Асен Василев: Не съм голям оптимист, че ще има правителство

Според него ако вторият мандат отиде при ПП, „математиката не излиза“

Обратно в новината

Коментари - Асен Василев: Не съм голям оптимист, че ще има правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бисерът, изръсен от кирчо днес при Р. Р., беше, че ще продължат борбата с АНТИКОРУПЦИЯТА.

Българите отдавна ви казаха, че сте се намърдали там само за аванта, но вие продължавате да си удължавате претоя в нс колкото се може по дълго с нефелни плямпания..Нямате капка достойнство след като три дни разигравахте цирка с ''избора'' на председател на нас и след това с ''избора'' на някакви комисии, защото бонусите към заплатите ви трябва да се уредят .

Просто се налага при тази ситуация партиите от така презираното статукво , които определено са в час какво става, да се съберат, да контактуват и да загърбят сериозните си различия в интерес на запазване на държавата и държавността. Защо навремето НВ Симеон можа да събере непреодолимите съперници в тройната коалиция и да удържи два мандата. Време е и ДПС да покажат своята експертност, време е и БСП да понамалят социалните си претенции, че не е време за харчене на широка нога, време е и ГЕРБ да покажат , че могат да управляват и да съставят дори и немислима коалиция. Не разбрахте ли , че положението е критично и само една прослойка иска нови и нови избори. Добре ,ПП се доказаха като немирни хлапаци-ами вие от системните партии ,вземете че им покажете че това не е кръжок по икономика, че зад цифрите и харвардските науки стоят живи хора и те виждат ,че тия младоци имат още много да учат. Не ги гонете, а им покажете ,че богат не се става за един ден, че не могат да се крият зад статут на кандидати за НС ,да си договорят да не ги преследват съдебно за глупостите с газа дето направиха и да се включат като наистина градивна опозиция. Направете тройна опозиция и ни проведете през зимните трудности. Сега е време да покажете че имате опит , отговорност и капацитет. Оставете ги тия от ПП-нека имат време да се научат на държавност, ако не могат.-виж какво стана със НТН. Народа ни е мъдър ,но тоя път случи на хвалипръцковци.

Налага се да се закрие по бързо тази говорилня НС за да се спестят милиони за нуждите на българите..

Ако няма да има правителство, следва да се разпусне веднага парламентарната сбирщина. Разходите на ден за Народното събрание са в размер на 275 000 лв. съгласно отчета за деветмесечието на бюджета на Народното събрание. Депутатите могат да започнат веднага работа на къра - полска работа, за да бъдат полезни поне с нещо за обществото.

В АПК "Палакария" село Белчин бани Софийско и наоколо има свободни места за работа на къра !

Въпросът тук е не в оптимизма, а във факта: -НЕ ИСКАМ/Е ДА ИМА ПРАВИТЕЛСТВО! А политиканстването ти касае съдбите на милиони българи

Моето пате....

Кокорестия педераст не спира да лъжи този слузест изрод няма място в живота на България Забрана трябва ЗА педерасти да заемат държавни длъжности

Ококорчо защо още не е в затвора???? Доказан измамник

Статуквото атакува с пълна сила , ако това не се видя има нещо ненормално. ЕС опроверга лъжите на енергийният Мин., за Пеевски също. ДПС,ГЕРБ,,Гешев,Радев, скритите Възраждане,,БВ, отвън Итн,всички с нагла атака, и нац.предателство. , БСП също,преса,Тв. Прост народ, не случайно беше избита цялата интелигенция на времето.

Всичко около този тип мирише на анус!За нищо не става и един пирон не е забил в живота си. Такива като него лентяи искат да управляват чуждо имане и да се упражняват с държавата.Нищо градивно няма в ПП апсолютни посрани комсомолчета.

Разбира се, че не си оптимист. Нали за това ЦРУ те сложи там, за да няма правителство и да не влезем в евроОната, докато ни набълбукаш дългове и подпишеш лайно за договор за самолетите. Прост си голям Асане! Само ГЕРБ!

