Вече е известен един от атентаторите в Бургас

Единият от двамата вероятни помагачи на атентатора от Сарафово вече е с установена самоличност.

Обратно в новината

Коментари - Вече е известен един от атентаторите в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станелия (Станка + Нели/Недялка) ... впечатляващо и уникално име, просто цепи мрака ;) За атентата - щом почти 6 месеца няма голям напредък в разследването, нито някой е поел отговорността за извършеното, значи е постановка на световните кукловоди. Да се надяваме, че нашите президент и премиер ще държат правилната линия - България да остане неутрална и далече от световните конфликти. Не трябва да се оставяме да ни набутват в мръсни игри. Ние сме интелигентен народ.

и съм убеден, че Рико носи брада и чалма и е шиит от Хизбула.

То след някой и друг герберски гаф ще стане известно и кой се крие зад "бог"...

"странна логика" ... Но аз пак задавам същия въпрос ... Имаш ли сиво вещество за нещо като втори опит?

и какво спечелиха турците според твоята "велика версия" ...

дир. бг. Нали се е установило че взривът е бил на гърба на атентатора. А после твърдите че ще се прави експертиза чрез взривяване на автобус за да се устаниви дали взривът е бил на гърба му или в автобуса?

Щом Цецо се набърка в някаква далавера, тоя път с апартаменти край морето и веднага започват едни "разкрития", едни мощни акции и "разбиване" на тежката организирана и леката неорганизирана престъпност.

Шофьорът на автобуса е българин. Умря на работното си място. Казва се Мустафа Кьосов. Да почива в мир. Остави сираче на 11 години.

Още навремето ви бях споделил, че оная глава, на лицето камикадзе, която я намериха на двайсетина метра от автобуса ще проговори и ще си признае всичко.

Пълно невежество и милиционерско малоумие. правят ни на тъпанари. Службите са пълни с шуребаджанашки връзкарски неграмотници издържани с ношите пари и паратизиращи на нашия гръб. Нещата стават все по-зле. Няма нови хора и ново виждане на нещата. Все едни и същи като черва се дърпат. Съдебната система е пълен смрад.

От Бургаските следователи лъха на некомпетентност и безхаберие. Не ли по-добре да си мълчат, вместо да се излагат с подобни "разкрития"?

Известни са, много даже, само дето още нашата полиция не ги знае кои са, ама нали Станелия Караджова трябва нещо да каже, като я канят на интервю в БосфорТВ.Какво да каже жената, че им дреме на ония работи кой е терориста и не го знаят ли....еееее сега пък и вие!

в един от коментарите се споменава за шофьора на автобуса, именно там трябва да порови следствието и прокуратурата, оттам ще се разплете цялата схема на атентата, но може би някой се опитва да ни дезинформира с цел отклоняване на вниманието от това, че наш тражданин е бил вербуван от агентите на ЦРУ и Мосад да заложи бомба в автобуса, за да могат САЩ и нейният лакей в Близкият Изток Израел да си изиграят стратегическите схеми за намеса в Иран, и може би това щеше да бъде фаталната грешка на ястреба Натаняху, добре, че старата Барака успя да го спре навреме, иначе ядрения апокалипсис им беше вързан в кърпа. За съжаление оцапаха и нашата земя с кръвта на израелските граждани, но като стратегически партньори на голямата империя трябва и ние да понесем негативи няма как, някой хора знаят как се връзват обувките на Старата Барака/справка филма Маргарит и Маргарита/

Поредната доза мъгла. Ние всъщност не знаем кой е атентаторът ама сме му измислили име. Обаче знаем кой е помагал на този дето не го знаем кой е, но пък не го знаем къде е бил по време на атентата.

Като се започне от заглавието и се стигне до края на статията нищо не е ясно , какво са установили. Може да е нещо, ама може да не е.Раницата била на гърба, била в автобуса , дрън-дрън.

И щом Началникът на следствието е жена няма да е чудно ако накрая тя изкара, че атентат не е имало ,а е било Горещо посрещане по линията на Международното сътрудничество с елемент на изненада. 2. Тер орг да извърши атентат и да не се Афишира пред света, да покаже сила, насочена заплаха и искания е = Циганин да си купи законно нов МЕРСЕДЕС, да го скрие в гаража и да не се показва с него пред цялото маала.

