Коментари - Атака с дронове срещу Киев, Зеленски обяви 5 нови назначения в ръководството на армията | Днес.dir.bg

Коментари - Атака с дронове срещу Киев, Зеленски обяви 5 нови назначения в ръководството на армията | Днес.dir.bg

Коментари

Най вероятно и на него са му ги спуснали от Посолството

само не разбрах защо всеки ден ни бомбардират с подробности - добре де, знаем за войната, ама трябва ли всеки ден да четем къде кой го утрепали докато акал в тоалетната или мастурбирал в землянката - половин милион души воюват там - поименно ли трябва да им съчувстваме?

Трябва, защото това са публикации които се архивират. Иначе започват спекулации. Едни от най-големите престъпления и спекулации стават по време на военни действия. Украйна бая народ могат да избият по политическа причина и да го прикачат на Русия. Така се архивира кога е нанесен удар.

Моят дежурен, но искрен постинг: Дръжте се руски момчета! Правото е на ваша страна!

В Русия главнокомандващият не е сменян и няма да бъде!

Sm3hurk0

Нещо което работи - не го пипай !

Ако ОкончателноИзроденият “диалог” виа коментаритеТук - Е Представителен отн.Реалността из ЗемитеНи - Украйна - Ще бъде ДетскаПритча !, и то СъвсемСкоро.

До "От редактора":-Има 20 поддръжници на Русия открито,но има още 5 милиона в Бг.-скрито,защото се страхуват от "демократичната"система,в която живеем.

Само ругаете ПУТИН,че е убивал невинни украинци,но не казвате нищо за атомните бомбардировки над Хирошима и Нагасаки,осъществени от вашите любимци от САЩ.

япония завладява почти половината Азия, извършва масови убийства, използва химическо и бактериологично оръжие срещу китайци. Ако имаха ядрено, и него щяха да използват. Заради тези неща и по-бързо и безкръвно приключване на ВСВ американците бомбардираха Хирошима и Нагасаки. Ако не бяха капитулирали японците, в списъка с градове за бомбардиране с ядрени бомби имаше още 10 цели.

поредната еврейска конспирация - сега почти никъде няма да намерите публична информация какво е имало в Хирошима и Нагасаки - в единия град са били военните заводи Мицубиши + целият морски флот, а в другия е била разквартирована елитната Квантунска армия по неизвестни причини масоните са решили (след много години) да изкарат жълтурковците невинни овчици, а Хирошима и Нагасаки - мирни градове може би след 50-60 години внуците ни ще узнаят защо се крие истината от народа (щото който е чел - знае, става дума за простия народ)

Какви наивници има тук във форума само. Никой вече не вярва на Путин, само тук 20 души го величаят и с това приключва международната подкрепа!

да се благодарни на съдбата, че цяла северна добруджа не е при нас, както е било първоначално по време на т.н. "цариградкка конференция", . когато ужас - тулча е била "българска" и сме били на 50 км от окупаторите ! ужас !!! . сега така е много добре ...даже ако може дунава да се отклони, да са прокопае канал, частично надолу, по цялата физическа граница с румъния , така с тях да нямаме "суша" !

Никакви граници с Русия!

Румъния с влизането си в ЕС се отказала от всички териториални пртенеции към съседите си, какво и да говорят. Припомнете им това.

Някой пишман патреотар си е правил домашни самоделни бомбички, с които да ходи да трепе руснаци, и се е самовзривил вкъщи! Естествено Зел

Ама за бунтове против мобилизацията ? Нали дърпате новини от телеграм….

Предайте се Руснаците не се предават

Голям бой ядат заради ЕС и САЩ. Очевидно това им харесва...

Шок и ужас.....Кремълската пропагандна машина е безаналогова......инфопропагандната на Москва буквално асимилира и модулира представата за реалност на съвременното общество с невероятна скорост.........тайната на успеха се крие в един кабинет разположен на ниво -13 под Кремъл...в който се намира личният квантов компютър на руският президент.....лично той е интегрирал машинен интелект чиято цел е да проследява,филтрира и преработва в реално време цялостният медиен контент свързан с американският президент.......сега ще останете ШОКирани след като разберете всъщност че физическото лице Джо Байдън реално е на 52 годишна възраст и е в отлично здравословно състояние и перфектна фитнес форма той ежедневно пробягва дистанция от 10км,след което следва 50 лицеви опори,100 коремни преси,30 набирания и 20 сухи и 20 мокри"кофички" след това 8 скоростни дължини на олимпийски плувен басейн от които две задължително под вода 30 минутен Ци Гун стречинг и дихателни упражнения през ден фитнес кръгови силови упражнения.......Така да се върнем към темата след ексфилтрирането и обработването чрез видеоредакционен монтаж на реалният контент..обработеният видеоматериал вече е достъпен за потребителите(скороста на обработка е шокираща).....от супер квантовият компютър на Вова ние потребителите получаваме следният нереален изфабрикуван и подменен от ИИ-програма образ на американският президент болен от Алцхаймер неадекватен деменционен дядка с памперси който постояно пада,става,пада,става,каваци ежедневно....губи се по три пъти наден редовно забравя къде е оставил ядреното куфарче или папките с строго секретна информация.....А сегахе идва ред на УЖАСА проблема се състои в това че целият агитационнопропаганден апарат на САЩ вкл и интернет индустрията дори иХоливуд не са в състояние години наред да се справят с този проблем....КРЕМЪЛСКИЯТ СУПЕР КВАНТОВ КОМПЮТЪР"ВОВА"С АЛФА МНОГОЯДРЕН КВАНТОВ ПРОЦЕСОР.....

