20-годишен кавказец е атентаторът от Домодедово

Установена е личността на терориста-камикадзе, който се самовзриви на летище "Домодедово" в Москва на 24 януари. Извършителят на атентата е 20-годишен мъж от севернокавказка република.

Обратно в новината

Коментари - 20-годишен кавказец е атентаторът от Домодедово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо да измисля имена за измислени операции,др.Цветанов да отиде до Москва за да разбере как там откриват престъпниците толкова бързо.За дни и часове!

Дали са престъпници решава съда, иначе и тук за часове хващат някой, който после се оказва невинен.

Ми Путя така ще бъде . Лошото е че не неси бил на Домодедово ти вместо невинните хора. Не че подкрепям тероризма, ама и Вие руснаците сте голяма сган - досущ като мюсулманите. Кво да се прави -шарен свят и измет всякаква.

Светогорски тъпни гледаш , бургери лупаш и си полираш мозъка с Кока кола - така е в свободния и без атентати и падащи кули свят...

Момци, Русия е нещо, което не може да се обозре! Самата Тя не може да се пребори със себе си... Вземете (вие по-младите) и изчетете руската худ. класика, за да влезете донякъде в час със това, което става в Русия в момента. Враговете на тази държава ...са и врагове на България?! ...

На самоубиеца Аллах вече му потърси сметка. А ФСБ да запретва ръкави и да излови тия, които го изпратиха.

Много ми е интересно кога медийте в България ще престанат да спекулират с това, че Българин е загинал в атентата. Човека е бил българин някога. Мисля, че е по правилно да се напише: Австриец с български произход.

Още по-точно: БЪЛГАРИН с австрийско гражданство!!! А ти сигурно си ЦИГАНИН с вероятно австрийско гражданство!

българите са с българско гражданство ...другите са всекви други от БГ произход капиш???

А не е ли по-правилно "българин с двоино гражданство". От къде знаеш че се отказал от българското.Голям си разбирач.Все едно да кажеш "българин от цигански произход",което си е чист циганин.

Защото Австрия не позволява двойно гражданство.

И забравих да те питам,ти като си в Австрия и вероятно с Австрийски паспорт това вече те прави австриец,така ли.И поради що се срамиш да се наречеш Българин?

Ще отговоря вместо него... поради кво ли не

Когато на човек е внушено, че няма какво да губи, той си въобразява, че може ЧРЕЗ ЧУЖДАТА ЗАГУБА ДА СПЕЧЕЛИ! МНОГО ПЪРВОБИТНО - но за жалост е в основата на всички нецивилизовани първосигнални теории и общества! ЗАБЕЛЕЖКА: Казвам общества, а не нации или държави!!

Руснаците не разбраха, че насилието поражда насилие. Това е безсилен ответен удар, резултат от гаврата на руската армия в кавказката република. Деца стават свидетел как руснаци се гаврят и убиват родителите им и именно тези хора в жаждата си на безпрецедентна мъст се превръщат в потенциални камикадзета... Крайно време е да си кажем истината! Сегашният тероризъм е провокиран от насилието над мирното население от страна на "по-големите" и "по-великите сили"!

И сега какво ще стори руското ФСБ! Ще отиде в кавказ и безмилостно ще изтрепа няколко кавказци, същевременно "бaретите" ще се изгаврят и с мирното население- ще изнасилят някоя майка, ще отрежат някоя глава пред очите на децата и така ще бъде провокирана подготовката на следващия атентат от страна на "свидетелите", които ще се превърнат в камикадзета...

Руското ФСБ ще направи точно онова, което прави и американското ФСБ в подобна ситуация. Очевидно учебниците за борба с тероризма съдържат стриктни правила еднакви за всички строеве и континенти!

MIS не допускай да оставяш неприятното впечатление, че или си в процес на промиване на мозъка или вече е промит в някаква степен! Тези журналистически клишета са може би верни, но когато става дума за отношение между общности с еднакъв манталитет, морал и ценностна система. В другия случай - ИМА СБЛЪСЪК НА ПРАВИЛА и единствено е валидно : С твоите камъни, по твоята глава! Жалко, но това го показва и доказва живота!

