Атанасов призова Радев да се обади на Путин и да му каже да изтегли войските си

Цялостното поведение на държавния глава цели да се внуши на българското общество, че Украйна е виновна за този конфликт, отбеляза съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ

Обратно в новината

Коментари - Атанасов призова Радев да се обади на Путин и да му каже да изтегли войските си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Румен РАДЕВ е истински българин и защитава българския интерес. Но вие всички сте дупедавци и сега за вас е само Америка. ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА НА АМЕРИКА И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ! ДЕМОКРАЦИЯТА Е ВТОРАТА НАЙ-ГОЛЯМА ИЗМАМА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ, СЛЕД ИЗМАМАТА “ИСУС ХРИСТОС”

Напълно падкрепям.И АЗ СМЯТАМ,ЧЕ РУСИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗТЕГЛИ ОТ УКРАЙНА И ДА ОСВОБОДИ НЕЗАКОННО ПРЕВЗЕТИТЕ ЗЕМИ НА СУВЕРЕННАТА УКРАЙНА И ТАКА ЩЕ НАСТЪПИ СПРАВЕДЛИВ МИР. А РУМЕН РАДЕВ,ЗА МЕН Е ПРЕДАТЕЛ,КОЙТО ЗАЩИТАВА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ И Е СРАМ ЗА Р.бЪЛГАРИЯ. НЕЗАБАВЕН ИМПИЙЧМАНТ ЗА ТОЗИ ВРЕДЕН ЗА СТРАНАТА ПРЕЗИДЕНТ!

АГЕНТА НА ДС СИ Е АГЕНТ НА ДС И ТОЙ НЯМА НИТО СРАМ НИТО МОРАЛ, ОПЕРИРАН Е СРЕЩУ ТОВА! ДОКАЗВА ГО С НАГЛОСТТА СИ И С ЦИНИЗМА СИ.

ТОЛКОВА ЗЛОБА ОТ ТОЗИ АГЕНТ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ СРЕЩУ РАДЕВ, ЧЕ ЧАК ОЧИТЕ СА МУ ИЗПЪКНАЛИ, КАТО НА НАСТЪПЕНА ЖАБА. ВМЕСТО РАДЕВ ДА ГО ПЛЮЕ ПО НЕГО, ЧЕ ИМА ОСНОВАНИЕ, ТОЙ ПЛЮЕ ПРЕЗИДЕНТА И МУ ВМЕНЯВА ТОВА, КОЕТО ТОЙ Е ВЪРШЕЛ И Е ПОЛУЧАВАЛ ПАРИ. ТОВА Е - АГЕНТ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ Е И ЗЛОБЕЕ, ЧЕ РАДЕВ НЕ Е БИЛ. ПРИКРИВА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ С ПЛЮЕНЕ ПО ПРЕЗИДЕНТА!

Барабар петко с мъжете...

АТАНАСОВ, РАДЕВ НЕ Е БИЛ АГЕНТ НА ДС ПО ВРЕМЕ НА КОМУНИЗМА, А ТИ ! ТАКА, ЧЕ Е РЕДНО ТИ ДА ГОВОРИШ С ПУТИН, ЗАЩОТО СИ НЕГОВ КОНТИНГЕНТ. НЕДЕЙ ДА ХВЪРЛЯШ ТВОИТЕ КАМЪНИ ПО РАДЕВ. ЦИНИЗМА ТИ НЯМА ГРАНИЦИ!

ДА АМА СЕГА Е ВИДНО, че РАДЕВ е РУСКИ АГЕНТ и е СРАМ ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА. НЕЗАБАВНО ИМПИЙЧМАНТ ЗА ТОЗИ ПРЕЗИДЕНТ! АЗ ОТКАЗВАМ ДА ПРИЕМА ТОЗИ ПРЕДАТЕЛ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!

Разградски пудел,продължавай да крепиш мъдите на Боко банкята,но не не се занимавай с президента.Всички идити,си правите политиката на гърба на Р.Радев.Съсел,ти прекрасно знаеш,че не те искат костовистите в дсб.На следващите избори,ти няма да си дори в листата зе 50-то нс.

Обаждам ти се: Разкарай се. По времето на Костов те спрягаха с едни 6 милиона -преведени тук, преведени там....Май нещо и за жена ставаше дума... Или нещо бъркаме А ????

продажници от ПП и другите формации от дясно да не се обаждат и да се подготвят за съд и затвор, за държавна измяна

Лилипута се перчи на Гъливер. Трагичен.

