Коментари - Асен Василев: Вече използваме втечнения газ от Америка | Днес.dir.bg

Асен Василев: Вече използваме втечнения газ от Америка

Министърът на финансите нарече скандала около готвения закон "Магнитски" буря в чаша вода и отбеляза, че България няма да обеднее от приемането на еврото

Обратно в новината

Коментари - Асен Василев: Вече използваме втечнения газ от Америка | Днес.dir.bg

Коментари

тъпите си идеи! Нямаме нужда от никакво евро. Поредната шайка.

Пилците се броят на есен. Сега е топло, сега е песен, но като дойдат студовете на зима, пак ще си говорим за цени, газ, евтино...тогава да видим какви лъжи ще ръсите, продажници!!.

Ползваме скъп газ от американските ви господари които ви налагат .а неустойката на договора р руснаците които е към 600000000евро щея платим ние простия народ защото вас търпим да унищожавате и продавате българиа

По въздуха ли получаваме този газ от Америка при положение че газопровода между Гърция и България още не е пуснат в експлоатация

абе, Асанчо, май ли е, юни ли е, декември ли е, ти май, май, май нищо не знаеш и не искаш да знаеш, защото си се оплел тотално в кълчищата на далаверата и розовите сънища... Нима не се сещаш, че ако въобще някакъв кораб с газ бе пристигнал на наше пристанище, една армия мисирки вече ще е там, ще махат с знаменца, наши и задокеански, и ще викат в хор, "добре дошли" спасители с газта... А пионерчета с букети цветя ще се втурнат към американските ни спасители и ще пеят арията на възторга, заедно с теб и с Простото Киро. Ех, Асанчо, защо не се прегърнеш с Простото и не се отправите към задокеана, да чакате този кораб, все някъде ще го срещнете...

Турците не позволяват да преминават през Босфора опасни товари като танкери със втечнен газ, тъй като е много опасно и една експлозия ще унищожи Истамбул както стана с Бейрут. Смятат да пропускат такива товари през непостроения канал между Черно и Мраморно море.

Мамицата ви и подлоги, вън от властта, вън от България родоотстъпници нещастни.

Ох тези като почнат да лъжат, край нямат. то затова с 40 % газта от 1 юни нагоре.

май нищо не знае.... на кой точно терминал е акостирал тоя танкер че нито у варна нито у лас бургас са виждали такова чудо..... да не би на терминала в китен да разтоварва и затова да не се вижда

Ще кажат, че разтоварват в Гърция. Иначе газът е пак руски, но заобиколил през ФАЩ. А Ганьо простака, налапал за пореден път въдицата на американското посолство ще плаща цена минимум +40% заради удоволствието да му инсталират във властта тези говеда .

тоя уби рибата; и за колко дълго ше стигне газта от танкера, за една седмица или за две?? а колко точно ни струва даже нема и да питаме да не ни прилошее като ни кажат

Асан Кокорчоолу, ти отдавна си ,,подмокрен,, американски.

Къде е танкера да си направя селфи с него? Или е стелт танкер.

От Америка ще получим само невидими неща ... ни с око, ни от Космоса.

За пореден път се убеждавам , че тези които ни управляват живеят в някакъв паралелен свят , който е доста по - хубав от нашата реалност . Те дори не са в час с това какво става с народа им , предполагат за някои неща , не не са съвсем сигурни .и затова изказванията им са пълни с лъжи и увъртания, с много думи , но без съдържание .

Да, м. Май 2021 сметка за газ - 85 лв, май 2022 - 267.52.

Мини на кемур бе голтак!

Ти , кемур ли изакваш? Чудесно! Въглеродник!!

За инфо на тъпите путлерасти. Газа се разтоварва в Атина и няма да пътува до нас, а остава в Гърция. За сметка на това руслямски газ за Гърция остава у нас. На това му се вика кросовър. В случая обаче сме малко прецакани, защото руслямския газ е пълен с боклуци и съответно по-ниска калоричност от втечнения американски газ

а амерканския газ не е ли купен от Русия щот те продължават бизнес отношенията и каква е разликата в цената

Е, гаа ти ...,,светна ни ,, този.

