Асен Василев: Президентът да създава партия е против Конституцията

Министърът на финансите посочи, че държавата трябва да спре да се управлява през слухове

Обратно в новината

Коментари - Асен Василев: Президентът да създава партия е против Конституцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кокорчо, а вие колко пъти нарушихте конституцията?

Ако нещо е против конституцията променяме я и всичко е точно!

Точно от ППДБ да говорят за нарушаване на конституцията е неуместно. След като с подписите на лидерите на ППДБ и с активното им гласуване "русенският психодиспансер" стана конституционен съдия. Нещо, което първо предизвиква неудържим смях/ Атанасова?!?! конституционен съдия?!??/, а в следващия момент те обзема ярост! Така че...

от кога се загрижихе за Конституцията, бре? от как я изнасилихте, най вулгарно, ли?

аве то и човек с двойно гражданство да стане министър председател също беше против конституцията, и промяната на конституцията също трябваше да е с еелико народно събрание, ама за соросоидните агенти всичко може

Твоето съществуване е против конституцията, бе продажник!!!

Още една партия ще има. БСП хептен ще забатачи.

Според казвано от Плевнелиев преди някой ден, вече се е случвало 3 пъти и са създавали партии Желю Желев, Петър Стоянов и Първанов. Защо тогава не се и споменало, че може да има нещо нередно? Открийте разликата между на този национален предател Асен Василев "одобрени от посолството" и в НК: Чл. 105. (1) Който се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да и служи като шпионин, ако не е извършил деяние по предходния член, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години. Правилното питане е, защо не е подсъдим и да ходи в затвора! Отделно тези присъствали на престъплението, където не са подали сигнал до прокуратурата. Радев не искаше отговорността на служебни кабинети. Но като чу това престъпление, им каза да върнат мандата и от там се скараха окончателно. Но причината е престъплението на този!

Има още много време, докато изтече мандатът на Радев. До тогава - я камилата, я камиларя...

Нали нямате против и това да промените в конституцията така че да е съвсем конституционно.

Не ми е ясно защо тия от сглобката настояват Радев да създава партия , без той да желае това ?

Отдавна е спрял да си върши работата, за която взима доволна заплата и ще взима пожизнена такава. Всичко друго е цирк.

В едно и също изказване Василев казва да не се управлява държавата по слухове и същевременно пуска слух и внушение, че Радев ще прави партия. Не си спомням кога Радев даже е намеквал с думи или действия, че ще прави партия. Василев да не подценява хората, но явно толкова си може.

асенке, асенке, дано цялата мааала Филиповци ти се изреди ...

А ти и пеевски да разпределяте фондове на фондовете и планове за устойчивост на свързани фирми е съвсем почтено

Нищо не конституционно няма Президента да си направи партия и да участва в следващите избори. Проблема е, че ги е страх от него. А ПП,Герб и ДПС като заобикалят законите, няма проблем, нали?

Повярвайте ми, страха е голямо шубе! Направо се надрис.к.в.а.т от това едно чуство. Но той българският народ, кой ли не е провалил? Та, да видим....!?!

Ах ти, мишоче... Уж службите "нереформирани", а вие всичко знаете.

Няма ли кой да му купи на този български тълковен речник да вземе да научи значението на думите които ползва ! Неграмотник !

Я надуй дядо кавала!

.... не за първи път, бих рекъл!

Супичка духаш ли?

Той - да, когато е обогатена с ензими!

Ей педерастки тлъст, задник, всички вие сте против България, против народа и държава, вие сте долни измекяри, ибрикчии, гъзолизци и подлоги! Народе, изгони тези боклуци от държавата си!

Цялата ваша сглобка е противоконституционна

Сглобките обикновено са нетрайни съоръжения. Те са създадени за да се създават временни конструкции и след това бързо да бъдат разглобени. В теорията, когато се създава една сглобка, то много се мисли как правилно да бъде разглобена. Тук, дали е така?

Кой се намерил да говори за конституция! Скпий се мръсен педераст! Гнус ме е да те гледам като знам какви ги вършиш със оня шев от НАП!

А.а.а.а, ти искаш да кажеш, че те управляват по роднински или само на хормонално ниво?

ПРЕЗИДЕНТЪТ НЕ Е КАЗАЛ ТАКОВА НЕЩО. СПИТЕ И ГОВОРИТЕ Н Е Л ЕП О С Т Т И. БЕЗОБРАЗНИ СТЕ.

Кокорчо не го е страх от затвора защото след Спецов с мускулите няма да се намери кой да го задоволи!

За Радев би било ОГРОМНО падение, ако създаде партия след като вече е бил президент.

Щото па премиер с двойно гражданство не беше против.....

Но съм съгласен за това което казва сега.Радев 99% съм сигурен че ще направи партия.Ще е след мандата и не с поставено лице сега.Защито за някакъв успех ще трябва той да е лидера.

