”Атака” отказа да преговаря с ГЕРБ за правителство

Преговорите между ГЕРБ и Атака не се състояха. Лидерът на "Атака" Волен Сидеров заяви, че консултациите на ГЕРБ са чист политически ПР и отказва да участва.

Обратно в новината

Коментари - ”Атака” отказа да преговаря с ГЕРБ за правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГОЛЯМИЯТ РАЗРИВ М/У СИДЕРЧЕТО И БАТ БОЙКО,ДОЙДЕ В МОМЕНТ В КОЙТО, ГЕРБ,ВМЕСТО ДА МУ ДАДЕ КОКАЛ СМРЪВКА, МУ ИЗИГРА КУРВАЧКАТА И ЗАПОЧНА ДА "ПРИЮТЯВА" ОТЦЕПИЛИТЕ СЕ ОТ АТАКА ЕЛЕМЕНТИ В ПО МИНАЛИЯ ПАРЛАМЕНТ!!!В РЕЗУЛТАТ, ВОЛЕНЧО ИЗГУБИ ЧАСТ ОТ СУБСИДИЯТА!!ТОВА, АДОЛФО НИКОГА НЯМА ДА ПРОСТИ НА ТИКВАТА, НО ТОЙ САМИЯ СИ Е ВИНОВЕН С ЛИПСАТА НА ВЕРНИ КАДРИ!!ЗАТОВА СИДЕРЧО ИЗИГРА КОНТРА СЪС ЗЛАТНИЯ ПРЪСТ ,КОЯТО АПРОПО БЕШЕ И ДОБРЕ ФИНАНСОВО ПОДКРЕПЕНА ОТ ОСТАНАЛИТЕ СЪТРАПЕЗНИЦИ!!! АДОЛФО Е НЕВЕРОЯТЕН КЪСМЕТЛИЯ!!!СТИГНАЛ ДЪНОТО НА СВОЕТО РАЗВИТИЕ КАТО ВОДАЧ И ИЗДИГНАЛ В КУЛТ СВОЯ НАРЦИСИЗЪМ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЪПИЯ ДО БЕЗУМИЕ ХОД НА ГЕРБ С ЦЕНАТА НА ТОКА ,ОТНОВО СЕ РЕАНИМИРА ПОЛУРАЗЛОЖЕНИЯ ТРУП НА АТАКА И ХОП В ПАРЛАМЕНТА!!ТО, ЧЕ НАРОДА НИ Е ПРОСТ Е ИЗВЕСТЕН ФАКТ, НО НИКОЙ НЕ ОЧАКВАШЕ, 130 000 МАЛОУМНИЦИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА АТАКА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ,ЧЕ НФСБ НАБРАШЕ ШЕМЕТНО ГОЛЯМА ПРЕДИЗБОРНА СКОРОСТ!!АКО 80% ОТ ТЕЗИ ГЛАВАНАЦИ БЯХА ГЛАСУВАЛИ ЗА ПАТРИОТИТЕ, СЕГА ПАРЛАМЕНТАРНАТА КАРТИНКА, ЩЕШЕ ДА БЪДЕ МАЛКО ПО ЯСНА, А НА ДЕПЕСЕТО И ОСТАНАЛИТЕ ,ЩЕШЕ ДА ИМ ПАРИ ПОД ЛЪЖИЧКАТА!!ТАКА,ЧЕ ХАК ДА НИЕ !!!ЩЕ ГЛЕДАМЕ КАК АДОЛФО ТЕАТРАЛНО СЕ ПЕНЯВИ ДО СЛЕДВАШИТЕ ИЗБОРИ!!ЗАЩОТО СТАВА ВЪПРОС САМО ЗА ПАРИ, МНОООГО ПАРИ!!!

