Атака с нож край френско училище, ранени са две деца на 6 и 11 години

29-годишният нападател е арестуван, показвал признаци на психическа нестабилност

Обратно в новината

Коментари - Атака с нож край френско училище, ранени са две деца на 6 и 11 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евроатлантическите ценности, се броят с това колко ще убиеш с нож!Това с какво се различва от това колко ракети ще дадеш срещу Русия???

пролетната шизофренийка обажда пример бездомника който дървеният кръст от гроба на Неофит.....Австралия...мола.....сега и в Франция....въпроса е къде е ще е следващият екшън с шизофреници????

Да не е посмял някой да си помисли, че това е на етническо-религиозна основа и тероризъм. Не е и не може да бъде.

Хей, български робове, радвайте се бе, хора! Радвайте се, пейте и скачайте от радост, че сте едновременно хем еврогейбрюкселски, хем и американски роби! Демек роби на квадрат(на втора степен). Радвайте се, че заплатите и месечните ви доходи са типично робски, по-ниски и от на африканските народи. Но пък иначе цените на всички стоки и услуги, на жилища, наеми, сметки за ток, вода и т.н. се изравниха с евроатлантическите такива, че даже ги и надминаха. Не всеки човек има щастието да бъде точно такъв роб като всички вас- роби на квадрат! И как оцелявате в това робство? Как, никак! Да са живи и здрави фирмите за бързите кредити и мутренските заложни къщи с 1000% лихва! Чухте ли някой от продажните, надупени, компрадорски управници на окупирана колониална България, да каже "Хей, дайте да помислим за благосъстоянието и стандарта на живот на българския народ"??? НЕ, роби, абсолютно НИКОГА няма да чуете това! На политическия боклук в България му е през оная работа за всички вас! На политическия боклук най-важно му е да краде, да граби, да пълни гушите и джобовете и да бяга да си живее сладкия живот с окрадените от вас пари. И разбира се, да слугува на своите господари от Вашингтон и Брюксел. А вие, български роби, на 09.06.2024г отново тичайте през глава да гласувате за този БОКЛУК и да давате своя електорален глас за тези изроди и престъпници, които ви докараха до отчаянието, бедността, мизерията, и в крайна сметка - до гробищата!

Имал е тежко детство , бил е изнасилван от братята си редовно ... не му се карайте много защото мое да следва ядрена физика

Мис Бони, ти ли си ма, миндил с анус разпран?? :-)))))))))))))))))

Затворени в апартаментите си, получени безвъзмездно от правителството ни , те планират убийството и унищожаването на наивните си домакини. И така, за наш позор , разменихме култура с фанатична омраза, творчески умения с разруха, интелект с изостаналост и суеверие. Ние разменихме таланта на евреите в Европа вярващи в светоста на живота и жаждата им към мир и надежда за по-добро бъдеще за техните деца, срещу тези , обсебени от жаждата за смърт както за себе си, така и за другите, за нашите и техните деца. Каква ужасна грешка направи нещастната Европа. Това е превод на статия от испански вестник. Моля , изпратете тази статия на възможно най-много хора,“

коврите админи са политкоректни, и набързо замитат неудобните коментари.

Европа умря в Аушвиц. Убихме шест милиона евреи и ги заменихме с 20 милиона мюсюлмани. В Аушвиц изгорихме култура, мисъл, творчество, талант. Унищожихме избраният народ, наистина избрания, защото роди велики и прекрасни хора, които промениха света. Приносът на този народ се усеща във всички области на живота: наука, изкуство, международна търговия и най-вече като съвест на света. Това е народът, който изгорихме. И под претекст на толерантност, и защото искахме да докажем на себе си, че сме излекувани от болестта на расизма, отворихме вратите си за 20 милиона мюсюлмани, които ни заляхаа с простотия и невежество, религиозен екстремизъм и липса на толерантност, престъпност и бедност поради нежелание да работят и да издържат семействата си с гордост. Те превърнаха нашите красиви испански градове в третия свят, тънещи в мръсотия и престъпност.