От кога васил Крумов Божков е ЦРУ? ....повече му приляга КГБ!

ПП ще бъдат подкрепени от ГЕРБ за мандат. Дори някои плюещи фейсбук страници се махнаха, които редовно плюеха преди по ГЕРБ.

Надявам се обществото да осъзнава, че Бойко Борисов се държи най-отговорно! Той показва желание за сформиране на правителство, въпреки дебелите "червени" линии! ГЕРБ е партията, която най-малко може да има притеснения от модела "Избори до дупка"! ГЕРБ има най-голям финансов ресурс и може да издържи още двайсет години на предсрочни избори, което няма да е по силите на нито един от конкурентните субекти. Но въпреки това, Бойко Борисов не тръгва на студена война за финансово изтощаване на опонентите!

Българските политици не са адекватни с едно изключение, на тези от ГЕРБ и най-вече на Бойко Борисов, очакват да имат пълно мнозинство, за да могат да съставят правителство. Българските избиратели не гласуваха за управление на ГЕРБ, очевидно все още са под влияние на внушенията, че ГЕРБ е партия на статуквото, на корупцията, на мафията, въпреки че това са само политически твърдения, политическо говорене, както казва Бойко Рашков, за получаване на предимство при предстоящите избори! Ниска избирателна активност, много гласове "Не подкрепям никого"! Така че вероятността от предсрочни нови избори е голяма. Но и след тях нещата няма да са коренно различни. Очевидно ще трябва да преминем през серия от избори, като общество! Това ще е нашето малко усилие, за да разчистим терена от негодните, несъстоятелните политици, които казват, аз със този не мога да работя, този но го харесвам, онзи не ми е симпатичен! Който има такива проблеми, да си ги решава и да не се кандидатира! На Радев му остават още три години. Ние можем да произвеждаме избори по четири пъти годишно, ако има яснота, че политиците ни са неадекватни и не могат да комуникират по между си. Така че ако произведем 12 избора за тези три години, мисля че ще се изчистим от партиите и политиците, които не стават и случайно са попаднали в политиката!

И в седмия ден на Сътворението Господ създаде Кирчо. И понеже беше сам взе реброто му и създаде по негов образ и подобие Кокорчо. Но понеже Кокорчо въртеше очи наляво и надясно, змията Спецов му предложи ябълка на която кокорчо те можа да устои.

Курчо и Кокорчо са чисти педали и невнятници поставени от Рундьо. Не зная тоя паляк как е завършил в Канада и САЩ. Дойдох в Канада на 27 но английския ми е класи над тоя оръфляк. И кой по дяволите с магистратура от харвард ще се въргаля в БГ кочината с Пеевски, Курнела и Ристю Риформата?

Юмрука с парите от Дубай,има пръст!!

Всички знаем, че не си оптимист, а си скрит хомосексуалист и путинист, както и върл радевист. Продължаваме путиниадата. Хем корупцията била с руски корен, хем се чуди как да остави РЕ на власт. Дали останаха наивници, които вярват, че тия нагли крадци са някакво по-малко зло.

Ти си един от най-давателните политици... На целия български народ даде един гол гъз.. Не не казвам, че е малко....все пак си е гъз

Какво очаквате от педала Асен и от олигофрена Кирил? Нищо. Ама Радев или тия които са го сложили на тази позиция очасват нещо. Откакто ПП се появи на партийната сцена имаме избори един след друг. През това време управлява кабинет определен от Р.Радев. И сега ПП провалят редовното правителттво. Защо? Да припомним думите на Радев, че ако имаше министри като кирил Петков ще е друго. И сега се правят на обидени. А Радев се избра след подкрепата на БСП след консултация с Рашетников от Русия. Демек, Олигофрина КИРЧО и педала Асенчо изпълняват заповедите от Русия.

