Измислено било нападението на френски учител от джихадист

Френският учител, който твърдеше, че е бил нападнат от мъж с макетно ножче в класна стая, призна, че си е измислил цялата история.

Обратно в новината

Коментари - Измислено било нападението на френски учител от джихадист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбрах кое е измисленото. Че е имал наранявания по врата?

ако този атентат беше она ден или вчерадали марин льо пен нямаше да спечели -ама французите са много меки китки наистина повечето са заспали в будна кома и чакат да бъдат изклани като агнето както и цяла западна европа -затова ние трябва да надигнем глас заедно с унгария а не да я оставяме сама

Въпросът е кому е нужно тази "държава" да съществува. Няма съмнение, че ако решат, нормалните държави могат да я смачкат много бързо - това са най-обикновени религиозни фанатици. Ако учителите са определяни като "опасни", защото преподават светски идеи, научни знания и духовна култура и стават обект на нападения, в опасност е нашата цивилизация! Световните лидери трябва сериозно да се замислят и да вземат мерки незабавно.

Ми ако всяко нападение на учител, или лекар е терористичен акт, ние сме много по - напред от ИД.:)

Аз не разбрах това ислямик стейт от американ стейт ли идва или е просто друг щат на щатите?

През ноември френскоезичното списание на джихадистката групировка - Дар ал-Ислам призова да бъдат убивани учителите във френската образователна система, описвайки ги като врагове на Аллах, заради преподаването на светски идеи. Това списание легално ли излиза във Франция? Какви лицемери са ислямистите - против са светските идеи, но използват всички светски достижения.

Само Путин разбра под каква заплаха живеем и взема съответните мерки.

За десницата ръководена от саркози гласуват основно франсетата от магреба и негрите.

Грешиш ! Това е поредното психясало от поклони и високо вдигане на задника мюсли !

Свидетели сме на началото на планираното унищожение на християнска Европа от зли сили простиращи си пипалата отвъд океана ! Девиза им от векове е един : " Сей разкол и гибел в съседа си и след това заграби земята и богатствата му ! " Нашите политици ни продават за " тридесет сребърника " ! Обречени сме на гибел ако не подкрепим управление от националисти ! А сегашните трябва да бъдат изгонени заедно с лакеите им !

Тез "националисти" са фалшименто, гнила дъска. Не се облягай много на тях.

а ти на кво се облягаш..на някой по здрав ли? като онези дето те посрещат пред Версай, истинските франсета?

Валс докато не изпълни предизборното си обещание няма да спре. Жалко за французите.

ISIS : Israeli Secret Intelligence Service

на кривата ракета, космоса и пречи!

Скапани политици! Надуха от въздуха тия джихадисти, дадоха им мегдан да си развиват собствена държава на границата между 3 други, и сега продължават с истерията.

Каква реакция на европейците. Месеци минаха, те още нямат дума за опасността, която ги заплашва ! Руснаците не разсъждават така - "бандформирование", координатите и пуск. Може би така трябва, по действено ?

Ти май грам руска история не си чел, как банформирования свалиха властта, след години война наложиха болшевишка власт.

меките френски китки ся да спретнат едно митингче "нападай с мен"! и на всеки да раздадат по едно макетно ножче!

БАЙ ПОСЛАНИК АБУ КАБАН , ДА ВЗЕМЕТЕ ДА СИ ОПРАВИТЕ ДЖИХАДИТЕ - ПРЕВЪРНАЛИ СТЕ СЕ В ГНЕЗДО НА ТЕРОРИСТИ КОИТО СЕЯТ ТЕРОР ПО ЦЯЛА ЕВРОПА :)))

Да ги наричаме 'Терористи синове на кучета и свине "

Моля , моля ! Не обиждайте животинките , прасенца и кученца ! Те носят на човека само радост и смях , за разлика от тези получовеци !

...и луканки

Във франция вече няма французи, които да гласуват за Льо Пен, а политиците са си продали душата на Америка. Освен пак да се повтори Френската Революция и да извадят гилотината на площада и да ги почват по ред продажниците политици....

на тях и революцията им вкараха отвън навремето...те само нищо не могат.

Все още има французи да гласуват за Льо Пен. Но шубето голям страх. И избират продажни политици. Нищо, то както е тръгнало френската социалистическа партия ще изчезне. Вече няма нищо общо със социалдемокрацията. Скоро май няма да има нищо общо и със френска. Та ще стане само Партия, без нищо друго. Партията на Валс и Оланде.

