Атанас Славов определи като формален начина на разследването на случая Дебора

На работна среща с министъра на вътрешните работи Калин Стоянов са били обсъдени възможностите да се подобри разследването на случаите на домашно насилие, а прокурорите ще бъдат инструктирани

Обратно в новината

Коментари - Атанас Славов определи като формален начина на разследването на случая Дебора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кадрите на Хр. Иванов,в качеството на министри,дават фира и то от големите. Йорданова и този днешният на правосъдието,са тъжна гледка. Хал хабер няма човекът,кога Борисов освободи Ив. Гешев и кога назначи "героят" от осемте джуджета Сарафоулу.Бог да пази България от такива кадри!

Тоя какво знае та се обажда. Май беше даже плагиатствал, а? Говедо.

Разгледаи първо какво направика властите един месец по рано Ако не беше шумотевицата от пресата случаят беше да остане в глуха линия като Барселона геит Убиеца Местан Галевци и много много други Управлявани сме от куковици Та този психопат го подържаше полиция оная Алкохоличка която му даде лека телесна повреда Ами това ако се беше случило с твойто дете какво и как беше да се случи За какъв период от време беше да е приключен случаят А сега се перчиш като гладна кокошка

Ако ви пречат паметниците, ако ви пречи езикът, ако ви пречат празниците, ако ви пречи историята, ако ви пречат имената на градовете и улиците... ... това означава, че се опитвате да си построите държава на чужда територия! Анатолий Васерман P.S. Към авторската сентенция бих добавил и... "... АКО ВИ ПРЕЧИ НАРОДЪТ... "

На крив Х,И вълнта му пречи

Трябва да се съдят съдиите, които са взели това решение.

Мама Россия мама

Шило

Славов в качеството на какъв се меси в разследването? Да си гледа затворите, че и там е станало като търговски център за наркотици

Този да хване да свърши нещо конкретно, вместо да се прави на умен по телевизията (аман от такива). 3-та съдии от Стара Загора трябва да са уволнени вече и да се разследват. Пишман фелдшера айде него май го уволниха вече, но ит ой трябва да е подсъдим

Съд и прокуратура, мързеливи и глупави органи ставащи да изпълняват единствено поръчки. Трябва да се прочистят тотално. На 100 процента. И чистачките трябва да изхвърлят от там.

Шило

Алооо, кой разследва?

Безполезно е да се пише Посолството е платило да ТРИЯТ всички Демократи !

zdrafkof

Ако трябва този случай да се обясни с една дума ,тя е МЪРЗЕЛ.

Този към кой ли от многото полове принадлежи?

Към ПъПъ и ДъИБъ полът. Правени са по калъп, особено първите. Мазни лайна.

случая е поредната измама няма данни за 400 шева няма такива в медицинското обикновен случай на сутеньор и проститутка. опит на джендърите за иста. комвенция.

Благодарейки на Колегите, представили (Тук по-преди) Фундаментални Данни - позволете Да отбележа : А. Произходът на г-н А.Славов - Защо Досега НЕ разкриван ? Б. Защо финансиранията на Тези НПО НЕ са Обявени ? …колкото до Наков - ами то И оня”мозък” по криптовалутите - Баш ДъСъ Същия род…пък и Бая абъпъфъкейци ДъСъ тоже..Тогава ?

"... а прокурорите ще бъдат инструктирани ..." Всичко у нас е по инструкции.

Ой на тате "юристчето"!?!?! Сигурно са го събирали от рикошет ?!?????Поредният глупак в списъка /станаха твърде много/!!!!!!

но доста е объркано- уж бил с маска пък тя го познала по усмивката- вариант 1, или по брадата, която се показвала под нея- вариант 2, май четох някъде и по гласа, уж имало имало друг преди него, а той имал алиби- бил на рожден ден, намерили маската и макетния нож в нейния дом- вариант 1, намерили макетния нож в неговия дом, но без никакви следи.. да не стане така, че човекът стане нужния виновник и да го отнесе.. между другото защо момичетата си правят голи снимки, а после се оплакват, че някой някъде ги видял.. всъщност става дума за насилие, а не за домашно насилие, което все пак е мерзка постъпка, ако е виновен, е недостоен за татуса ``свобода или смърт``..

Проектът за промени е Конституцията бил изработване достатъчно дълго време?! от хора с безспорна компетентност? Кога бе? Те да правили Конституция докато не са били в уравлението и затова имаше служебни правителства и Иванов ходеше с гумена лодка на Росенец, Бойко се жалеше, че бил арестант за едно денонощие, Пеевски изяде големия бой в Дубай. А Киро и компания опитваха да махнат Ветото за СРМ, спряха газта от Русия и изгониха 70 души от Руското посолство по време на минал вот за недоверие, а Денков се правеше служебен министър. А Някога за един текст в НК прецизираха с месеци. Но тогава в НС не взимаха заплати

Момичета немарайте мъже, които да се грижат за вас. Моят любовник Максим Каракаш ме глези, купува ми парфюми и какво ли не.

