Светът се обедини в Марш на солидарността в Париж

Над 1,5 млн. души участваха в Париж в Марша на солидарността срещу тероризма. Около 50 световни лидери го оглавиха. Походът бе засилено охраняван.

Обратно в новината

Коментари - Светът се обедини в Марш на солидарността в Париж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ислямски фанатици осъществиха атентата ама въпроса е кой го планира и кой го финасира. Аз лично мисля че това пъклено дело е планирано и изпълнено от ЦРУ и платено от финансовите евреи. А вие...

внушително, беше като мечта за един друг, по-добър и консолидиран свят. Така трябва. но дали е така, кой, кой ще ми каже?

Докато нещата не започнат да се наричат с истинските думи, светът няма да се оправи. Не светът, а евреите се обединиха, евреите имат проблем с мюсулманите и това произхожда още от Тората, където господ ги учи, като дойдат на обетованата земя да избият всичките 25 племена до крак , включително жените, децата и старците. Така господ е казал, не го казвам аз . Но понеже са малко евреите непрекъснато се стремят да използват за своите цели Гоите и след като ги следваме май наистина сме Гои.

Някой обърна ли внимание, че на въпросната манифестация не е присъствал нито един официален представител на САЩ? Президент, държавен секретар, вицепрезидент, посланик в париж - всичките са си стояли по кабинетите. Що така?

Ей го и нашия убаВЕЦ! link

Франция за пореден път показа защо е люлка на свободата! А рашисти и резаци отново са в единен фронт срещу цивилизацията...впорчем има ли учудени ?

Лека им пръс на умрелите, АКО НАИСТИНА ИМА ТАКИВА, но това наистина е голям театър. Внимателно гледах клипчето и гледах и за наща дебела кратуна ама уви. Уж голям, як ама няма го. Гледах и клипчето със стрелбите и как застрелват от УПОР човека с АК-47 дето дупчи релса на влак, но КРЪВ не видях. Малко странно, нали! После уж им намериха на терористите личните карти в една от колите и така разбраха кои са. По същият начин намериха и паспорта на 11.09 на уж терориста дето карал самолета. Малко съвпадение, нали! На 03.03 в Испания пак намериха паспорта на един уж терорист в изоставена кола с коран. Пак съвпадени, нали! Нещо много съвпадения бе майна. Сякаш сценариста е един и същ. Те така и търсиха Бен Ладен с години и немогат го намерат, а в същото време СНН го намериха и му взеха интервю. Аз лично не вярвам. Който иска да вярва. Аз НЕ!

Лошото е че при такива атентати го отнасят предимно невинни, а не супер "толерантни" политици или борци за човешки права на мангалите.

Целият еврейски свят се "обедини" след театрото.Останалите 7 млрд не вярват и дума на еврейските управители от ЕУ.

Не е вярно ,че светът се е обединил.Шарлитата провокират, и никой не трябва да им се хваща на номерата. Народите не трабва да се настройват едни срещу други и трябва да внимават шарлитатата да не сеят омраза между хората. Шарлито най много обича д а се преструва на ангел и да обяснява че е свобода и любов. То се прикрива зад различни имена, а всъщност мрази всичко добро и човешко.То мрази и ненавижда Боговете на другите народи .Шарлито се бори с Бога и обяснява ,че то е любов, свобода , братство, равенство, каквото си пискате - анел небесен. Но, идва ден и шарлито с е показва с цялата си злост и тогава истината започва да блести,защото тя не може да бъде убита, нито с думи, нито със смехът на шарлито нито с куршуми.

...за да не пиша толкова дълго им казвам комунисти и това обяснява всичко....

Наглостта на МПМ Международната Политическа Мафия (разбирай всички политици от всичкли страни) ням граници...