ЛЪЖАТА Я НЯМАТ ЗА НИЩО!!! КЪДЕ СЕ РАЗТОВАРВА,ПО КОИ ТРЪБОПРОВОДИ СЕ ДОСТАВЯ!!! И КОЙ ИМ ПРЕЧИ ДА НИ ДОСТАВЯТ:”ПО ЕВТИНА ГАЗ”? ЗАЩО НЕ СЕ КОНКУРИРАТ,САМО ЩЕ СПЕЧЕЛИМ!!! ЕВТИНИ ПРИСЛУЖНИЦИ! САМО МЕЖДУ ДРУГОТО! ТОЗИ НАЗНАЧИ ЗА ШЕФ НА:НАП,СОБСТВЕНИК НА ФИРМА,С УСТАНОВЕНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЗА МИЛИОНИ,ПРЕХВЪРЛИЛ Я НА-БЕЗИМОТЕН!!! ДЕМОНСТРАЦИЯ,ЧЕ МОГАТ ДА НИ СЕ ПОДИГРАВАТ,КАКТО ИСКАТ! ОСТАВКА!!!

Носят го с София.

Имах предвид кофи

Лакейте от ДИР триет всеки коментар против Асен мангала но и вие долници гейски ще лапате малебито

Заглавието е подвеждащо, защото ококореният идиот казва следното: ""Доколкото знам, танкерите с американския втечнен газ се разтоварват в момента и си ползваме газа от там". значи, той не знае. Още повече газът се разтоварва незнайно къде и пристига до нас чрез телепортация явно, та дори си го "ползваме". Евала на тези идиоти, наистина им свалям шапка на некадърността!

Какво разтоварваш бе Няма никакви танкери Това да не са куфарите ти от оксфорд

Много лъжат вече тия двамата просто Киро и Асенчо - надминаха циганите.

Груба манипулация е твоето 70% от борсовата цена.... 70% от борсовата е цената на руския газ само ако го купуваш "ден за ден", т.е свободно на борсата ... Ако си имаш договор за дългосрочни доставки, цената е много по-ниска ! Ей това е обезпокоителното, че сега ти договаряш газа , а не знаеш основни неща!

“Доколкото знам”, “не съм сигурен “ ……

Абе Ококорен педал, по въздуха ли го пратиха американците или директно в гъза ти го навряха????!!!! Долен писклив мошеник!!!! ОСТАВКА!!!!

Всичко е чудесно, само ме дразни ......защо всичко е в бъдеще време.....ще анализираме, ще обмислим, ще въведем. Минава си времето, горивата храните и ежедневните разходи, не се увеличават а скачат. Едни 25 стотинки на литър не могат да оправят, а искат МЕГА агенции да правят . Иначе, дълговете за нищо ги нямат, щото все по-изгодни ставали. Хич да не поменавам опашките с тирове на оня с италианските семейства. Колкото повече им се иска да управляват държава, толкова повече личи, че нямат капацитет. Държавата не е стартЪп фирма...... и никога няма да бъде. Изборите са неотложни, и да допълня за репликиращите, ГЕРБ не донесе европейско развитие на държавата....ПП не донесе никакво развитие на държавата. Каквото и да става, единствения човек който ще обере 80%-то недоволство ще е Радев, трябва да е луд да не направи партия и да не вземе властта за следващите поне 15 години. Аз специално съм си обещал да гласувам само за личности, на местно ниво има какво да избирам, но национално ще е сложно.

След като ползваме втечнения газ от танкерите,защо цената на газа не пада?Нали така говореше просто Киро? Или пак крадете и не ви пука за хората

Германците, когато въведоха еврото, заплатите им паднаха двойно, както в ДМ, а цените от марки станаха в евро! Мисли - взимаш пенсия 700 лева, в евро - 350! Влизаш в магазина - сиренето вече струва 10 евро, черешите - 5 евро и т.н. Токът - вместо 150 лева - 150 евро!

