Асен Василев се ядоса на Делян Добрев по темата за газа и ПАВЕЦ "Чаира"

С новия пакет мерки ще омекотим удара върху най-бедните, изпреварващо на инфлацията, обяви вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се ядосвай бе Насе... Дира кърти мивки с тези заглавия

Този Делянчо да вземе да се застреля. Нали скапаните гербери, и онази цицка Теменужка прецакаха цялата работа с ремонта на каскадата. Нали трябваше да се купува тока на ДОГАН И НА КОВАЧКИ!!!

Абе вие или сте изкукуригали или ви носите дрехите на луди!!!! КИРО И КОКОРЧО НЕ КРАДАТ НИЩО ЗА СЕГА-ТЕ РАЗПРОДАВАТ БЪЛГАРИЯ!!! ТОВА С КРЕДИТИТЕ Е ПЪЛНА ЗАБЛУДА,ТЕ СА ЗА ПО-ЛЕСНО РАЗГРАБВАНЕ И УНИЩОЖЕНИЕ НА СТРАНАТА НИ!!! И ВСИЧКО ТОВАЕ ПОД ДИКТОВКАТА НА АМЕРИКА!!!

нале Баце крадеше по 9 милиарда? една година мина - къде са парите? Кире, Кокоре?

Пухкав, нежен, педер@ст!

Не мога да не ти дам +++

И двамата са от Хасково. И двамата са разбойници.

Какво разбира Кокорчо от кладенчова вода?

Ами хвани го за чепа кокорчо,и ти ме ядосваш но си трая

150 МИЛИОНА лева чистсух кеш изкарала родата на Делян Добрев от мега далаверата с програмата за САНИРАНЕ Толкова и загубил Добрев от спада на биткойн на борсата за е-валути Както е казал народа от дошли там отишли

АМА ВАСИЛЕВ ,ВИЕ ИЗПРЕВАРИХТЕ С КИРЧО ИНФЛАЦИЯТА ! И АКО НЕ Я БЯХТЕ ИЗПРЕВАРИЛИ СЕГА ИНФЛАЦИЯ НЯМАШЕ ДА ИМА ! НО ЗАТОВА Е ВИНОВЕН ПРЕЗИДЕНТЪТ КАКТО И НЕГОВИТЕ ГОСПОДАРИ ! НЕ КАЗВАМ ЧЕ ИТН ,ДУ,БСП СА НЕВИННИ , И ТЕ ЗАГРАБИХА НАРОДА ! И НЕ САМО ГО ОГРАБИХА ТЕ ПОТЪПКАХА ПРАВАТА И СВОБОДАТА ! В АДА ДА ГОРИТЕ! НИКАКВА МИЛОСТ ОТ ГОСПОД КЪМ ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА !

ДУ*-ДА УКРАЙНА

Абе може и да сте толкова малоумни да си мислите че по целия свят има инфлация и точно в България правителството било единствено виновно затова иначе нямало да има. Абе коя психиатрична клиника си е пуснала болните не мога да разбера да сте толкова много?

Колко е инфлацията в ЕС? Защо в България е два пъти по-голяма? Това е въпросът. Защо се взимат толкова кредити, нали уж трябваше окрадените годишно по 8-10 милиарда от ГЕРБ да стигнат за всичко? Къде са тези пари?

ПРОСТАК!!!

Хората са го казали: "Такава шия, не е от туршия" На този брадичката вече се е надиплила за няма година в управлението.

А Добрев още шията му е като на "скопено" прасе оял се, оял се та пращи ...а само за 2г. беше министър...

Чета, че все някой защитава антибългарски интереси. 30 вие селянчете лижете задници на цървули от БКП дето ограбиха всичко, унищожиха и смачкаха къде с мутри къде с държавни структури предприемчиви хора. Какво искате - да лижете гъзовете на шепа подставени цървули с надеждата да ви подхвърлят нещо от софрата? Жалка измет. Докато пишете тук и четящи и дирници за шепа стотинки все така ще е.

