17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Червен ибрик.

"И уточни, че двамата с Христо Иванов няма да влизат в изпълнителната власт, а ще останат в парламента" Т.е. Атанасов и Хр. Иванов не искат да си цапат кунките с "изпълнителната власт"! Ако "изпълнителната власт" има успехи, Атанасов и Иванов ще се спукат да се бият в гърдите, колко са велики! Ако "изпълнителната власт" пък се издъни, Атнанасов и Иванов са чисти и нямат никаква вина, понеже те нямат нищо общо с "изпълнителната власт"! Нагли селски тарикати!

А ДСБ и ДБ, Христо Иванов и Атанас Атанасов положиха огромни усилия да докарат на власт Корнелия Нинова, Янаки Стоилов, Антон Кутев, Елена Йончева, Румен Овчаров, Бойко Рашков, Георги Гергов, Емилия Масларова, Румен Гечев, Сергей Станишев, Михаил Миков, Иво Христов, Крум Зарков, Велислава Дърева... Благодарим ви! И ще ви се отблагодарим подобаващо!

Христо Иванов и Атанас Атанасов са екзекуторите на дясното и на "Демократична България", ятаците на русофилистичните болшевики на Радевистите и Ниновистите! ДБ вече не съществува!

Забравяте Р. Кънев!

Вярно! 2020 г. Радан Кънев клевети цяло лято България в комапанията на Елена Йончева (дъщеря на Никола Йончев, подполковник от ДС, резидент на ПГУ-ДС в Брюксел в периода 1967-1972 гг., работил срещу НАТО и ЕИО под плътния контрол на резидентурата на КГБ)

Розовите болшевики от Дейбъ България Се обединиха с болшевиките на КурНела Вернсермос и наздраве , друзята!

Лъже гномчето. Лъже, като изкукуригал разградски Прокофиев. Само и само да не го изритат от топлото и добре платено местенце в Парламента. Няма шанс. ДСБ ще има нов председател, а това НИЩО да ходи да пасе патките из разградско. Егати! ДСБ в коалиция с БКП. Срам, позор и морално падение. Или, като похапнаха с ГЕРБ, що пък не сега със новите.

Доживях “Демократична България” на Иван Костов открито да влезне в коалиция с БСП наследник на бившата комунистическа партия. Загиналите българи за свобода и демокрация, лежалите в концлагери патриоти и родолюбци ще се обърнат в гроба.

7000 души обесени с тел и горени живи през 1923 г.Отрязана главата на Стамболийски и отнесена при Борис Трети. Взривена Св Неделя.Убий ми детето пък ще видиш гръмнати църкви наред Държавата плаща по 50000 лв за отрязана глава и това не било фашизъм. Каква интелигенция бе бърдук? Обявила война на Англия и САЩ които ни бомбардираха и избиха колко българи. Под всеки съден от НСъд има подписите на всички велики сили.Тоеа е решение на Техеранската конференция Добре че е бил патриархът да спаси евреите и да каже на Борис че ако ги прати в Треблинка всички църкви всеки ден ще анатемосват него и фамилията му

Фейк нюз! Никакви 7000 убити, червен безроднико! Георги Димитров и Васил Коларов подтикват простите селяни да се разбунтуват и след това бягат в Югославия!

Допълнение към "Българин" Жалко че избитите комунисти преди девети бяха само няколко стотин! Ако бяха ги избили до крак днес швейцарците щяха да виса„ят на нашата граница за гражданство!

Внедрените агенти за разбиване на дясното Христо Бойкикин, генерала болшевик Атанасов, който с ушите си чух в “Панорама” как предлагаше Бойко Рашков за Главен прокурор, както и бай хуя Радан Кънев са внедрени агенти за разбиване на дясното. През 2017 година два месеца преди изборите се разцепиха умишлено и оставиха над 300 000 души без представителство в парламента. Аматьорите са те, ако си мислят, че с Мутрите, ИТН и БСП ще правят реформи. Борисов пак ще се окаже прав, че тези партийки ще счупят държавата и за всичко това е виновен пРезидента Радев, който разедини нацията, лиши я от диалог и я тласна към хаос и Евразия!