Убиха ли още дузина пеленачета и бабички, за да се смята операцията за успешна?

Аман от тоя Зеленски! Омръзна на всички. На шахматната дъска както и да разместваш фигурите, като нямаш пешки си загубен. Такава е ситуацията и в Украйна...

:))) Дежа вю с Хитлер в края на1944-та и началото на 1945-та - и той така е сменял генералите и е накрая - смърт и изгаряне на тялото. Само дето не ми се вярва, че милионерката Олена ще остане със Зеленски, както навремето Ева Браун е останала докрай с Хитлер.

Путин казваш не е сменял като носни кърпички 1. Генерал Дворников 2. Генерал Армагедон-Суровикин 3. Генерал Теплински и т.н.

Иначе казано, Зеленски не се различава от Путин, нали?

Иначе казано, Путин не се различава от Хитлер 1944-та.

Киро джуката не се различава от гъз

Хе, Зеленски ли е тръгнал да налага Нов Световен Ред и да анексира територии от съседни държави?

Всеки път, когато руска войска е стъпвала на българска територия, българите са били мобилизирани и хвърляни в най-тежките сражения във войните, които водят руснаците, но не за български, а за руски имперски интерес. С други думи от времето на княз Святослав до сега в някои българи е вродено продажничеството и сервилността и предателството. Още когато Святослав унищожава Българската държава в армията му са мобилизирани българи, които воюват срещу неокупираната България и така до ден днешен. Така че победи ли Путин в Украйна, българи, гответе се да бъдете мобилизирани в руската армия и за война за интересите на Путин. Това по-умните бивши комунисти, така наречени русофили, добре го знаят и затова децата им са далеч от възможния фронт във Великобритания, Канада и САЩ.

Ти майна .... Историко ... - де си я учил таа история бе махна ? У Просроството на СРАЩ-ите ли си я учил ? Щото на такава мяза . Сигурно ти я е преподавала там Галя Общата ? Тя на много от сегашните ни " полит путки " е преподавала . Всичките до един я познават майна ...... : гат не й хареса нещо ..... и като хване вибраторя ....... и кат ти го навре у гъзо .... и кат та почне без вазелин майна ........ изприщват ти се всичките пъпки на врата майна докат Галя та вкара у ред !!!!!!! Ти си нейн ученик нали ? :) :) :)

Като гледам, как пишеш, мога да ти кажа, че ти не си учил нито история, нито български език. Циганин ли си? Неграмотник!

Жик так, пускай си вибратора и живей скапания животец!

Човекът е учил и български, и иистория, но ти говори на майчиния ти език за да го разбереш. Понякога трябва да слезеш на нивото на опонента си за да те разбере, иначе той няма как да говори и разбира нормално. Ти си такъв тип.

Аз не го разбирам много добре, какво е написал човекът, нещо хълца, нещо заеква, нещо се напъва да каже, но Вие очевидно го разбирате, следователно говори на Вашия език. Мерси за уточнението. :)))))))

И то като знаят какъв ще е края на войната

Има си неща, изстаради и написани с кръв още от дъртите прусашки фелдмаршали ... "Не сменяй колело на каруцата при движение и насред път - независимо, дали атакуваш или отстъпваш ... а който го прави, на него коньо му е у реката ..."

и каво са гръмнали тоя път?

на мафията да заема остра "ястребска" позиция към блядавете ....ще струва понатаъшният разпад на територията!

Разбиване на Давоският фашизъм и Брюкселският дебилизъм. Това следва. Колкото и да не им се вярва на Евродебилите и шефовете им от Посолствата.

И к'во ,ще отидете да им откраднете канефите ли? Защото в говняшка храната свършва...

Представям си ужаса на евродебила, всяка сутрин да чете как краят на Украйна е все по-близо. Не иска да се разделя с въображаемия свят, защото реалността изобщо не е розова, като вибратора му.

Кефа е уникален. Всичката смрад и мърша евродебилска се гърчи в предсмъртна агония.:)

И като си отвори очичките след като си представи, твоя още вибрираше в дупето ти...