И все пак, неудобен е въпроса... защо наистина Волен негласно подкрепяше Орешарски (Станишев) през цялото време? Къде беше в последната година "последната" крепост на народа? И ... ерго, не значи ли, че по този начин безпринципно подкрепяше и ДПС? Не е въпрос на заяждане. Просто ... делата говорят повече от думите, сякаш.

Това руско-турско мекере махна знамето на ЕС в чест на Путин ,заслужи си заплатата и ордените !!!

Само алчните за власт , пари и влияние са склонни да плюят на физионочиите си и да се коалират с ГЕРБ . На България и българския народ не му трябват такива управници.

Tоя изрод да не сваля знамето на EC ,като ,че ли тои го е купил,ами да се гушнат с Mестан и Cтанишко и да си направят нова даржaва -"Tуркистан"

Защо преговорите стават тайно, тайно се договарят нещата - отговора е само един защото нещата се крият от народа и са насочени срещу народа. Нали всички се борят за по-добро бъдеще на България, какво толкова се срамуват да го споделят с българския народ ли? Май се борят само как да се облагодетелстват лично на гърба на народа и затова крият всичко от нас народа. Аз съм против тайните договорки, които касаят съдбата на българите, нека да си покажат истинките лица пред нас с позициите си. Нагли двуличници.

Е, дирчета вече прекалихте с изопачаването на "информацията! "Сидеров обясни отказа си да се появи на преговори в зала "Запад" без телевизионни камери, тъй като имал "горчив опит" с тях". Кои са тези "тях"? Сидеров има предвид ГЕРБ, а от вашата "информация" излиза че са камерите! Даже по Нова тв коментираха че преговорите са отказани от Сидеров защото на тях ГЕРБ не допускат журналисти и камери! Излагате се!

Атакисти в действие. Като е така, единствени защитници на българския народ, ама и на руския - няма лошо. О, неразумни юроде що не гласува за Атака, та тя беше на ръба и а-а-а да не влезе.

Голям праз! И сега като ревна,че Боленчо не можа да си направи цирка. Болене, то свърши предизборната кампания. Нали ти видяхме цирковете пред президента. Ти даде ли си доброволно имунитете, това не разбрах.

Някои не са разбрали за какво става на въпрос - камери има и журналисти има - нали показват по новините. Няма пряко предаване. Повърхностни сте и не виждате за какво става на въпрос, но затова пък бързате да манипулирате. Аман!

Хюрем ли си цвете ли си... но много добре знаеш че прякото предаване не се манипулира тъй че има разлика и Волен е прав!

Волене, защо ти е пряко предаване? Винаги, когато те покажат по телевизора, веднага сменям канала, та няма нужда от пряко предаване. Тая песен дето щеше да я изпееш сме я слушали вече. Цирк без пари, но пак не искам да го гледам. Благодаря!

Кюрем, беж за хонорарчето/центовете/

Егати продажните медии - Атака отказа да преговаря..." НЕ Атака ИСКА да преговаря ПРЕД ОБЩЕСТВОТО. А ГЕРБ отказаха, защото се крият и не искат да ги разбере българския народ какви договорки правят. Пък поне малко обективно отразявайте събитията. То бива слагачество, ама..

Tоя изрод да не сваля знамето на EC ,като ,че ли тои го е купил,ами да се гушнат с Mестан и Cтанишко и да си направят нова даржава -"туркистан"е,като гледам всички червени подкрепят Aтака..личи си по (+)

Цецке,защо диалогът да не се води пред камери, защото си е във ваш стил за да можете да изопачите нещата,нека всички да чуят какво казват партиите.

Без да съм поддръжник на Атака и Сидеров, смятам ,че ДИР-ниците са грозни манипулатори. Още със заглавието, изваденото от контекста, изречение внушава негативно отношение към принципната позиция на Атака, че няма да преговарят ТАЙНО с Герб, а настояват за открит диалог ПРЕД ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ камери. Дали е добра или лоша позицията им, дали компромисните въпроси са в тяхна вреда или полза е нещо друго. Но това не е фокус на заглавието! То е както казах негативно манипулативно внушение към Атака! От къде си вземата заплатата, ДИР-ници???