се случва е един цирк,режисиран отзад един голям океан.Не нам.

Светът върви към пропаст. Една шепа европейски политици и американски тирани слагат собствените си икономически интерси над сигурността на обикновения европеец.....

ХАК ДА ИМ Е НА ФРАНКИТЕ - ЩОМ ГЛАСУВАТ ВЧЕРА НА ИНАТ СОЦИАЛИСТИ ЗАЕДНО С ДЕСНИ ЗАЕДНО - ЗА ДА СПРАТ МАРИ ЛЬО ПЕН .... И ЩОМ СА ЗАДРЪСТЕНИ КАТО МОСЮ ФРЕНСКИЯ ВСИЧКОЛОГ ПОСЛАНИК АЛ КАБАН

Абе ДЕТРОЙТ, Не помниш ли, че Н.Саркози първи от французите се изказа положително за връщането на Крим в Русия и че депутати от неговата партия го посетиха, давайки положителни оценки? Напразно ликуват русофобите, защото изборите са спечелени от русофили!

Se taia

Хм, много начесто взеха да стават тези атентати. Явно Щатите още не са взели решение дали да приберат бежанци, и сега им "помагат" решението...

Добре дошли.

Защо националистите паднаха във Франция? Защото французите вече са малцинство в собствената си държава....а смахнатата баба скоро и Германия ще превърне в една голяма джамия.

Аз предлагам да се нарича КЛОАКА

не може да бъде! ислямът е религия на мира, а сред милионите чалми в европа няма нито един терорист, всички са мирни и интегрирани граждани!

Ако политиците на САЩ,Русия и ЕС искаха да победят и премахнат ДАЕШ,то щяха до сега да са направили една сухопътна акция и да са ги изтрили от света! Но явно не искат!!! Сирия и част от Ирак се превърна буквално в кратер покрай тези бомбардировки на Русия,САЩ и ЕС и напредъка спрямо ДАЕШ и 60 000-те хиляди джихадиста въоръжени с калашници е почти нулева. Изпробват си новите оръжия,изхвърлят и продават старите,въртят бизнес за милиарди с петрол и оръжия и изобщо не им пука,че милиони останаха без дом,стотици хиляди невинни загинаха,не им пука за атентатите и загиналите хора по света,пука им за парите,които върти тази война,пука им,че кризата в оръжейния бизнес вече я няма,дори напротив,има огромен подем в продажбата на оръжия....

Престъпления има при всички, но когато се вършат в името на Бог е малко по-различно. Пък и що "белите" .. нали за религия пишеш, или това просо ей така по либерастки навик.

добре е, че този даскал ще има възможност да се пробуди, като част от народа си. Hо освен пробуждане са нужни и по-яки мерки - изгонване на мюсюлманите от Eвропа така както са били изгонени евреите преди няколко века.

Това са фалшивите американски атентати или от местните служби. За да се държи населението в перманентен стрес. Да има противоборство между местни и бежанци. За да се приемат закони, които да установят плътна диктатура и тотален контрол върху населението. Такива "атентати", едно, че са напълно безсмислени, второ се извършват от зомбита или агенти. Не е трудно да се произведат такива зомбита.

Нали помните от нашата нова, фалшифицирана история - дето Левски бил терорист, хванат от полица и справедливо осъден и убит. Ето ви същият почерк: Според местната прокуратура мъжът извикал: "Това е ДАЕШ*. Това е предупреждение." и Терористичната групировка мрази да я наричат Даеш и заплашва всеки, който използва тази дума. Малко фалшив атентат.

Dobromir Dimitrow

И на мен ми прилича на фалшива следа! Някой си терорист, взел макетен нож и ножица и тръгнал да убива - ха-ха-ха...

Значи намират мюслито, товарят го на един самолет и го хвърлят в някой мюсли пустиня там да се оправя :-)

Един ден на всички ще им уври главата и ще достигнат до думите на Доналд Тръмп - всички мюсюлмани и терористи, вън от Европа. До този светъл ден много хора ще паднад под ножа на тези животни.

Но тях ги управляват евреи и американци. Те спонсорираха и организираха това нашествие в Европа. И какво като върнеш мюсюлманите. По-добре кажи как ще се справиш с еврейско-американските организатори. В тях е проблема.

