Асен Василев: Нещата са на кантар - социологията не даде ясен отговор дали да се явим на вота с ДБ

Няма особено движение на гласоподаватели и резултатът в двата случая изглежда еднакъв, обясни съпредседателят на "Продължаваме промяната"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разправят, че сутрин като влизал в парламента на Киро му изтичала бяла слузеста течност отзад през панталоните, а имало същата и по реверите на сакото на Асен. Не знам, така се говори.

Аналноподатливите деца на комунягите ,които се измъкнаха с куфарите 89-та се върнаха да ви управляват!!!ПЛАШАЙТЕ ДЕБИЛИ!КОЙ ги избра?

Това ли разбра бе Асенчо та така си се оцъклил ... Със или без предателите пак сте си толкова и не стигат :)

Пък ДБ са взели пари от Прокопиев за определени действия и сега ако не влязат в парамента ще стане интересно.

Това е К.Петков-2 за измама на измамените.

Асене, вече ми додея, не ми се гласува веч !!! По-добре да си пека гърбазъ и да се возя на водно дюшече, пък ти му мисли !!!

Асене, бегай оттук бре !!!

Тава медиите - отврат. Стига ни занимавате с бивши .... !

Реалната инфлация е не 17% а 52,4%....

от ТОТО-то, последните 3 месеца каза Лечева

Скъсани цървули на 6 месеца, някой решил че пак може да ни ги продаде за втори път като втора употреба на цената на нови. Вие луди ли сте политолозите и социолозите? ПП трудно в парламента ще влязат, това е истината.

Не мога да разбера на какво се надяват хората, чието провалено правителство беше току-що свалено с вот на недоверие.

Пак гласувайте за тея крадливи ненормалници. Трябва не на избори да ходят а в затвора нарове да търкат. Мръсни атлантически парцали долни.

Асан пидала. Любовник на Бидона

Не ме интересуват коалиции. Искам да видя един неопетнен, некорумпиран, честен и коректен политик за когото да гласувам. Има ли такъв? Всички ги видяхме какво представляват. Предпочитам да ме управлява наяла се въжка, вместо гладна такава. За 30 години преход не се наядоха на народната софра.

Само луд човек може да гласува за ПП и ДБ

ПП - 5-6% а ДБ не влиза в парламента. Това са им казали

Гледам много герберасти тролове са се активизирали от коментарите по-долу не разбраха че хората не искат нито ПП,нито Герб за какво се хабят не знам да заблудят някой с мафиотското им управление

С който и да се явиш ще гледаш парламент през крив макарон, помияр долен.

тоя като му видя ококорената физиономия и ми се обръщат червата! Пфу!

Айде вземете ги тия дебе-йци бе Асене, вземете ги че са много трагични горките. Много са одрипани. Бойкикев ходи всяка сутрин по студията да се моли, а вечер виси пред вашия офис за просия. А хората му ходят по протестите некъпани и нестригани. Ееех, забрави ги Прокопиев, че и Маджо ги забрави клетниците....!!

Ма ти не можа ли 41 бобени зрънца да си намериш.. Па да си ги джурнеш.. По-точен резултата от тоз на социоЛЪЖЦИТЕ щеше да налучкаш..

Както и да се явят ще загубят.

Абе я недейте се явява с никой...

Изборите за пореден път ще бъдат Манипулирани. Всичко говори за това. Така наречените социологически проучвания ,агресивното лансиране на всякакви статии със провалилите се Кирил и Асен за 6 месеца който докараха Държавата,Бизнеса и хората до просешка тояга.. Само идиоти и мазохисти биха гласували за тези Спекуланти,крадци и некадърници .

Изборите за пореден път ще бъдат Манипулирани. Всичко го дори за това. Така наречените социологически проучвания ,агресивното лансиране на всякакви статии със провалилите се Кирил и Асен за 6 месеца който докараха а Държавата,Бизнеса и хората до просешка тояга.. Само идиоти и масажисти биха гласували за тези Спекуланти,крадци и некадърници .

гласуваш за пп - получаваш нинова

От къде на къде тоя педал се натиска за премиер?Той дори и едно семейство не е управлявал!Едно коте не е отгледал дори,а държава иска да управлява.

