Астероид вече носи името Варна

Небесното тяло се движи между планетите Марс и Юпитер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди 30 години Варна беше хубав град. Днес вече не е .... Варна се опитва да повтори това, което София причини на западна България, като "засмуква" населението на Добрич, Силистра, Шумен, Разград, че чак и до Търново стига негативното влияние .... Варна е демографски тумор за България !

Varna forever!!! Varna the best!!!!!

Начи ще падне у Бургас, човек!

Тука някаква дискриминация надушвам.

Веселка Радева е нещо като Бог на науката, не само в България, но по целяи свят! Щом след като от НАСА дойдоха да ѝ се поклонят за начина по който вдъхновява младите и за ерудицията, която има... смятайте... Евала ѝ правя, че не се е подмамила от парите, които няма как да не са ѝ предложили да ходи да работи там и си е останала в България! Тя, заедно с Теодосий Теодосиев трябва да са начело на образованието в България и тогава вече ще стигнем онези нива, които имахме! Всичко останало са глупости..

Радева си е редови астроном. В днешно време има тесескопи дето бълват данни и се търсят астрономи по цял свят да ги обработват. Не те работят за нея, а тя работи за тях. Щеше да е обратното ако те работеха по нейна заявка, по нейна тема. Има и такива у нас, но те не са във Варна, а в БАН. И те не са "супер богове", но са водещи изследователи. А това, че Веселка се е пребоила да кръстят астероида Варна е добре! Поздрави от Рожен.

Ти пък кой си, че дори на Рожен се написа, че си бил??!?! Как може така да плюем хората като Веселка Радева, които изстреляха България в Космоса?!?! Именно тя направи България известна по цял свят, защото сега всички в НАСА говорят за това, че един малък град, в една малка държава и вече кръстник на астероид!!!! НАСА за пореден път видяха как ние може и да сме малко на брой, но сме велика нация! Видяха го именно поради усилията на г-жа Радева!

Нищо не са видяли НАСА Ако бяха я видяли, щяха най малкото да и предложат работа. А знаеш ли че има около 300,000 комети наименувани на подобни хора като тази госпожа…. Ама бе ги наричаш богове нали? Прекалено много се изхвърляш в хвалбите

Бог на науката, не се продала??? Не са и предложили работа е правилното

Ей, няма как да не започнете да хвърляте кал по един човек, който е направил наистина много за науката и образованието в България! Ето за това няма да имаме стойностни хора в нашата държава и затова всички ще искат да ходят на Запад! Много сте добри в това да плюете, но ако трябва някой от вас да направи нещо, никакъв няма да го има! По-хубаво ли ви е когато кажете нещо лошо за човек като Радева? Как е?

Че имена на комети се кръщават почти всеки ден и има над 300,000 комети преименувани.... Що не наричаш 300,000 човека богове.... А ако беше толкова добра колкото я изкарваш, защо НАСА не предложат работа на нея и екипа й. Аз плюя по тебе...понеже ти се опитваш да я изкараш БОГ НА НАУКАТА......смешно е. Едно дете с телескоп преди 10 години откри метеор и го кръстиха на момчето........ТОЙ НЕ Е ЛИ БОГ?? И айде не се изхърляй много за образованието в България.

Наивник, не виждаш ли, че "аз" е трол и само те поднася, защо му се връзваш?