Руски спецчасти убиха 17 души заради атентата на ”Домодедово”

Руските сили за сигурност убиха 17 бунтовници и задържаха двама заподозрени за самоубийствения атентат през януари на московското летище "Домодедово" при престрелка в размирната кавказка република Ингушетия.

Обратно в новината

Коментари - Руски спецчасти убиха 17 души заради атентата на ”Домодедово” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето една наистина добра новина. Възхищавам се на руснаците, и не само за това, че са ни освободили от турско робство. Велика православна държава, щит срещу настъплението на исляма.

Веднага ти отговарям - по три причини: 1. щото бившата Югославия няма петрол и газ, а Русия има много и го изнася за цяла Западна Европа, която без тези доставки трябва да се върне в пещерите и оттам да си комуникира с презокеанския брат чрез пощенски гълъби; 2. щото бившата Югославия нямаше нищо подобно на Булава, Искандер М и ГРАД - гледай парада на 9 май, ще ги показват; 3. щото в Европа все още живеят децата и внуците на последната армия, затънала в руската зима и помнят. А Югославия им беше под носа и то когато Елцин беше много пиян вече и не можеше да си организира дори и подкрепата за Юнус-Бек Евкуров с неговите 200 души на двайсетина БТРа, който изприпка от Биелина в Прищина за 24 часа и завзе летището преди НАТО да се усети какво става, и след това го държа три години без подкрепа от матушката Рус, раздирана от първоначалното натрупване на капитала ... Но днес положението вече е много по-различно, Руската армия е факт и на никого не му стиска да се навира между диви чукари, в които само системата ГРАД се чувства добре и работи ефективно.

Типичен отговор - ти па си мноо убав! Щом и татковците започна да споменаваш, много си го закъсал.

Малко са избили, трябваше още муцуни да избият

Да не би сега си свободен? Хаха. Май и ти смяташ че свобода е да си купят свободно дънки и маратонки, телевизорче , стара западна бракмичка. Е тези екстри са липсвали в соца признавам. Рдвам се ако се чустваш свободен. Само да ме споменеш, кога при принятие на важни решения някой да се допита до твоето мнение, както например в Швейцария - там е свобода, тук пародия.

?????? Е тук вече онемях.

Това са побеснели псета, които трябва да бъдат избивани, а телата им заравяни по сметищата. Съдебен процес трябва да има, за да може да се уточнят помагачите и да бъдат избите, а къщите им разрушени! А родата на замесените да бъде интернирана - Гуантанамо или Сибир: по избор!

Между другото, Доку Умаров дето го възпяват шепата "демократи" тука, през 2010 е обявен от САЩ за международно издирван терорист, а на 10 март тази година е включен в списъка на най-опасните терористи от Съвета за безопасност на ООН (по-точно от Комитета по санкциите против АлКАйда, движението Талибан и свъзаните с тях лица и организации) линкlenta.ru/news/2011/03/11/umarov/ Та преди да пеете "Доку Доку" и да се кълчите като Кондьо едно време, помислете на кой Господ се кланяте, господа талибанопоклонници "демократи".

Браво на СЛАВЯНИНАААААААААААААА

нали дидке и нии да се по4устваме силни покраи братушките.ех спомени спомении.бе ти на колко си бе душко?

А като загинаха толкова невинни на летището,а ??? Съд и разследване ли ? Заради такива като теб ще почнат атентати и в БГ ! Аз живея навън,но това е друга тема

може и това да стане,само кюрдите в софия са 20000 и по вечето са обучени точно в москва и софия.познаи на какво ...

Чудесна новина! Браво! Само така - безкомпромисно и без капка съжаление! Напомня ми за доброто старо време.

Оправихте нашта държава че и почнахте и братушките.Абе я сопа за вас

Руснаците както винаги изпращат на бойноот поле най-лошото си въоръжение и техника. Хората им струват 5 стотинки. Атакаували са със СУ-25, старушка и естествено с такива бомби, че не само бункер, ами един стадион може да изтрепят. После дали 3 жертви, спецназ и омоновци. Гола вода са.

чей малко, не говорим за спецакция в Либия или Сърбия.