Този министър като го слушах направо строши соросоидомера.Не ми трябват много жокери да се досетя кой и защо го е назначил.

Изключително противен, спокойно го наричам ПЛУЖЕК.

Поднасям моите най-искрени съболезнования към обезобразеното момиче, а също така към всички които останаха да живеят в жалката БълХария!!! Шарлатаните и мутрите покриваха случаят докато не решиха, че им е нужен за да реактивират приемането на педерската конвенция. Браво на това правителство и на неговият Премиер, който беше Министър в 2 служебни кабинета, но не спира да ги плюе, все едно не е бил част от тях. Какъв морал, какво величие само ...

Унищожете Съюзът на съдиите, Правосъдие за всеки, Хр, Иванов , Бобоков, Ат Славов .... и ще се спасите

Доколкото си спомням,тогава полицаите стачкуваха за заплати и не работеха. Сагата с прокуратурата беше края си. Съдиите имат професионална деформация и вътрешно винаги са на страната на мафиотите.

Емпатията е причина за отвод. Разследващия трябва да е обективен. Никой не е предварително ви овен. Това е непрофесионално изказване и то от много висока трибуна. Този министър трябва да подаде оставка заради това изказване

Случаят го няма в сводката. Наскоро приеха закон за ограничаване на публичната информация.

В тая държава всичко е формално, НО всеки очаква качество от другия. Време и скъпоплатените чиновници да дадат пример с морал и качество, г-да съдии, и дознатели

Парекселанс ! …та затова - Краят на ТозиАвгуст !

"Недоумение буди и фактът, че такъв тежък случай дори не е бил докладван в бюлетина на МВР в града, каза още Славов." Явно изначално има нещо гнило в тая история, извършителя е изкарал дебели връзки, за да се потули бързо случая.

Едно е ясно! Безспорна НЕкомпетентност! Само пари взимате от участията в комисии всякакви! Тези пари, трябва да се спра! Нали това ви е основната работа?

Както се пееше в един филм "Money makes the world go round..."

Ммм…е, Би могло да Чуем АВВА …или PinkFloyd …:-)))))))

И като вкарате термина интимна връзка и увеличите с 2 години наказанието , насилието ще спре и всичко ще е цветя и рози,нали?

Поначало когато Се дискутира Право и Юриспруденция - Съм стремящ се Да се чуе мнение на Воистине Експерти…но които Експерти - Са на ТИ НЕсамо с Правото&Юриспруденцията, но И с Конкретните Параметри на Реалността. …та какво ми се Струва отн. Досега (Досега !) : А. Някак се “забравя” що Е из ЗемитеНи по време на “прехода”…и Защо&Как ТочноТова ДъСъ “случва” Нонстоп. Б. Огромната част Хора (Хора !…а НЕ Говеда) които въпросират/омаловажават Ужасиите и Извършителите - или Нямат и НЕ са имали Никакъв “тет-а-тет” с тематиката…вкл. Семейните НЕдопустимости - или - просто ДъСъ Задействани от Ясно#Кой В. Конкретно отн. г-н А.Славов - струва ми се че - Е Перфектен АкадемичноПодготвен по тематиката…вкл. И как да Се организира Съответна Конструкция - но Няма закваска в Реалността. СумаСуми - Краят на ТозиАвгуст. …и Или-Или !

Стана модерно случаите да се таксуват като / домашно насилие/ за да приемем в БГ семеиствата педалите като едни нормални хора Всъщост това са извратени личности както Путин ги определи В БГ правителството това е техно желание предвождани от Харварския финансист и искат да вкарат закона наречен ИНСТАМБУЛСКА КОНФЕРЕНЦИЯ Вината за тези престъпления се намира в законодателната власт Когато навремето в Дупница някои се оплачеше от Галеви то те те заключваха в багажника водят те до местността Паничище в Рила и после те оставяха да се прибереш Това бе стъпка номер 1 а после внимавай Оплачеш ли се в полцията става по зле Веднага си предаден Оплакваш се в ден сряда при кмета то кмета на Ощина Дупница то той стоеше прав до бюрото а Галеви седнали на стола му България е един разграден двор Докато си ги избираме и престъпниците са на власт все така ще бъде Те си коват законите С право се пееше песентта ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА И сега е така