Тихо селски пендел

дебелотои дженди се яадосало. само да внимава с тия ядове да не се напъне, че както свинктера му е разпран ще замирише доста лошо.

Мечтаем да се топлим климатично неутрално от слънце /а през зимата?/ и вятър с акумулаторни батерии с невиждан капацитет в света. Това е изпробвано засега само експериментално. Литият за батериите е ограничен. Добивът му е екологически вреден.

Ицъкления педераст Корчо е много нервен когато му кажат истината . Лошото е че ни управляват харвардски педерасти и курви . Хубавото че същите курви и педерасти си отиват до месец

На простия народ наистина му трябва прост премиер, като осъвременен вариант на бай Ганьо е бойко борисов. И това, че за толкова години няма направено нещо с което да се гордеем, ако не пред света то поне на Балканите, няма, няма. Дори македонците ни се подиграват и всичко дължим на една необразована мутра!

Бойко Борисов е виновен че марионетките на САЩ не могат да управляват държавата .Всичкото ГЕРБ изчегъртано отвсякъде и пак не върви.

Селяк ти чеси прост се вижда но не говори от името на народа

Чеси се пише че си,ясно кой е прост

Two idiots!!!

и същи сценарий се повтаря през годините - на герб им бяха виновни комунистите, на подмяната им е виновен герб. Като вечният спор, за това кое е първо - яйцето или кокошката... Ама докато симулират работа чрез спорове, единственото, което се случва е да страда суверена! Май наистина е време да изхвърлим боклука! Но абсолютно целият боклук, който до този момент косвено или директно е управлявал страната - така да ги изхвърлим, че да не могат да се доберат дори и до народното събрание!

Най-големият ПАВЕЦ в югоизточна Европа и най-екологичният /най-зеленият/ енергиен източник на България. ПАВЕЦ "ЧАИРА" е проект от 1980г.!!! с големи първоначални инвестиции. Започва да работи от 1995г. Четири генератора "ТОШИБА". Това е гравитационен акумулатор на излишната ел.енергия от АЕЦ извън пиковете в консумацията. Днес в 2022г. това е една от модерните екологични идеи за гигантски акумулатор. Нашите ВЕЦове са екологични и налични. Не пестете от техническа поддръжка. ПАВЕЦ"ЧАИРА" трябва да се

ПАВЕЦ"ЧАИРА" трябва да се възстанови.

Делян дрим тима е за затвора. С дебялата лиляно и дебелия боцко

Промяната се вижда всеки ден. С цените, с тока и газта за бизнеса ,със спрените строежи, със замрялата икономика, с промяната на позицията за Македония, със засилване и създаване на нови проруски партии. Промяна отвсякъде.

Какво да не ми промяната да е виновна затова ти казах е скъпо целия свят за това че цените на тока удариха невиждани висини още миналата година? И не не спряха строителството спряха кражбите и сега крадците реват на умряло и техните клакьори във форумите също. Какво икономиката вила умряла така ли, ама някак си се оказа че по голямо индустриално производство и повече приходи от износ не сме имали досега . Дай боже всекиму такава умряла икономика.

Промяната се вижда по цял свят, но шопето по-далече от Банкя не вижда!!!

Асенчо хомосексуалиста да не знае много щото съм го еб@л

С дупе или с уста?

Докога селските гърбави крадци като Далеянчо Добревчо вместо при Бай Ставри заедно с еднокнижника парапитек Боци ще менторстват по платените медии

Докато в джоба ти не остане лев да си платиш за интернет. Това време наближава.

Nito sa idioti, nito tapagi, nito glupavi, takiva sme nie balgarite zashtoto ne sme hvanali lopati i vili ine sme gi izgonili

Вина за това че в момента ни управляват банда Хавардски малоумници ,чисто цел е мисия е да защитават чужди и антибългарски интереси е нагърбавите прости и нагли крадци на Боци и ДС милиционерите наСокола разграбили България и положили българите на 12 год Гено от и хората гласуваха за каквото и да е само да не са тези изроди.

