Брайвик показа как е убил 69 души

Извършителят на масовото убийство в края на юли в Норвегия Андерс Беринг Брейвик бе откаран на остров Ютьоя край Осло, за да отговаря на въпросите на следователите за начина, по който е действал.

Обратно в новината

Коментари - Брайвик показа как е убил 69 души | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен пък Брайвик е човек с принципи и дисциплина. Каквито рядко се срещат.

Да започват да снимат филм по случая с Шварценегер в главната роля.

Малко на Мона Лиза мяза!

Не, повече прилича на антибоковиста.

Ама на тези норвежци какво доказателство още им е нужно за да го тикнат в затвора с доживотна присъда.Хващат го на место с пълно бойно снаряжение,човека си признава всичко.Какво искат още,че и възстановка правят.Може би някой режисьор от Холивуд си е поръчал това за да може после да направи някое филмче.

искам Брейвик на Бузлуджа!!!

ха-хааааа....точно...!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Излишно е да те коментирам,............................................................нискочел!!!

Ххахахаха,супер казано!!!

Бил съм в Норвегия, макар и за кратко. От контактите ми с местния коренен етнос почувствах една особена мекота, топлота и благосклонност към биологичните единици с по-тъмен, да го наречем по-южен фенотип. Например, един златокос и синеок другар ми обясняваше, че с жена му се преместили от първоначално избрания жилищен квартал, защото в прилежащото му школо се учели твърде много "cross-breeds" (англ. "мелези") и не влияели добре на децата му. Та, след наскорошното прочистване на страната от разни либерални и мултикултурални елементи се питам, дали снажният викингски воин всъщност не е, както се нарича в някои психотерапевтчини школи т.нар. "идентифициран пациент" - т.е., назованият, посочен носител на симптоми, които са характерни за по-широки социални групи.

Гледайте довечера по Discovery - link

Това чудовище не заслужава и въздух който диша а те още жив го дъжат.

След 2-3 петилетки норвежците паметник ще му направят и за светец ще го канонизират. А това което им влиза в момента на норвежците ще ви влезе и на вас в България след някоя друга година, когато няма да смеете да се наречете българи в собствената си държава.

нострадамусе, спешна среща с психолог ти препоръчвам