Коментари - Асен Василев обяви, че не познава обвинения за контрабанда Стефан Димитров, а само Петя Банкова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По Черноморието живеят дузина руснци.В сички ползуват Вайбър -руска собственст. Е ектроннта система на мин. съвет се доддържа от Касперски.Нац.телевзи от ЧЕНГЕТО Кошлуков.Тотално руско влияние . Хора.....изгнете руската сган.

Stanko

Продължавам да смятам ,че Асен Василев е измамник и то добър.Винаги много внимава какво говори.Човек който не прави нищо незаконно не се държи така защото знае,че е чист.И не е необходимо да познаваш лично някого за да знаеш какво прави и защо.Всички лъжат яко.Асен Василев не си ли дава сметка,че вреди на ПП ?Преди по внимаваше а сега се е отпуснал и е станал по безочлив.

ТОЯ ПОСТОЯННО ГО-“АТАКУВАТ”! ТУ ИЗМАМЕНИ СЪДРУЖНИЦИ,ТУ ИЗМАМЕНИ КРЕДИТОРИ,ТУ СЪДИЛИЩА,ПОСТАНОВИЛИ ЗАПОРИ ЗА ИЗМАМИТЕ,ТУ ГО ГОНЯТ ОТ ХРАМА(МЪЖЕЛОСТВОТО Е СМЪРТЕН ГРЯХ),ТУ ШЕФА НА ДАНС…!!! ИСТИНАТА Е,ЧЕ ТОЯ ПРОТИВЕН ПЕДАЛ Е ИЗМАМНИК И КРАДЕЦ! ТИПИЧНО ЗА ПЕДАЛИТЕ Е ДА СА НАГЛИ И БЕЗОЧЛИВИ! ЗАЩО ОЩЕ НЕ Е АРЕСТУВАН? ЗАЕДНО С ДРУГОТО БОТОКСОВО ХЮМНЕ-ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР(КАКВА ГАВРА САМО)! АРЕСТИ,КОНФИСКАЦИИ И ЗАТВОР!

Педалите лъжат постоянно, всяка дума трябва да се подлага на съмнение. Особено когато става дума за педал - осъден измамник.

Не го познава, а има комуникация с него за назначения на важни държавни служби.

Шило

А Живко Коцев поне, познаваш ли го? И тия започнаха като Борисов, да се отричат от своите!

страшно нахално държание

Асен да каже каква работа има министъра на финансиите с назначения в системата на МВР.Защо си пъха носа в чуждо министерство.Това е все едно министъра на вътрешните работи да каже на Василев кой да работи в митниците или в министерство на финансиите.Точно затова в един министерски съвет има министри на различните ведомства,наречени министерства и всеки министър си гледа неговото министерство.Защо Василев лобира за ОД на МВР точно за Хасково откъдето е и той и Димитрови.Да не се прави на невинен и че не познава семейството Димитрови,защото неговото лобиране за назначения в МВР в Хасково доказва точно обратното.Най малкото е извършил длъжностно провинение с намеса в чуждо ведомство ,за което не е оторизиран от закона.Да бъде разследван и съден.Гадна мазна физиономия.

нищо не знае, всички са невинни, парите ги няма.Класика.

на менгемето и натягайте бавно ... нямате си на представа какво ще чуете от кокорестия мекотел :)

Шило

Ясно стана, защо на ПП-ДБ са им трябвали службите и защо искат да овладеят прокуратурата. Тия се оказаха по-големи измекяри и крадци и от Боко и компания.

ДАНС и АФЕРА.бг Изкарайте записа и приключвайте тия измекяри от ПП...

Редно е да го арестуват!

Аз също не познавам всеки с когото общувам по телефона. Асен Василев вероятно е прав в този смисъл, .... което никак не означава че не е участник в престъпната група за трафик на цигари за стотици милиони.

Скоро, много скоро, още след 9-ти Юни, Асен Василев няма да познава и Асен Василев.

Лично Мое Мнение - Асен Василев е Най-Читавия Политик в България . За всички Времена .

А Вие господине,вероятно падате от Луната в този момент и нищо не разбирате.

ще се зарадват на Асена при бай Ставри! Ако има читава съдебна система разбира се!