ХАХАХА! Било доказано, че бомбата била на гърба на Бермудко. А следственият експеримент ЩЯЛ ДА ДОКАЖЕ, ЧЕ МОЖЕ ДА Е БИЛА В АВТОБУСА хи-хи-хи. Дали са толкова тъпи тези които изказват БИСЕРИТЕ? Не, така им нареждат. Ключът на разкриването е в шофьора, затова бе погребан набързо или подменен и скрит. Организаторът хвърли огромна мощ в насочването на съмнението в желаната посока, непосилна за тези, които са обвинени официално. Твърдението на МВР, че Бермудко е бил олигофрен и използвал Фалшива книжка , видимо фалшива от пръв поглед, с която той може да бъде разкрит във всеки един момент преди да е достигнал до целта означава едно: МВР подкрепя дезинформацията и крие истинския извършител. / Не може на БГ ш. книжка да има адресна рег. от Лондон: Мичиган -Луйзиана/ Не може да си направиш фалшива банкнота от 115 лева и да отдеш в банката да ти я развалят на дребно! И излиза, че тер орг която с някой гърмеж явно се афишира и пред целия свят казва своите искания, се крие и се налага цели държави да я и вършат раотата по "рекламата".

Къде видя "БГ ш. книжка" ?

и сега кво ша прави изсраел...колко ревббаха и правиха психо-атака, че атентаторите са от хизбола....ма, то вече хизбула е престижна международна организация, може и фнрансета да членуват в нея....или ще ги запишат посмъртно...

шменти капели на безотговорни мекотели. "експерта", които вярва, че америка и израел стоят зад всички атентати е зомбиран комунистически ... от "посрано"20. този ... вероятно вярва, че атентата в царквата света неделя през 1925 година сащо е работа на израел или америка, макар, че по това време израел не е саществувал, вапреки, че атентатора марко фридман е евреин балгарски комунист-терорист. боже, пази балгаря от комунистическите зомбита. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Израел е започнал с тероризма още в ембрионален стадий.

Има един единствен тероризъм по света-този на САЩ и Израел, всички атентати са извършени от ЦРУ агенти или на Мосад или на платени от САЩ групировки. Схемата винаги е зомбиран атентатор, който дори не знае че ще се взриви и е взривяван винаги дистанционно - за да не може да бъде разпитан. Има хиляди начини да причиниш много жертви, разруха и страх и да оцелееш - такива биха били истинските атентати, ако имаше арабски или други терористи-арабите не са идиоти и не са такива фанатици каквито ги представят филмите на еврейския холивуд, просто няма терозизъм освен мейд ин САЩ... Най елементарното е да си купиш 1 калашник на черно и 30 пълнителя и да се разходиш когато има някакво масово събитие, да постреляш и след това да изчезнеш, но май набедените за терористи не са се сетили.... Стига лъжи не сме всички американски граждани с промити мозъци!!! А визитата в САЩ беше за да ни кажат точно кой е направил атентата...

Утре слънцето ако изгрее, ще е по-рано от очакваното, естествено, виновни са единствено САЩ и Израел.............а-а-а да, и ББ !!!!

Набират се доброволци за експериманта по взривяването! ;)

и за малките деца е ясно, че хипотезите на следствието издишат и са пални с противоречия. атентаторат нямал намерение да се самоубива, но носел взрива около тялото си, а освен това бил и в движение??? според следствените "калинки" атентаторат е трябвало да спре да се движи и грамогласно да обяви за взрива. следствените "калинки" у нас не могат да разкрят далече по банални и прости престапления. всичко това говори за вопиюща некомпетентност, тотална неграмотност и опит за заблуждаване на обшествеността.

majmuncho

Ако аз кажа, че нищо не знам ще е повече от това което те са установили до момента - моето твърдение поне със сигурност е вярно!

колко е известен?- от вип брадар ли е ? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Определено е Пацо! Чак толко прост и Ал Кайда нямат в резерв.

С две думи да опишем събраната информация за толкова месеци: - брой терористи - двама-трима (единия имал косвени връзки , ми то и ББ и ЦЦ имат преки връзки с престъпността , ама....) - модел терористи : напълно известни - араби с европейски имена като Ралф Уилям Рико (нещо като българин да се казва Стоян Иван Васил- напълно нормално истинско име) - начин на взривяване - напълно известно - или се е взрил по грешка или не. - версии къде са му помощниците - предостатъчно - яснота относно къде е бил взрива - ясно е че е бил върху тялото, не в автобуса(сред багажа). Сега това го забравете, щото в средата на януари ще направим експеримент и може да се отмени. Както става ясно всичко е ясно. По Гербаджийски.

А след експериментът с взрив на автобус, може да се окаже, че миналата година такъв не е имало и какви са тез приказки! Ми и ако са гръмнали бутилчетата с газ на автосбуса? То затва Известният ходил, ама не се взривил на място, поне газовата уредба нне била в час..