Дож колкото разбирам нищо не знаеш!! голям си михлюзин !!

"Доколкото знам, танкерите с американския втечнен газ се разтоварват в момента и си ползваме газа от там" Еее със същия успех може да се похвалиш, че използваме газ, който сме доставили с космически кораб от луната.

НА КАКВА ЦЕНА?

Не обичащ да четеш май, а ?

Абе като толкова питаш нали търсиха картата за цената на руския газ ама едно ГОЛЯМО нищо никой незнай цената нали

поне пет телевизии щяха да отразяват! Иначе ползват американски газ, но само за бодра пропаганда ....

на всичко стои руският агресор, продължава да се меси в държавата и подривната му дейност спрямо демокрацията в България му носи още повече омраза . Всеки познаваш историята Българска знае за мръснишките руски номера спрямо РОДИНАТА НИ!

Този лъже повече от бат Сали

4 пъти по евтиния американски газ се разтоварвал някъде и вече го ползваме, според Лена и Кокорчо. НО се оказва, че: - американския газ е руски - не е 4 пъти по евтин, а само 60% по-скъп (без транспортните и технологични разходи) - не сме го разтоварили, а още пътува - не знаем къде ще го разтоварваме - не знаем къде ще го съхраняваме. Но всичко е точно, според "Продължаваме Проблемите".

Малко по скъпо (както обещаха) но пък е оригинален АМЕРИКАНСКИ. Кога руснаците ше ползват американски газ, никога. :D :D :D

До колкото знам .....а аз доколкото виждам някак си сложи няколко кила откакто стана министър.

ОЯДЕ СЕ!

ГЕРБ няма да крадат повече,и квичат свинете мръсни.

Лъжи, лъжи една след друга !!!!!!

Ще каже ли на каква цена тази американска газ, влиза на наша територия?

По-ниска от руслямската. На Хенри хъб зената е под 300 долара за 1000 куб.м. Сам можеш да сметнеш - с доставка до Гърция става 325, а до България стига за 330 долара срещу 900 долара руслямски газ. Транспортните разходи за 1000 куб.м от САЩ до България са 28 долара. Разбира се при дългосрочен договор. Сега цената ще е около 2 пъти по-висока, но пак доста по-ниска от руслямската

ДИР защо триете коментара ми за Кокорчо ? За колко дребни пари клекнахте?

"Вече се разтоварва" и къде се разтоварва ?Доколкото знам,нямаме къде да го съхраняваме,та ми е много интересно къде го разтоварват и съхраняват!

дедо Еконтий го разтоварва на гара Етрополе , сега вече знаеш :)))

Има ли някой да му вярва ?

ЗвЪнци!

Кокорчо , Кирчу ли / за негова успокоение / , та нали Кирчу каза че първия танкер ще пристигне на 8 другия на 20 юни , та как го разтоварвате и как го ползваме тоя газ като танкерите ги няма .

А,на каква цена?!

глад и мор очаква рубладжийските тролове..ха.ха затова квичат..ха.ха

Пенсионерите, нашите майки и бащи ли наричаш тролове? Всички ще обеднеем и всъщност обедняваме скорострелно всяка минута!

На раменете ти има тиква ! Застани пред огледалото за да видиш че вътре снимките са вече и изчоплени . Даже и те са празни !

лъже долно и неконтролируемо Пратете една камера да видиме как разтоварва и как се процедира с тоя еффффтин газ

Кокорчо трябва да бъде преименуван на Пинокио.

Мълчиш шебек.....?

А цената? Що не я казаха нито веднъж бе?

оти веке мек!

Копейкаджиите газ пикаят. Преглътнете истината - никога повече руски газ в България. Поне не, докато Путкин и единна Проzzия са на власт. Когато Навални стане президент, ще договорим нови условия, но никога повече 95% зависимост да ви еба в разпраните чуждопоклонници изнасилени, рубладжии!

договориш дедовия, оти веке мек!

