Сменят асфалт на ”Тракия”, сложен преди дни

Строителят на Лот 3 на магистрала "Тракия" - гръцката форма "Актор", започна да маха асфалта, който сложи в събота. Проблемният участък от пътя Нова Загора-Ямбол е около 500-600 метра.

Обратно в новината

Коментари - Сменят асфалт на ”Тракия”, сложен преди дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

''Изпълнителят е съвестен. Пробите, взети от нашата лаборатория, показаха, че битумът, от който е направен този асфалт, не отговаря на изискванията и на спецификацията", каза днес председателят на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" инж. Лазар Лазаров, след като провери строителните работи, предаде БГНЕС.Тоя наречен ПРЕдсЕДАТЕЛ май наистина здраво се е вързал с т.нар. Изпълнител.Какви простотии бе тате!!

Щом доставчикът на битум е "между другото сериозен", значи нема за кво да се косиме!

По петдесет пъти едно и също, за да се "усвоят" средствата, пък и да не забравяме, че сме всички на и от Балканите, та-а...всички дружно прескачаме купове за грошове и т.н.

ГЕРБ са най-смотаното и вредно,за България и Българите ,управление в последните 90 години !

За кой ли път нещо става за ПЪРВИ ПЪТ...

Интересно какво е качеството на бетона в бетоноцентровете,като гледам плочките за четери години станаха на чакъл и пясък,а тези от комунистическо време не можеш да разбиеш.Да не говорим за римляните,че всеки се напъва да изкара построено нещо от тях ,а това никак не е трудно.Навсякъде римски строежи.какво ли ще остане от днешното строителство след две хиляди години?

Ха-ха, какви 2000 години бе колега? То след 20 години няма да е останало нищо, ти за 2000 сънуваш! Я го чуй и тоя, дето се титулова председател на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" - инж. Лазар Лазаров какви дивотии ги плещи като най-големият лаик в пътното строителство: "Достатъчно съвестно си го изваждат в момента битума за тяхна сметка"!?!? Не ми е ясно как се вади битум?! Виж, да се "извади" (фрезова, разкърти и т.н.) асфалтобенотовият пласт (в производството на който се влага въпросният битум) съм съгласен ... но да вадят битум?!?! Тоя е измислил неква нова технология и ще трябва да го титуловаме доктор на пътищарско-борисовите науки!!! НЕМА ТАКЪВ ЦИРК!

Шефче.. къде е ЗУТ пише, че можеш да слагаш некачествен материал... и после да го маха... Да не бърка и той ЗУТ и ФИДИК...

Много съвестен изпълнител-не знае рецептата на асфалта,та трябвало да налучква-направо ми счупихте главата.Те и рецептата на бетона ако налучкват-мале,мале.Дано поне да знаят как се правят кирпичи ама не вярвам!

Върви си по план.

Той целия лот е експериментален, но ще го установим нагледно чак след рязането на лентичката...

Съвестен грък?! Дървено желязо има ли?! На що за измекярин са му дали да строи лота?!

Кофти асфалт? Нема лошо, батя ви ще кръцне двойна лента.

И Ломско шосе в София го ремонтират, след като му кръцнаха лентичката миналата есен.

Ремонтът е на надлеза Надежда, който не беше ремонтиран от години, а "лентичката" се отнася за частта от Ломско след надлеза над метрото.

Да де, но разбиха новия тротоар с подменените павета от сиви в жълти и разкъртиха новия асфалт от миналата есен. Ако за този участък не е резана лентичка си е в реда на нещата да се кръцне. Нали?

"Изпълнителят е съвестен." не противоречи ли на "В събота и неделя ни издебнаха"?

Не, понеже двата цитата са на 2-ма различни човека - ББ и ЛЛ. А както знаем при ГЕРБ "лявата ръка не знае какво прави дясната" или "голямата уста не знае какво говори малката".