Цацаров обвини депутат от БСП в намеса в случая ”Асеновград”

Главният прокурор обвини депутат от БСП със свален имунитет, че е звънял на негов подчинен заради напрежението в Асеновград и го предупреди да внимава.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров обвини депутат от БСП в намеса в случая ”Асеновград” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Престъпността нас не е етническа, а се върши от престъпници, които трябва да бъдат наказани. И ако се каже че се наказват главно роми ...

избирател на ГЕРБ, т.е. мургав, неграмотен, беден за съжаление, съответно, лесен за манипулация, вярва или се прави,че вярва на фантазиите на Цацаров.

Ако 100 са участвали трябва да има 100 задържани. Това е реалното.

Хей, мили хора.......не дойде ли времето вместо да си чешим езиците в разни коментари в най различни платени "независими" медии и информационни сайтове да си потърсим правата сами? Нали сами разбирате че никой не ги чете? Какво го коментиарате тоя тлъст плазмодий? Досега да сте видяли нещо положително да е свършил? Събудете се! Иначе тежко ни и горко ако чакаме тия мекотели да ни пазят!

това не са роми а МАНГАЛИ

1. ВЕЧЕРЕН ЧАС ЗА ЦЯЛАТА МАХЛА ПОНЕ 12 МЕСЕЦА. 2. ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКИТЕ КОЙТО ГО БАРНАТ ДО РЕКАТА - МАРШ В ПАНДЕЛАТА БОЙ, ГЛАД И СТРИГАНЕ 3. ПОСТОЯННО ПРИСЪСТВИЕ НА ЖАНДАРМЕРИЯТА СРЕЩУ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ

Жалка дебела сви-ня! Естествено, че въпросът е политически! Който го отрича е или страхливец, или пълен малоумник! (Дебелият еничарин е от първата група - личи му отдалече че е алчен страхливец, треперещ за поста и облагите си!) Обосновавам се веднага - след като политици използват циганите като лесно манипулируем електорат и внимават косъм да не падне от главата им и след като от ЕС също "треперят" над циганския етнос и десетки НПО-та са ангажирани за това, въпросът за ЦИГАНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ няма как да не е ПОЛИТИЧЕСКИ. Тя непрекъснато се неглижира, извършителите се прикриват или оневиняват. ДОКОГА, ЕНИЧАРИ СКУДОУМНИ, ще продължавате да работите против народа си?!? Утре ще дойде вашия ред да бъдете бити и убивани от приматите!

Тяхният ред надали ще дойде, защото те ходят с охрана, лоято плащаме ние, данъкоплатците.

"Това не е етнически конфликт и не можем да го слагаме в тази графа. Това е елемент от битовата престъпност" - нищо подобно. Това Е етнически конфликт с елемент на битова престъпност. Циганите по правило действат срещу другите етноси като глутница - тяхна етническа особеност. А това, че са и отделни социални групи, е ясно. И че ги коткаме, за да не ни освиркат иначе САЩ и компания, също ясно. И че при бай Тошо работеха и не бяха "в племенния строй" (добър термин по Цацаров), помним го. "Демокрация" и "права на човека" карашик с икономическия "бум с обратен знак" на България ги върнаха в племенния строй.

Те винаги са били в племенен строй. Те работеха само в казармата, иначе не са работели. Затворите и при бай тошо били с преобладаващо такива.

Пожелавам му на тоя тюфлек, а и на другите тюфлеци във власт, циганите да пребият децата им.

Народа си го е казал: От черно брашно бял хляб не става!

Цацаров да си затваря устата, защото при убийството на българина от двама цигани посред бял ден в село Остров следователката излъга и освободи единия убиец и след установяване на докумет за убийството прокурора каза и въпреки документа и лъжата на следователката от Враца - циганина е невинен: Бил му счупил гръбнака на българина след като другия циганин вече го бил убил???