По малко гледай грузинска телевизия - там такива страшилки често пускат. Само че в послеслов тихичко добавят - че събития е демонтсрация на възможни руски действия. Ако продължаваш да гледаш - то скоро ше дъвчеш вратовръзки - заразно е

до"рускиня"привет! нали сам ти казвал че докато не разчистите кремал от евреите атентатите ще продалгават.слушаи редовно"ехото на москва" и чети "комсомолская правда"

Не знам какво са разбрали руснаците, ама чеченските сладури трябва да разберат, че за отцепване от Русия и дума не може да става. Или ще живеят като хора, което те комай не могат или ще бъдат избити до крак. Това е голата истина.

Така се работи, когато има агентура. А середастите анатемосаха хората, работили за държавата преди години. Кой сега би станал агент под прикритие например, ако знае, че след време могат да го обявят за доносник, изрод и т.н.

Не се казва "камикадзе", а "терорист самоубиец". Камикадзе е съвсем различно понятие. Много е дразнещо не само във вестниците, а даже и по телевизията.

Упражняваният перманентен руски геноцид над тези републики, поражда вендета, която се изразява в самоубийства на честта! Не се касае нито за тероризъм, нито за камикадзета, а за болезнена вендета.

Спец си по слагане на кисело зеле в каца. Пиша по-бавно пта да разбереш. Че за много кратъко време бяха взривени няколко полицая, по националност чеченци и дагестанци. Е та за руски геноцид? А в кулите на 11 септември калко руснака имаше? А в Мадрид ? А в Лондон

Спец, за да си заслужиш НИК-а трябва още да се пообразоваш и ограмотиш! Тогава ще смениш и текста на изложението си!!

Адаш, много си прав, но по-скоро не дразнещо а МНОГО НЕГРАМОТНО Е и това вече дразни! Както виждаш, някой който не разбира почити НИЩО иска да ни обясни НЕЩО!? ХА! Как да стане?

Както винаги службите на великата Руска страна за два дни откриха атентатора,ето пример за нашите,че ако беше тука,щяхме да направим парламентарна комисия да се драчим месеци и тогава ще видим дали не го е направила опозицията .

Много си доверчив чадо! Могат да поднесат каквато информация им изнася!

А Американците пък ги намират за часове, а след още няколко часа са ги бомбадирали и са ги унищожили... Ама дали са намерили верните хора, това никой не знае...

111, привет! Американците са ги намерили ( НАБЕЛЯЗАЛИ) още преди да са извършили деянието. След това само си следват АЛГОРИТЪМА по унищожаване! Така се прави история в световен мащаб и се става "СВЕТОВЕН СТРАЖ"! Просто и Просташко!

Е кво стана с "руския уахабит" от вчера?

А семейството му сигурно вече е получило няколко милиона за добре свършената работа... Ако наистина му знаят именцето, да ги осъдят и да ги пратят всичките в Сибир да отглеждат свини, та да си помислят хубавичко следващия път бойните му другари като им отеснее Кавказ и решат да си показват националните особености в Москва!

Семейството му можеби вече го е нямало, та да се реши на подобна постъпка. Русняците не са от най-внимателните окупатори..

Както няма вече и много от семейства на чеченски милиционери и дагестански също. Терористи взривяват хора от тези националности без да се замислят. Е не най-внимателни наистина

И понеже семейството му го няма, дай сега да изтреби който и където му падне, без значение невинни, виновни...Абе ти оправдаваш ли това или да? Леле що си ненормален..

Тея вече са обречени. Очаквай максмум до няколко месеца да се появи съобщение, че близо до селцето Х е ликвидирана групата с ръководител У отговорна за този атентат. Така процедират руснаците, не си поплюват, за справка провери какво им се случи на сомалийските пирати дръзнали да отвлекат руски кораб.

А дали ще е истина, никой не знае. Ако наистина тръгнат да ги търсят там, ще има далеч повече загинали от алфа, бета, гама и каквито са им там спец. частите...

Абе като си спомним как ги драха в Афганистан, и две войни не им стигнаха да покорят гордите чеченци, май освен "поплювковци" всяко друго определение е невалидно.