Господа другари министри на правосъдието и на вътрешните работи или обратното,че вече не мога да ви усетя спатиите!Нямате право да определяте работата на милицайките,като формална,защото вие самите не знаете за коя мария става дума!Преподавателят или м-ра Калин знаят ли колко дознания се водят от един дознател в МВР? Не знаят! Ще импомогна- между 150 и 200 , а понякога и повече.И какво да правят милицайките,като прокуратурата не може да определи кой състав от НК е осъществен,защото законодателите са толкова наедрели от акъл,че вече и гаргите им се смеят заради тъпите законо изцепки.Вижте комента на проф. Огнян Герджиков за стотиците тъпотии на депутатите приели формата на закон.Между другото-съчувствам на момичето, но все пак нящкой трябва да попита родителите й дали тя е използвана за секс срещу заплащане, знаят ли за това, къде са зяпали и уведомили ли са милицайките,че един урод има по големи права от тях върху дъщеря им........Ба си оплесканата държава.Искам м-р Славов да отговори пред обществото защо дознателите натоварени 10 / десет/ пъти и повече от следователите получават 3 пъти по ниски заплати и това не е ли форма на държавна корупция- плащаш на следователи големи пари за да не те разследват,както посочва закона.Шибаняци неграмотни!

К'во тук значи няк'ва си конституция и НПК. Айде хольм.

80 на сто от досъдебните производства са формални. Ако някой началник се опита да подобри качеството на разл.полицаи бързо му спретват компромат за друго и до няколко месеца е уволнен.примери бол. Просто имат силно лоби нагоре и причината е услужливо проваляне на определени дела. И то не от вчера. И по лошо става.

Георги вместо да е в затвора за предишните две престъпления, сега му търсят алиби за 23 часа през нощта, дали е спал или е бил в друга дискотека на работа. А за същото на пръв поглед няма нищо не обичайно, когато човек си е у дома. Но все пак по време на нападението Дебора е била само по халат, а преди това е забравила да заключи врата. А нападателят е нацелил този половин час, докато вратата е била отключена.

Измекяри !!!

Всичките кретени заедно с Мустакатата Мистреса се изреждат да си правят ПР !!! Вън от България Костовски Изчадия !!!!

Всички кампани за насилие са съпроводени с периодична медийна истерия и по цял ден показване на различни случаи. Всяко паднало дете и отведено на лекар, го третираха като домашно насилие, отнемаха деца и т.н. И така, докато отнемат възпитателната роля на родителите. Училището отдавна вече няма никакви функции и мутри и мутреси се водят за бройка. И сега се чудят психопати ли са. Родителите мислят най-доброто за дете си и никога няма да му причини никакви травми, ако се стигнало да го посдърпа, то е, за да го възпре от нещо нередно. Ако преди три години родителите на Дебора й бяха ударили някой шамар, сега нямаше да е в това положение

Kalin

Престъпления у нас често се случват и много по лоши от въпросния казус.Но едно нещо заблязвам когто и политиците се включат в нещо става съмнително защо сега го правят а преди това си затварят очите.В момента се готви едно покушение срещу национален празник и сумати лобиски текстове искат да се прокарат чрез закони и промени в ковституцията.За мен лично цялата сегашна история ми мирише на отклоняване на вниманието за да си прокарат антибългарските закончета.

Само това ли се върши формално на тази територия?! То всяка институция работи по този начин.

Егати мазния тип . С кеф бих му резнал кратуната .

Сега от лгДБПП ще ви пробутат Истанбулска конвенция. Тя няма да промени нищо относно престъпност и насилие. Но те ще си изпълнят обещанията пред посолствоТО да направят джеHдьрите привилегирована група

Колко ти е юридическата тара? Как така министъра на правосъдието и министъра на МВР ЩЕ ИНСТУКТИРАТЕ прокуратурата???? Тоя е за незабавно отстраняване! Вреден и прост е!

Говори се че човека е сводник Явно нарязаната е била от тези жени дето "Харесват лоши момчета" Въпроса е и на възпитание. Каква е тая култура жените да тичат само по утайки.

ДжеHдьрските закони на ДБ ще спрат насилието точно толкова колкото смяната на Гешев реши проблемите в съдебната система. Ама шараните им се връзват.

Какво стана със съдийката, която при явен рецидив, пусна на свобода, престъпник в пробация?

Съдиите имат едно дежурно оправдание - "Ние се сърдете на нас. Ние само прилагаме законите които депутатите приемат. И още... не е задължително в правото да има морал."

а бе кретени, до вчера умувахте върху закон за насилието срещу лекарите! преди това за насилието срещу деца! сега за насилието срещу жени, утре за насилието срещу мъже!! насилието си е насилие във всичките му форми! пишете в закона 5 години затвор, и готово! без от-до, поради, защото и ....

Женен мъж с дете, по каква причина ще нареже и остриже бившата си любовница и това домашно насилие ли е или нещо друго по-сериозно?

Не е задължително да има нещо по-така, що пък да не я нареже, щом може. Може човекът да се чувства като петел в кокошарник , като ебне една кокошка и никой друг не може да я ебне след него - много ги има такива. Все едно да питаш що разведени от години, а отива и я гръмва в кафето , докато си клюкари с приятелка - същата раобта. А ако има нещо повече момата да си каже, не отчитах всички приходи или нещо такова