че шумкарите от сос-а и от сглобката "тайно" лелелят украйна да бъде ущижона и пак да полегнат на, ненавижданите от българският народ, москали ! . това което е радостното, че българите в огромната си маса се оказаха страшно интуитивни и провалиха, чрез 12 годишно масово не-гласуване - плана "решетников", . стартиран от шумракире 2014 г, чрез слагането на кремилъският резидент - мунчо ! . единственото в който този гру-агент не позна и не му излязахо сметките е ...българският народ, който детронира цялата 80 годишно шумкарска пропаганда ! . ако българите бяха клъвнали , чрез "масово гласуване" , сега бълхария щеше да е в позицията най-малконо на сърбия ...да не говорим , че можеше и да е "втора белорус"! . затова мафият в момента е в кръгова отбрана, защото се видя, че между нея /и мосскалите/ от една страна и българите , от другата страна - зее огромна, идейна , екзисетнциална пропаст , . защото народа очакваше едно ...а получи старото "в нова обвивка" ! . москалите нямат място повече в българия !

Здраво си изпушил, нали? И то точно в неделя. Лекарят почива, санитарите не им пука за теб, затова се вихриш пред телефона...

Ние - българските стари ергени можем активно да помогнем (безплатно) на Украина - като ни изпратите самотни украинки в детеродна възраст ( разноските по транспорта ще поеме Тагаренко) - и само след 20 години ще имате ново свежо поколение от млади нахъсани войни, които ще са зъл хибрид между "юнаци на нож" и "слава кокаине" - непобедима армия, от която света ще трепери .....

А защо не искате да помогнете на Русия? Нали сте русофили. Руските загуби са 6 към 1 спрямо украинските. Има супер много свободни рускини в момента и все повече ще стават. Бай Китай се готви да импортира рускини. Турция вече го прави 500 000 рускини са женени за турски мужици в Анадола.

Само отлагат неизбежното !

Баси , Зеления НАркоман го е прихванала поредната бела нощ ........ и изтракал ръководството на " армията " си . Малоумна работа майна ...... По принцип ма БОЛИ ФАРА ЗА НАРКОМАНА майна !!!! Стига сте ми навирали в носа тоя украински наркокартел , или какво казал дъртия педофил от ЩАТИТЕ , или де са изпуснал същият щото не помнел че не е в кенефа в момента . БОЛИ МА ФАРА ЗА НАРКОМАНА , ЗА ДЪРТИЯ АМЕРИКАНСКИ ЛЮБИТЕЛ НА ПОРНО С МАЛОЛЕТНИ , ЗА КИРО ПРО100ТО , ЗА АСЕН ПЕДАЛА , ЗА ДС ГЕНЕРАЛА ОТ ДБ ДЕТО ХАРЕСВА ДА ЛАПА ..... , БОЛИ МА ФАРА И ЗА ПРОСРАННИКА НА СРАЩ-ите - МАРТЕН НЕЩОТО СИ ....... ДЕТО ХОДИ С НАВРЯН ВИБРАТОР У ГЪЗО НА СРЕЩИ С ПОДЧИНЕНИТЕ СИ . ЕБАЛ СЪМ ВИ МАЙКИТЕ НА ВСИЧКИТЕ ПЕДАЛИ ПОЛИТИЧЕСКИ В ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА !!!!! Само Бойко майна мое да ви мине с 200 !!!!

Ама помниш ли как бай Дончо Тръмп го мина с 200 за самолетчетата? И него и нас?

Е то така майна .... политиката е мръсно нещо : днеска минеш с 200 баба Меркле , после тебе те минат у гъзо с 200 от СРАЩ , после ти минеш у гъзо Киро баджанака , после тебе те мине у гъзо просранника , после просранника го минат ъ гъзо в СРАЩ-ите щото не та е наебал като ората ......... така е майна.... политиката е адски мръсно нещо ...... ебеш и та ебът даже и да не искаш !!!! Аз затова казах , че съм им ЕБАЛ МАЙКИТЕ НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПЕДЕРАСИ в таа скапана държава майна , управлявана от вмирисана путка на Галя от Посолството на СРАЩ-ите майна !!!!!!

Кой целия, аз като гледам на Украйна и се дава некакво оръжие колкото да се държи там? Крайно втеме е да преоменят тактиката, срещу по силен противник се води партизанска война!

Украйна е поредната държава разрушена от американската агресия по света.

Пазят си хубавата страна от руско освобождение и руско робство.

За кой я пазят? Щото май основният проблем е че украинци не останаха.

Нещастници, виждам, че триете, ч сега драснете нещо за везенката, че закъсняхте

Хе...от 45 пуснати унищожени 40!? А имаше времена от 40 унищожаваха 45...Слава Кокаине Сегодня ночью россияне нанесли удар 45-ю ударными БПЛА типа "Shahed-136/131". Силами ПВО были уничтожены 40 беспилотников. Об этом сообщают Воздушные силы ВСУ.