Коментари - Асен Василев: Вече използваме втечнения газ от Америка | Днес.dir.bg

Асен Василев: Вече използваме втечнения газ от Америка

Министърът на финансите нарече скандала около готвения закон "Магнитски" буря в чаша вода и отбеляза, че България няма да обеднее от приемането на еврото

Обратно в новината

Коментари - Асен Василев: Вече използваме втечнения газ от Америка | Днес.dir.bg

Коментари

тъпите си идеи! Нямаме нужда от никакво евро. Поредната шайка.

Пилците се броят на есен. Сега е топло, сега е песен, но като дойдат студовете на зима, пак ще си говорим за цени, газ, евтино...тогава да видим какви лъжи ще ръсите, продажници!!.

Ползваме скъп газ от американските ви господари които ви налагат .а неустойката на договора р руснаците които е към 600000000евро щея платим ние простия народ защото вас търпим да унищожавате и продавате българиа

По въздуха ли получаваме този газ от Америка при положение че газопровода между Гърция и България още не е пуснат в експлоатация

абе, Асанчо, май ли е, юни ли е, декември ли е, ти май, май, май нищо не знаеш и не искаш да знаеш, защото си се оплел тотално в кълчищата на далаверата и розовите сънища... Нима не се сещаш, че ако въобще някакъв кораб с газ бе пристигнал на наше пристанище, една армия мисирки вече ще е там, ще махат с знаменца, наши и задокеански, и ще викат в хор, "добре дошли" спасители с газта... А пионерчета с букети цветя ще се втурнат към американските ни спасители и ще пеят арията на възторга, заедно с теб и с Простото Киро. Ех, Асанчо, защо не се прегърнеш с Простото и не се отправите към задокеана, да чакате този кораб, все някъде ще го срещнете...

Турците не позволяват да преминават през Босфора опасни товари като танкери със втечнен газ, тъй като е много опасно и една експлозия ще унищожи Истамбул както стана с Бейрут. Смятат да пропускат такива товари през непостроения канал между Черно и Мраморно море.

Мамицата ви и подлоги, вън от властта, вън от България родоотстъпници нещастни.

Ох тези като почнат да лъжат, край нямат. то затова с 40 % газта от 1 юни нагоре.

май нищо не знае.... на кой точно терминал е акостирал тоя танкер че нито у варна нито у лас бургас са виждали такова чудо..... да не би на терминала в китен да разтоварва и затова да не се вижда

Ще кажат, че разтоварват в Гърция. Иначе газът е пак руски, но заобиколил през ФАЩ. А Ганьо простака, налапал за пореден път въдицата на американското посолство ще плаща цена минимум +40% заради удоволствието да му инсталират във властта тези говеда .

тоя уби рибата; и за колко дълго ше стигне газта от танкера, за една седмица или за две?? а колко точно ни струва даже нема и да питаме да не ни прилошее като ни кажат

Асан Кокорчоолу, ти отдавна си ,,подмокрен,, американски.

Къде е танкера да си направя селфи с него? Или е стелт танкер.

От Америка ще получим само невидими неща ... ни с око, ни от Космоса.

За пореден път се убеждавам , че тези които ни управляват живеят в някакъв паралелен свят , който е доста по - хубав от нашата реалност . Те дори не са в час с това какво става с народа им , предполагат за някои неща , не не са съвсем сигурни .и затова изказванията им са пълни с лъжи и увъртания, с много думи , но без съдържание .

Да, м. Май 2021 сметка за газ - 85 лв, май 2022 - 267.52.

Мини на кемур бе голтак!

Ти , кемур ли изакваш? Чудесно! Въглеродник!!

За инфо на тъпите путлерасти. Газа се разтоварва в Атина и няма да пътува до нас, а остава в Гърция. За сметка на това руслямски газ за Гърция остава у нас. На това му се вика кросовър. В случая обаче сме малко прецакани, защото руслямския газ е пълен с боклуци и съответно по-ниска калоричност от втечнения американски газ

а амерканския газ не е ли купен от Русия щот те продължават бизнес отношенията и каква е разликата в цената

Е, гаа ти ...,,светна ни ,, този.