1. Нападение на организирана банда от 100 престъпника над ДЕЦА по време на ТРЕНИРОВКА! 2. Това е ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ - заплахи за убийство, побой, чупене на крайници използванен а колове, лопати и пр. хладни оръжия с ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ УБИЙСТВО на ДЕЦА! 3. Извършителите и съучастниците са заснети от видео камери, но са и разпознате те са много повече от 10! 4. Всички НЕЗАКОННИ КЪЩИ ДА СЕ СЪБОРЯТ 5. ВСИЧКИ НЕЗАКОННИ МАНГАЛИ ДА СЕ ГЛОБЯТ И ИЗСЛЕЯТ! 6. УЧИТЕЛКАТА каза че е голям страх да пратят ДЕЦАТА да ТРЕНИРАТ! Значи тези МАЗНИ НАЧАЛНИЦИ да наредят на ПОЛИЦАИТЕ ЗА СРОК ОТ 9 МЕСЕЦА ДА ПАЗЯТ ДЕЦАТА ВСЕКИ ДЕН ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ТЕРИНОРВКА! 10. ДА СЕ ОПОВЕСТИ ПО ЦЯЛ СВЯТ НА ВСИЧКИ ЕЗИЦИ ЗЛОДЕЯНИЯТА НА ЦИГАНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ НАД ДЕЦА, СТАРЦИ И ПР.!

Запри се Цацаров !Все повече затъваш в политически игри и поръчки, а това не е хубаво за съдебната система!Личния ти пример е отрицателен , а има и да доказваш , че си независима власт , а не избран васал на Бойко Борисов!

Никакво хулиганство не е това ! Престъпни прояви с изключително висока степен на обществена опасност , които пряко заплашват живота на две и повече се квалифицират като ТЕРОРИЗЪМ ! И нищо по-малко от това ! Факт е , е че над 90% от приматите са криминално проявени и проявяващи се . Факт е , че над 90% от побоите , убийствата , грабежите на имоти и реколта , телефонните измами и т.н. и т.н. са дело на циганите . Ерго тази престъпност , която е бич за всеки Българин , е етническа ! И винаги остава ненаказана ! Определено съществува дива омраза и геноцид към Българите . На този абсурд трябва да сложим край . Окончателно !

Цацаров никога не си е вършил работата, а с факс формулировки и увъртания отклонява проблема и се заканва, за всеки случай. Ромите малтретират и убиват булгарите, но Цацата ходи с охрана, и хич не му пука. докъто е той на власт, ще цари хаус във всички сектори. Пардон, той работи само ако има изгода ...

Цацата в защита на електората на ГЕРБ!

Ей, ло ена топко ЗАПОЧВАЙ ДА РАБОТИШ веднага.........ти си подчинен на народа си.-МАРШ НА РАБОТА...........

Ето го проблема добре формулиран - "Това не е етнически конфликт, а битова престъпност. Трябва да се започне от училището, семейството, образованието.... ала бала ала бала" Това са клишета за размиване на проблемите на безмозъчни, издигнали се пълзейки нищожества.

Извинявайте господин главен прокурор, но първо вижте формулировката на прокуратурата. "Хулигански прояви с изключителна дързост и цинизъм"! И още : 9 роми обвинени в дръзко хулиганство"! Как ви звучат? А знаете ли, че такова "дръзко хулиганство" с брадва в ръка може да изпрати човек на оня свят?! Депутатът без имунитет Манол Генов е заявил, че прокуратура и полиция дремят! А не е ли вярно? Кога се намеси полицията? А що за езуитски формулировки прави прокуратурата?Прочетете ги още веднъж по горе и ще разберете, защо хората са възмутени! Твърди се, че конфликтът не бил етнически! И вие ли така смятате? Защото така твърдят редовите депутати от ГЕРБ. А началниците им мълчат, защото точно това е техният електорат. Вие в коя държава живеете?Не виждате ли изстъпленията които се вършат от този етнос. Само вие не знаете,че въпросният етнос не си плаща данъците и не спазва законите. Защо господин Цацаров заплашвате Манол Генов? Кой ви дава такива права? Ясно е,че ГЕРБ искат да замажат проблема, не да го решат! През последните години са го доказали. Вие очевидно се стремите да им помогнете. Днес ще го замажете, а той след два месеца пак ще се появи. Нищо против ромите нямам! Искам само да спазват българските закони и да си плащат данъците,токът и водата. Вие много добре знаете,че това сега не е така.Предполагам знаете как влизат инкасаторите в "Столипиново". А какво искат от нас от Брюксел и на каква цена, ще видим после. Първо ще си гледаме нашите вътрешни работи, а после ще гледаме кой какво ни задължава да правим отвън. Така както е в Унгария. Както го прави Орбан!

