Асен Василев пред Dir.bg: Всички проекти по Плана за възстановяване са активирани

Страната ни единствена в Европа не увеличи цената на електроенергията, КЕВР дава индикации да няма сериозни промени занапред, обясни вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

доказахте че сте престъпници и прадажници

много голословия, откровени лъжи и педераски фантасмагории. нищо ново за света на третополовите психопати, техните марио-нетки и тоталитарното им управвление.

Но защо започват при такава потайност, даже направо секретност?!

България - много малка страна, но пък с много предатели. Много хора излъгахте. Не сте българи, не сте и мъже.

Паразит скапан, да еба твойта мама педерастка.

Няма по-подходящи от семейство Лорер да управляват няколко милиарда, ясно ли ви е? Това е просто пидали.

Лорер=МОСАД

Кокорчо лъжеш като циганин . -Задвижи икономиката на страната благодарение на невероятните си експерти от А-отбора, завършили престижни западни университети; - Наложи чудесна фискална дисциплина; - Спря кражбите и върна обратно в държавата едни 8 милиардаЗадвижи икономиката на страната благодарение на невероятните си експерти от А-отбора, завършили престижни западни университети;.

Безмозъчна американска подлога!

Тва заглавие кат го прочетох и направо се ококорих :)))

ВЕЧЕ ДАЖЕ И НЕ ЧЕТА КАКВО СА КАЗАЛИ КУРЧО И КУКУРЧУ….САМО ДА КАЖА ЧЕ ТЕЗИ ХОРА МЕ КАРАТ ДА ИЗКЯЗА ИЗВЪН НЕРВИ С ,,техните идеи и мисли’’ партията която съм мразел най-много и затова народа толкова страда е БСП но вече съм готов да гласувам за тях и знам че ще има поне храна а НЕ МЕРЦЕДЕСИ И ЗЛАТНИ КОКОКОШКИ ……АЛЧНИ ПРОТИВНИ АМЕРИКАНЦИ ИЗБИЛИ МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ И ИСКАТ ЦЕЛИЯ СВЯТ …ДА ВИБСЕ ВРЪЩА

Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото!

асен василев - сбогом на теб и на всичките ти поддръжници и господари. По един или друг начин ще бъдете пътници

Един хубав ден около есента или най-късно зимата, ще се наложи НАТОвски наглосаксонски офицери от англия и холандия да пазят кирчо,кокорчо и лорорчо от народната любов, под предтекст "пазим ги от руската пета колонИЯ". министът божанов също е в кюпа на демократските лобита либерал фашисти.

Ей, кокор, с какво се хвалиш? Къде са милярдите, които пеглите? Защо унижаваш НАП с този шеф, класически източваш на ДДС от Дубай???

Само една дребна подробност не се споменава. Планът за възстановяване пак е върнат с над 200 забележки. А този вика юни пари ще чакаме. И на малките деца е ясно вече, че план и пари ще видим само ако вдигнем ветото на тия изроди македонците.

Няма светлина в тунела. Със всяко следващо правителство нещата стават все по зле. И европейския съюз на всичко това отгоре - направо ни е такована мамата отсекъде.

червени обувки...

Какви проекти? Компенсираха бизнеса за всичко и цените все така високи! Питаш за хляба и ти се изнизва с "ама цените на тока". Въпреки че е компенсиран от държавата, както и газта и бензина! Е ужким компенсирани ама след като не се оплакват от неизплащане на средства явно става нещо!? Да не говорим че един и същи продукт на една марка по различните магазини е с различни цени. Ама той производителя така решил??? Нима!? "В енергетиката мисля, че вече имаме ясно формулиран план - голяма част е заложен в Плана за възстановяване и устойчивост. Така че зеленият преход в енергийната система ще се случи сравнително плавно" Ама нещо си към нещо към големият план. А зеленият преход да си го турят отзад защото това няма реализация! Освен ако държавата не започне да стопанисва всички язовири и не ги използва до абсолютният им максимум няма да има напредък. А идеята за фотоволтици и перки по покривите няма да е достатъчно за цяло село пък камо ли за цял град. " Планът за възстановяване и развитие е одобрен напълно. И вече сме в процес на 30 юни да изпратим първото искане за плащане" Нали по точката към земеделието има само едни 408 жалби, откази и прочие!? Което било рекорд за точка представена от нация в ЕС. " Няколко неща - първо процесите по увеличение на цените ще спрат. Първоначално ще станат по-бавни после ще спрат" А нещо за падане на цените? Или като хляба чукне 3 лв. или 4 лв. може да се очаква че няма да нараства повече? На дълго и на широко ни разправя за лихвите ама за цените "няма страшно до един момент ще спрат да нарастват". Е благодаря много за тези Усилия! - Учевиден сарказъм