И е невъзможно да има равенство и братство с хора които ги мързил не учат, не работят, искат бързо да забогатеят на гърба на другите! Не може да сме братя,затова пропадна и социализма- човешката природа се оказа въпреки социализацията- се оказа първична и не много еволюирала в морално и нравствено положение Още важат законите на джунглата и ние видяхме как 2,3 хищника застрашиха "човешкото стадо", но истинските хищници не бяха там на площадите- те се крият в разни амбасади и къщи за милиони, пушат пури колкото един влак БДЖ пълен със стотици изнурени и обезчовечени българи- нещастници. Да, ние българите сме нация от нещастници.

Гнус ме е от лицемерието на родни и световни политици! Хванали се за ръце и загърбили различията си в името на "писалки и химикалки"...а и за петнадесет убити. А къде са заврени ръцете и различията на всички тези, маршируващи под диригентството на медийната манипулация, когато умират десетки, стотици милиони души в името на парите и властта? Призовавам ви хора, прочетете или най-малко гледайте "451 градуса по Фаренхайт" от Рей Бредбъри, както и "1984" на Джордж Оруел. Утопични истории, с които нашата действителност е твърде близка и става все по...

Много добре казано, колега! 1984 влиза в сила постепенно! Пълна манипулация, татален контрол върху действията и мислите. А сега някой да смее да напише или каже нещо за тероризъм или АК-47. В Испания вече приеха закон, че не можеш да снимаш полицаи, които бият протестиращи, не можеш да обиждаш политици, или пък да окупираш институции и т.н.

не става. И АК47 си требе.....

Двойните стандарти остават за винаги!!!!!Никога няма да има свобода, равенство и братство!!!!!ЛЪЖА!!!Много е тъжно!!!Аз мечтаех за по-хубав свят,но има ЛЪЖА и тя е навсякъде!!!!

Убеден съм, че всеки мислещ човек е против последователите на исляма да отвръщат на карикатури по начина по който го направиха (впрочем, на тях, това е и единствения им известен начин), но също така съм убеден, че мислещите хора не са безусловно "за" типа "изкуство" на Шарли Ебдо.

И то поради факта, че докато осмиват на доста неща, Шарли Ебдо им липсват карикатури за някои "определени" народности или по-скоро "лъженародности", които по "случайност" си правят Златни телци на Уол Стрийт.

... много изтрити от администратора становища, вероятно около 20% от написаното до тук... към статия, от която се разбира, че "цял свят" се обединил около защитата на "свободата на словото"...и при цялата тази борба за "свобода на словото" защо тук се трие активно??? ... защото сайта има правила! Да не съдържа обиди, нецензурни изрази... и т.н., ако за един сайт е нормално да има и да се спазват правила, какъв е този рев в световен мащаб срещу правилото ... "не обиждай..." как се случи това, лидери на държави да маршируват в защита на тези, които обиждат, цинично се гаврят, издевателстват срещу религията на милиарди... не само мюсюлмани...май наближава Пришествието....

Според доклада на ООН в Източна Украйна са загинали около 5000 човека, над 1 500 000 имат нужда от хуманитарна помощ, бежанците са повече от 1 000 000 и са избягали в Русия, украинските власти арестуват произволно който си искат без причина, военните обстрелват с фосфорни бомби градове и села...къде е Европа, къде е света, къде са "защитниците на човешките права", защо никой не казва и думичка на Порошенко, а се целуват с него...

... този на когото трябва, не "да кажат думичка", а да зашлевят със звучен шамар е м-р Путин, агресора, изпращащ войски в суверенна държава да разпалват военен конфликт... в случая, света реагира що-годе правилно- санкции до постигане на ефект...

Anachronos

ТИ лично беше ли там, видя ли че има руска редовна армия в Украйна бе малоумник? Вече и кучетата в Украйна знаят че руска войска не е стъпвала само ти не разбра. Говорил съм поне с 20 украинци от различни краища на страната и всички твърдят че никога руска армия не е влизала в Украйна. И защо Украинската армия панически бягаше в Русия от обкръжението на "Руския агресор"?

Лицемерие , Марионетките на сащ се опитват за последно да намерят съмишленици. ГАДОС.................В Белград убихте 15 журналиста , тогава мълчахте

Скоро коментари ще бъдат повече, отколкото хора на шествието в Париж. С една разлика: там хора се ОБЕДИНИХА, а тук пълно със злоба. Тъжно е .....