Да си кажем честно - всеки който е на власт в момента, гледа да замаже този проблем. Абс същото е и в Европа, даже медиите там, гледаха да не съобщават та да не ги обвинят в расизъм.

Мен ме боли Хоя за тия, които искат да замажат положението. Искаме "видими резултати" но не като третокачествено асфалтирани магистрали и построени сгради.

оказва СЕ, че убитият е племенник на легендарния партизански командир Стою Иванов Неделчев (Чочоолу)... генерал. Това 1978 г, След като милицията не успява да залови убийците, се намесва армията. Реакцията на генерал Чочоолу, е ужасяваща и мигновенна. дава заповед на карловската танкова бригада да се придвижи до Пловдив. Няколко бронирани Т-55 тръгват от Града на Левски, за да дебаркират в източния квартал на Града на тепетата, където се намира Столипиново. Танковете обграждат циганското гето, като при вида им всичко живо мигновено се скрива. В квартала буквално е въведено военно положение. Прекратени са отпуските на милиционерския състав в Пловдив, поделенията в града са вдигнати по тревога. За назидание бойните машини разрушават една къща, а самия Чоочоолу нарежда по мегафона, че види ли мангал по тъмно ще се стреля на месо. И ако до изгрев не предадат нападателите, продължават със следващата къща! След приключване на заградителните мероприятия на гетото, в него навлизат тежко въоръжени милиционери и роти на войската и се започва поголовно пребиване на циганите без оглед на пол, възраст и т.н. В Пловдив е въведен вечерен час за тях и никой е нямал право да излиза от гетото без причина. Въведен е и режим на денонощно наблюдение от милиционери, ако циганин се осмели да напусне квартала извън вечерния час буквално е бивал осакатяван от бой. По време на няколкодневната блокада кварталът е изглеждал сякаш е бил обезлюден.

Елитните глави замазват проблема, но рибата се вмирисва от главата.

Тази "полиция" да ви осигури достъп до реката за да карате КАЯК! Пробвайте ги тези лицемери, дали нямате право да карате каяк и да минете безпрепятствено през циганската махала? ТЪРСЕТЕ СИ ПРАВАТА - ВИЕ ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИ И ИМАТЕ ПРАВО ДА ПРЕМИНЕТЕ ПРЕЗ ТЕЗИ УЛИЦИ И ДА КАРАТЕ КАКВОТО СИ ИСКАТЕ! От къде на къде ще Ви спират, тези на които плащате заплатите?

Манол Генов от БСП купува ромски гласове. Поне в това е обвинен. Манол Генов от БСП се обажда на прокурор и го предупреждава да внимава със случая в Асеновград. И изведнъж, някой, може би пиян или слънчасал пуска следните опорни точки на червените нещастни тролчета, които ги изпълняват без да мислят, защото последното не им е присъщо. ГЕРБ защитава циганите. Цацаров е виновен. Комунистите въпреки Генов са вода ненапита. Вероятно в "рефоримраната и европейска" БСП пак ще сработи онзи сталински атавизъм, че индивида греши но партията никога. но дали обществото ще им повярва?

Не съм член и симпатизант на нито една политическа сила в България, но съм чувал многократно обвиненията за бедите в България е виновен ОРЕШАРСКИ.

Както се вижда ясно Българските социалисти - представители на Русофилската легия в България - защитават циганите! Асеновградчани продължавайте да си избирате крадливи кметове от БСП! Халал да са ви!

Всеки един уважаващ се себе си активист и симпатизант от ГЕРБ знае, че Орешарски е виновен.

В България политическите партии не могат да се разделят ромите / наричани в Европа --ЦИГАНИ/.

--Слави Трифонов е виновен , също и Русия !

господин Цацаров,кога ще започнете да работите а не да слугувате на мутрата?