Байдан и да предложиш Украйна да стане неутрална държава като Австрия и да не влиза в НАТО и ти гарантирам,че ако Байдън се съгласи,тогава Путин ще изтегли войските си от Украйна.

Откажат да притискат Украйна да влиза в НАТО.В ЕС може,но в НАТО,това значи разпологане на американско ЯО на границата с Русия.Това Русия няма да го допусне и войната може дълго да продължи с ненужни жертви и от двете страни .Някой ще каже ,Ами тя Финландия може да разположи такова ЯО срещу Русия.Да така е може,но тогава Финландското ръковпдство ще носи вина,докато в Украйна никой не носи вина,защото там има едно марионетно правителство,което утре може внезапно да изчезне,като го подменят кукловодите. Свидетели сме как никой не пое вина нито за унищожените тръби на Северен поток,нито за взрива на Кримския мост.

Крим се САМООПРЕДЕЛИ според принципите и законите на ООН за самоопределяне на народите. Този пакт е подписан от всички, вкл. САЩ! Уважавайте избора на Крим, г-да демократи!

И ти се самоупредели като Ватник!!

А като такъв с малко повече акъл от теб,който може и да мисли.

Слушай малко алчно човече.За разлика от теб,Президента Радев е българин и защитава българските интереси,за разлика от теб,който беше от СДС и заедно с Костов разграбихте България.

РУСКИ ПОДЛОГИ,РАДЕВ НЕ ЗАЩИТАВА БЪЛГАРСКИТЕ А РУСКИТЕ ИНТЕРЕС

От време на време има и нещо нормално в този човек.

Каквото и да плещите тук, има едни факти които се неоспорими. 1.Редовна руска армия навлезе в територията на съседна държава, без да обяви официално война. Това се нарича държавен тероризъм.2. Минските споразумения - ако не бяха провокациите на Русия в Донбас, Крим, Луганск НИКОГА нямаше да има нужда от такива споразумения. А и на Русия не и трябваха споразумения. 11 пъти Русия отказа да допусне на място омиротворителни сили на ООН, каквато е практиката. Не желаеха, защото щяха да лъснат всичките им лъжи и да се провалят плановете за постепенно асимилиране на Украйна. 3. Украйна е подкрепена официално от държави, преживели ВСВ и помагали през тази война на СССР срещи Хитлериска Германия. Русия не е подкрепена официално от НИТО ЕДНА държава. Всички помагачи на Русия помагат нелегално. Така, както и комунистическите власти по света са се създавали - с нелегална борба, партизанщина. Украйна не сви знамената и предпочете да се бори за територия си независимостта си. Не са минали и две години, така че помним думите и на Лавров, и на Путин и на Захарова - че никой няма да напада Украйна, че това били лъжи и манипулации.

" 11 пъти Русия отказа да допусне на място омиротворителни сили на ООН" Ти Да не си бил там случайно и да си ги броил? Имаш и още много фактически грешки и превратни тълкувания, достойни само за предубеден като тебе чъвек. Преди да влязат руснаците предложиха, в писмен вид, на запада да им бъдат предоставени гаранции за сигурност, които високомерно бяха отхвърлени. А сега кажи как биха реагирали пиндосите ако в Мексико се открият десетки биолаборатории и няколко военни бази на Русия/Китай?

Винаги ми е приличал на Nute Gunray от Star Wars: https://imperialtalker.files.wordpress.com/2019/12/nute-gunray.jpg

А Рублев на кой ти прилича!?!На сенатор Палпатин!?

На мустакатия руснак дето ти пръсна анала !

В ситен анален трепет очакваме нашия ококорен дженерал да покани официално анадолски войски да защитят българската демокрация на место!

нямаме си проблеми, не си разпродаваме държавата на безценица, тръгнал путьо да иска от радев на путин да се обади. и квооо?

Импийчмънт на фърчо! Импийчмънт на зеления чорап! Импийчмънт на червения "НАТО-вец"! Импийчмънт!!! русия - разпад; с един дебел отзад!!!

ха ха ха ха

В онова посолство какви наркотици раздават на всички минали от там? Видимо правят чудеса за самочувствието и интелекта... Може би с малко противоположен ефект ама все пак чудеса

Зелени наркотици.

В кое посолство,на кочината ли?

Не бързай генерале, скоро ще имаш възможност да поведеш войниците в бой и сам да принудиш Путин да се изтегли от земите на Зеленски.