Тази коалиция e орел, рак и щука! Единственото което ги обединява е да пуснат престъпниците, олигарси на свобода , да им спасят кожите и да откраднат милиардите от Европа и заемите от банките. Трупат дълг след дълг. По-големи крадци не е имало!

Как ще се бориш с корупцията като се свързваш със най-големите крадци, престъпници, бивши сътрудници и офицери от Държавна Сигурност, с пРезидент предложен от Решетников от Кремълската клика на Путин и да твърдиш, че подкрепяш Румен Радев за президент заедно с неговите подгизнали от скандали и корупция съветници, а и самия той корумпиран до мозъка на костите, както и Бойко Рашков за вътрешен министър. ПП е проект създаден в разузнавателни школи и центрове на КГБ в сътрудничество с българските кадри на бившата държавна сигурност. В момента се наливат огромни пари от олигарсите и се купуват журналисти, тв и радия за да им създават медиен комфорт и помпат рейтинга.

Лъснаха им задниците на ПП, и наИТН, и на ДБ. Христо Иванов Бойкикин и изтърсака генерал, болшевика Атанасов в коалиция с Корнелия Ниноваи от БСП! Много ми е интересно как ще реагират сега избирателите на ДБ? Аз ако съм гласувал за тях, сега щях да ги замерям с яйца, домати и агнешки главички. Внедрените агенти за разбиване на дясното заедно с бай хуя Радан Кънев. А Чалгаря стана ясен. Държи го за топките Олигархията. Бий Гешев, олигарсите и предателите в президенството! И Кьовеши те подкрепи и Народа е с теб!

Нямам думи, а не съм гербер

за Де Бъ получихте си БСП! .. Честито!

Някой може ли да ми каже, тоя демократ ли е.

След зимата на мошениците и пРезидента ще изметем всички мутри, червени буклуци и платени от Черепа. Ще си върнем нормалността с Герб/СДС.

Чегъртането на геъберастите ще продължи.

То само чегъртане. Друго не могат да направят

Това червено гномче ще го видим догодина на Бузлуджа да вее крассное знамья заедно с болшевиките. Продадохте се за две министерства скрити комуняги. Вече явни. Подсигурихте на Ниночка спасителен пояс. А как красиво потъваше. КатоЧапаев. Ама нали сте другари.

Защо си мислиш че на десноориентираните вече не им е ясно КАКВИ се оказахте в АКТИВА нещастнико! Мръсни ченгета и проруски подлоги! ДСБ е вече само от АКТИВА си!!!!

аве нещо ме съмнява че баш 90 процента го подкряпят Тва малко ми звучи се едно 90 процента от фенската маса на Левски да подкрепя ЦСКА Ама щом е рекъл- верваме му

Много добро сравнение. Десятка.

Крадливата гейберастка пасмина е зад борда. Най-добрите избори тази година.

Той и Мадуро печели винаги с машинките.

Важното е, че гнусните крадливи гейберасти са изолирани от всички и ще останат извън властта. А тоа е повече от прекрасно.

Еваларка Щерев! Няма никакво значение какво се случва с България, ной-важното е на гербаристите да им е гадно! Нали така?! Рашков-главен прокурор! Радев-пожизнен президент! На мястото на Цар Освободител-паметник на Путин. С онези 8 милиарда крадени - остров Белене наново затвор, и всички гербаристи, начело с Бойко Борисов, вътре и да геният! ЯКО НАЛИ!!!

... ной-важното е на гербаристите да им е гадно! Не си разбрал. Най-важното е да бъдат осъдени и избесени... Но сме в ЕС и последното няма как да се получи.

