Атака срещу Косовското консулство в Дания, Прищина обвини сръбските служби

Ултраси на белградския футболен тим "Цървена звезда" са участвали в нападението

Обратно в новината

Коментари - Атака срещу Косовското консулство в Дания, Прищина обвини сръбските служби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незнае че сърбите властват в Дания ама щом косоварите гоприказват някоя сделка с ''пудра'' захар явно им се е провалила ...та сега хората си търсят мангизите от представителите на косоварите..

Нормално. Косово е незаконна държава. Да Косово е незаконна държава. Мафията управлява Косово. Хашим Тачи и Рамуш Харадинай са убийци и бивши командири на АОК. Това е ислямска държава на балканите

Как е възможно ЕС да търпи тези брутално-ксенофобски провокации на западналите сръбски националисти с разпенени зурли от омраза и антитолерастия? Как допуснаха Дания и ЕС тези антиислямско-антикосоварски оргии-вакханалии на собствената си, уж демократична, мулти-култи-територия? ЕС, омерзена съм до дъно от подмолно-биполярните ти игрички!!! Цялата треперя от недоумение - какво му става на ЕС??? Превъртя ли? Откачи ли? Прегря ли от небивало-нетрадиционните евроатлантически жеги? Нямам думи, с които да опиша искреното си възмущение и безкрайната си погнуса от неадекратното поведение на т.н. ЕС напоследък! Само аз ли имам чувството, че и най-забутаното юристче в БЪлгария, изтикало с чевермета и кочове некачественото си образование в последния допотопен институт в Сунгурлалския свободен университет, ще защити правата и свободите на косовските мюсюлмани много по-добре от този измислено-неадекватен ЕС??? Нали неговата централно-либералистична роля е да гони до дупка вилнеещите и безчинстващи сръбски национал-шовинисти, които измъчиха местните косовски албанци, прочистиха огромни територии от коренното им население, а сега желаят да властват над целия Балкански полуостров. ю Аз питам, неуважаеми дами и господа, докога ЕС ще търпи золлумите и лицемерието на Сърбия? Сърбия се е инати с признаването на независимо Косово като надървен катър, като натопорчен ешек пред люлеещ се наляво-надясно въжен мост, а остави македонците, които фактически са ЧИСТИ ЮЖНИ СЪРБИ, в лапите на бруталните булгаристански шовинисти! Нямам думи за истерията, която се вихри и подклажда в Булгаристан от цялата политическа сган по отношение на македонците-южни сърби!!! Сърбия трябва да обгрижва своите сърби в Македония, защото българите искат да сменят чрез небивало-чудовищни фалшификации на история, фолклор, народни песни и обичаи сръбско-македонския идентитет на плачущо-ридаещите граждани на Сърбомакедония! Позор!

И като се изходи по-въпроса надълго и нашироко, олекна ли ти поне? И каква пропаганда и в чия полза по-точно направи?

Та казваш