Забележете как пише, май пише от посолството, не пише с правописни грешки, а директно с грамтични грешки личи си, че е чужденец, явно са решили че българските им работници са некъърници, и те като по виша раса са ршили директно да се включат, господарската раса се заела да свърши добре работата, но му личи , иначе толовете им наистина са пълни некъдърници

... руснак е....граматиката е под влияние на руския ...))))

Автор: Дейвид Брукс, Ню Йорк Таймс Журналистите на Шарли Ебдо вече са провъзгласени за светци и защитници на свободата на словото, но нека бъдем реалисти! Ако те се бяха опитали да издават своя сатиричен вестник в някой американски университет през последните две десетилетия, той нямаше да оцелее и половин минута. Студентските и преподавателските съвети моментално щяха да го заклеймят като проводник на омразата, а администрацията веднага да прекрати финансирането му и да го затвори. Първото, което трябва да отбележа, е, че каквото и да сте публикували вчера във Фейсбук Je suis Charlie Hebdo или Аз съм Шарли Ебдо, то едва ли се отнася до вас. Повечето от нас не практикуват преднамерено обидния хумор, който е запазената марка на този вестник.

Точно това е свободата! Да можеш да се пребориш с различни от убийството средства и един публичен дебат с думи,със средствата на закона да убедят обществото,че карикатурите вредят.Тези,които стреляха,всъщност стреляха и срещу теб,човеко!Как не го разбираш???

И аз не съм Шарли, нито какъвто и да е продукт на масовата истерия, дезинформация и преднамерена пропаганда. Светът няма как да се обедини само за един терористичен акт, а да си затваря очите за десетки други. Докато има двойни стандарти във възприемането на терористичните събития и различна трактовка спрямо извършителите на терора, терор ще има. И аз не съм Шарли Ебдо и никога няма да бъда! И не разбирам защо националната БНТ без да ме пита ми е закарфичила, че трябва да съм Шарли Ебдо? Не искам да бъда! Не искам да ми натрапват Шарли Ебдо като единствена световна новина! В света съществува много просто съотношение: действие - ефект от действието. Е, видяхме ефекта от действието на шарльовците. Не ги одобрявам и не ме интересуват.

Факт е, че сатрапът Васил Коларов / бкп / също се е самоопределял като масон !!! Всеки тогава да са прави изводите ! Да говорим ли за другите сатрапи от комунистическия режим , чиито синове, дъщери и внуци са по върховете на държавата, дори и по върховете на европейската и световната сцени ? Това е голата истина !

Логично е да съберем 2+2, след като си направим труда да проучим родословното дърво на Карл Маркс и каква е била религията му, кой е финансирал Ленин. И как така, като комунизма е с атеистична насоченост са се строили характерните за тайните луцифериански общества: египетски обелиски (дори в Борисовата градина)??? Комунизма е съдържал и немалко истини, но както обикновено: колкото повече е истината в лъжата, толкова по-убедителна е самата лъжа. Както имаше голяма доза истина в лъжата, в която повярваха комунистите, така има и в лъжата, на която са клъвнали тези, които вярват на Сорос и останалите луцифериани. Няма да има край - няма, но това не значи, че трябва да стоим безмълвни пред лъжата.

Тези на снимката ли са светът ? Всеки един от тези е допринесъл за случилото се в Париж ! Тези хорица са се хванали за трона на управляващи като патъващи , Европа не е държави на Християните ! Докато Потрошенко маршируваше по Волтер , неговите войски нарушиха примирието и обстреляха с артилерия населени места на мирни жители ,това е лицемерието на управляващите ,а тези лицемери го подържат в братоубийствената война ! Мари лю Пен не участва с тази групичка защото знае прекрасно кои са те !