Все бях виждал дебили, даже гербери, че дори по снимка от аерогарата - ДНК профил да направят и по него да установят, че атентаторът имал леки умствени отклонения, ама... Я да видим какво пише сега: "Единият от двамата вероятни помагачи на атентатора от Сарафово вече е с установена самоличност. Това потвърди пред bTV Станелия Караджова, завеждащ бургаския окръжен следствен отдел. В момента той е обявен за издирване. Помагачът не е българин. Атентаторът до момента е известен като Жак Филип Мартен, а единият от помагачите му като Ралф Уилям Рико. Третият, чиято самоличност е установена, има косвени връзки с двамата." ЕДИНИЯТ? Бе аз ги изброих двама известни и един със сигурност! Хем известен като Жак Филип Мартен, хем Ралф Уилям Рико, хем се оказва безименният ТРЕТИ, който е известен! ТА, поздрви за тези, които измислиха текста и за други: -Какво е Вашето образование, Холмс? - Елементарно, драги ми Уотсън!

още един шампион на "кой е по по най".... аман вече от вас, ... бил виждал... стига ве айнщайн

Тук ли намери да се правиш на умен?

Журналистите може и да са дебили (защото това не е официалното съобщение), ама коментаторите, като горния, ги задминават.

Как не те домързя да си извадиш пръста от носа си и да изчукаш произведеното от малкото мозък в кофалницата ти прозрение????

Ей на какви проницателни хора дават заплати от по 3000 лв. Пенсионират ги на 47 години с 22 заплати. А народа ги обича и им се радва??!!

Даваха по една медия за Григор Лилов.На въпрос на журналиста ,кой в крайна сметка е виновен за атентата,неговите думи бяха ,че е ДПС.Правителството носи отговорност за това ,че не е осигурена охрана на автобуса превозващ израелските туристи,въпреки тяхната молба.А за камикадзето,показа нагледно,че с компютърна техника,то е само във виртуалното пространство,изработено е в последния момент ,като е наложен образ върху дадена обстановка.Взрива е поставен предварително в автобуса.

Малко уточнение \"Експертизите са показали, че взривното устройство е било върху тялото на атентатора, а не в автобуса с израелските туристи\" \" Друга експертиза е установила, че терористът е бил в движение, когато се е случил взривът. \"

КЪДЕ НА ТЯЛОТО БЕ МОЗЪК,НЕ ВИЖДАШ ЛИ ,ЧЕ Е С РАНИЦА И ЧАНТА В СКУТА,КОИТО МОГАТ ЕВЕНТУАЛНО ДА ГО АКТИВИРАТ,АКО Е ТАМ.

Е, как така взривното устройство е било върху тялото, а той не е искал да се взриви???? Искал е да изплаши някого ли? И много интересно, как се е опитвал да се отдалечи от самия взрив....

"Друга експертиза е установила, че терористът е бил в движение", не означава, че се е отдалечавал, може да се е приближавал. Не се разсейвай като чете или ощ те държи от празните? :-)

никога няма да ни кажат истината, понеже правителството е съучастник. Сега чета "Дуел" - нова книга на Григор Лилов. Оказва се, че МВР е съобщило на официлния си сайт за атентата цели 18 минути преди той да се случи. А по.-нататък в книгата става още по-страшно и сензационно.

Продължавай да четеш Лилов и скоро може да разбереш за конспирация между небесните тела. Не зная медицинското наименование на това разстройство на личността, но със сигурност е сериозно.

Мтакааа Ккаво знаем досега " Експертизите са показали, че взривното устройство е било върху тялото на атентатора, а не в автобуса с израелските туристи" "Друга експертиза е установила, че терористът е бил в движение, когато се е случил взривът" Сега тук нещо не ми е ясно,как може да се отдалечиш от нещо,което ти е върху тялото? Хммм,загадка

Известни са им таратанци.. те имената уточняват съвсем условно, вероятно не е знаел, пък и не искал, при това се отдалечавал, но пък е ясно какво си е купил (Тиктак и сандвич, предполагам). Смешни корумпета с жалки опити да отклонят вниманието от поредната си нагла далавера, както коментира писалия преди мен

КЪДЕ НА ТЯЛОТО БЕ МОЗЪК,НЕ ВИЖДАШ ЛИ ,ЧЕ Е С РАНИЦА И ЧАНТА В СКУТА,КОИТО МОГАТ ЕВЕНТУАЛНО ДА ГО АКТИВИРАТ,АКО Е ТАМ.

и точно днес, като стана ясно за далаверите на ЦЕЦКО, разкриха втория...чудно...