Ми да направи, щом му се иска. То в България, кой не е направил, това което му се иска. Той поне ще го направи законно. Е няма да хареса на всички, но то и не е необходимо.

Забеляза че имало и Конституция разбираш ли. Значи на Киро двойното гражданство също беше противоконституционно, ама Киро си смени конституцията и сега всеки тъпунгер с двойно гражданство има зелена светлина. Значи и Мунчо може да промени Конституцията и да си направи партия. Ай недей да си толкоз принципен, че сменяш значението на думата и ще объркаме децата.

Ваййййй-вайййй-вайййй! Няма да правя правя партия! Обещавам! Туй много работа бееее, много лъжа, много нещо!!!!

Написано от достоен поет в 1920г. , описваш българската държавност тогава. Открийте колкото искате прилики с нашата държавност сега! А дали има разлики? Моля, проверете! Тома Измирлиев, 1920 г. Щастлива държава ================= Закъсала държава! Продънена хазна! И кой ли ще оправи таз глупава страна, щом всеки смахнат правник - ерзац специалист минава за държавник, дори за финансист? Разпъната държава - ограбена страна, с закони, ред и право - без никаква цена. И куц, и сляп, и блъснат - известно е това - се учи тук да бръсне народната глава. В Дермен дере* завършил с успех университет, във София се връща велик капацитет, и само тъй, от скромност, не става президент, а само прост министър в критичния момент. Един учил финанси при някой дърт лихвар, но се родил със шанс и изскача секретар, а друг видял на кино Париж или Берлин и ето го - заминал за дипломат във Рим! Закъсала държава, затънал параход и никой грош не дава за своя "мил" народ - министрите в чужбина, избраниците спят, а вълчите дружини спокойно си крадат ! Тома Измирлиев, 1920 г.

Нинова и Пеевски плюс Киро и Асен (плюс стаения Борисов) - лицето на България 2024 ....

какво ви е виновен президента,че вие сте алчняри,продажници и с насрани гащи? Той може да не естока ,но ие пп-дб сте пълни боклуци,също като партньорите ви от НЕкоалицията.

и чужденци ,мошеници и намагнитени да управляват е нарушение на Конституцията,така,че млъквай Кокорано!

ПП-ДБ ЧАО !

ти искаш ДОБЪР ДЕН КОПЕЙКА ИЛИ ЧАЛГАРЯ

Конституцията на Шрьодингер и министърите на продажността!

-Сър, защо 40% от туземцитя ходят на избори? -Джон, защоти личните лекари са им предписали по 8000 крачки и в почвните дни!

-Сър, защо 40% от туземците ходят на избори? -Джон, защото не знаят да берат гъби!

Че двойното гражданство на Петков е противоконституционно,да се знае,че Радев наруши конституцията,като го назначи.А Петков е попълнил декларация с невярно съдържание,което е административно нарушение.Никъде в конституцията не пише ,че невярна декларация е конституционно нарушение.

Страх тресе сглобките и то не от друго, а лично от президента Радев. Било видиш ли противоконституционно Радев да правиш партия, хах! Ами ДПС, те толкова години, като са етническа незаконна партия, за тях може. Ами финансистчето, дето и той голям капацитет го дава, ама не стана ясно на последните избори гласува ли, забраниха ли му??? Пълно информационно затъмнение около неговото гражданство!

Радев да си прави партия,но трябва да напусне Президенството.С поставени лица като Гълъб и Митьо SMS а ,няма да стане .

А дано направи Президента партия! Че тогава ви гарантирам 60 % вот за него!

60% за Радев и 40% за Копейкин.

А да внушиш на президента, че си лоялен експерт в служебно правителство и после да ползваш репутацията му си е чиста измама! Човек недостоен за доверие.

На това комшиите викат "ептенгьонсоратлъ". Като си се загрижил за конституцията, да не я бяхте пипали! И що дириш в една партия с Кирчо, за когото КС реши, че я нарушава!!???

А ти като караш колело, колелото става с три педала .. изобщо трябва да изчезнеш от политическия живот на България и то по бръ'же

Голям страх ги тресе сглобката. Ясно им е,че единствено Радев може да им обърка палновете за дълго грабене и почнаха да мрънкат дружно в хор. Спокойно ще ви гледаме и на ваш сеира но този път съм сигурен,че някой ще плати сметката за целия преход гавра с хората.

Сглобката има задача от US-посолството да разкове окончателно държавата, вкл. и конституцията. Президентът им пречи, от там и всичкия квич.

Спасявай ни от тия изедници!

Е.ан министър акъл дава.

бай Стави те чака за масажи без ръце

да ручат на президенто Оная работа първом да духи щот горещ

А премиерът да е с канадско гражданство конституционно ли е?