и наш винету беше там, в редиците на бодигардовете сас слушалка в ухото

ИНТЕРЕСНО АКО КАЖА СЕГА КОЛКО ТЪПО Е И ХРИСТИЯНСТВОТО ЩЕ БЪДА ОБСТРЕЛЯН С МИНУСИ, ОБИЖДАН, ЗАКЛЕЙМЕН И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ.... И ТО ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ КОИТО ТВЪРДЯТ ЧЕ ДРУГИТЕ БИЛИ ТЕРОРИСТИ, ЧЕ ТЕЗИ НА СНИМКИТЕ БИЛИ ЛИЦЕМЕРИТЕ, ЧЕ СИ БИЛИ САМИ ВИНОВНИ И ПОДОБНИ..... А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ВИЕ САМИТЕ НЕ ПРИЕМАТЕ РАЗЛИЧНОТО..... КОЙ ЛИ Е ЛИЦЕМЕРА НАИСТИНА..... ЗА СПРАВКА ПОГЛЕДНЕТЕ В ...... ОГЛЕДАЛОТО.....

Всеки има право да мисли каквото си иска. Господ е дал свободна воля на всеки. Казано е, че широкия път води до погибел (втората смърт или ада - едно и също нещо е). Казано е "който има уши - нека слуша", а не "отрежете главата на тези, които не вярват в Христос".

С други думи: "ако искаш вярвай". Всичко в което вярваш или не вярваш си е за теб, сам идваш на този свят и сам трябва да вземеш решение за себе си. Но е инфантилно да си мислим, че един ден няма да бъде въздадена справедливост (от Съдията) за нашите мисли, думи или действия.

И наместо да казваш колко е тъпо християнството - посочи защо според теб е тъпо. Все пак в дискусията се ражда истината.

Защото религията е средство да подчиняваш не особено умната част от населението на планетата.Освен това,религиите са създадени,когато човечеството не е било много напред с науката,или ти смяташ че гръмотевиците са от колелата на каруцата на бог,а некъв човек е умрял а после възкръснал и отлетял

"Марш на мрионетките" - Холивудска продукция от а до я в опит да радикализира Европа и да повиши рейтинга на Оланд и сие.

Русофилите подкрепят исляма и са против ЕС и НАТО.За сметка на това подкрепят Турция, по препоръка на Путин. Защо това малко човече Путин не беше на марша ? Отговорете си сами.

Да бе русофилите разбиха либия ирак сирия та принудиха мюсулманите да се набутат навсякъде по земите ни,ти мозък изобщо имаш ли?Лошето е че по един,или друг начин тези ще бъдат изтласкани от запад и насилствено набутани по нашите страни!!!!!

САЩ се изгавриха и подиграха на ЕС! Защо смятам така? САЩ накараха ЕС да наложи санкции на Русия в резултат икономиката на Европа понеси загуби и стойността на еврото падна рекордно. Стокообмена на САЩ и Русия в същото време се е увеличил (интервю на Путин от Youtube) и доларът поскъпна. САЩ обучиха и финансираха бойци и организации за войната в Сирия и сега същите създали ислямска държава започнаха да нанасят удари в Европа! Защо никой Европейски лидер не повдига тези въпроси? Явно не е останал лидер в ЕС който да не е финансиран от САЩ. Защо никой журналист не повдига тези въпроси? Както каза един американски икономист вече всички медии са собственост на корпорации и банкови картели и поднасят новини които са изгодни на собствениците. Каква свобода на словото тогава?!

Има един - двама (Унгария и Чехия) но САЩ се опитва да ги премахне.

Мир на душите на жертвите! В редиците на солидарните имаше доста ухилени физиономии, опиянени от общия адреналин на ентусиазирано множество. Дори и журналистите, отразяващи шествието се хилеха неадекватно на моменти. И след шествието, какво следва? Гетата си остават, преразпределението на блага и ресурси също, ислямизацията продължава... А в село Мечка кражбите и мародерството над стари хора и беззащитни жители продължава... И не само там!

