рептила, от гр. Гоце Делчев.

Аве, Моньо....и какво пречи да има само български бази на НАТО в България? К'ви са тия негри в ЧЕТИРИ АМЕРИКАНСКИ БАЗИ в България?! Паркират се фантомите в Чешнегирово и корабите във Варна и оттам нататък партньорски отношения на Българската армия с партньорските армии в НАТО. Аха, сещам се....нито руските, нито манхатънските евреи ще могат да клатят, тогава, българите. Както сега....

Не един е прецакан от американците и англичаните. Първо унгарците, после чехите, после поляците, а предадените са безброй. Затова понеже изядохме бомбите на англичаните и американците, а после руския ботуш, който пак се е надигнал върху нас, затова смятам, че ББ е много прав. Немците пазаруват газ от незнам колко потока. Джонсън и другите хлорофили извършиха чиста услуга на Кремъл с Брекзит, като се вижда, че Бритиш аналитика е шарила кинти и си е говорила на руски. Да не говорим за Тръмп, който открито хвали Путин и му пусна гювеч на стратегически територии в Близкия изток. Няма нужда да пиша за италианците и австрийците, които са полегнали в неприлична поза за руски газ. Турците се готвят да гушнат някоя историческа територийка, за която ако няма достатъчно територия ще я прочетат на немски. Затуй с такива партньори я по- настрани, особено като става дума за дървене на руснаците. НАТО си имат достатъчно бази, ако искат някъде на разумно разстояние в близост до морето да си ги правят, за да е ясно, че са защита. Но на брега е повече от ясно за какво става дума, при условие, че си имаме достатъчно бойни пристанища.

До Гумата: Напълно си прав Гума.:Моето мнение се припокрива на почти 100% с твоето...Искам и да допълня твоя списък от "прецакани"...на предпоследно място са кюрдите...засега,...щото последната прецакана ще е България и то за трети път...И през Първата и през Втората Световна така наречените"англо-американци"винаги са играли "комбина" с руснаците. Накрая винаги Германия хапва дървото, а покрай нея и България...А пък Турция,уж съюзник на Германия,през Втората Световна,ама не е разрешила германски войски да минат през нейната територия на път към СССР...и това се оказва "началото на края"за германците. Така ще стане и сега...Великобритания (Англия на Борис Джонсън) напуска ЕС и отново минава в американския лагер, а Турция на Ердоган де факто мина в руския лагер при Путин. Кой ще го отнесе на финала-пак Германия (в случая ЕС-наследника на Хитлерова Германия)...а покрай нея,естествено и ние...за трети път...:)

И счупеният часовник е прав два пъти в денонощието...

Ето сега е момента за референдум - Дали България трябва да е член на НАТО. Дали трябва да има чужди бази. Дали трягва да има други бази! Паси да ходи у Израел да си дава акъла!

Кой пък ще го вземе тоя шушляк Паси да дава акъл в Израел? Там на такива като него и дедо му Сорос им е забранено на стъпват,нищо,че са евреи...:)

Fuck you ACБ продажни американски мекерета

Ако, в тази групировка се въртят някакви парици трябва да им се направи финансова проверка, като на организация защитаваща чужди интереси.Бивши министри на отбраната, посланик..... тия са издали всичките военни тайни, които служебно са узнали и трябва дело да им се образува.Особено на еднокво видимият от всички страни, той е голем капацитет по отбраната.Да ге я и шишмирките.

Изключително добре казано от г-н Борисов. Не мога да повярвам, че точно премиерът на това послушно правителство, може да защити националния ни интерес така добре. Атлантическият съвет да попита кой продаде Лукойл на руснаците, а не да държи да влезем във военен конфликт с атомна държава!

Гении! А партия, която съществува от наколко години, сформирана за часове около един бодигард със съмнително минало и печели първите избери на които се е явявала не е «измислена «? Интересно...

Тия боклуци искат да ни вкарат във война, не е ли време да отворим лагера в Белене, да чукат камъни там ?