МО РФ сообщило о потере ВСУ до 140 военных на краснолиманском направлении за сутки

...трябва два работят на 3 смени, 24/7 !

Ъхъ...все натовски заводи правещи м 16 и стингери...

И така, до последната укросвиня :)

Какво са ти направили украинците, че искат да ги избият ?

Целият запад е срещу Русия и в резултат на това Украйна е тотално разрушена.

Чудесно :)

Ще бъде изградена отново и донякъде с руски пари.

Като миналите пъти ли?

Пейте робини тез тъжни песни. Пейте и вии, българя. И се молете Путаран да победи. Честно ли е, заради този Зеленски да си найдат рускии солдати гроба в Украйна. Двеста хиляди те жертва паднаха заради нашата свобода. Сега, и заради друга своя посестрима, която не слуша.

Свършено е с усраина!

Пикая на отбраната щом са пуснали дронове да стигнат до столицата...

2024-02-11 08:52:22 Българите сме с украйна (нерегистриран) вече трябва да назначи и командир на българския полк... много българи гордо се бият за свободата на Украйна- последната барикада България ще е следващата. ----------- ако блядавете имат лудостта да дойдат и тук ! . до тогава обаче ...не трябва да пречим ...да бъдат ударени по всички възможни начини !

Путин ще ги освободи и ще заживеят свободно! Хляба пак ще стане 5 стотинки а здравеопазването безплатно! Ще ходят по 2 пъти в годината на море и всеки ще има жилище. Н работа ще играят белот и ще произвеждат консерви и пълни проводници. Свобода другари!

Левскарче :)

Много сте смели това безмозъчните! Може и сега да заминеш, вместо да драскаш в ДИРЕКТОР. И си пий хапчетата джендър!

А Сега стани,но не забравяй да избършиш задника. Подобни щуротии на друго място не пиши.Ще изцапаш гащите.

Путаран пипа с кадифени ръкавици в Украйна. Той не е грубиян. Не причинява болка. А, като опитен хирург провежда ювелирна операция, за да излекува болниЯТ. Стратег. Един ден и певци песни за него ще пеят.

колкото пеем песни за хитлер

В укрия пеят, затова сега ядат бой.

Безсилие и злоба. Това показват атаките на ватниците с дронове. Нещастници. Пълни нещастници.

Егати зеленото джудже, все едно Рачков да застане начело на държавата и да дава наклон.Ай сиктир бе,театрал.

След като е станал президнет вече не е театрал, а е лидер 45 милионна Украйна. Също така и Рейгън беше твърд към руснците, въпреки че и той беше от кино средите в САШ.

САЩ вече не му дават стипендия за да играе ролята си... А те знаят на кого да дават.

вече трябва да назначи и командир на българския полк... много българи гордо се бият за свободата на Украйна- последната барикада България ще е следващата.

с това име, не можеш да си преброиш минусите, отрепко :D

четвъртата свещена война на европа срещу империята на злото е ...неизбежна ! . 500 хил. войска трябва още сега да бъде разположена в обръч по цялата линия на "трите морета" !

Колко е мил и добър Путаран. Колко хуманен. Украинците не знаят какво е война. Да благодарят на Путаран, че ги щади. Тези дронове са детска играчка и ги глези с тях.

Всичко ще приключи много бързо, когато пешките се осъзнаят и пратят на фронта военолюбивите си политици и техните деца.

В цялата човешка история управляващия елит е бил и военен елит. Т.е. на бойното поле са излизали императорите заедно с елита (примерно някой барон заедно с синовете си). Да в първа линия са пускали опълчение (селяни) но накрая в бой са встъпвали и рицарите и даже императори и са доказвали правото да ВЛАДЕЯТ. А сега "елита" (и руския и украинския) трупа пачки от войната и купонясва в Швейцария или Дубай, а матряла го пускат да мре в окопите. ----------- Това защото сегашните дегенерати "елитни" не разглеждат държавите като свои. Те просто правят пари на територията.

Това за сина на Песков отнася ли се, я провери по-добре.

Това че старите генерали за нищо не стават е вярно. Трябва да се издигат тези които са се показали добре в текущата война. Той и Пригожин това говореше ( и не само той). Но на генералите им трябват войници, а мъжете в Украйна взеха да свършват. Аз на мястото на Зеленски бих се застрелял, това е най-чистия изход за него.

Той ще го играе на невменяем, нали е актьор.

успех на украйна заради всички нас

В тази безумна война печелят САЩ и Китай, Иран, Северна Корея и Турция. А руснаците и украинците да най-големите губещи!

Абе има хора и в Русия и в Украйна, които добре заработват.