Eвро лицемери от всякъкъв тип ,лумпени и цинични богаташи. JE NE SUIS PAS CHARLIE!!!! Засрамете се ! Mилиони деца се избиват по света ей така -невинни,защо не се съберете да тъгувате за тях бе лицемери с лицемери ????? Тези от Charlie трябваше да знаят ,че всичко си има мяра и толеранс.На тях не им ли мина през главата ,че все още на този долен свят има честни хора с вяра и любов?

Всяка държава си има ценности и култура и си я пази! Французите са ибрали пътя на зачитане на човешките права и личността! Не разбирам, къде е лицемерието!

Каква е твоята мярка и разбираш ли какво значи свобода? Не слободия,а свобода??? Ако ти кажа,че си роб ще ме застреляш ли?И ако някой се опита чрез сатира,чрез книга,чрез различно от твоето мнение,например, истината за историята ни,която повечето не познават,но коментират,защото лъжите им пасват по-добре на "патриотизма"истината за любимия на някои СССР и Путин,истината за комунизма и т.н. ,питам,ще ме застреляш ли???Каква е мярката ти на търпение,робе български!!!

Маршът на двуличието и лицемерието !Погледнете тези на снимката ,подлогите на Америка ...

Шарли- марли, Шарлатани, си слагат мас или шарлани, За да се чукат, като бесни, във своите дупенца тесни ! една баба, в Трета младос ПС: О-бичам да ме потриват тук-там, и бес шарлан, да е !

научи първо български, пък тогава словоблудствай

Защо не вземеш, да ме нарисуваш, гола, небръсната, и двамата да се прочуем, кажи шери?

Определено, господарите на световната сцена се готвят да ни пробутат нещо. Такива "хубави" кризи "не могат да се прахосват" на вятъра (както се беше изказал Кисинджър по повод на финансовия крах от 2008г.)

на рекета е много прост: ако не вярваш, че имаш нужда от защита, се появява заплаха за живота ти и ... изненада - тя идва от онзи, който ти предлага защита.

Бай Петко Сертов се прибра. Оставете я, тази стара вече история.

А Буда-та и мазника Станишев, както и Бокова, защо не се обединиха в марш на солидарността, когато в Горни Лом при взрива загинаха 15 наши сънародника- бедняци, несретници и роби на труда, принудени да работят при нечовешки условия от собственика- бивш комунист, сега настоящ капиталист? Бият лекари, няма линейки, няма хирурзи, децата на България мрат като мухи, банки фалират-гърмят като бушони, влакове спират, кражби, убийства, корупция- държавата се клати, Буда и мазник Станишев отишли да ронят сълзи в Париж... Абе, демагози, има една приказка- когато имаш мъртвец у дома си, не ходиш да оплакваш мъртвеца у комшията.... Актьори, позьори и парадьори....

Всеки прави това за което му плащат господарите!

Не знам, ама който може да стреля и е в добра физическа кондиция, ще има повече шансове да оцелее в следващите 3 години. Казах.

За отрицателно време центърът на проблема се измести към свободата на словото. Двамата братя не бяха ли ислямисти ? Защо никoй не говори за истинския проблем в този терористичен акт ? Единствено френската националистка не се страхува да назове нещата с истинските имена.

Ма не мога да ви разбера, честно. Уж все ругаете тука мюсюлманите, резняци били, тъпаци били, все им се заканвате, пък сега, когато цял свят се е обединил срещу тях, изведнъж взехте да ги защитавате. Изведнъж "резняците, чалмите", не били никак виновни, виновни били САЩ и Израел (както и Костов)

Това е заради комунистическото им мислене не им се сърди. Иначе имат претенции, че искат да живеят добре, че и примери дават!

Ама не тези резеняци ,а другите жидовете те са виновни за световния терор...

Заглавието е подвеждащо! Светът не се е обединил. Нямаше ги лидерите на: Китай; Индия; САЩ; Индонезия; Бразилия; Русия; Япония; Мексико; Бангладеш; Пакистан; Нигерия; Филипини. Това е дузината най-големи държави на Земята с поне 2/3 от населението и. На Марша присъстваха само представители на малки държавици.

