”Прашната дама”, оцеляла на 9/11, почина от рак

42-годишната Марси Бордърс, оцеляла от атентатите от 11 септември в Световния търговски център и увековечена с емблематична снимка, почина от рак на стомаха.

Обратно в новината

Коментари - ”Прашната дама”, оцеляла на 9/11, почина от рак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пълна мистерия остава как тези огромни сгради оставиха толкова малко руини. Свидетелите и оцелелите, може и да умират незнайно защо, но има достатъчно снимков материал, видео на което се вижда как металните конструкции на сградите просто се изпаряват... Толкова количество прах, коли изгорени наполовина, доста странни неща има около рухването на кулите

Уточнение за несведущите: пишейки конспиратори нямам предвид измислените от изфабрикуваната от ЦРУ Алкайда,а ИСТИНСКИТЕ конспиратори - КОРПОРАТИВНИТЕ и ционистки убийци,същите ВЕЗДЕСЪЩИ нечовеци,които убиха последният американски президент Кенеди,а след него обезцениха и долара!

Яко си го закъсал. Незабавно изтичай до лечебно заведение с писихиятричен кабинет!

Радиацията е от детонираните тактически ядрени муниции,използвани от конспираторите и от правителството на САЩ за разтопяването и сриването на небостъргачите.

Много от пожарникарите и спасителите също умряха от рак или лъчева болест. На повечето пожарникари тогава им опада косата от радиацията. А за удара с ракета Томахоук по Пентагона вече никои не си спомня.

Радиация имаш пред вид слънчева ли?

От къде тая радиация там? Иначе, водеща версия за вредата от запрашаването при рухването тогава е наличието в кулите на голямо количество азбесто-циментови преградни стени. Към момента на т.нар. атентати с кулите отдавна вече се е знаело за вредността и канцерогенността на азбеста, както и за забраната му за новото строителство, така че кулите са били полупразни откъм наематели, а властите са ги набелязали за събаряне. Което е и станало, но с идеята да се постигне максимална театралност на изпълнението и максимални политически и военни дивиденти за САЩ.

"От къде тая радиация там?" Аз преди малко бях написал от къде е дошла радиацията, но дежурният екип сега са атеисти и ортодоксални ... Нарочно не се доизказвам, защото не искам отговорът ми да бъде отново клъцнат.

Господ забавя, но не забравя!

RedHat

Ако приемем, че наистина не забравя, то наистина ужасно много се бави, някъде към 2000 години вече.

Мда, рака и бил от 9/11 отпреди 14 години. Няма нищо общо с алкохола, дрогата и кой знае какво още.

Е то толкова гипс и азбест се разлетяха тогава, че цяло чудо, е че можеха да дишат и оживяха.

Всичките свидели ги убиват рано или късно !!! помните ли Саманта СМИТ НА 13 ГОДИНМИИ дете но и това не е важно направиха авио катострофа и също е я убиха . Така е богадите винаги са прави

Сигурно заради това Путин прати терористите свалили и измародерствали гражданския самолет на предните линии с украинските сили за да бъдат избити...

бре,бре,бре, Путин та Путин, шорошчета в г*за ви бръкна с боксова ръкавица този човек

Преди малко още двама кравари (оператор и репортерка) са убити брутално от негро!

Стига за краварите , кажи нещо за водкаджиите...тиквеник нещастен...

ами ще кажа че тиквата проста с генералски пагони само водка пие от тая дето путин му донесе за да си плати каракачанското куче

Немате ли нещо за Мика Стоичкова?

Семейният и живот е под наслов "Аллах Акбар!". Виж в статията за бежанците нещо.

тя прие исляма и стоичето цървула умира от кеф

Нищо чудно , накрая ще се сбъдне това което пише в Библията, ако нямаш на челото числото на дявола, нищо не може да правиш. Това което независими изследователи като Дейвид Айк споделят е че пентагона се управлява лично от дявола, който е скрит в подземията с най-висока степен на секретност.

И преди съм го казвала, но сега ще го повторя: време е да смениш ника си на OneStupid. На все глупостите, публикувани тук, твоите коментари вземат връх по глупост.

В някои щати пращат SWAT-частите да арестуват хора,които си гледат ядивни култури в двора. Това не е мит- знам го от американец. Питах го: защо спецчастите,след като едно обикновено фанте ще арестува домакинята с леха домати? Той каза: не знам,точно това е най-странното. Пичът после се засмя и каза: Интересното е, в нашия район имаше 3 случая на поява на SWAT-аджиите за 2 години. За доматите дойдоха 5-има, за един със заложници- 6-има и за един,правещ метамфетамини в гаража си- 8 души. Явно да гледаш домати е по-опасно за федералните,отколоко да вземеш заложници. Та всичкото това ви го казвам,за да разберете на каква демокрация се нахендрихме.

Аз

А... Ние си знаем...

идва и в европата!!! но коя медия да го ,,пише,,??? ще я затворят!!! само ,,ленторезачът,, го гледаме!!!

тои е опасен,има оранжеволилав колан и може да гаси огън

Бог да прости жената ! А мръсниците, които убиха тогава 5000 души, в пъкъла да горят дано !

Аз

Единият се кани да става президент на САЩ...

а от стреса!

който не е живял в америка, той не се разболял от някаква форма на рак. причините са ясни, но не всички хора са биолози или лекари, за да знаят откъде идва проблема. В повечето от случайте болшинството от тези хора не биха се разболели и умрели, ако не живели не в Америка.

Обаче, аз знам още една държава дори с по-голямо раково въздействие върху матриала. Няма да я споменавам, няма да се сетите коя е.

Моята баба не е живяла в америка...рабзоля се от рак...моята леля също,тя почина...моят племеник почина от рак на 4 годинки, и той не е живял в америка... За някакви кирливи копейки,не знаете какви безумия пишете!

Ми да се беше преместила в някой вилаж :) (село) и да си беше купила кола с парите за дрога?