какво му се сърдите на чиляка , каквото хапне сега хапне , че повече няма ... човещинка.... пък синята идея кой и е.бе ПМ :)

ДЪРТИЯ ДРЪВНИК НЕ ПУСКА КОКЪЛА ! БЕГАЙ У СЪРБИЯ , ТАМ ТАКИВА ГИ БЕСАТ !

Атанасий 90 % те подкрепет но от зад въшлив долник

Насядали на маса, стари другари - генерал, мафиот, генерал, мафиот, генерал...

Вече герберите треперят !

Продадохте синята идея, мунчовци тъпи, с камунистен шега и игра не биваааааа!?

Супер! Следващите избори можете даже да се обедините с БСП! Тъкмо ще имате десетина депутата. И на пролет-на Бузлуджа! Със шапки и флагове.

гном смотан с тия 16 калпака не сте никакъв фактор в парламента но поне можехте да запазите достойнството си и да не влизате в коалиция с ДСто на Мунчо . Но поне сега избирателите ви разбраха що за стока и следващия парламент ще го гледаха през крив макарон .

Ба. Ще им докараме Весна Змианац да им пее на уше и пак ше гласуват за нас. Ти не бери грижа.

Тоя агент Атанасов колко ли пъти е играл курвачката на Борисов? А той ки имаше за свои ,от десните. Жаркари леви .

Защо Борисов се съгласи на предсрочни избори само и само да се откачи от Радан Кънев? Те, за това.

Те активите на ДСб са десет човека . Кой е тоя които се е вразуми? Костов ти ли си?

Няма принципи и морал.Това е лозунгът на ДБ.Сега разбрахме ли за кого гласувахме

Гласувахте за другаря съдия и прокурор от НРБ.

Процента са двамата с Ицо.Има ли пари подкрепяме със затворени очи.Комунисти либерали нищо че сме десни.Не ни гледайте какво правим а слушайте какво говорим.Мижайте да ви лажем

Още преди изборите ви казвах, че тия са изчадия на ДС. Има ли още съмнения? Гласувахте за Ристьо, за да докарате Корнелия. Честито на печелившите.

Абе Генерале, как може да си плюеш сам на суратя? С какви очи ще погледнеш утре избирателите си - тези които вярваха в дясната идея. А не тези твоите 90%. И защо още сте членове на ЕНП.

ДСБ Комуняги.

Насето си е изгубил акъла , та затова от гном е станал трол на БСП ... ха ха ха ... алчността е по силна от тока .

Браво, другарю Наско, браво! Плеснахте сръце и с БСП-то се прегърнахте! Венсеремос, Ура, Да живей живей труда!

Педали сгласено п.

Откога Коледа ви е срок що не е някоя друга паметна дата .

Абе Гном, как ги сметнахте тези 10%? Щото от 10 мои познати, които винаги сме гласували за ДСБ, от всички ни за следващите избори, вие с мравояда, ще получите един дъбел среден....

ОТВРАТИТЕЛНО !!!!.......

Противен комунистически гном. Нищо друго не може ,да се каже ,за този поми.яр Атанасов !!!!

ДСБ управлява заедно с лявата БСП с кадрите на ДС. Но не иска да управлява с дясната ГЕРБ, Двете партии са членове на ЕНП. Ха сега си отговорете кому служи ДСБ.

Докато лаехте как ГЕРБ се коалирали с ДПС, БСП и Радев ви заплодиха инстантно

Жалко за синята идея, щом се съюзихте с комунистите! Никога ДС и комунисти, само така можеше нещо да се случи! Не е за вярване ,не мога да приема, че предадохте сините избиратели, но прошка няма….

А нима не си личеше още преди изборите, че са изчадие на БСП?

Как е новото нормално? Свежичко ли ви е?

То актива остана само семействата ви , борецо на комунистите , я си прочети предизборната брошура и пак си отваряй тогава устата , наглец плюхте на всичко само и само да сте на трапезата това вече е края на измислената ви партия от там и на лъжите ви

С червените ботуши потропва дядо мраз. На оз. генерали и бесепари подаръци ще има на държавната софра!