Коментари - Атака с дронове срещу Киев, Зеленски обяви 5 нови назначения в ръководството на армията | Днес.dir.bg

Коментари - Атака с дронове срещу Киев, Зеленски обяви 5 нови назначения в ръководството на армията | Днес.dir.bg

Коментари

Най вероятно и на него са му ги спуснали от Посолството

само не разбрах защо всеки ден ни бомбардират с подробности - добре де, знаем за войната, ама трябва ли всеки ден да четем къде кой го утрепали докато акал в тоалетната или мастурбирал в землянката - половин милион души воюват там - поименно ли трябва да им съчувстваме?

Трябва, защото това са публикации които се архивират. Иначе започват спекулации. Едни от най-големите престъпления и спекулации стават по време на военни действия. Украйна бая народ могат да избият по политическа причина и да го прикачат на Русия. Така се архивира кога е нанесен удар.

Моят дежурен, но искрен постинг: Дръжте се руски момчета! Правото е на ваша страна!

В Русия главнокомандващият не е сменян и няма да бъде!

Sm3hurk0

Нещо което работи - не го пипай !

Ако ОкончателноИзроденият “диалог” виа коментаритеТук - Е Представителен отн.Реалността из ЗемитеНи - Украйна - Ще бъде ДетскаПритча !, и то СъвсемСкоро.

До "От редактора":-Има 20 поддръжници на Русия открито,но има още 5 милиона в Бг.-скрито,защото се страхуват от "демократичната"система,в която живеем.

Само ругаете ПУТИН,че е убивал невинни украинци,но не казвате нищо за атомните бомбардировки над Хирошима и Нагасаки,осъществени от вашите любимци от САЩ.

япония завладява почти половината Азия, извършва масови убийства, използва химическо и бактериологично оръжие срещу китайци. Ако имаха ядрено, и него щяха да използват. Заради тези неща и по-бързо и безкръвно приключване на ВСВ американците бомбардираха Хирошима и Нагасаки. Ако не бяха капитулирали японците, в списъка с градове за бомбардиране с ядрени бомби имаше още 10 цели.

поредната еврейска конспирация - сега почти никъде няма да намерите публична информация какво е имало в Хирошима и Нагасаки - в единия град са били военните заводи Мицубиши + целият морски флот, а в другия е била разквартирована елитната Квантунска армия по неизвестни причини масоните са решили (след много години) да изкарат жълтурковците невинни овчици, а Хирошима и Нагасаки - мирни градове може би след 50-60 години внуците ни ще узнаят защо се крие истината от народа (щото който е чел - знае, става дума за простия народ)

Какви наивници има тук във форума само. Никой вече не вярва на Путин, само тук 20 души го величаят и с това приключва международната подкрепа!

да се благодарни на съдбата, че цяла северна добруджа не е при нас, както е било първоначално по време на т.н. "цариградкка конференция", . когато ужас - тулча е била "българска" и сме били на 50 км от окупаторите ! ужас !!! . сега така е много добре ...даже ако може дунава да се отклони, да са прокопае канал, частично надолу, по цялата физическа граница с румъния , така с тях да нямаме "суша" !

Никакви граници с Русия!

Румъния с влизането си в ЕС се отказала от всички териториални пртенеции към съседите си, какво и да говорят. Припомнете им това.

Някой пишман патреотар си е правил домашни самоделни бомбички, с които да ходи да трепе руснаци, и се е самовзривил вкъщи! Естествено Зел

Ама за бунтове против мобилизацията ? Нали дърпате новини от телеграм….

Предайте се Руснаците не се предават

Голям бой ядат заради ЕС и САЩ. Очевидно това им харесва...

Шок и ужас.....Кремълската пропагандна машина е безаналогова......инфопропагандната на Москва буквално асимилира и модулира представата за реалност на съвременното общество с невероятна скорост.........тайната на успеха се крие в един кабинет разположен на ниво -13 под Кремъл...в който се намира личният квантов компютър на руският президент.....лично той е интегрирал машинен интелект чиято цел е да проследява,филтрира и преработва в реално време цялостният медиен контент свързан с американският президент.......сега ще останете ШОКирани след като разберете всъщност че физическото лице Джо Байдън реално е на 52 годишна възраст и е в отлично здравословно състояние и перфектна фитнес форма той ежедневно пробягва дистанция от 10км,след което следва 50 лицеви опори,100 коремни преси,30 набирания и 20 сухи и 20 мокри"кофички" след това 8 скоростни дължини на олимпийски плувен басейн от които две задължително под вода 30 минутен Ци Гун стречинг и дихателни упражнения през ден фитнес кръгови силови упражнения.......Така да се върнем към темата след ексфилтрирането и обработването чрез видеоредакционен монтаж на реалният контент..обработеният видеоматериал вече е достъпен за потребителите(скороста на обработка е шокираща).....от супер квантовият компютър на Вова ние потребителите получаваме следният нереален изфабрикуван и подменен от ИИ-програма образ на американският президент болен от Алцхаймер неадекватен деменционен дядка с памперси който постояно пада,става,пада,става,каваци ежедневно....губи се по три пъти наден редовно забравя къде е оставил ядреното куфарче или папките с строго секретна информация.....А сегахе идва ред на УЖАСА проблема се състои в това че целият агитационнопропаганден апарат на САЩ вкл и интернет индустрията дори иХоливуд не са в състояние години наред да се справят с този проблем....КРЕМЪЛСКИЯТ СУПЕР КВАНТОВ КОМПЮТЪР"ВОВА"С АЛФА МНОГОЯДРЕН КВАНТОВ ПРОЦЕСОР.....