Са се оттегляли от завоюваните територии.От древността до наши дни не ми е известен такъв случай .

има. Новата история на България.

Докато в България има хора, които гласуват за Атанасов, няма да се оправим.

А за кой да гласуват,за възраждане ли????Трите трола на Митрофанова сте болни!!!

Глупаците си мислят, че атанасов е демократ.По времето на соца е бил прокурор, а всички знаем тогава какъв трябва да си за да станеш такъв. Много прост и заблуден народ.

Нещо за възраждане да поспамиш!?!Или БСП!?!?

Аз само леко да попитам,това същият Атанас Атанасов които беше някакъв в разградската прокуратура и ако да,дали не пламна архива и по негово време!!!Само питам,нищо не твърдя,ама жалко ако не съм се объркал,и той продължава да се взима за морален стожер:((((

Същото лайно Начко е, но е станало още по-рядко и по-миризливо!!!

Този палячо нещо се е пообъркал.

като за торба трева и кило кока се е объркал.

До гниома, молеца и всички други дребни човечета и паразити в министерския съвет и депутатската група на ПП-ДБ: Вие нали знаете какво стана когато Борисов тръгна да атакува Радев през юли 2020 година? Като гледам, сякаш сте забравили. Ама давайте в същия дух, това е начинът да вбесите заспалия български народ и да излезе да ви измете.

От кога политиците ни използват едно към едно опорките на троловете в дир-а. Кажете му на този американски посланик да се понапъне и нещо друго да им съчени. Вчера денков говори с козяшки опорки, днес този гном прави същото. Хайде малко по-среиозно, че съвсем ни втръснаха тези тъпаци от ПП-ДБ, те надминаха по тъпотия ГЕРБ-СДС, нищо, че са с претенции за образованост.

Аз призовавам тази Измет, да се гръмне!

подкрепям

Абе този гном още ли е на хранилката на посолствата че нещо беше във болнични ми се струва боклук мръсен дано да се задаваш от лайната който ядеш гном мръсен и предател долен блюдолизец на чужди задници

Мислех си, че ПП + ДБ не могат да ме учудят с никакъв идиотизъм. Бъркал съм....дълбините до които те могат да достигнат е нещо невероятно!

Йода Миндилов, за разлика от теб Президента Радев наистина може да се обади на Путин. А ти, ти си за двете нули. Предизвикваш само погнуса

го интересува какво е казал този идиот. Цялата пасмина от ПП-ДБ са евроатлантически гъзолизци.

Атанасов - много противна личност!

След твоето изказване доверието към клетвопрестъпниците в народното събрание отново подскочи...?

Бахти армията дето Гном и Мунчо са й генерали

Че гнома какъв генерал е? Обяснете ми? Защото има голяяяяма разлика между назначен и израснал в йерархията генерал. А те напоследък са лавина.

Жабатанасов е време да се скрие обратно в гьола и да не се излага!

схемаджия, дето аритметиката му е по-важна, да се скрие, вместо да чете морал на другите!

тоя кавал, барабар с Ристю, Кире и Кокорчо а и Мирчев са скъсат да духат кавала и лижат чиряслото на посланника! Добре че е Радев да отслоява българския интерес

Отворете си френските военни атласи от военната 1918г : земите покрай морето от Варна до Крим, включително, са с преобладаващо българско население. Противник на Франция в тази война. След 1945г и заграбването на Прибалтика, се провежда СЪВЕТСКА КОНКИСТИДА - ЗАСЕЛВАНЕ В ПРИБАЛТИКА, УКРАЙНА И КАВКАЗ на "славяни"(русокоси монголоиди). В момента в Прибалтика се провеждат изпити за владеене на езика от такива преселени чебурашки, позволили си да живеят в Обединена Европа но и да имат руско гражданство с руска пенсия от Путин. Относно Донбас: ДОНБАС Е БЪЛГАРСКИ! Още с първото стъпване на руски ботуш в Донбас и Крим, при Екатерина, се изселват НАСИЛСТВЕНО СТОТИЦИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ МИЗИЯ И ТРАКИЯ и заселват в откъсната територия от Кримското ханство наречена "новорусия". На мястото на тези претопени вече българи, в Разградско се преселват КРИМСКИ ТАТАРИ - днешните турци на ДПС. Лично Екатерина назначава за пръв митрополит на "новорусия" НАЙ-МРАЗЕНИЯТ БЪЛГАРИН митрополит Евгений Булгарис. За него Св. Отец Паисий започва "Историйа СлавеноБолгарскайа" чрез: О НЕРАЗУМНИЙ И ЮРОДЕ, ПОРАДИ ЧТО СЕ СРАМИШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ БЪЛГАРИН!