хехехехехе. на фона на военните бомбардировки в Либия това са дреболии, и ти, мекере, го знаеш.

Време е всички съветски любители да кажат че това е силно демократичен акт проява на силно човеколюбие и да заклеймят чудовищната агресия и геноцид на НАТО над мирните либийски власти.

А чифути като теб,дето лафа им е "нали по вестниците писаха и по телевизията казаха"и виждат"умни бомби"и правилни човеци.Малоумнк.Аз съм бил и в Либия и Русия през последната година и съм видял с очите си,а не дебил като теб,да дрънкам угоднически и помиярски.Чифутски лизач ще си останеш.Когато бе Съветския съюз тук имаше икономика и собственост,работа и население.Сега само дядовия остана,та да иам с какво да си играеш.

спецялното на руските "спецялни части" е, че са професионални главорези, обучени да убиват. те избиха куп свои руснаци при терористични актове, та какво остава за някакви си кавказци, считани от тиях за низша раса. за такива ни считат и нас, а истината е, че по низши от тия са само хлебарките. а на червените русо фили да закачат сас закон по един сарп и чук на шията за да ги разпознаваме. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

спецялното на руските "спецялни части" е, че са професионални главорези, обучени да убиват. те избиха куп свои руснаци при терористични актове, та какво остава за някакви си кавказци, считани от тиях за низша раса. за такива ни считат и нас, а истината е, че по низши от тия са само хлебарките. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

русофоб се пише слято, както и американското хейтър. както си сбъркан и ex terminator и еврейн (грешката твоя). зачаквай поне две минути да не ти лъщи дупето толкова.

Чукотка ли визираш когато говориш за поробени народи? Ами ако племе инуити ще поиска независимост ? От какъв зор територия на Канада минава по техните земи?

Хванах те, че спориш заради самия спор! По-долу казваш "Кадафи можел да си избива народа, защото си е дома! Путин можел да коли хората на поробен народ, защото територията му била негова!" и защитаваш нападенията на САЩ и ООН в Либия, а тук твърдиш, че е добре народите да бъдат оставени да си живеят или да се избиват, както те намерят за добре. Или си любител на споровете, или си мениш позицията като Бойко - по няколко пъти на ден.

хахах. ти го питаи с кои ник е известен тук и как си го спечели. а това че има повече от едно менение по даден въпрос вече на никои не прави впечетление.

абе до тук добре го давате но много неграмотно и с много правописни грешки бре МАГАРЕТА

Присмял се хърбел на щърбел!

явно са оцелели, е можеш лично да им обясниш какви мирни граждани са шахидите и че ги подкрепяш. имената вече съм ти ги написал.

е явно са оцелили *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няма съмнение, че с терористите трябва да се постъпва точно така. Проблемът е как да се предотврати присъединяването към тях на нови хора. Явно не опира само да жизненото равнище, защото така могат да изнудват богатите прослойки и държави до безкрайност.

Тези в Русия нямат ли си "Гуантанамо", та така процедират? Народа това искаше и те им го дадоха. Дали тези са атентаторите или не, никой не знае. Важното е, че спец частите са очистили 17 човека, за които "се смята", че са атентаторите и тарторите. Руска му работа.

Голям си реалист, няма що. Въздушните удари по терористи са американски патент. Така, че по скоро за да си прав трябва да кажеш : американска му работа :-)))

АЗ ПОДКРЕПЯМ РУСНАЦИТЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ !!! СМЪРТ ЗА ТЕРОРИСТИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Остава сега, "еврейн", да си спомниш, че делегация на ХАМАС ходи в Москва през 2006 когато спечелиха изборите в Газа (за да се проведат тия избори, САЩ и ЕС ореваха орталъка и накрая ислямистите взеха 70%, същото ще стане сега в Египет). Никакви декларации против Израел не са правени, напротив, докато Халед Машал се срещаше с Лавров, в същия ден Ави Либерман беше в Москва като вицепремиер на Израел. Израел и Русия по доста исторически причини напоследък са близки до степен да имат безвизов режим и Израел да продава на руснаците дронове. При чеченската кампания, комато засраните европарламентаристи осъждаха Русия, израелския парламент подкрепи Москва. Така че, "еврейн", не нам тия краставици, не нам...