Убиха ли още дузина пеленачета и бабички, за да се смята операцията за успешна?

Аман от тоя Зеленски! Омръзна на всички. На шахматната дъска както и да разместваш фигурите, като нямаш пешки си загубен. Такава е ситуацията и в Украйна...

:))) Дежа вю с Хитлер в края на1944-та и началото на 1945-та - и той така е сменял генералите и е накрая - смърт и изгаряне на тялото. Само дето не ми се вярва, че милионерката Олена ще остане със Зеленски, както навремето Ева Браун е останала докрай с Хитлер.

Путин казваш не е сменял като носни кърпички 1. Генерал Дворников 2. Генерал Армагедон-Суровикин 3. Генерал Теплински и т.н.

Иначе казано, Зеленски не се различава от Путин, нали?

Иначе казано, Путин не се различава от Хитлер 1944-та.

Киро джуката не се различава от гъз

Хе, Зеленски ли е тръгнал да налага Нов Световен Ред и да анексира територии от съседни държави?

Всеки път, когато руска войска е стъпвала на българска територия, българите са били мобилизирани и хвърляни в най-тежките сражения във войните, които водят руснаците, но не за български, а за руски имперски интерес. С други думи от времето на княз Святослав до сега в някои българи е вродено продажничеството и сервилността и предателството. Още когато Святослав унищожава Българската държава в армията му са мобилизирани българи, които воюват срещу неокупираната България и така до ден днешен. Така че победи ли Путин в Украйна, българи, гответе се да бъдете мобилизирани в руската армия и за война за интересите на Путин. Това по-умните бивши комунисти, така наречени русофили, добре го знаят и затова децата им са далеч от възможния фронт във Великобритания, Канада и САЩ.

Ти майна .... Историко ... - де си я учил таа история бе махна ? У Просроството на СРАЩ-ите ли си я учил ? Щото на такава мяза . Сигурно ти я е преподавала там Галя Общата ? Тя на много от сегашните ни " полит путки " е преподавала . Всичките до един я познават майна ...... : гат не й хареса нещо ..... и като хване вибраторя ....... и кат ти го навре у гъзо .... и кат та почне без вазелин майна ........ изприщват ти се всичките пъпки на врата майна докат Галя та вкара у ред !!!!!!! Ти си нейн ученик нали ? :) :) :)

Като гледам, как пишеш, мога да ти кажа, че ти не си учил нито история, нито български език. Циганин ли си? Неграмотник!

Жик так, пускай си вибратора и живей скапания животец!

Човекът е учил и български, и иистория, но ти говори на майчиния ти език за да го разбереш. Понякога трябва да слезеш на нивото на опонента си за да те разбере, иначе той няма как да говори и разбира нормално. Ти си такъв тип.

Аз не го разбирам много добре, какво е написал човекът, нещо хълца, нещо заеква, нещо се напъва да каже, но Вие очевидно го разбирате, следователно говори на Вашия език. Мерси за уточнението. :)))))))

И то като знаят какъв ще е края на войната

Има си неща, изстаради и написани с кръв още от дъртите прусашки фелдмаршали ... "Не сменяй колело на каруцата при движение и насред път - независимо, дали атакуваш или отстъпваш ... а който го прави, на него коньо му е у реката ..."

и каво са гръмнали тоя път?

на мафията да заема остра "ястребска" позиция към блядавете ....ще струва понатаъшният разпад на територията!

Разбиване на Давоският фашизъм и Брюкселският дебилизъм. Това следва. Колкото и да не им се вярва на Евродебилите и шефовете им от Посолствата.

И к'во ,ще отидете да им откраднете канефите ли? Защото в говняшка храната свършва...

Представям си ужаса на евродебила, всяка сутрин да чете как краят на Украйна е все по-близо. Не иска да се разделя с въображаемия свят, защото реалността изобщо не е розова, като вибратора му.

Кефа е уникален. Всичката смрад и мърша евродебилска се гърчи в предсмъртна агония.:)

И като си отвори очичките след като си представи, твоя още вибрираше в дупето ти...

