Атанасов отговори на Радев: Преди 2 години смени по бързата процедура всички шефове на служби

Сърцевината на това, което предлагаме, е да се създаде Единна разузнавателна служба, военното разузнаване няма да бъде затрито, заяви съпредседателят на ДБ

Обратно в новината

Коментари - Атанасов отговори на Радев: Преди 2 години смени по бързата процедура всички шефове на служби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От бифши комунисти и настоящи подлоги и техните семена, очаквайте само диктатура и борба не срещу фашизмът а срещу българинът!

Диктатурата работи за бетониране на откраднатата власт!

Трябва да се изхващат всички руски кавали

...аз пък забелязвам ,че дърт комунист ама от най-трудните (дето и комунистите са ги ненавиждали) ,сега го играе "демократ,капиталист,НАТО-вец.....абе с една дума отврат !!!

Начка, само теб не смених да ми лапаш кура - незаменима минетчийка си!!! Пък и си удобен да ти пикая в устата!!!

Мунчо, боклук невнятен. Да ми смучеш хемороидите на гъза като шоколадово бонбонче и да ме ближеш под мишниците, шибан долен селянин с ник Радев.

Не само службите, а всичко трябва да се прочисти от комундета и копейкаджии.

Абе Джудже нали знаеш че нямаш думата за да заповядваш и че всичко това идва от Посолството ! Президента е избран от Българския Народ , а вие с Фалшифициране на Изборите !

Тоя не стига че е грозен ама и тъп.

Ами алкохола влияе по различен начин !

На кого вярват повече българите?

Скоро ще управлява Възраждане

Ася,ако си до 40...залагам на теб!!! нито на президенти нито на посолства,твърдо на теб миличка......

Принципно не го харесвам Атанасов още откакто беше при Костов, но е прав за две неща. 1 - Радев какво реве и се прави на ощипан като той (че и всеки, който е бил на власт преди него) си смени всички шефове на служби. Да, на теория не е редно, но така е в България и всеки знае, че т.н. "civil service" реално не съществува. 2 - С какво сегашните шефове са показали, че заслужават да са там? На всички е ясно, че службите не работят както и трябва и всеки си прави каквото иска - от битова престъпност до външни шпиони. Защо да ги държат тогава?

Алооо генерала гном, ама и вие правите същото бе, сменяте неговите хора с ваши! Ама важното е да продължава напред измамата наречена ПП-ДБ, заедно с дружките ви от сглобката ГЕРБ, ДПС.

Тоя гном кога победи Русия в Украйна, че се върна тук да раздава акъл?????

МВР пенсионерски клуб 8000 памперси на пенсия и заплата и извънреден и празничен труд и осигуровки от държавата. На месец 4000 лв на годината 50 000, за 40 г служба 2 милиона и 20 заплати 50 хил.на калпак. Докога бе докога. Пенсионната система е на червено с 50 процента

гномът атанасов, който назначи мутрата алексей петров в данс... Това е гадно, дребно и подло човече.

Държавният глава координира външнополитическите усилия за участие в международните организации и структури за сигурност, с цел прекратяване на военен конфликт или на война.

Когато Нинова БСП, Назначи 500 червени калинки, На отговорни постове в държавната администрация на България, Радев ти къде беше и защо мълча? А сега не можело..., явно може, ама за червените само

Нека да не забравяме, че генералчето, Ристьо войнолюбеца и Киро парапетника бяха близо половин година в коалиция със същата тази Нинова.

Да де, Ама защо Радев не се възпротиви?

Главная задача подушек безопасности — смягчить удар водителя и пассажиров об руль, корпус, стекла и внутренние механизмы в салоне машины.