Атакуват ни с фалшиви имейли от името на "Български пощи"

В тях се информира "получателят на пратка", че е заявен грешен адрес на доставка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ги махат тези директори докараха пощите до фалит. Има други фирми където им везеха работата Еконт и Спиди -Ако пощите се бяха развили сега държаватя щеше да има по 150 милиона печалба.-толкова е печалбата на куриерските фирми.

Огромният проблем за този спам се каза www.abv.bg. Този смешен пощенски сървър е пълно недоразумение. Не го ползвайте. При други сървъри тези атаки няма как да минат. За капак abv дори махнаха историята за логване в при тях.

от Спиди за пратка- на стойност 115,00 лв. Адресът на офиса не бе в София, а в Козлодуй. Казах на жена ми, че най-вероятно в това съобщение има нещо гнило и да пасува. Няколко седмици по-късно споделих случката с колега и той ми каза, че му се е случил същото, само че сумата е за 80.00 лв., а офисът е в Благоевград. Той също не е реагирал.

Нарочно е така - Български пощи са умишлено в това състояние, за да процъфтяват частните куриерски фирми!

доста гнило!

пощите са зле, щото са на ниво отпреди 2 века - пратките в каруцата и когато и ако стигне. който е чакал 2 часа да прати колет и да вземе фактура, той си знае да не стъпва.

Кой ги ползва тези, че да е толкова опасно? Който ги ползва, значи не ползва компютър.

да се затваря хранилницата на некадърни лелки, които не ебават пръста да си мръднат! пускат ми смс че имам пратка на митница, без информация къде да се явя. Пиша им на мейла, 3та седмица няма отговор! Явно ще изчакат да изтече времето и ще ми конфискуват китайското яке за собствени нужди!

ХАхахахаахха трябва да си мега тъп, че да се хванеш. Български пощи сав 90-те години .... на по-миналия век ... нямат мейл.

Затова всички "бизнесмени" реват директно на министъра, че не могат да си пращат "колетчетата" до Австралия ...

И правилно. Нормално ли е колетче от Австралия до баба и дядо да чака цял месец, за да бъде освободено от митница и доставено до кварталната поща ? За сумата с която ще бъде обложено вероятно ще коства половин пенсия. Наистина "НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА".

Пламенчо

Заради тия МЪРДИ съм губил 450 лева от продажба през ИБЕЙ до Америка. 50 дена не си получи човека стоката и му върнаха парите. После ми писа, че е пристигнала и е доволен, ама .... то вече свършило. От Америка насам пристигат 4 ПЪТИ ПО-БЪРЗО нещата.