Аз почвам да му ставам фен на тоя :-) Бахти лудото коп.еле е Кокорчо. Яко почва да забавлява :-)

Канадските малоумници, които не са нищо друго, освен краварски агенти ни лъжат за всичко. Ето още една разкрита лъжа. Това пише в руския военен сайт: "Съобщава се, че Украйна вече е получила партида от общо 14 щурмови самолети от военновъздушните сили на страните от бившия Варшавски договор, България и Словакия."

Хвърлих половин поглед на лъжите на това нещастно провинциално зубърче, което в живота е пълен двойкаджия, но повече внимание не заслужава! Надявам се скоро да си разкара грозната мутра от публичното пространство, за да не ми се налага повече нито да го гледам, нито да го слушам, защото не става за нито едното от двете. А как лъже и маже само - още малко ще започне и сам да си вярва!

пълен бастун, за да се съгласиш на интервю пред кремълската изтривалка Дир.бг

И дума не му вярвам на този ококорения, а ти ???

крадем на пълни обороти

Да, само ти си дезактивиран!!!

Не лъжи ококорено педерастче !

"Оправиха" Държавата сега за еврото мислят

Дир бг жалки подлоги сте на тъпото кире и на ТАТАРЕВСКИЯ каун асен

Защо си толкова ококорен?

Защото Мустафата ме настъпи

Специ е зад него...

Защо ъриете истината и вие ли сте катотях не искате фа видите и чуете истинат

Прокситата на Байдън, Решетников и Нинова ни докарват поерната национална катастрофа. Медиите на Костов и Станишев им пригласят. Аре.

киръ-кокочовците и цялата пасмина на (ПП) Приближаваме Пандиза трябва спешно да се пратят при Бай Ставри.

Хора, разберете тия ПП, БСП, ИТН, ДБ сами няма да си идат. Боли ги оная работа за Вас.

:)

Забелязвате ли че няма новини повече на усрайна защото такава държава вече няма.Руснаците фи попиляха с 50 000 срещу 600 000

"ИТН за българския „Магнитски”, подготвен от Асен Василев : Фашизъм, създаден от извратен мозък" ... Фашизъм ... Извратен мозък ... Да се смееш ли, да плачеш ли КОЙ е по- по- най- в ОФ-то на Радев.

TheBeast

Малоумник ! Няма какво да се изгражда в АЕЦ Козлодуй ! Явно нямате топки за АЕЦ Белене !

Това е едно много противно мазно и лъжливо лайнце.

КОКОРЧО!

Haresvam Asen Vasilev i Kiril Petkov ! Napravete hubavi neshta za Bulgaria !

Що плюете по министрите на Радев бе? Нали си го искахте воения идиот и мафията му.

…мед и рози…и парното с 40% нагоре ;-)

Умри бе нещастник мръсен продажен....

Kокорчо за да ИМА държавата ''ГОЛЕМИ ТОПКИ'' пълни с голям потенциал трябва да започнете светкавично и бързо ЕКСПЛОАТИРАНЕ ЧЕРНО МОРСКИТЕ НАХОДИЩА на ГАЗ в шелфа Румъния и Турция го прАвят защо ние НЕ го правим

Час по-скоро да изчезвате лумпени . Следвате само пъклените унищожителни инструкции на едни жени с имена на вещици (Ур..ла и Хер.)

Глей ти то фсичко било аха и да стане а ний само се съмняваме :)))

А дано и Влакът за Чужбина с еднопосочен билет е активиран !

Асенчо и Кирчо. Ненаиграли се!

330% по-скъпо парно, а тези мушмороци тръгнали евро да въвеждат! Изпечени мошеници с Киро! Взимайте си шапките- и изчезвайте по-скоро!!!

Плана за доразрушаване на Кокорчо.

Кокор нюз

Всички действия на двамата К.Петков и А.Василев са против националните интереси .Освен ,че и си позволяват без разискване да налагат чужди "идеи".До два месеца да ги няма !