... Ще чукат - я камъни, я тях ... Поне при Йорданов има бая материал.

Подкрепям и одобрявам решението на премиера. Не искам нашата страна да се превърне в мишена , в един бъдещ сериозен конфликт , заради чужди интереси, тези на НАТО(разбирай САЩ) и Русия. Нашите политици през Втората световна война, въпреки че бяхме съюзници на хитлеристка Германия, проявиха мъдрост, като не допуснаха прекъсване на дипломатическите си връзки с СССР и с това се избягна воденето на военни действия на наша територия. След 9 септември 1944 г. само в България нямаше руски военни бази.

База ще има, кой те пита тебе бе кукло на конец, а?

Ще има, га ме фанеш за оная работа!

Чудя се на тия "Киряк Стефчовци",що не се възмущават от историята с прин Андрю? Да вземат да намесят поне ГРУ,нещо с Новичок-а -по-ново-да измислят? Освен "клептомани",там има ли други личности/личинки/какавиди?

Чудя се на тия "Киряк Стефчовци",що не се възмущават от историята с прин Андрю? Да вземат да намесят поне ГРУ,нещо с Новичок-а -по-ново-да измислят? Освен "клептомани",там има ли други личности/личинки/какавиди?

Чухте ли Каракачанов как шепне на Борисов пред американците - Тия ми се виждат нещо малко изнервени... Боже, Боже...

Ами то нещата са ясни. По мнението на виден наш специалист по НАТО, в България има български бази, в които могат да идват хамериканците и други съюзници от НАТО за да участват в съвместни учения. Нооо, има още нещо - тези бази са като резервни бази ( какво означава това) на НАТО в случай на нужда ( дано не по-голяма нужда, че тогава ние ще се оцапаме).

Ето затова гласувам за ГЕРБ, а не за измислените десни партии ДБ, СДС и т.н. На България не ѝ трябват военни бази, нито на Черно мое, нито на територията на България. В България трябва да се инвестира в образование и култура, които да позволяват приложението на високи технологии в икономиката. Не само това. На България й трябват добросъседски отношения с всички страни включително с Русия. Хората се интересуват от това да имат работа и добри заплати, а не от военни бази и дрънкане на оръжия. Поздравявам г-н Борисов за твърдата му позиция по този въпрос.

Той Бойко е наполовина виновен за това. Откъде изрови тоя Трайчо за министър? Не стига това ама от нафталина извади и Ал Йорданов. Е те сега им сърбай попарата.

Г-н Паси, време е май да ви пенсионираме. С това становище на Атлантическия клуб, което е под ваша диктовка вие съвсем изтрещяхте. Промените в психичното ви състояние явно вече са сериозни. Търпяхме ви 25 години единствено заради скромността ви, но параноята не прощава. Ако не знаехме къде е щаб квартирата на НАТО и от кой се ръководи със сигурност щяхме да си помислим че това е вашия клуб. Опитвате се да изземете функциите и на американския посланник в София, че дори и на съветниците на Тръмп. Дали пък вече болеста не ви кара да се мислите че сте Наполеон, или Александър Велики. Самозабравил сте се и сте преминали всички разумни граници. Отдавна мина времето на митингите на СДС по площадите. Вече живееме в друго време. И не си мислете, че ако не сте били Вие, България е нямало да влезе в НАТО и това е ваша заслуга. Просто ви намерихме едно топло и добре платено място където да работите. За да си настроите малко натовския часовник който носите, просто прочетете коментарите тук. Толкова единодушни коментари в дир.бг не бях виждал отдавна. Те обаче за ваше съжаление не са във ваша подкрепа.

Тука на руските патриоти им се е замъглил мозъка. Вероятно от любов към руското отечество и от омраза към евреите. И затова не са разбрали, че Мони Паси няма нищо общо с Атлантическия съвет, а с Атлантическия клуб. Той сигурно мрази Атлантическия съвет колкото вас, руските патриоти. Четете бре, неграмотници, преди да пишете.

Баце

Подписано от Ал Йо....No Comment.