Мислех си, че са простички. Не съм бил прав. Изключително много са прости. Затова кукловодите ги водят за носа както си искат.

Последовател на ID? Този от кои ще да е Wolfenstein, Doom, Quake, Rage? И защо с нож, къде е моторния трион? Все въпроси, без отговор...

На Камерън му е лесно да ги нарича както си иска - ама него го пази "МИ5,МИ6 Sicret service ,James Bond и не знам колко си още служби.Не него ще отидат да взривяват

"Нападението бе извършено месец след атентатите в Париж" ...и веднага след като националистите загубиха изборите.Много показателен знак и връх на наглостта на световните кукловоди.След всичко което се случи не само във Франция.

идва времето , в което ,всеки трябва да брани своята вяра и чест ! въпросът е , дали имаме още от тях ??

и с кого е турция (пардом ИД) И паротив кого - чакам ги в българия

Я не пиши глупости! Да не би християни да нападат друговерци по религиозни съображения? Това е чисто ислямски "специалитет".

Случвало се е в Средните векове. Просто вече не са толкова християни.

Именно, това ,което е остана за християнство в тъмните векове - това е актуално за радикални ислямисти. Май живеем в паралелни реалности. Но дали ние искаме да се върнем в тъмни векове.

Четох Новия завет, Вяра, Надежда, Любов и малко от Добротолюбието.Чела съм и тълкувания на живота и учението на Исус Христос от различни автори. Никъде не срещнах ''убивай, осакатявай и унищожавай в Негово име''. Напротив, показателна е притчата разказана от Самия Исус Христос за добрия самарянин - на въпроса 'Кой е моят ближен'', Той простичко отговаря ''Всеки, който има нужда от помощ''. Единственият Му завет към хората е бил ''Възлюби своя Господ Бог с цялото си сърце и обикни ближния си като себе си''. Целият Му живот е кротост, смирение, служение и любов към всички - такива са и неговите Му последователи. Онези, за които говорите са само узурпатори на Името Му. Ако аз започна да убивам във Ваше име, това прави ли Вас убиец?

в американски училища са забранили коледа от съображение за толерантност .в една гимназия близо до милано директорът е взел същото решение , което било критикувано от матео ренци .

То и тук в някои мултикулти компании няма коледа ами тържество по случай пиключване на финансовата година. Като най-големите пияници и ексхибиционисти на такива тържества са именно тези, заради които няма коледа от съображение за толерантност - да не ги обидим.

... от съображения за "толерантност" или за сигурност ? И какво, вече не може да си празнуваме спокойно празниците, до тука ли ни докараха?

Айде сега пак на митинг с лозунги "Не на страха!"... До следващата случка. Пък по някое време може и да им светне на французите да махнат либерастите от власт и да турят ред в обществото.

Европа е във война с джихадистите за защита на светските ценности. Новият радикален ислям няма да се спре пред нищо и целта е да превърне люлката на съвременната цивилизация според в примитивно угодно на разбиранията им за Алах общество от забрадени жени и джамии - без наука, без изкуство, без равноправие, без демокрация... Смятам, че е крайно време Европа да се осъзнае и разреши свободното носене на оръжие за самозащита от гражданите си. Защото само с оръжие може да се оцелее по време на война, и Христос го е казал!

Pesh0

Радикалния ислям , няма генетичните данни да бъде световна религия . Няма как да проповядваш смърт и да очакваш разбиране .

Нека да нападат и убиват. По-важно е "демокрация" да има - сакън да не изберат националисти. Толерантност до дупка. На европейското знаме може да "избродират" надпис "Толерантност или смърт".

Правилният надпис би бил "Толерантност и смърт".

Dobromir Dimitrow

Николай Хайтов е казал: "Национализмът е имунната система на един народ".

ама иначе поканиха цялата ислямистка сган тука, сега им е тегаво.

Тука има нещо не така, както го съобщават. "ДАЕШ" се използва като име на Ислямска държава, но не и от самите ислямисти. Те дори заплашиха, че ще убиват всеки, който използва "ДАЕШ" вместо "ИД". Та последно, тоя дето нападнал учителя какво е викал?

О, гледам дир-а си взели поука и написали и коментар под статията, който в началото липсваше. Сега ако проверят и какво точно е викал нападателя....

Айде стига простотии вече,а ?

Резултатите от вчерашните избори ясно показват накъде върви Франция и Европа.Ще има още подобни нападения.