То това отношение на медиите е от както я има Атака. Защото Атака е за защитаването на българския национален интерес, а всики останали, включително и платените медии са финансирани от олигархически кръговем които продадоха България.

ПИАР АКЦИИ ПРАВИ И ПРАВЕШЕ САМИЯТ СИДЕРОВ, КАТО ЗАЯВЯШЕ, ЧЕ МИНИМАЛНА ЗАПЛ. 1000ЛВ, СЛЕД КАТО МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ, ЧЕ ЕДИН РАБ. В БГ НЕ ПРОИЗВЕЖДА ТАКИВА ПАРИ ЗА 8 Ч. И 24РАБ.ДНИ, НО РИБАТА МЕРИШЕ ОТ ГЛАВАТА И ТОВА ГО ЗНАЯТ ВСИЧКИ, НЕ Е ВЪЗМОЖНО ЕДИН КОЙТО ДО ВЧЕРА Е БИЛ ПАРТ. ФУНКЦИОНЕР, ПО ЛИНИЯ НА БАЩА ИЛИ ДЯДО, ДНЕС Е МИЛИАРДЕР И ОТ НЕГО ДА ИСКАШ ДА ОРГАНИЗИРА БИЗНЕСА ИЛИ ПРОИЗВОДСТВОТО, ТАКА, ЧЕ ДА БЪДЕ ДОВОЛЕН И РАБОТНИКА С ВЪЗН. И РАБОТОДАТЕЛЯ ДА ПЕЧЕЛИ ПАРИ

Дкато разни с подобен на твоя правопис се изказват ми мИрише, че наистина няма да има такива заплати!

Мислех си че няма по-деградивна партия от ДПС но съм се лъгала. АТАКА чупи нагломера.

И БАБА ЯГА Е ТУК

Който не гласува за Атака гласува срещу себе си. С Намъ и Богъ. Атака е: 1 Против спирането на Южен Поток! 2 Против санкции за Русия 3 За депортиране на нелегалните емигранти. 4 За построяване на стена по цялата граница със Турция. 5 За построяването на АЕЦ Белене със Руски реактор. 6. За заплашане на имотите на Прокудените и избити Българи от Турската орда 1903 1913 година-милиарди долари!!! 7 За вдигане на пенсийте до минималните във Европейския съюз. 8. За прекратяване на договора за НАТОВСКИТЕ бази-вън убийците на мирни хора по света!!! 9.Незабавно изгонване на ЕРП-тата и преминаването им в Държавни ръце. Атака е последната крепост на БЪЛГАРИЯ.

Ако АТАКА каже и КАК (но смислено) и аз подкрепям

Атака иска това, за да: 1. си остане България 100% зависима от Русия по отношение на синьото гориво; 2. може политически мъртвият Видеров да получи обещания си хонорар от руските шпиони в България и да си се пенсионира в някой от луксозните хотели на френската ривиера; 3. се насажда напрежение и нетарпимост на база расова принадлежност и вероизповедание; 4. може някои хора във властта да се облагодетелстват от строенето и след това събарянето на тази стена; 5. за да се задълбочи енергийната зависимост на България от Русия, а Соленчо да си живее по халат с коктейлче в ръка, излежавайки се на някой шезлонг някъде си там, където ние никога няма да можем да си позволим да отидем; 6. придобие Аката и главатарят и Солен Видеров някакво по-човешко изражение; 7. могат гладните български пенсионери да гласуват за Аката, но те са били цял живот лъгани и хич не са глупави, за да вярват на невъзможни обещания от един налудничев политически труп; 8. си вземе Соленчо още по-тлъст хонорар от руските нам "братушки"; 9. може родата на Солен Видеров, целият му необразован, агресивен антураш и тяхната рода да се позамогнат още повече, разграбвайки и фалирайки ЕРП-тата. Аката е последната дупка на кавала, за която ни най-малко си заслужава да се гласува.