Quid prodest - Кому е изгодно? Ами те се издадоха. Това напрежение е изгодно на БСП. Това се вижда от действията им. Депутатска намеса и преструвка в НС, че конфликта е всякакъв друг, но не и етнически. Защо ни мислите за луди ,бе, другари и другарки? Не сме. Добри сме, че ви търпим и сте цели, но не сме луди. какъв е сблъсък между две групи от различни етноси. Да. Вие може да го наречете дори еднополов този сблъсък. Смея се и си представям посрещането на извънземни и сблъсък с тях. Ще ги посрещате с пачки за да купите гласовете им и сблъсъкът ще обявите за квартална свада.

Абе гербил не се прави на улав. БСП ви било виновно че си треперите над електората и го накарахте да се чувства недосегаем

Чети ,бе! "Главният прокурор обвини депутат от БСП със свален имунитет, че е звънял на негов подчинен заради напрежението в Асеновград и го предупредил да внимава."

След случаят Асеновград изниква едно съмнение, че и зад протеста на милицонерите стои същия фитилджия - БСП. Защо? Защото има интерес от напрежение. Другарката Нинова, московските и инструктори и съпартийците й не разбараха, че Нинова и БСП провалиха протестен вот срещу Борисов и БСП не може да повтори изборен резултат като на президентските избори. С други думи ще загубят пак, но се мъчат това да е по-скоро то нормалното.

Аз лично мисля, че Орешарски е виновен за това, че има проблеми и междуетнически конфликти в България, със сигурност не е ГЕРБ. От тиквена семка само Тиква може да стане.

,,..Ние не може да действаме по друг начин, освен да искаме задържане на тия вандали. А тия вандали трябва да разберат, че има закон и че не може да се действа като в племенния строй..,,??? ,,питаи,, вожда...!!! а тези не са ,,вандали,, господин цацаров. ролята на ,,терора,, е гражданите в една страна да не се чустват ,,сигурни,,...??? значи са ,,терористи,,...тези за вас ,,вандали,,...!!! как се пише по статии...??? ,,група бездомни ,,кучета,, тероризират хората от даден квартал...,,!!! за ,,кучетата,, може а за ,,сиганите,, не ...!!! ало??? цацатурата...!!!

Напишете им азбука най-сетне на тези роми, защото утре ще почнат да нападат и благодетелите си от БСП. Само ромска азбука може да ги привлече към наука и образование. За съжаление. На инат много от тях сега пишат на латиница в кирилична държава, ако могат въобще да пишат..

Благодетелите са тия, които ги пазят и нищо не правят за да се реши проблемът, а именно партията, която управлява и те не са от БСП. Не съм симпатизант на БСП, но не съм и сляп.

Да бяхте прочели поне заглавието на новината която коментираме.

,,.."Това не е етнически конфликт и не можем да го слагаме в тази графа. Това е елемент от битовата престъпност", заяви и Емил Христов от ГЕРБ. ами такава ви е ,,семеината среда,,...!!!

Моята не е. Със сигурност. Но някои видни лица от БСП са израснали в ромски махали.

Боклуков си пази електората, много ясно, че ще звъни.

Цацата гони престъпниците в кану - вие какво знаете?

Не слушайте Нинова! Гледайте какво вършат съпартийците й. Делата на съпартийците й е истинският лик на тази партия.

Другарко Нинова, какво ще кажете? За купените ромски гласове от вашата партия? Те влизат ли в милиона който ви подкрепял и който размахвате като знаме, макар да не е милион? А за политическата намеса в работата на прокуратурата? Нали уж се реформирахте? Тези престъпления срещу реда и България реформа ли са , другарко?

Знаем за кого гласуват зелените. Герб половината им купени гласове са от там

Чакам официална реакция по случая от БСП. Нека БСП да декларира официално отношението към случилото се. Не е достатъчно Нинова ада приказва от екран. Българи журналисти, искайте и настоявайте БСП да декларира официално отношението си към случая. Това е ваше право и професионално задължение.