Я, шушляка Лавров, барабар Петко с мъжете, и той, горкия, се курдисал в Париж. Кой го е пуснал там?

що бре да види свят човека ся му се е паднало да му плащаме пътните и плюскането и подаръците там.. кой знае може и да забърши някоя черничка там за 540-100 евро да намаже и той все пак

Франсетата излъгаха най нагло целия свят!Убиха хора които не са извършили атентата.Не знам дали са съпричастни,към това грозно дели,братята ни си мисля че не те бяха,в редакцията.Трябваха им виновни и си намериха трима но се оказа че единя е бил на училище.После разследващия полицай,след разговор с родителите на убитите взе че са самоуби,защо ли?Бил психо-хайде де?Такова нещо,от цяла Франция,даваме делото на психото.Като,че ли вече не се прави разлика от реалния и виртуалния свят.Нищо,телевизиите вече ни облъчват,здраво.Една лъжа повторена 100 пъти вече не е лъжа.Зомбират ни все повече и повече.

Инспектора се е самоубил ,а преди него се самоубива заместникът му,дали са се самоубили,или са ги самоубили ?И тази новина е била отразена от рускимедии и един малък френски вестник,големите мълчат.За каква свобода на словото може да става дума след като медийте се контролират от евреи?

Arkadiy Andreev

Така е пич,добре че има и Руски сайтове и нет,иначе ако зависим от БГ-СМИ,сме за мустака.

що за световно малоумие...мо глупита що нямаше маршове га фенчитата съсипаха от бонбони Либия и от водеща Африканска икономика е върнаха в каменната ера. Също що няма маршове за Хамериканчетата дето избиха хиляди хора, за да въдворят "демоскрация" и да търсят пърдящи камили у Ирак и Афганистан... що за светоно лицимерие за 15 затрити жабара...

америка и израел,най-големите терористи!

категорично съгласен!

Според вестник Гаарец и френският канал Channel 2, Оланд е помолил Натаняху да не присъства на марша, първо той се е съгласил, но впоследствие пристигнал във Франция, че и агитира френските евреи да се върнат в Израел!

но за съжаление манипулирани! А каква сила биха били срещу тези от първата редица и техните господари! Свобода на словото отдавна няма никъде. И всички "благоразумно" си мълчим, защото истинските терористи ни управляват, а онези, които казват истината биват убивани, изтезавани и унижавани. Затова никой не каза: "Аз съм Брайвик". Не подкрепям този марш. Преди 20 години в Руанда френските политици запалиха "гражданска" война, след която статистиката преброи над 5 милиона жертви. Само за три месеца 850 000 души бяха изклани с мачете, но тогава целият свят гледаше равнодушно и никой не беше тутси. А "Шарли Ебдо" не публикуваше карикатури, нишката на разследването сочеше чак към Митеран. Но те бяха само едни негри на хиляди километри от Париж. Но "не питай за кого бие камбаната... тя бие за теб" Не вървете след истинските убийци!

За съжаление, няма и да се осъзнаят хората, защото от раждането, до края на животите им живеят в лъжа. А за да е заблуждаваща лъжата, е необходимо да има поне доза истина (колкото повече е истината в лъжата, толкова по-убедителна е самата лъжа). Както имаше голяма доза истина в лъжата, в която повярваха комунистите, така има и в лъжата, на която са клъвнали тези, които вярват на Сорос и останалите луцифериани. Няма да има край - няма, но това не значи, че трябва да стоим безмълвни пред лъжата.

Защо са премахнати толкова много коментари?

Защото се намираме на 100 място по свобода на словото. Днес е нищо вчера мода беше побеснял или беше в много гаден м.нзис и отстраняваше 8 от 10 коментара моментално.

Какво да правиш - свобода за премахването на коментари.

и в резултат на това, ще ни натресат хиляди бежанци, само и само да не са при тях!

Абсолютно точно! Ние сме първи дружки на Меркел и сие. Като ни обещаят някакво кокалче ще завъртим доволни опашка.

Даже и Порошенко присъства! Без коментар...