Едва ли има нормални гласоподаватели,които ще си дадат гласа за корумпирани ПРЕДАТЕЛИ-ДОКАЗАЛИ СЕ не сама в задкулисието,но и на ОТКРИТАТА ПОЛИТИЧЕСКА СЦЕНА.Най-наглите от многото са надрусаняците Бареков и Сидеров-Костинбродска афера плююс коалиция с Ковачки и ето ти тебе евро и родно депотатски места/естествено провинциала Барек бяга в ЕС/.Правиш се на борец антиколониалист,за да пазиш територията на руските окупатори и те връщат чрез ТОКОВ УДАР отново в парламента.Като бонус тези двамцата ги дарихме и с имунитет,за да си ги охраняват от кривосъдието ни/то и без друго си е купено от мафиотите,ЧИИТО СЛУТИ ТЕ СА/.Продажници, поиграйте си още малко защото ИСТИНАТА е по петите ви ,вече сте използвани и СМЕТИЩЕТО ВИ ОЧАКВА. ДИР-Е,и за теб стана ясно ЩО ЗА ГАРГА РОШАВА СИ-видиш ли трошка сиранце ставаш гарантирано продаден.Измина почти денонощие и под плоските си предтекти упорито не показваш мнението ми.В крайна сметка много важно-И ВАС НЯМА ДА ВИ ИМА,НО ИСТИНА ВИНАГИ ЩЕ ИМА И ТЯ Е ПОБЕДИТЕЛЯ!!!

Бясното куче Сайдеров и неговите господари са враг номер едно на България

Едва ли има нормални гласоподаватели,които ще си дадат гласа за корумпирани ПРЕДАТЕЛИ-ДОКАЗАЛИ СЕ не сама в задкулисието,но и на ОТКРИТАТА ПОЛИТИЧЕСКА СЦЕНА.Най-наглите от многото са надрусаняците Бареков и Сидеров-Костинбродска афера плююс коалиция с Ковачки и ето ти тебе евро и родно депотатски места/естествено провинциала Барек бяга в ЕС/.Правиш се на борец антиколониалист,за да пазиш територията на руските окупатори и те връщат чрез ТОКОВ УДАР отново в парламента.Като бонус тези двамцата ги дарихме и с имунитет,за да си ги охраняват от кривосъдието ни/то и без друго си е купено от мафиотите,ЧИИТО СЛУТИ ТЕ СА/.Продажници, поиграйте си още малко защото ИСТИНАТА е по петите ви ,вече сте използвани и СМЕТИЩЕТО ВИ ОЧАКВА.

"Атака" се превърна в изразител на мнението, което голяма часто от хората у нас не смеят да изкажат публично. "Атака" критикуват САЩ, ЕС и запада като цяло, макар и не винаги да го правят по подходящия начин. "Атака" са срещу Вашингтон, който се самоназначи за прокурор на света, който все размахва пръст на други страни за нарушения на човешките права, докато той самият бомбардира половин дузина страни и ги връща обратно до каменната ера, заплашва още няколко с подобно отношение, и през цялото време нарушава писаните закони на САЩ и на Женевските конвенции като измъчва затворници... С какво питам стореното от "Атака" да е по-лошо и осъдително от действията на Вашингтон???

Ето това е проблема. Изразяват мнението на недоумяващи хора без да имат яснота за ситуацията. Размахват програма, която не могат да обяснят смислено. Увличат наивници и докопват субсидии за да лежат на гърба на хората.

АТАКА е реакция на имунната защита на българите, а Волен е нашият апостол

атакаеоод и бспдпс са вредни за България! Ясно е защо ни е трагично положението - щом една голяма част от Българския народ подкрепя такива партии! Отдавна атакаеоод е поле на изява на умствено непълноценни хора и за нея гласуват хора с къса памет!!!