правилата и професионалните задължения ги определям аз

"..напрежение между представители на две общности.." 100 престъпника цигани заплашват няколко български деца! И вие арестувате 9 от престъпниците . Само!!! И отклонявате вниманието и темата от същината на проблема. Обществото ще повярва, че сме в Европа, и ще се успокои, само ако 100те атакували престъпника бъдат осъдени ефективно! Както и всички беззакония в съответата циганска махала бъдат премахнат! Само така следващия път циганите от други населени места ще бъдат респектирани. Спрете завинаги държавните пари на всеки престъпник!

БСП е длъжна да защити избирателите си които е купила, пък българите кучета ги яли. Това е слаба проява на българомразието с което е закърмена тази антибългарска партия.

А! Ето, кой се опитва да клати държавата ! Целта била междуетнически конфликт? Дебела работа, значи. И защо? Кой има полза от такова напрежение в нашия регион? Май се досещам... И не, не е Костов.

Това, според теб, кавга ли е или междуетнически конфликт. Според мен е междуетнически конфликт, понеже е конфликт между ДВА ЕТНОСА - цигани и българи.

тъй-тъй. Ама много зависи от размера на конфликта...игра с огъня никому не е нужна точно сега. Или...?

Цаца, определящо за твоята ефективност е не колко лайна си хвърлил по някого, а колко човека са в затвора и за колко години. Аре стига с тези лайнометни истории, а.

Мяуууу! А какъв тигър на шарки бях....

Кой каза че не е политически ? Щом една група индивиди от мюсюлманско вероизповедание , без причина се нахвърлят на деца от 12-15 годишни , момичета , бъдещи майки с побой и помощни средства с цел да убиват , осакатяват унищожават ! Време е такива бантустани с малоценни обитатели да се разхвърлят и да не им се дава компактно да живеят ! Там е зараза и криминал , да се спрат помощите и медецинското обслужване , защото и спешна помощ нападат !

БСП и ДПС - антибългарските партии, които имат полза от циганската вакханалия!

ИДИОТ,ТЪП ИДИОТ!

БСП и ДПС са най-българските партии, които борят циганската вакханалия!

Дайте комунягата на циганите! Те ще го оправят!!! След това ако е още жиф при цацка у бургаския!!!!

Искам да те видя как ще изкараш оня комунист от Банкя и как ще го дадеш на циганите в Асеновград. Нещастник.

БСП са престъпници е чудно откъде се вземат няколкостотин хиляди олигофрена (другите са цигани), за да гласуват за тях.

Не знам от къде се намират няколкостотин хиляди да гласуват за БСП,но по-чудно ми е от къде се намират пак горе долу толкова да гласуват за ГЕРБ!!

СА НИ ПОДАРЪК ОТ ФАЛШИВАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕНОСТИ

Твоите ценности какви са, бе комунде путиноидно? Точно Цацаров е продукт на руската пета колона в България!

Цацаров,стига се обвинявахте един друг,че станахте омразни на всички. Захващайте се всички властимащи и решавайте най-накрая циганския проблем,защото в най-скоро ще ни помете всички. Слепи ли сте,глухи ли сте за циганската престъпност в България. Стига ги законите и наредбите в България са поощрявали циганите да се плодят,да не работят,да вземат помощи по-големи от заплатите на работещите българи,да вилнеят по села и градове ненаказани. Стига вече с тези взаимни нападки между партиите,че втръснахте на всички - прогледнете най-сетне за унизителното положение на българите в България.

От този тюфлек и оня от Банкя, РАБОТА не очаквай да ти свършат. Очаквай само "усвояване".

С тези действия и бездействия е време да уведомим ЕК за защита на децата. Явно държавата се опитва да неглижира случая и не може да осъществи адекватни мерки за защита.

Мангалите много си повярваха. Манталитета на мангалите е като на индианските племена от 18-ти век. За тях трябва много бой, респектиране и държане изкъсо, само тогава за всяко нещо ще питат: "Бате може ли...", иначе това ни чака.

Ето, проблемът е ПОЛИТИЧЕСКИ - сам си го признава ето този от новината: Славчо Велков... просто циганите ги хващат за всичко!

След като политическата сила, която е на власт, не може да се справи с проблема, то да ПРОБЛЕМА Е И ПОЛИТИЧЕСКИ.

Гласувайте пак за ГЕРБ. Нека 180 килограмов "Супермен" на Балканите да дойде и да "оправи" нещата.