Ти бият минуси!?! Нормално те мразят България!!!!

Гнома се е клел във вярност на комунистическата партия и е бил тъмночервен комунист. Колко хора е разплакал като доносник той си знае. Сега е пръв демократ и акъл на президента дава. Абе Гноме, кандидатирай се за президент, да те изберат и тогава имай самочувспвшето да даваш акъл на Радев. Ако се кандидапираш ще ти кажа колко процента ще имаш- нула.

е толкова мръсно и скучно, че с Божанков могат да споделят една кочина. Ха-ха-ха...

Тоя е пълен идиот!

Тоя опуления не го знам какъв е и откъде се пръкна, но бих му препоръчал да види ген. Радев с какво мнозинство от българския народ е избран. НА ДВА ПЪТИ. И някой да го светне след това, че след като Президентът говори от името на мнозинството, на разни кой знае откъде пръкнали се шушумиги ще им се наложи да го преглътнат и да си затварят устата, колкото и да им бърка в здравето Президентът. Така работи демокрацията.

Гнома и Радев как са станали генерали просто нямам идея

Генерал Радев - като първенец на випуска на военното училище и после безупречна военна кариера на боен пилот. Гнома - само той си знае, но подозирам, че точно както Боко Тиквата стана генерал.

Лъжеш Радев няма боен полет

Къв генерал тоя с 36-ти номер обувки бе.Шушумига

Някакъв си избран с някакви си има нЕма 20% национален предател дава акъл на останалите 80%, които в момента седят търпеливо, слушат и гледат. На тези 80% като им писне да слушат и гледат ще стане страшно. А това ще се случи преди Нова Година, ако 20тината % започнат да прекаляват! Особено ако пипнат Радев. Мисля си, като изневиделица се реши да се седне на масата за преговори до няколко месеца и от окрайна остане 1/4 (повечето гробища), тези пискливи Бай Кръстювци, на кого ще пристанат тогава? А тяхната обожавана кокаинова скарида или ще е 2 м под земята или в Маями?! Тогава какво!хаха Както писах и преди - на здравомислещите силно препоръчвам да намерят каналът на Colonel Douglas Macgregor в YouTube!

ГРОБОКОПАЧЪТ. НА. БЪЛГАРИЯ, ВЕЛИКИЯТ. БЪЛГАРСКИ ЧЕКИСТ, РАДЕВ

ТАМ. КЪДЕТО. Е. ТЪПКАЛ КОМУНИСТИЧЕСКИ БОТУШ, ПО СВЕТА, А. В. БЪЛГАТИЯ. ВСЕ ОЩЕ, ТРЕВА. НЕ. НИКНЕ. РАДЕВ. Е. ЕДИН ОБЪРКАН ПРЕЗИДЕНТ, НЯМА. МЯСТО И. МИНУТА. В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО.ДА. СЪБИРА ЦЕЛИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ ОТ БЪЛГАРИЯ. И. НА. ВЛАКА. ПОСОКА. КРЕМЪЛ, ПРИ ТЕХНИЯ. КОМАНДИР. ПУТИН. НЯМАТ. МЯСТО. В. ПОЛИТИКАТА. БЪЛГАРСКИТЕ. МИРОЛЮБИВИ КОМУНИСТИ.

По времето на "неникненето на трева" в България имахме космонавтика, произвеждахме компютри, хладилници, телевизори, думи като "олигарх", "наркоман", "рецидивист на свобода", "социално слаб", "безработица", "фалит" бяха непознати, здравеопазването беше едно от върховите в цяла Европа (включително западната), и демографският прираст беше положителен. Не е зле тролчета, които за комунизъм сте чували само от америслямското посолство, да не се опитвате да лъжете хората, които са живели в този "безтревен" период.

дето се е писал БОГАТ-- БЕДЕН не е чувал, че при Тато Живков България беше на 27 място в света, а в науката, космонавтиката, гимнастиката и още много *И ОЩЕ ПО-НАПРЕД". Кой ви наплоди такива българомразци и в коя кочина?

Украйна е виновна за конфликта, но и виновна че играе по свирката на УСА, а най-виновни за конфликта са УСА, то трилионен дълг не се покрива с продажба на банани, пушки требе да се продават, там е далаверата.