браво на Атака! другият път ще гласувам за тях!

И аз. Крайно време е да се съсипе всичко окончателно и започне от нулата. Само малоумника Волен може да го постигне. След него ще заобичаме останалата така омразна политическа класа.

Мишо-шамара бил в САЩ, а не в Русия... объркал автобуса. Болен бил в Париж и Варадеро, а не на р. Волга... объркал автобуса

С тази партийка на руските шпиони в България, неизвестно защо, ДИР-ът непрекъснато ни занимава. Защо ли?

Човекът е ОБЩЕСТВЕНО животно. Обществото е ИЗОБРЕТИЛО три способа да се ДЪРЖАТ хората в РОБСТВО: насилие, пари и свобода. Цялата ВЛАСТ произтича от ГРАЖДАНИТЕ и НИКОГА не се връща КЪМ тях. Представителните политици УМЕЯТ да говорят ДЪЛГО без да кажат НИЩО, служейки си с МНОГО лъжи, които ПРЕДСТАВЯТ за истина. В парламента половината от депутатите ГОВОРЯТ за неща, които НЕ разбират, а другата половина НЕ разбира за какви неща се ГОВОРИ. Обещават ли Ви да превърнат МЕЧТИТЕ Ви в действителност, ОЧАКВАЙТЕ да превърнат действителността Ви в мечта. По-добре е да ПАДНЕШ на лешоядите, отколкото на ПРЕДСТАВИТЕЛНИ политици. Първите ядат мъртвите, а вторите ЖИВИТЕ. В Индия никой НЕ знае броя на свещените крави, а у НАС броят на свещените говеда. Лошо живеят тези, които СМЯТАТ, че ЩЕ живеят ВИНАГИ. Който ИЗГУБИ честността си, НЕ може повече НИЩО да изгуби. Каква полза могат да донесат САМО законите ТАМ, където НЯМА нравственост? Отначало ли е НИЩО - и нататък НИЩО. Всичко САМО се изменя и НИЩО не се губи. Усмихвайте се...УТРЕ ще бъде по-зле. Докогато ТОВА е истина, това ЩЕ е истината!

На заглавието би казал само4ГОЛЯМ ПРАЗ"абе атакисти не ви ли писна Болен да си праща за депутати в ЕС любовници, бивши доведени синове, , на ваш гръб да живее ама много охолно и тук и в чужбина.Не че другите не го правят, но нали правите всичко "за ползу роду" - цитатът е на друг мушмурок - дойде в България гол като църковна мишка, а сега забогатя и си гледа живота с любовницата си.

Волен заслужава още повече. Нека има нека бъде добре да е жив и здрав и още дълго време да радва хората.

Безумеца Волен радва само шепата си безумни почитатели. Да се маха час по-скоро.

В представителната демокрация гражданите НЕ гласуват, гражданите НЕ избират, а само гражданите се СЪГЛАСЯВАТ ЦЯЛАТА власт да е в ръцете САМО на определена шепа от хора. В представителната демокрация гражданите чрез така нареченото "гласуване" стават АНОНИМНИ СЪУЧАСТНИЦИ на ШЕПА представителни политици да изземат ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин. Представителните политици НЕ носят никаква лична отговорност, защото в диктатурата на представителната демокрация има САМО групова отговорност, а юридически групова (колективна) отговорност НЕ съществува. Никой представителен политик НЕ носи лична индивидуална отговорност за своите действия. Следствието ВИНАГИ от това е, че представителните политици ГОВОРЯТ едно, а вършат ДРУГО. Така наречените "избиратели" в представителната демокрация са винаги АНОНИМНИ и ГРУПОВИ. Никой от тези анонимни и групови уж "избиратели" също НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия. Ето защо демокрацията (власт за гражданите) ВИНАГИ се изражда в мутрокрация (власт на представителни политици-мутри) в безумните НАЛОЖЕНИ условия на представителната демокрация. Никой РЕАЛНО НЕ носи индивидуална ОТГОВОРНОСТ в представителната демокрация, а ЦЯЛАТА власт се изземва от ВСЕКИ гражданин чрез физическо, ментално и емоционално НАСИЛИЕ, и ИЗМАМА от ШЕПА представителни политици и духовници. Ето защо, представителната демокрация ВИНАГИ се изражда в РАЗЛИЧНИ форми на ДИКТАТУРА, като: фашизъм, социализъм, капитализъм, монархия, република и т.н.