Хора с претенции, образование и измислени професии в бизнес парка не вярват. Колкото и да е очевидно, че са крадливи путинчета.

Бъди естествена Един гей от нищо не го е страх И бой е видял и е@не е видял

Добре... айде ела да ми подухаш малко

Правилно... Разчитай на нещо по върдо И живота ще ти се уреди Стига толкова политика Всички ти видяхме гъза

Като не си оптимист,плати следващите избори Асенке,а като поставяш червени линии,не разговаряш с опонента,не полагаш усилия за редовно правителство-напускай парламента!

Естествено, че няма да има правителство! По-добре никакво, отколкото краварско от евро-педали и отрепки. Пък и Радев рече и отсече - "Искам Президентска Република"!

В москва има 400 гей клуба. Педалството го има на всипко континенти.

Син на овчари,сайдисвали мъже,говори за кравари и джендъри!?!!Алоуу другарю,кражбата на мандра какво е!?!?

По скоро татко ви Мунчо ви роди с кухата си зелена тиква. Ма, всъщност кои бяхте вие ПП, бре? Сега , като върнат хартиената бюлетина и на следващите избори, които предизвиквате умишлено сте в Канала 7/8!!! Там ще се изявявате успешно!

А оптимист ли си че по вече няма да прекрачиш прага на парламента? Сбогом на илюзиите.

То и преди месец на изборите математиката беше същата, кокоряк!! От къде "ви" намери мунчака, такива присти и елементарени?!

Мда, и ПП направи КОАЛИЦИЯ. Но ГЕРБ с ПИРОВАТА победа е в ИЗОЛАТОРА.

"И ги създаде по свой образ и подобие"!!!

от изтеглените заеми не била похарчена и стотинка, защо ги теглят тогава, защото са предвидени в бюджета на ПП ли?

Следващата година, както и всяка следваща, предстои ПАДЕЖ на ГЕРБ-ав ДЪЛГ. Колкото ПО-РАНО се вземе НОВ дълг, толкова ПО-НИСКИ ще са ЛИХВИТЕ. Европата изпада в РЕЦЕСИЯ и ЛИХВИТЕ по ДЪЛГА ще ГАЛОПИРАТ.

Ами по тази логика, да изтеглим за 100 години напред заеми, защото лихвата. Ех, не се бях сетил, че са умни канадската ливада и обратния мушиНгел!!!

Оня, по ТВОЯТА логика светът ще бъде в ТУРБОЛЕНЦИЯ 100 години. :) ... ВСЯКА година ЩЕ ПАДЕЖИРА по 3.5-4.5 МЛРД. лв. ДЪЛГ с ЛИХВИТЕ. ЛИХВИТЕ от по 1 МЛРД. лв. се изплащат ОТ БЮДЖЕТА. А НОВИЯТ дълг се взема ГОДИНА за ГОДИНА. За ИЗПЛАТЕНИТЕ 3 МЛРД. лв. дълг през 2022 държавата взе НОВИЯ дълг в края на 2021 г. и го сложи във ФР на БНБ. За ПАДЕЖА през 2023 г. процедират по същия на начин. Нарича се УПРАВЛЕНИЕ на ДЪРЖАВНИЯ ДЪЛГ - да се избере ОПТИМАЛНИЯ момент ЗА ИЗЛИЗАНЕ на ПАЗАРИТЕ - на ВЪНШНИЯ или на ВЪТРЕШНИЯ.

президентът колко време има намерение да се размотава с консултации и мандати, по две партии на седмица общо 4 седмици и още толкова за мандати, два месеца?

Колкото СА НЕОБХОДИМИ за приемането на Бюджет 2023 и 22-та закона заради ПВУ.

Боклуци, пеперуди! - откъде се взехте!?

Ами сега що ревете бе, негласувалите?

Никой не реве !! Припомняме само, че нашето галсуване ще е с АК//47 !! Само така може да ви изметем, боклуци такива !!