първо на знам защо пишеш еврейн в кавички. Ако ти си доктор в кавички аз наистина съм еврейн. Второ Израел и Русия никога не са били близки, руснаците винаги са били с арабите ,едва напоследък се забелязва известно затопляне по причини които обясних по-долу, и понеже вместо да ги пратят на майната им както заслужават, израелците ги обучават на неща които са научили на свои гръб и са платили скъпа цена.

kgb777kgb

Или си много млад и не обичаш да четеш , или по еврейски изопачаваш истината ! Руснаците НЯМАТ нужда от такова обучение , те бяха единствените , които при отвличанията в Ливан , не само си върнаха хората ,не само не платиха , но от тогава няма отвлечен руски гражданин , освен ако не е случайно попаднал заедно с други !!! А за удара мисля , че е малко , може би трябват още поне 3-4 такива удара , за да има " олекване" на обстановката !!!

:-))))))))))) разсмя ме. надяваме се, че се шегуваш :-))))) пише се ''евреин'', а не ''еврейн'' :-)

ти си наистина си 100% евреин.русия е управлявана и в момента се управлява само от евреиииииии. това племе наистина е по- нишо и от тараканите/хлебарките/ .не замарсяваите саита плииииззз!!!!!

Интересно, дали със същия хъс ще защитаваш хора които взривили влака на гара Буново? И на тях им засърбя и стана дискомфортно. Та интересно твоя позиция по въпроса?

Дир-бг, Заглавието си ви е кандидат за "Топ идиот"... Всички агенции, критични или не към Русия, обявиха за убити rebels, islamic militants и пр, вие пишете "Русия уби 17 души заради Домодедово". Къде ги уби тия "17 души", в клуб по класически танци или в някой старчески дом бе? Ако паднете на една от тия "души" невинни, на парчета ще ви реже в името на Аллаха, както от 14 века го правят мюсюлманите и ще продължат да го правят когато и където ги допускат...

Досещам се че не си изпитвал дискомфорт от "руския ботуш". Както гледам пораснал голям и силен, изучил, никой не те държал в концлагер. Или имаш голам принос в премахване на руското иго? А по твоя логика и българи не се намират на своя искона територия. Ами да обвиня прабългари в геноцид на местното население и да им върнете територия.

върни се в русия и от там ни обвинявай в каквото искаш. другото е проява на много лош вкус.

От най-прости опоненти винаги чувам едно и същото: "Заминавай за Русия" . Когато нямате аргументи така е.

Братушки, поздравления за точния мерник! Още от времето на Лермантов, матушка Рус мачка ислямската сган и пази православния свят от рязаните главорези!

точно така :-) само дето затриха православието и у тях, и у нас за има-няма 50 години :-), ама какво пък - нали си имахме партия, сталин и компания? какво тук значи някаква си религия? я стига си писал глупости, а вземи и се образовай малко....

що не се образоваш малко ти самият. на православието в момента нищо му няма, временно беше в немилост.

Стратегията ни сещу терористи е обща: " Не преговаряме с терористи, а ги унищожаваме"! Пък вие умниците се карайте за глупости. Останали сте в миналия век и не проумявате глобалните промени в света.

И терористите ,убиват без съд и присъда. С терористи преговори не се водят!!11

Само за тези давата знам/Любош Костельный и Зузана Фиалова/. Дали е оцеляла жената ти кажи. А и да не забравиш да ме обвиняваш ... в каквото там си искаш.

Любош Костельный и Зузана Фиалова.Министерство иностранных дел Словакии. Как рассказал сам пострадавший актер Любош Костельный, они вместе с Зазаной Фиаловой в момент взрыва находились недалеко от его эпицентра. "Взрыв отбросил Зузану на землю", - вспоминает актер, сам серьезно не пострадавший. В отличие от него 35-летняя Зузана Фиалова получила тяжелые ранения и была госпитализирована в 64-ю городскую больницу. Ее состояние врачи оценивают как тяжелое. "Посольство Словакии по требованию супруга актрисы не давало и не будет давать в этой связи никаких комментариев в соответствии с законом о защите персональных данных Словацкой Республики", - заявили в диппредставительстве.