Те го питат за коалиция с ДБ, той си плаче за БСП…айде да идва Възраждане да видим ще има ли топки да разбута тия предатели.

Тези имат наглостта да коментират тънки политически сметки за депутатски места седмици наред публично. Колко ви е Морала бе капути. Мислите само депутатските си места. Мислете как да станат цените като при Бойко и ситуацията ясна инпредвидима като при него. Агенти на ЦРУ ни съсипват. Само ГЕРБ!!

ГЕРБ трябва да се разпусне, а Борисов да копае уран в някоя мина.

Типичен педал.И като изказ и като визия!Никога по вече грешки с такива!

Ае ти... Няяяяше ли да си хоооийж?

Кокор...приличаш на плъх , вървиш като плъх и говориш като плъх...ти си плъх..

Асене, плати ни горницата на руския газ, който купуваме през посредници с 30% по-скъпо заради некъдърнте ви дървения с простото Киро и се омитайте. Цял народ ви плаща некадърността. Нито мутрата осъдихте. Нито съдебна реформа. Нито електронно правителство. Чиба, бе, нескопосници !!!

некадърни, кой мислиш е тонсл човката в горницата? Айде да не сме толкоз наивни. Или за оръжията, не може директни доставки, щото сме много русофили, ама през посредници може, щото и там има комисионна.

и нямам отговор - какви са приликите и разликите между ляв педал и десен педал. По всичко личи, че са просто педерасти.

Говори точно и ясно. Хърватия е направила много, нашите от ГЕРБ повечето изядено, само Карадая е направил къщи за гости на цялата си рода, затова иска диалогичност .Но простите и неинформирани хора не искат и да чуят.

не дава отговор на въпроса - къде са парите? Защо има срив в приходите от ДДС и мита? Защо с по-малък бюджет Боко имаше пари и за магистрали и за поддръжка и за язовири и за свлачища и за реновиране на сгради.

С комунистите може - ах, гадно момченце,

Асенчо ли си Ася ли си не ме интересува но да си знаете че на ПП и оня брадатия пор от ДБ ви изтече времето ,видяхме ви некадърното управление. Както се появихте така и се разкарайте просто политиката не ви се отдава!Не се мъчете и не мъчете и нас!

Ще ви излекува от хомосексуализма. Както вас така и форумните ви фенове:

Новата партия ще се нарича ДППБ - Дърти Пунди Продават България.

По челото му личъче нема мозък...

Къв кантар беее, свиня такава, хайде махайте се, вече. То и медиите, за какво ви обръщат внимание, политически трупове, нещастни. Ще продадете и майките си за джобни.

А, си останал у България, а сме те заклали, по Коледа. Така сме ви набрали, с Курчо-Клатикурчев, че .... Ще ви млатиме с правите лопати.

И какво да ви кажат социолозите? Дали да лъжете заедно или поотделно предизборно?

Отговорът е бил че коалиция между ДБ и ПП ще отблъсне избирателите на ДБ....

Ако в ДБ акцентират на Правосъдие за всеки, може би имат някакъв шанс, но без оцъкления генерал - и без неговите петльовщини сме се набутали достатъчно между шамарите.

Не спира да лъже за газта. Нищо едностранно не е спирано, освен от България, т.к. ТЕ отказаха да плащат по новата схема. Германия, Италия и пр. продържиха да си плащат и съответно получават. Цените уж били същите затова газта за два месеца скочи над 100%

Аз няма да гласувам за ПП , или ДБ. Нито заедно. Нито поотделно.

Крайно неприятен хамстер

Не е хамстер, дебел ококорен педал

Най-добре за вас е да се смотаете на време преди да са ви опандизили.

Моля ви, разгледайте внимателно снимката. Не виждате ли, че този е психически болен? А ни беше вицепремиер, даже повече, защото К Василев не можеше нищо без него.

Цяла България е затаила дъх: "Големият въпрос дали "Продължаваме промяната" и "Демократична България" ще се явят заедно на изборите все още не е решен." То са интервюта по телевизията, то е угодничене. Голям майтап, ако тия се издънят, пожелавам им го от сърце.

Бобър мръсен

В Харвард първокусниците минават на задължителен курс по духане в общежитиятя и на някои им харесва и си остават педерасти. Така разправят.

това да не е твойта Максуда?