Има ли свобода в РБългария? Няма, защото, ако мнозинството от гражданите (суверена) поиска да отзове свой пълномощник от законодателния орган, това е незаконно. Ако мнозинството от гражданите поиска да спре решение на законодателния орган или да наложи свое законодателно решение, това също е незаконно. Незаконно е гражданите (суверенът) да поиска оставката на министър или да контролира работата на изпълнителната власт. Суверенитетът НЕ може да бъде отчуждаван. В РБългария обаче волята на гражданите (суверена) е незаконна, защото суверенът е напълно и изцяло подменен. Цялата власт и цялата реална информация е ВИНАГИ в ръцете САМО на ШЕПА хора (ЛИДЕРИ) Робите НИКОГА нямат ПРАВО на власт и робите НИКОГА нямат ПРАВО на реална информация. Затова са роби, а не за нещо друго. Ето защо, изборите в РБългария са узаконено НЕЗАКОННИ. ШЕПА хора (ЛИДЕРИ - Господари) напълно съзнателно са превърнали ВСЕКИ български гражданин в роб. Ти да си ВИЖДАЛ роб да гласува. Защо тогава ти си мислиш, че си гласувал. Защо тогава ти си мислиш, че ти НЕ си гласувал. Робите МОГАТ да гласуват, робите МОГАТ да НЕ гласуват, но само в техните сънища, това НЕ е реалност. Реално робът не гласува, реално робът не избира, реално робът ВИНАГИ трябва да се ПОДЧИНЯВА на господарят си (ЛИДЕР). ТАМ където ИМА двоен стандарт, ТАМ винаги ИМА робство.

Тук се плюе много,... няма лошо, дали са отдушник /плювалник/ - ще се ползва! Почти никой обаче не иска да признае, че за да ги има всички тия негодници и крадци, сме си виновни ние. А не виждам нито един читав за съжаление. Гласувах на всички избори, вкл. и на 5-ти октомври. Изборите са абсолютно излишни в този им вид и не го откривам сега разбира се. Когато човек отиде да гласува, той трябва да избере между добро и лошо, напоследък избираме само между лошо и лошо. Според мен отдавна е време да се смени сбърканата ни система и най-малкото което трябва да се направи е да се свика Велико Народно Събрание. Не може публично да се ограбва една банка и едновременно с това службите в България да укриват крадците! Как е възможно да се дава народна пара за такива скъпи лимузини, за да си возят дебелите гъзове палачите на нацията! Как може някой да получава /да заграбва/ огромни доходи и то за наша сметка а аз да се чудя какво да правя с моите 200 евро на месец! Не разбрахте ли, че превърнаха държавата в кочина!

Ти първо трябва да разбереш, че не е културно да обсъждаш други теми които не са пряко свързани с обсъжданата тема ковто е "Сидеров отказа да преговаря с ГЕРБ". И чак след това можеш да говориш за демокрация. Колкото до темата Сидеров може да се договаря с ДПС скришно без камери а за преговори с ГЕРБ иска камери защо?

Защото ГЕРБ за крадци и ЛЪЖЦИ! Човека си го каза на пресконференциата в НС. Който е целунал отровната ръка на ББ, не е оцелял! Сидеров беше я целунал.