че шумкарите от сос-а и от сглобката "тайно" лелелят украйна да бъде ущижона и пак да полегнат на, ненавижданите от българският народ, москали ! . това което е радостното, че българите в огромната си маса се оказаха страшно интуитивни и провалиха, чрез 12 годишно масово не-гласуване - плана "решетников", . стартиран от шумракире 2014 г, чрез слагането на кремилъският резидент - мунчо ! . единственото в който този гру-агент не позна и не му излязахо сметките е ...българският народ, който детронира цялата 80 годишно шумкарска пропаганда ! . ако българите бяха клъвнали , чрез "масово гласуване" , сега бълхария щеше да е в позицията най-малконо на сърбия ...да не говорим , че можеше и да е "втора белорус"! . затова мафият в момента е в кръгова отбрана, защото се видя, че между нея /и мосскалите/ от една страна и българите , от другата страна - зее огромна, идейна , екзисетнциална пропаст , . защото народа очакваше едно ...а получи старото "в нова обвивка" ! . москалите нямат място повече в българия !

Здраво си изпушил, нали? И то точно в неделя. Лекарят почива, санитарите не им пука за теб, затова се вихриш пред телефона...

Ние - българските стари ергени можем активно да помогнем (безплатно) на Украина - като ни изпратите самотни украинки в детеродна възраст ( разноските по транспорта ще поеме Тагаренко) - и само след 20 години ще имате ново свежо поколение от млади нахъсани войни, които ще са зъл хибрид между "юнаци на нож" и "слава кокаине" - непобедима армия, от която света ще трепери .....

А защо не искате да помогнете на Русия? Нали сте русофили. Руските загуби са 6 към 1 спрямо украинските. Има супер много свободни рускини в момента и все повече ще стават. Бай Китай се готви да импортира рускини. Турция вече го прави 500 000 рускини са женени за турски мужици в Анадола.

Само отлагат неизбежното !

Баси , Зеления НАркоман го е прихванала поредната бела нощ ........ и изтракал ръководството на " армията " си . Малоумна работа майна ...... По принцип ма БОЛИ ФАРА ЗА НАРКОМАНА майна !!!! Стига сте ми навирали в носа тоя украински наркокартел , или какво казал дъртия педофил от ЩАТИТЕ , или де са изпуснал същият щото не помнел че не е в кенефа в момента . БОЛИ МА ФАРА ЗА НАРКОМАНА , ЗА ДЪРТИЯ АМЕРИКАНСКИ ЛЮБИТЕЛ НА ПОРНО С МАЛОЛЕТНИ , ЗА КИРО ПРО100ТО , ЗА АСЕН ПЕДАЛА , ЗА ДС ГЕНЕРАЛА ОТ ДБ ДЕТО ХАРЕСВА ДА ЛАПА ..... , БОЛИ МА ФАРА И ЗА ПРОСРАННИКА НА СРАЩ-ите - МАРТЕН НЕЩОТО СИ ....... ДЕТО ХОДИ С НАВРЯН ВИБРАТОР У ГЪЗО НА СРЕЩИ С ПОДЧИНЕНИТЕ СИ . ЕБАЛ СЪМ ВИ МАЙКИТЕ НА ВСИЧКИТЕ ПЕДАЛИ ПОЛИТИЧЕСКИ В ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА !!!!! Само Бойко майна мое да ви мине с 200 !!!!

Ама помниш ли как бай Дончо Тръмп го мина с 200 за самолетчетата? И него и нас?

Е то така майна .... политиката е мръсно нещо : днеска минеш с 200 баба Меркле , после тебе те минат у гъзо с 200 от СРАЩ , после ти минеш у гъзо Киро баджанака , после тебе те мине у гъзо просранника , после просранника го минат ъ гъзо в СРАЩ-ите щото не та е наебал като ората ......... така е майна.... политиката е адски мръсно нещо ...... ебеш и та ебът даже и да не искаш !!!! Аз затова казах , че съм им ЕБАЛ МАЙКИТЕ НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПЕДЕРАСИ в таа скапана държава майна , управлявана от вмирисана путка на Галя от Посолството на СРАЩ-ите майна !!!!!!

Кой целия, аз като гледам на Украйна и се дава некакво оръжие колкото да се държи там? Крайно втеме е да преоменят тактиката, срещу по силен противник се води партизанска война!

Украйна е поредната държава разрушена от американската агресия по света.

Пазят си хубавата страна от руско освобождение и руско робство.

За кой я пазят? Щото май основният проблем е че украинци не останаха.

Нещастници, виждам, че триете, ч сега драснете нещо за везенката, че закъсняхте

Хе...от 45 пуснати унищожени 40!? А имаше времена от 40 унищожаваха 45...Слава Кокаине Сегодня ночью россияне нанесли удар 45-ю ударными БПЛА типа "Shahed-136/131". Силами ПВО были уничтожены 40 беспилотников. Об этом сообщают Воздушные силы ВСУ.