Да го д хат дубакюйските ментета като теб!

Правителство НЯМА да има ! 80% от Българите НЕ гласуваха, което означава, че сте НЕЛЕГИТИМНИ !! Събаряйте катуна, да не ви съборим ние !!

че са нелегитимни?

С 21% от 30% гласували - дали са легитимни??

За вас гласуваха и мъртвите - затова са и 30% избирателна активност !! Всъщност 80% не гласуваха ... чакат възстание ;) Само АК//47ще ви оправи, така и ще гласуваме, като дойде деня Х ...

Как да вярваш на педераст евреин и аутист?

Какво ни остави едераст,освен жестока инфлация,несигорност.АКО СИ ДОШЪЛ ДА НИ ДОВЪРШИШ,УСПЯ АСЕГА,НО БОГ ВИЖДА НЕЩАСТНИКО,ЗАТОВА ТЕ Е НАКАЗАЛ

Ще те накажем на слеващите избори,славе ви чака.Също като Ндсв.Глда те лъже,а бозочливо краде яко,.По си протиеен и от бокич

И аз ,смях в залата

Математически, Коалицията ЗА ВОЙНАТА -// ГЕРБ/ СДС/ ПП/ ДПС/ ДБ// - 168 депутати, е БЕТОН. И би могла от воле да гласува за ЧЕРТЕЖИ, ОРЪЖИЯ, САНКЦИИ и ЕВРОЗОНА. Разгеле - НЕ МОГАТ да се разберат кой е ПО-ПО-НАЙ-голям ЯСТРЕБ и НЕ МОГАТ ДА СЕ ПОНАСЯТ.

Колко копейки изкара? Войната я започна и я иска един класически диктатор, знаеш кой. Коалицията е срещу средновековните имперски амбиции на един кръвожаден диктатор. И в тая коалиция не са само сирия, беларус и северна корея.

Имаш ЛИЧНИ поздрави от госпожа НЮЛАНД!

ОФ-то на Радев, ПП+ДБ+БСП, не може без Копейките... На "победителите" от ПП и ДБ - ЧЕСТИТО. :)

Заплата на тея мърши върви ли им? И ако да за какво? То бива наглост ама то край няма

Опитвам се да си спомня кой играеше белот с Вальо Златев и редовни гостуваше с тлъстия си космат търбух в хотела му в Св.Влас без да плаща ?

"Фотографът не е ясен, но може да се окаже президентската информационна служба като се има предвид, че събитието е строго охранявано в петзвездния хотел Риу край Правец, собственост на доскорошния бос на Лукойл Валентин Златев." https://plovdiv-online.com/wp-content/uploads/2020/09/6b37421538ae7e806705f3b6d631eee5.jpg

Я, тоя пендел къв ханш е отпрал - машала. Търси си голям майстор, на голям тезгях да работи, ми се струва...

Един олигофрен бе палячо.Я обратно в дупката да ева и псето ти.Кой те избра!?

Не знам откъде ги копае ДС ама са образи де откачени обратни!

Тази шия не е от туршия - все пак е направена за има - няма една година.

Мюсли не е

докато тея мьрши са вьтре .. никакво правителство

А аз не съм оптимист, че шайката "ви" с канадската ливада има място в Парламента!!!

без тебе никакво правителство не може да има, бате.

Помните ли какво ви казах за чаровните измамници?

Без да съм обратен , направо си умирам да му го завра зверската на тоя мръсен , долен , боклук .

Какво стана с германските електрокари... автомобили? Ще се возим ли в тях, или само откраднаате парите? 58 мильона си е бая пара!

А да те вкарат в панделата заедно с Киро умното по оптимист ли си ?Защото чухме и видяхме ,че има документи ,които уличават Киро и Мошеника в огромната газова схема ощетила бюджета със стотици милиони.

Видяхме 12 заГРОБващи години

В Гуглето го пише!