Какъв "Хамас" са посрещнали руснаците бе "еврейн", Биби Нетаняху им беше на гости оня ден. След Робърт Гейтс и преди саудитския външен министър... Мъдреца 123, ми да поправим грешката с Булгаристан, да го върнем на Турция, то без това натам върви демократичната политика от 20 години. Едно ДПС ни управлява, кога официално, кога чрез американското посолство, което винаги налага турските интереси на Балканите.

посрещаха ги Бакъров не сега , ами преди около 1 година въпреки протестите на Израел, след което последва декларация за осъждане на Израел.

И като я осъдиха ,какво последва-нищо.Нали сте галеничето на големия демократ и винаги ви е простено .И вие ще заквичите някой ден като умиращо прасенце на път за небитието ,ама дано не завлечете и целия свят с вас

"40 души загинаха при взривовете в московското метро,днес се почита паметта им"Къде са вашите коментари,господа?

не е и нужно, и без да знаем езика им слушаме зурлите им, гледаме сериалите им, търпим управлението им, ядем боклуците им и т.н. Не се ласкай излишно, турчинът има мерак да му говориш на турски толкова, колкото и овчарят на село бленува овцете да му говорят. Естествено овцете това няма как да го стоплят и си придават имагинерна важност действаща терапевтично на смачканата им същност.

Фиалова Сюзанна, 1974 (Словакия) (реанимация)

Колко абсурдна дискусия: едните защитават терористичен акт, при който са умрели 36 човека, а другите терористичен акт, при който са умрели 17 човека. После едните аргументират с войни, които са отнели 150 000 човешки живота, а другите с войни, които са отнели 300 000 човешки живота.

Срещу терористи само така с тях не се преговаря. Само че тук изниква въпроса за двуличието на руснаците, като посрещат Хамас -доказана терористична организация и осъждат Израел за същото- война срещу терора.

Драги ми Смехурко, Гад Зеева, аре нема нужда, видЕхме ви колко сте благодарни.... Хамаз не са ни крали както вие, с ваш'та благодарност.

Можеш да добавиш че, сьм зле с паметта,бьрзо и лесно забравям.

Добре, че е имало и такива, които изпитвали дискомфорт, иначе можеше да четеш "Под игото" на турски. А за неизпитващите дискомфорт от робството един велик български поет е казал: "Не народ, а мърша"

Значи,Ингушетия е руска земя, защото е под руско вече 200 години.Браво бе.А какво ще кажете за Булгаристан която е била турска територия 500 години,ами тя направо си е искона турска земя по тази логика.Или много оглупяхте от глад или сте генетично увредени.Всички борци за свобода от Левски до Ботев отиват в коша за боклук защото не правомерно и без разрешение от султана са извършвали атентати и нападение срещу легитимната власт и даже и срещу хората от своя си етнос /чорбаджии и др лоялни/.И най вече кланетата /както обичате да ги наричате /извършени от турците излиза ,че са единственото средство срещу /стотина побъркани мюсюлмани / ХРИСТИЯНИ/ да лазят по нервите на милиони-чичо Иван/.Братя ,ако ще мерите мерете с един аршин ,ако ли не хич недейте се захваща.

Защо споменаваш само Русия и България? Какво ще кажеш за Великобритания, Франция, Испания, Италия, САЩ, Португалия, Холандия? Ако погледнеш назад във времето май не остава държава, която да не е била окупатор, агресор, поробител. Затова въпросът ми по-долу беше - има ли определен срок, след който се счита, че една територия принадлежи на определена държава? Кой определя този срок? Едва последните 80 години държавите спират да завладяват съседни и не само територии и държави просто "в името на нацията".

Ами погледни тези държави ,които си споменал дали имат още колонии и ще си получиш отговора.А,че все още имат мераци да си гребнат от чуждото канче е друг въпрос.