Е на тъпия Радев,който не можа да преживее факта,че е пълно нищожество и размаха юмрук като Че Гевара.

"Глупости на търкалета" - тоя харвардски възпитаник бил много прост и глупав, той дори не може да намери подходящи изрази, как са го приели въобще в някакъв университет?

срам за престижният Хаервард при такива възпитаници. Взимат от пенсиите т.е. ощетяват нагло едни пенсионери за сметка на други РЕЗИЛ

Таван на заплатите на министри и депутати колкото е тавана на пенсиите.

Нсли се сещаш ,че пенсиите са толкова ниски, защото последните 12 години управляваше буци и ни остави на дъното на Европа по заплати. За да има високи пенсии трябва да има високи заплати, за да има високи заплати трябва да има работеща икономика. При бибитко всеки бизнес ,който започваше да просперира биваше разграбван и отнеман. С милиарди хвърлени за асфалт не се прави икономика. Отвори се google-a и виж при бибитко за 12 години колко се вдигнаха пенсиите. Направи една съпоставка къде бяха румънците когато влязохме заедно с тях в Европейския съюз и къде са сега...

За 45 години комунистическо управление осигуровките за пенсии не се събираха в отделен фонд а отиваха в републиканския бюджет и се изхарчваха.Когато приключи комунизма нямаше никакви пари за пенсии.Това е истинската причина,а не Иван Костов и Бойко Борисов .Докато обикновените българи вярваха в тези таласъми,комунягите разграбиха държавните предприятия,като преди това закриха Държавен финансов контрол ,за да не им диша във врата.

Дудуци, дудуци правите ли или само тутурутки?

Отдавна трябваше да бъде разследван за далаверите в енергетиката заедно с трътлестата теменужка.Родата му приватизира цялата община Хасково.Нямат надяждане,типичен гербопитек...

Българи не пращатайте децата си да учат в така наречения демократичен свят. Връщат се идиоти

Гледаш себе си ,а?То за тебе само ,че второто е вярно...

Алцхаймерите нямате думата Ходи си бий още една ваксина.

Народа е ядосан на Василев и цялото продажно и корумпирано правителсво да се маха

Много важно като се е ядосал този мръсник. Цялата некадърна шайка трябва да я махнем по бързо

Асен Амбреажа много се нерви на всеки! Все му кипва...

По неприятен човек от Корчо не съм виждал,хората мрът от безпаричие и спекулативно повишените цени а той се прави че не вижда и не разбира (пък може и толкова да му е учението) какво става и прави.Нека да дойде да живее с дохода на обикновенния българин и тогава да лъже като мангал,той си е такъв.

Доган, Баце, Костя Копейкин, Волен, Дилянчо, другото Дилянчо, Биков, Деничка Сачева, Каназирчето, ПКПто, Деса Общата Атанасова, Барни Ръбъла, Дани Къдрицата, Лилито Павлова, Искрицата Фидосиева, Мануилчо Манев, Костадина Ангелова, Фандъчкова, Карадаьта, Данчо Ментата, WCто, Шкембе Войвода ...

То тази порода все са ядосани. Да казваш вход на изхода нормално ли е? Уродливо злобно педерасче. Не случайно е сам кат кукувица.

Хасковски кауни. Жалко за България. Кой повече краде. Затова се карат.

Аз ще ви ДОВЪРША окончателно. Добавете на сегашният зор още 25%, плюс гладният търговец от сергии и магазинчета и сте дотам.

Не само че са измамници,но и некадърници.ГЕРБ също са крали,но цените бяха по-ниски.

Така е за всички до един. Само не апоменавай при ГЕРБ как е било по евтино, защото ГЕРБ не докара Ковид кризата, нито войната, та с тях или без тях все тая. А Тиквата провали 3 големи енергиини проекта в навечериети на зветовна енергиина криза. А май Тиквунии си е още в ГЕРБ.

