Прокурор, обвинявал Рашков - адвокат на внука му

Асеновградският районен съд остави за постоянно в ареста Кирил Рашков-младши по обвинение за закана за убийство.

Обратно в новината

Коментари - Прокурор, обвинявал Рашков - адвокат на внука му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не са в съда. Основната вина е в ДОСЪДЕБНОТО производство. Цялото покриване, унищожаване, замазване, плащане и т.н. става ТОЧНО там! Не случайно всичко пада в съда. Защото съдът работи с доказателства, как ще работи като ги няма черно на бяло! Защото са изтъргувани в някоя от спирките по досъдебното производство. И за адвокатите е супер лесно да ги оборят в съда, дори няма нужда да са добри професионалисти! Далече съм от мисълта, че съдът е безупречен, но все още той е единственият изход, АКО не му се пречи!

Всички боклуци да бъдат изгорени на клада - на площада на всеки град. Да прочистим българия от боклуците !!!!!!!!!!!!

Какво сте го захапали човека, той просто е семеен приятел, а като приятел трябва да помага в беда, независимо от коя страна на барикадата е.

И АКО ТОВА ГО ИМА В ПРАВОВА ДЪРЖАВА ПРОКУРОР КОЙТО ТЕ Е ОБВИНЯВАЛ ДА ТЕ ЗАЩИТАВА, НЕ Е ИСТИНА И НЕДОПУСТИМО

Май червеничко ще да е това прокурорче - а , честито :)))

Този път народът ви гледа под лупа! Няма да забравим!

Време е за Прочистване - Пълно! До крак и на стадиона!!!

+1 Но се опасявам че няма да ни стигнат стадионите, навъдили са се като гниди алчните копеленца.

Символично! Рашкови убиват АНГЕЛ и ги обвинява и защитава АНГЕЛов. Имам чувството, че тоя АНГЕЛ ще има да обръща живота им наопаки. Не че не са го заслужили. Как си, Кире, у затворо? Почна ли вече да сънуваш убития Ангел? Ако не си, ще почнеш.

се изписаха по въпроса а истината я чух изненадващо от един случаен държавен служител на средна възраст: "От вас българите полза никаква, некадърни и поради това - безработни сте, раждате по едно дете, не гласувате, подкупи не давате, изобщо за нищо не ставате. Мен ме интересува парите да ми идват все едно кой ще ми ги плаща все едно ми е на какви са важното е да ми плащат. Интересува ме да гласуват за мен, да плащат, да имат много деца и да работят усилено за да ги хранят." Слушах и не можех да повярвам на ушите си ... !!! ???

че защо се учудваш,ние живеем в новата ера на робството,като единствен и пълен господар са парите,премахнете парите,ще изчезнат и проблемите

приятелю май бяха само един от регулаторите на обществените взаимоотношения. Патологичното преувеличаване на ролята им особено когато битува в кратуните на държавни служители от които зависят много неща може би трябва да се лекува по-навреме. Девизът им май беше - "Онова което не става с пари става с повече пари!" Това пък обаче което не става с много пари лекинко би могло да се случи со малку КЬОТЕК за изтрезвяване на неразумните юроди. Българинът е много търпелив човек но не чак толкова а ако му писне и вземе че обяви един "Македонски Джихад" идете му развивайте теории после ...

Ей сега народа и фенвете трябва да търсят отговорност от тоя ПРОДАЖЕН адвокат ..... според мене след като той преди е повдигнал обвинение против Рашков то тогава Рашков го е подкупил за да му се размине по-леко и съответно от тогава им е почнала дружбата ..... а сега им е адвокат защото Рашков може да пропее и да каже че му е давал пари .... и съответно тоя адвокат е зависим от циганина ....... като казвах че прокурорите и юристите са най-виновни за състоянието на България се оказах прав

Този льохман, прокурора го оставете! Щом на времето не е можал да го обвини, толкова сега ще може и да го защити. И тогава да му мисли!

не го е обвинил, защото е гушнал сума да НЕ го прави

Това с постоянния адрес е върха на простотията! Няма по-тъп мотив!

този прокурор е адвокат на дявола Време е за есенно почистване на боклуците. Германците и Германия не се церемонят с нарушителите на закона. Германците имат рецептата от 70 години.

В България и пенсионерите са корумпирани.

Днес следобяд е изгоряла къщата на Веселин Христев - човека, който подаде оплакване срещу Киро Циганина. Полицията твърди че може би е късо съединение. Много хора обаче мислят, че е отмъщение.

Ехеии . При Милен Цветков се опитаха да разберат какво става, ама им се обадиха и им сложика партенка като им казаха че билоимотен спор между българи .

Е като е късо съединение бушони няма ли тази къща?