О кой избрани бе......едните твърдят че са "правоверни" и нас наричат езичници и неверници другите твърдят че са арийци....третите твърдет че са избран народ нашите твърдят че са "православни"......ВСЕКИ ЛУД С НОМЕРАТА СИ????НЕ НА НАС ТИЯ ВКИСНАТИ БОЗИ???МОЛУИМ УЧТИВО ДА СЕ УСПОКОИТЕ....НЯМА БОГОИЗБРАНИ НАРОДИ!!!!!ПОРЕДНАТА ЕТНОРЕЛИГИОЗНА ВИСОКОМЕРНА Е ИНФАНТИЛНА ПРОПАГАНДА ОБИЖДАЩА ОСТАНАЛИТЕ НЕБОГОИЗБРАНИ НАРОДИ ПО СВЕТА....

Нападателя ще да е някой от докторите на госпожа Меркел изповядващ мирната религия....ама тия факти не се упоменават в либерално демократичната преса.

С какъв нож да не е с кожения нож и да се е възползвал от момиченцето хахахах скоро ще ги почнат малко да ги оцветат

Фрамция,франция- нали ни учехте допреди 10 години как да асоцийраме орките.Найлошото е когато прост човек се вземе на сериозно.

Сега във Франция, съвсем скоро и в колониална България. Преди месец време едни гаджали маскирани като "бежанци" пребиха от бой едно българско момче и едно българско момиче насред "Витошка". Страхливите български роби по стара българска традиция гледаха отстрани сеир и не помогнаха на битите български младежи. Иначе пък БГ-сеирджиите на "Витошка" набързо нащракаха над 1 000 000 снимки от мястото на побоя, и хукнаха през глава(щяха да си счупят краката да бързат) да предлагат снимките си за пари по редакциите на телевизии, радиа и медии. Зер българските роби си гледат дребните келепирец и далаверка... Българските страхливи роби да стягат дупарите, да приготвят бидоните с вазелин и да чакат клане и ебан от същите тези муджахидини напълнили София, Пловдив, Варна, Бургас и други български колониални градове и села. Мдааа...

Стегнал си га.за, ама то очевадно като нямаш мозък ще ти го отпере и колчето на оградата ти на село.

Здравей, безмозъчен пръдльо. Ако имаше поне 1 мозъчна клетка щеше вече да си в голяма паника - съвсем скоро наближава времето, когато разни рязаци и маймуняци хем ще те ебат, хем и ще ти теглят калъчката. Ти всъщност от кое точно ЛГБТ на Сорос си?Ще споделиш ли тук с нас?

Само на мен ли се струва, че преди изцепката на меркел такива трагедии бяха голяма рядкост?

Не само на теб, но ви липсват познания и възможност за анализ. Политиката на Меркел беше следствие на по-дълбоки проблеми, а не причината за тях. Реагирате точно по начина по който Олигархията очаква от вас.

Новата олимпийска дисциплина, клане на хора.

А Макрон кога?

Не започне ли незабавно изселване на мюсюлманските варвари от Европа, гражданските войни са неизбежни. Целта в България е да не допускаме това което става на Запад - атентати, изнасилвания, кланета и огромна престъпност.

" нападателят е 29-годишен мъж - Жак А., от европейски произход" Какво означава това???

"да знате ,че е бял, а не маймунка"

Я на гугъла потърси снимки на "европеец" да видиш какви гибони излизат :)

То, във Франция вече над 40% са такива като този, с европейски произход, тоест, пришълци араби, мюслита, жълтури, негри, но вече приобщени към френската общност... Има райони в големите градове там, където и полицията не влиза, а такива квартали в Париж, Марсилия, Бордо, Тулуза, Лион..., са вече "чужда земя" във Франция... Стистиката към края на 2023 сочи, че пак там, във Франция, има официално регистрирани над 8800 джамии... Мдааааа...