Ти пращаш героите ни в коша за боклук, защото не си спомням да има данни Левски или Ботев да са се опасвали с бомби и да са взривявали невинни жени и деца. Жалко че кланетата на българи(както са били,а не ги наричаме) не са засегнали фамилията ти и подобни на твоята сравняващи героите ни с терористи. А може би не си българин

не 'може би'. не е българин - ама само когато му изнася. иначе вади едни пашапорти... ама сега на - 'еврейн' та евреин.

ГЛУПЧО БЕЗДЪНСКИ ! А КВО СТАА С НЕГРИТЕ В САЩ ? КВО БЕШЕ КУ-КЛУКС-КЛУН ? КВО СТАА С КЮРДИТЕ ? КОЙ БОМБАРДИРА И РАЗКЪСА ЮГОСЛАВИЯ? ЧИИ РАКЕТИ ПАДАХА ВЪВ ВИДИНСКО ? ЧИИ САМОЛЕТИ БОМБАРДИПАХА СОФИЯ ПРЕЗ ВТОРОТО СВЕТОВНА ? КОЙ РАЗМАЗА ИРАК И ТОЧИ ПЕТРОЛ ? АПРОПО, ЛИБИЯ СЪЩО ИМА ПЕТРОЛ ? ИДВА РЕД МАЙ НА ИРАН, А ? ЕХ, ТИЯ ЛОШИ РУСНАЦИ !

*-стан ще говориш в Анадола.

Какво се палите бе господа .Аз не пращам националните герои в коша .Напротив точно това казвам ,че са национални борци, защото са се борили за българската национална свобода,точно както тези от Ингушетия се борят за своята си свобода.Но голямата ви любов към русията ви е заслепила явно и не можете да видите сходството между национално освободителните движения на двете нации.Но за съжаление когато стане въпрос за мюслюмани и "братска" Русия разбиранията ви за национална свобода се обръщат на 180 градуса.Несъм защитник и на политиката на Америка ,щяхте да го разберете ако бяхте прочели и репликата ми към евреин

И Ботев и Левски не са извършвали атентати. Ботев само е отвлякъл параход, но не знам да е имало жертви. А по твойта логика може да се съберем 5 човека да се обявим за извънземни и да си направим извънземна република в центъра на София например, и да изгоним всички останали.

Браво,за това си говорим ;)

Къде са доказателствата че точно тези хора са участвали при атентата в Домодедово ? Според мен са били невинни. Това е руският стил - симулират някаква дейност.

ти получи ли доказателство, че преди работещият за ЦРУ Бен Ладен е причинил терористичния акт на 11/9? Получи ли доказателство за съществуването на оръжия за масово унищожение в Ирак заради което там са избити стотици хиляди цивилни. За Афганистан какво получи като доказателство? За нещо някога изобщо получавал ли си доказателство? Не, не може да има толкова тъпи хора...

Много грешиш. За 11.09. доказателствата са на германската полиция. Точно германците разкриха че операцията е координирана от терористична клетка в Хамбург.

Какви доказателства искаш ти, бе Франфурт? Това да не ти е Теоремата на Ферма.

ако са ти нужни доказателства има два варианта да ги получиш: - първо да влезеш да работиш в съответните структури; - второ да успеш да станеш я президент, я премиер. но доколкото разбирам и дават варианта не са за тебе...

а така - каква стана тя? Тази вечер чакаме спешно събрание на ООН и резелюция срещу Русия... :))) Дали и тях ще ги бомбардират и ще им затворят въздушното пространство :) И Кадафи уж трепеше без съд терористи и бунтовници :))))

Имам много приятели измежду дагестанци, поддържаме си връзка още от студентски години. Много свестни хора, много задружни. Живеят в Дагестан, работят , отглеждат децата. Никакъв проблем нямат. Обсъждахме темата - никой от тях не подкрепя терористите. Хора искат само работа, мирно съществуване. Не изпитват никакъв дискомфорт от това че тяхната република е в състава на РФ. Та това е към агресивната Тодорка от УСА, основоположник на демокрация, дето с пяна на уста вряка за "демократизация" на района. Мисля още малко и нейният лик ще печатат на 100 доларови банкноти, съдейки по нейния принос към демократизация на обществото