ЛЪЖАТА Я НЯМАТ ЗА НИЩО!!! КЪДЕ СЕ РАЗТОВАРВА,ПО КОИ ТРЪБОПРОВОДИ СЕ ДОСТАВЯ!!! И КОЙ ИМ ПРЕЧИ ДА НИ ДОСТАВЯТ:”ПО ЕВТИНА ГАЗ”? ЗАЩО НЕ СЕ КОНКУРИРАТ,САМО ЩЕ СПЕЧЕЛИМ!!! ЕВТИНИ ПРИСЛУЖНИЦИ! САМО МЕЖДУ ДРУГОТО! ТОЗИ НАЗНАЧИ ЗА ШЕФ НА:НАП,СОБСТВЕНИК НА ФИРМА,С УСТАНОВЕНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЗА МИЛИОНИ,ПРЕХВЪРЛИЛ Я НА-БЕЗИМОТЕН!!! ДЕМОНСТРАЦИЯ,ЧЕ МОГАТ ДА НИ СЕ ПОДИГРАВАТ,КАКТО ИСКАТ! ОСТАВКА!!!

Носят го с София.

Имах предвид кофи

Лакейте от ДИР триет всеки коментар против Асен мангала но и вие долници гейски ще лапате малебито

Заглавието е подвеждащо, защото ококореният идиот казва следното: ""Доколкото знам, танкерите с американския втечнен газ се разтоварват в момента и си ползваме газа от там". значи, той не знае. Още повече газът се разтоварва незнайно къде и пристига до нас чрез телепортация явно, та дори си го "ползваме". Евала на тези идиоти, наистина им свалям шапка на некадърността!

Какво разтоварваш бе Няма никакви танкери Това да не са куфарите ти от оксфорд

Много лъжат вече тия двамата просто Киро и Асенчо - надминаха циганите.

Груба манипулация е твоето 70% от борсовата цена.... 70% от борсовата е цената на руския газ само ако го купуваш "ден за ден", т.е свободно на борсата ... Ако си имаш договор за дългосрочни доставки, цената е много по-ниска ! Ей това е обезпокоителното, че сега ти договаряш газа , а не знаеш основни неща!

“Доколкото знам”, “не съм сигурен “ ……

Абе Ококорен педал, по въздуха ли го пратиха американците или директно в гъза ти го навряха????!!!! Долен писклив мошеник!!!! ОСТАВКА!!!!

Всичко е чудесно, само ме дразни ......защо всичко е в бъдеще време.....ще анализираме, ще обмислим, ще въведем. Минава си времето, горивата храните и ежедневните разходи, не се увеличават а скачат. Едни 25 стотинки на литър не могат да оправят, а искат МЕГА агенции да правят . Иначе, дълговете за нищо ги нямат, щото все по-изгодни ставали. Хич да не поменавам опашките с тирове на оня с италианските семейства. Колкото повече им се иска да управляват държава, толкова повече личи, че нямат капацитет. Държавата не е стартЪп фирма...... и никога няма да бъде. Изборите са неотложни, и да допълня за репликиращите, ГЕРБ не донесе европейско развитие на държавата....ПП не донесе никакво развитие на държавата. Каквото и да става, единствения човек който ще обере 80%-то недоволство ще е Радев, трябва да е луд да не направи партия и да не вземе властта за следващите поне 15 години. Аз специално съм си обещал да гласувам само за личности, на местно ниво има какво да избирам, но национално ще е сложно.

След като ползваме втечнения газ от танкерите,защо цената на газа не пада?Нали така говореше просто Киро? Или пак крадете и не ви пука за хората

Германците, когато въведоха еврото, заплатите им паднаха двойно, както в ДМ, а цените от марки станаха в евро! Мисли - взимаш пенсия 700 лева, в евро - 350! Влизаш в магазина - сиренето вече струва 10 евро, черешите - 5 евро и т.н. Токът - вместо 150 лева - 150 евро!