В началото винаги е словото. Когато няма свобода на словото, тогава има робство. За нас цялата власт, а за Вас останалото. За нас всички права, а за Вас, всички задължения. Това е двоен стандарт, само тогава може да съществува робството. Навсякъде където съществува двоен стандарт, винаги там се заражда робството или фашизъм. Когато някой се мисли за по-висш от останалите и твърди, че Вие трябва да го следвате - именно това е фашизъм. Само единният стандарт за всеки човек е справедлив, само тогава няма робство, само тогава няма и фашизъм. Ето защо представителната демокрация, която се е скрила зад маските на "СВОБОДА" и "ДЕМОКРАЦИЯ" е реално фашизъм. Махнете маските на представителната демокрация и ще ВИДИТЕ фашизмът.

След отказа на ГЕРБ да преговаря с Атака пред дулата на телевизионните камери, сакралният въпрос КОЙ придоби друга насоченост, а именно- кой се страхува от очите и ушите на народа? Опитът от годините на т.н. демократичен преход в България показва , че от очите и ушите на народа се страхува единствено задкулисието. Беше ясно, че Сидеров няма никакво намерение да перговаря с ГЕРБ. Затова той постави условието за пряко излъчване на преговорите и ГЕРБ се хвана на уловката. Интересно, че прословутия инстинкт на Борисов този път му изневери и той се хвана на въдицата. Какво щеше да загуби ГЕРБ, ако бяха приели предложението на Сидеров ? Според мен нищо, даже можеха да извадят дивиденти при евентуални прояви на Сидеров в неговия стил. Сега обаче след неуспешните преговори с РБ и предизвикващата изключителни подозрения безусловна подкрепа на ПФ, постигането на всяко следващо споразумение за съставяне на правителство с РБ ще изглежда, като задкулисна сделка.

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,меестаня,доганя,хафъзов,валерка та симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

В началото винаги е словото. Когато няма свобода на словото, тогава има робство. За нас цялата власт, а за Вас останалото. За нас всички права, а за Вас, всички задължения. Това е двоен стандарт, само тогава може да съществува робството. Навсякъде където съществува двоен стандарт, винаги там се заражда робството или фашизъм. Когато някой се мисли за по-висш от останалите и твърди, че Вие трябва да го следвате - именно това е фашизъм. Само единният стандарт за всеки човек е справедлив, само тогава няма робство, само тогава няма и фашизъм. Ето защо представителната демокрация, която се е скрила зад маските на "СВОБОДА" и "ДЕМОКРАЦИЯ" е реално фашизъм. Махнете маските на представителната демокрация и ще ВИДИТЕ фашизмът.

Плевнята,Петърчо-коня,тиквуня,кукунева,Николай Бареков-(ДУДУКА),меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и останалата дясна дефоррматорска паплач!!! АТАКА е реакция на имунната защита на българите, а Волен е нашият апостол

Волен се опитва да прокарва в България политиките на две назадничеви и вредни империи - Турция и Русия! За пари, човек може да падне много по-ниско от проститутка...

Ти си дръж соросоидите - хамериканци за дръжките и си трай, калинке!

И сега какво?! Боко толкова много обича камерите, а трите трътки що се крият! Да не чуем за кандармите ли или кво?!

С тази партийка на руските шпиони в България, неизвестно защо, ДИР-ът непрекъснато ни занимава с нея. Защо ли?

Българската патриотична партия , байно! Това е Атака! Можеш да се спукаш през шпионските трътки, ако щеш!хахаха

Ами до ходи да води преговори с Доган както го направи миналите парламентарни избори. То е ясно, че Атакистите крепят ДПС но се правят на големи патриоти. Ако бяха патриоти нямаше да оставят ДПС и един ден във сластта. ПФ са много по-големи патриоти от партията не шмекера Сидеров. Недоумявам кой гласува за него? Със сигурност неса патриоти и българи :)