Доку Умаров пое отговорността за атентата в Москва

Лидерът на ислямистите в Северен Кавказ Доку Умаров пое отговорността за кървавия атентат на летище Домодедово, съобщиха световните агенции, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Доку Умаров пое отговорността за атентата в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доку Умаров да прочете американската история и ако иска народа му да се стопи като индианците да продължи да върши глупости! Тоя терорист много бързо трябва да разбере ,че никоя демократична държава няма да го подкрепи и да се вразуми иначе го чака дълго пътуване в чувал до Москва!

Русия ще се разпадне така ненадейно както СССР, всички тези републики кавказки, заедно с новите Абхазия и Северна Осетия, са на 100% държавна издръжка, там не се работи, не се произвежда, кавказ е инкубатор на терористи-боевики.

Убил неколцина от милиони руснаци, това прави нищожен процент. Самоубила се консерва от неговия народец обаче е огромен процент.

Мохамеде, американските филми са ти дошли в повече, а ниската култура и образование не ти позволяват да разсъждаваш като зрял човек. С много лек замах на ръката решаваш живота нас хората ми се струва. Много ли войни и кървави битки си преживял та се стремиш към човешка гибел? Спри да говориш глупости, сякаш обсъждаш counter-strike! Не оправдавам действията на самоубийците, които взимат жертви със себе си, но предпочитам да ти зашлевя шамар, та дано се стреснеш малко и разбереш думите "война" и "смърт"!

Всички терористи, камикадзе са страхливци, защото стрелят малките пилета, вместо ястребите. Избиват всичко що им се препречи на пътя, срамота. Аллах не ги съветва да изтребват мирни хора, и след като го правят, го правят на своя глава. Нека да не злоупотребяват в името на Аллах, че той скоро и с тях ще се разправи!

да се направи със тия говеда това,което направи сталин със тъх,хладнокръвно и методически, стриктно!!

и аз да кажа - из а 1 (една) нощ, за 1 нощ...ги е "упраил" оня лошичкия

Мохамеде, не ти е ясно че войни с ракети и авиация само не се печелят. Пехота трябва, пехота. А в тези планини ще настане такава касапница, че ти е бедна фантазията

Дир.бг, не е зле вашите журналисти да проявяват по-голям професионализъм при употребата на някои термини.Особено,когато не цитират "световните агенции",а преразказват съдържанието. Политкоректността,а и реалността изискват употребата на точни термини - не следва да се употребява термина "чеченски бунтовници" вместо чеченски терористи! Интересното е,че и западните медии никога не бъркат в названието на терористите в Испания и Ирландия,но тука явно са "допуснали" тази грешка в названието по отношение на чеченските терористи. Още повече,че Доку Умаров бе зачислен даже и в щатските списъци като един от най-търсените терористи в света...

След унищожаването на Съветския съюз - опората и надеждата на милиони угнетени по света, сега идва ред и на разнебитената Русия. Използвайки полуграмотното разбойническо племе, западните стратези кроят пъклени задкулисни планове..... Необятната руска шир и несметните природни богатства на великата славянска страна са били винаги цел номер Едно за ненаситните ястреби на капиталистическия свят.

ROFL

Русия става все по-малко "разнебитена". Западняците направо са подивели от злоба. Опитват в съседните страни, ама с изключение на Грузия и там удариха на камък.

Руския премиер да проведе военна акция сред мюсюлманите в северен Кавказ и за всеки загинал на летище Домодедово да застреля двама невинни мюсюлмани и още толкова за нанесените материални шети.При следваще атентати да увеличава убитите невинни мюсюлмани до прочистване на цялата територия над която властва Умаров. Не е хуманно,но трябва да се следва принципа око за око, зъб за зъб.

през 1942 гръцки терористи убиха 23 български служители от института по тютюна в.драма .по заповед на н.щ.на войската бе проведена нак. акция и бяха екзекутитани над 4000 гърци. не ни беше до математика .но имаше поразяващ резултат

от доста години живея в кавказ и ще ти кажа че тука такива мерки имат само обратен ефект. отрежеш 1 глава и тутакси поникват още 5. а масово унищожение вяма кой да позволи. да не говорим, че в планинските райони на сев кавказ има места дето птиче не може да прелети. ама, откачените терористи могат.

Много скоро и това ще стане и няма да се прилага никаква аритметика. А този Умаров го пиши умрял, там хората имат агентура, не са като нас, да разкриват агентите си и да ги наричат изрод.

смърт за бандита умаров!!

Който се е захванал с Руската мечка,хаир не е видял,Умаров.Запомни това.Москва забавя,но никога не забравя.Разбирам някой да се нареяе борец за нещо си или терорист,ако се цели в тези който му пречат,но да избиваш абсолютно невинни хора,това е акт на подли страхливи мишки,каквито са в същност миризливите рязани карабини.Видяхме и Басаев и Дудаев.Сега ще гледаме и този Умаров.

Този международен убиец последен узна името на атентатора и сколаса да се запише и да си каже дежурните приказчици, само не видяхме никаква армия на летището! С кого воюва самообявилият се емир?! С пристигащи пътници на международния терминал, повечето от тях - мюсюлмани от Таджикистан, където също си имат такива брадати и страшни като него, заврени вдън гори тилилейски, големите герои, които изпращат жени и деца на 20 години да гинат в името на техните измишльотини! Дано да го изпепелят на атоми, ама лично него и най-приближените му другари, за да не страдат повече и заблудените дрогирани шахидки, и тия младежи, които са неграмотни, замаяни, напълно ошашавени от манияшките приказки за "свободните емирати" ...