Цитат "Според адвокат Ангелов той сега си върши работата като адвокат, така както си е вършил работата и като прокурор" - т.е. и преди и сега защитава интересите на рашков ? Що за малоумен коментар - поредната продажна мижитурка, която защитава убийците на Българи ! Такава адвокатска измет ме отвращава !

Мъчно ми е за Веселин Христев.При Рашкови отмъщението е задължително!Може да се забави 3-4 години,дори 7-8 или 10,но ще бъде жестоко.Може да го плати по големия брат на Киро ,Иван или по-малкия Ангел.А може и Дешка сестрата на Киро.Знам няколко подобни случая.Извършителите са винаги българи на които е добре платено и нито един от тях не е заловен!

жертвите и потенциалните жертви по програмите за превенция на престъпността ...Как може да се подходи в такива случаи,след като и роднините са познати с престъпления и жестокост,според публикуваното в интернет за фамилията роми ,и по тв,и вестниците ?

Ъхъ, прокурори адвокати - все една пасмина, че даже обвиняемите предпочитаме да си плащаме на прокурорите, щото адвокатите само издуват цената за да приберат в джоба си половината.

Ами кое е чудното, то адвоката на Крокодила ,мир на праха му, е първи заместник на Гл. прокурор ....????

Някой за правосъдие ли говори в Циганистан?! Прочетете това: Юристката, единствена успяла да вкара Рашков в ареста: Пак ще се измъкне!

Ами върти кредитни карти и каквото падне помалко-проститутки, хапченца и това-онова. Ама тя полицията нищо те знае за това ... да знаете! Все пак нали баща му го закрилят от горе...

Я сега да ме светнете какво пише на документи те му за самоличност след като "няма посочен постоянен адрес. " И за да ви улесня предлагам да му нанижете една електронна гривна на врата и да го пуснете сред народа да видим къде ще нанка. Е ако направи резки движения разбира се пак си го приберете. Всъщност, я си го ръжте в затворите.

Дайте го на НАРОДА!

Как се е самоубила жена му? Наръгала се е 5-6 пъти с нож в гърба и се метнала от мост?

Изходът от изборите ще определи съдбата на тези боклуци - ако дадат повече гласове на герб - ще ги пуснат поради липса на доказателства, ако не - пак ще ги пуснат с "тежка" условна присъда, за да изкарват за новите ! Гадна държава сме - гнусни адвокатчета учат как убийците да лъжат съда, а корумпираните съдии тънат в разкош от страданието на хората ! Гнус ме е от тази съдебна система и продажните ни политици !

Много страшно е,когато човек загуби вяра.Аз мога да кажа,че на никоя политическа сила не вярвам.Защото всички са маскари,както преди много време беше казъл, мисля, А.Константинов

Бай Ганьо го е казал, а не Алеко :) И е казано именно за да се покаже, че далавераджийте винаги смятат всички за маскари. Хората без принципи. Друг е въпроса, че днес май наистина всички са маскари... Ще излезне, че Бай Ганьо е надвил над автора си.

" Кирил Рашков-младши е вдовец с две деца, с основно образование, безработен, пътува често в чужбина. Жена му се е самоубила преди време. " Само от това изречение може да се направи игрален филм.

Как така е задържан само по обвинение, че отправял заплахи, като той също така е организирал, а вероятно и участвал, в извършването на самото убийство?! Нали свидетелите говорят от самото начало, че в буса и в колите пред него и след него са били и внуците, не само някакви митични гости от Столипиново, които след това се оказва, че не са и познавали Киро Циганина?! Пак ли съдът нищо не знае, не е чул, не е разбрал, и иска материални доказателства, заверени от нотариус, че Киро е Киро и е видян от 20 човека в същата кола на същото място и т.н. - техните измишльотини!? Каква е тази държава, каква е тази власт, не им ли е ясно, че хората са на края на търпението си и няма да допуснат и този случай да се замаже?!

много ми е интересно как нашите съдии почнаха да намират такива определения които преди даже ги определяха като противни на правата на човека ,на сега избори и се знае кой ще бъде вице и страхът е голям ,та това са нашите ,смели ,умни ,образовани и т.н. съдии

хайде, хайде, не се прави на много отворен. да не си съдия, та разбираш от тая работа. Какъв си по професия? Много ли ти е приятно да дойде някой и да те набива канчето как да си вършиш работата, при положение ,че на тнеб ти е известно че нищо не разбира и ти си по-акълен от него.

разбираме те, но някакси е странно как преди не са го определяли като опасен човек, а сега изведнъж цялата му рода трябва да се съдят. Не е нужно все някой да умира за да им дойде акъла на хората в правосъдието.

Наслушахме се за "мерки за неотклонение". БГ съда никога ли не решава дела по същество? Или ако ги разглежда, то няма виновен. Аман от нищовършещи заплатаджии.