то ше е било нещо като гневът на Ахил към Хектор.

след като проведох сутрешно допитване до добитъка в обора всичките клатеха глави на твърдението, че газ от америка е по-добре от газ от Русия. сега отивам при врачката за да ми разтълкува кво е искал да ми каже добитъка.

никой не знае, че по време на "социализма" западните агенти и зомбита у нас използваха милиарди за да унищожат историеското и културно наследство на Дунавска България чрез безумни "национални" обекти! това водеше и до преместване и осакатяване на големи групи туземци! ... ама наистина никой не го е забелязал и никой не го знае! голема тайна е!

епа и аз съм ядоснан! газът с 14% нагоре, а хляба с 30-40% повече!

Поразрових се за Чаира, че ми стана интересно. Скоро е имало авария там, която е извадила целия комплекс от строя, като в момента той не работи. По -интересно е че тази авария е скрита от медиите, данс рови там и проверява. По времето на герб са извършвани ремонти , за десетки милиони, но не от производителя Тошиба, които са били премахнати от конкурса, а от някаква друга фирма, която да лапне паричките. В резултат Чаира не работи, а за да заработи трябват нови десетки милиони евро. Някак си усложливо всички медии мълчат за това, но не занимават с украинските бежанци, и други несъществени теми, докато обект със стратегическо за България значение не работи. А и факта че се разследва саботаж няма да е случаен. Заради всичко това, тока е още по-скъп в момента……..

Значи хлапенце колкото повече плюсчета си слагаш толкова повече лъсва платения коментара.

Плюсчетата му ги слагаме, такива като мен. Кажи нещо за фактите бе трол?

Беше мнооо зле - изложи се тоя човек , мислих че е класа, оказа се пълна дупка, тропкаше и подскачаше като ощипана мома, шо го показват и канят изобщо, никога няма да гласувам за ГЕРБ повече - баси излагацията. Ако днеска видя тировете в центъра също, ще ми пътуват без винетки а аз сека година ще треперя дали имам или не

,,сека година,,неграмотнико.А като си умен плащай убийствените цени на храни и сметки и ето ти промяната

По добре така да е за година две, шъ го избутаме, щото след това се вижда че ще заработи сичко по друг начин, а не дванайсе годин да ни викат че сичко било наред и после да караме с 30 от стара загора до чирпан, шот на Баце аверите краднали кинтите и сложили асфалт за каквото останало. Заради него сеа едно писмо не моим пусна - забравил да купи компютри на пощите, та те си купили втора употреба :) Не го щем тоя , ние сме прости ама не сакаме такъв кат нас да ни управлява - ай сиктир вече

ДВЕ ХАСКОВСКИ КАУНЧЕТА ФЕМИНИЗИРАНИ В ЕДНА И СЪЩА ГИМНАЗИЯ .... СЕ ЗАМЕРВАТ С ИЗПРАЖНЕНИЯ

Колко удобно цената се превъртя в мвч, вместо в 1000 мубични метра!

На Добрев не трябва ли да отговаря енергийния министър?

АБЕ ХОРА,ВИЕ КЬОРАВИ ЛИ ДТЕ ИЛИ СЕ ПРАВИТЕ БА ТАКИВА???КАКВИ КРАЖБИ ВИЖДАТЕ В ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО????ТЕ РАЗПРОДАВАТ БЪЛГАРИЯ НА АМЕРИКА,КОЕТО Е НАЙ-СТРАШНО!!!АКО НЕ ГИ МАХНЕМ ДО ГОДИНА БЪЛГАРИЯ ИЗЧЕЗВА!!!!

Те не я ли разпродадоха вече? Тя България много за разпродаване имало!

Добрев и Василев. То детска градина

Тия са по зле от герб. Да се връща тройната коалиция