Дож колкото разбирам нищо не знаеш!! голям си михлюзин !!

"Доколкото знам, танкерите с американския втечнен газ се разтоварват в момента и си ползваме газа от там" Еее със същия успех може да се похвалиш, че използваме газ, който сме доставили с космически кораб от луната.

НА КАКВА ЦЕНА?

Не обичащ да четеш май, а ?

Абе като толкова питаш нали търсиха картата за цената на руския газ ама едно ГОЛЯМО нищо никой незнай цената нали

поне пет телевизии щяха да отразяват! Иначе ползват американски газ, но само за бодра пропаганда ....

на всичко стои руският агресор, продължава да се меси в държавата и подривната му дейност спрямо демокрацията в България му носи още повече омраза . Всеки познаваш историята Българска знае за мръснишките руски номера спрямо РОДИНАТА НИ!

Този лъже повече от бат Сали

4 пъти по евтиния американски газ се разтоварвал някъде и вече го ползваме, според Лена и Кокорчо. НО се оказва, че: - американския газ е руски - не е 4 пъти по евтин, а само 60% по-скъп (без транспортните и технологични разходи) - не сме го разтоварили, а още пътува - не знаем къде ще го разтоварваме - не знаем къде ще го съхраняваме. Но всичко е точно, според "Продължаваме Проблемите".

Малко по скъпо (както обещаха) но пък е оригинален АМЕРИКАНСКИ. Кога руснаците ше ползват американски газ, никога. :D :D :D

До колкото знам .....а аз доколкото виждам някак си сложи няколко кила откакто стана министър.

ОЯДЕ СЕ!

ГЕРБ няма да крадат повече,и квичат свинете мръсни.

Лъжи, лъжи една след друга !!!!!!

Ще каже ли на каква цена тази американска газ, влиза на наша територия?

По-ниска от руслямската. На Хенри хъб зената е под 300 долара за 1000 куб.м. Сам можеш да сметнеш - с доставка до Гърция става 325, а до България стига за 330 долара срещу 900 долара руслямски газ. Транспортните разходи за 1000 куб.м от САЩ до България са 28 долара. Разбира се при дългосрочен договор. Сега цената ще е около 2 пъти по-висока, но пак доста по-ниска от руслямската

ДИР защо триете коментара ми за Кокорчо ? За колко дребни пари клекнахте?

"Вече се разтоварва" и къде се разтоварва ?Доколкото знам,нямаме къде да го съхраняваме,та ми е много интересно къде го разтоварват и съхраняват!

дедо Еконтий го разтоварва на гара Етрополе , сега вече знаеш :)))

Има ли някой да му вярва ?

ЗвЪнци!

Кокорчо , Кирчу ли / за негова успокоение / , та нали Кирчу каза че първия танкер ще пристигне на 8 другия на 20 юни , та как го разтоварвате и как го ползваме тоя газ като танкерите ги няма .

А,на каква цена?!

глад и мор очаква рубладжийските тролове..ха.ха затова квичат..ха.ха

Пенсионерите, нашите майки и бащи ли наричаш тролове? Всички ще обеднеем и всъщност обедняваме скорострелно всяка минута!

На раменете ти има тиква ! Застани пред огледалото за да видиш че вътре снимките са вече и изчоплени . Даже и те са празни !

лъже долно и неконтролируемо Пратете една камера да видиме как разтоварва и как се процедира с тоя еффффтин газ

Кокорчо трябва да бъде преименуван на Пинокио.

Мълчиш шебек.....?

А цената? Що не я казаха нито веднъж бе?

оти веке мек!

Копейкаджиите газ пикаят. Преглътнете истината - никога повече руски газ в България. Поне не, докато Путкин и единна Проzzия са на власт. Когато Навални стане президент, ще договорим нови условия, но никога повече 95% зависимост да ви еба в разпраните чуждопоклонници изнасилени, рубладжии!

договориш дедовия, оти веке мек!