МО РФ сообщило о потере ВСУ до 140 военных на краснолиманском направлении за сутки

...трябва два работят на 3 смени, 24/7 !

Ъхъ...все натовски заводи правещи м 16 и стингери...

И така, до последната укросвиня :)

Какво са ти направили украинците, че искат да ги избият ?

Целият запад е срещу Русия и в резултат на това Украйна е тотално разрушена.

Чудесно :)

Ще бъде изградена отново и донякъде с руски пари.

Като миналите пъти ли?

Пейте робини тез тъжни песни. Пейте и вии, българя. И се молете Путаран да победи. Честно ли е, заради този Зеленски да си найдат рускии солдати гроба в Украйна. Двеста хиляди те жертва паднаха заради нашата свобода. Сега, и заради друга своя посестрима, която не слуша.

Свършено е с усраина!

Пикая на отбраната щом са пуснали дронове да стигнат до столицата...

2024-02-11 08:52:22 Българите сме с украйна (нерегистриран) вече трябва да назначи и командир на българския полк... много българи гордо се бият за свободата на Украйна- последната барикада България ще е следващата. ----------- ако блядавете имат лудостта да дойдат и тук ! . до тогава обаче ...не трябва да пречим ...да бъдат ударени по всички възможни начини !

Путин ще ги освободи и ще заживеят свободно! Хляба пак ще стане 5 стотинки а здравеопазването безплатно! Ще ходят по 2 пъти в годината на море и всеки ще има жилище. Н работа ще играят белот и ще произвеждат консерви и пълни проводници. Свобода другари!

Левскарче :)

Много сте смели това безмозъчните! Може и сега да заминеш, вместо да драскаш в ДИРЕКТОР. И си пий хапчетата джендър!

А Сега стани,но не забравяй да избършиш задника. Подобни щуротии на друго място не пиши.Ще изцапаш гащите.

Путаран пипа с кадифени ръкавици в Украйна. Той не е грубиян. Не причинява болка. А, като опитен хирург провежда ювелирна операция, за да излекува болниЯТ. Стратег. Един ден и певци песни за него ще пеят.

колкото пеем песни за хитлер

В укрия пеят, затова сега ядат бой.

Безсилие и злоба. Това показват атаките на ватниците с дронове. Нещастници. Пълни нещастници.

Егати зеленото джудже, все едно Рачков да застане начело на държавата и да дава наклон.Ай сиктир бе,театрал.

След като е станал президнет вече не е театрал, а е лидер 45 милионна Украйна. Също така и Рейгън беше твърд към руснците, въпреки че и той беше от кино средите в САШ.

САЩ вече не му дават стипендия за да играе ролята си... А те знаят на кого да дават.

вече трябва да назначи и командир на българския полк... много българи гордо се бият за свободата на Украйна- последната барикада България ще е следващата.

с това име, не можеш да си преброиш минусите, отрепко :D

четвъртата свещена война на европа срещу империята на злото е ...неизбежна ! . 500 хил. войска трябва още сега да бъде разположена в обръч по цялата линия на "трите морета" !

Колко е мил и добър Путаран. Колко хуманен. Украинците не знаят какво е война. Да благодарят на Путаран, че ги щади. Тези дронове са детска играчка и ги глези с тях.

Всичко ще приключи много бързо, когато пешките се осъзнаят и пратят на фронта военолюбивите си политици и техните деца.

В цялата човешка история управляващия елит е бил и военен елит. Т.е. на бойното поле са излизали императорите заедно с елита (примерно някой барон заедно с синовете си). Да в първа линия са пускали опълчение (селяни) но накрая в бой са встъпвали и рицарите и даже императори и са доказвали правото да ВЛАДЕЯТ. А сега "елита" (и руския и украинския) трупа пачки от войната и купонясва в Швейцария или Дубай, а матряла го пускат да мре в окопите. ----------- Това защото сегашните дегенерати "елитни" не разглеждат държавите като свои. Те просто правят пари на територията.

Това за сина на Песков отнася ли се, я провери по-добре.

Това че старите генерали за нищо не стават е вярно. Трябва да се издигат тези които са се показали добре в текущата война. Той и Пригожин това говореше ( и не само той). Но на генералите им трябват войници, а мъжете в Украйна взеха да свършват. Аз на мястото на Зеленски бих се застрелял, това е най-чистия изход за него.

Той ще го играе на невменяем, нали е актьор.

успех на украйна заради всички нас

В тази безумна война печелят САЩ и Китай, Иран, Северна Корея и Турция. А руснаците и украинците да най-големите губещи!

Абе има хора и в Русия и в Украйна, които добре заработват.