Асен Василев: Искам да се извиня на учителите, ако са се почувствали засегнати

Служебният кабинет трябва да поиска конвергентния доклад за присъединяване към еврото, смята политикът

Обратно в новината

Коментари - Асен Василев: Искам да се извиня на учителите, ако са се почувствали засегнати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грозен си

Василев просто не е в час. Със стачки и ''седенки'' в най-големия студ, учителите свалиха правителството на Орешарски. Янка Такева стана върхът. За благодарност, Баце направи учителските заплати по-високи от академичните.

Кризаааааа!

Те тия учители докато Боко Тиквата ги държеше 10 години на минимални заплати, точно такива ги говориха, а сега когато правителството на Петков им вдигна заплатите, взеха да се обиждат изведнъж!

Гад лицемерна!

Асанчо, втори бащица на ПП, чети тука за да знаеш какво приказваш. Не, че те интересува...

Видял Оксфорт през оградата!

Асен Василев е достоен човек, извини се въпреки, че не е обидил учителите. А Боко Тиквата със самото си съществуване обижда не само учителите, а цялата нация.

Г-н Василев, не е нужно да се извинявате, ако колегите не са "вдянали" смисъла на Вашето послание, те не би трябвало да имат право да "формират" бъдещото поколение!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Този крадлив .... , трябва да се извини на българският народ за инфлацията, която ни залива от почти година и половина! И за ръчичка с Киро Лъжата да поемат към Централния Софийски Затвор!!!

Какво гледаш като насран бре? Изложи се като кифладжия !! Седнал да дели учителите на ..нормални и ...ненормални с чорапогащи с дупки !?!? И тия невъзпитани типове с куп дипломи в джоба си...напират пак да гласуваме за тях !?!? Но ПАСАРАН НООО

Заплати, бе заради инфлацията, която самите ПП и компания породиха!

Световно известнара американска звезда Джон Малкович е освиркан от агитка на ДБ+ПП в Народният театър. Много жалка и просташка история... ДъеБъ и ПП-идиотите всъщност осквиркали Фандъкова, когато конферансието обявило, че кметицата на София изпраща голям букет цветя за Джон Малкович, ама човека си помислил, че него освиркват. Кво друго да си помисли... Затова на 02.04. да изхвърлим и пенсионираме от политиката веднъж завинаги гадовете от ДъеБъ и ПП и да се изсерем мазно в устата на Херо Мустафа и на цялото козяшко посолство!!!!!

амин

Пълен провал или просто пидали.

Доходите на учителите ЗАМРАЗЕНИ, а те се занимават с ДУПКИТЕ на ЧОРАПОГАЩИТЕ... Поне от учителите се очаква ДА ОТСЯВАТ ЗЪРНОТО от ПЛЯВАТА.

Като се съберем А отборът ПП, ДБ, БСП, ДСБ, БКП, ДКМС, ЛГБТ+, ОМО-Илинден, Волт, Молт, Болт, Купен такъв народ, Мутри вън!, Тука има тука нема!, Ние идваме!, Изправи се! и Стани да седна! ще сме номер 1.

Ще повърна

Немалко хора от ПП и дипломи са вишисти нямат! НАЙ-ОБИКНОВЕНИ СРЕДНИСТИ СА! ТОВА, ЧЕ СА БАКАЛАВРИ, НЕ ГИ ПРАВИ ВИШИСТИ! ТАЗИ ПРОСТОТИЯ С БАКАЛАВЪРСТВОТО, НИ Я ПРОБУТВАТ ОТ ПП И ДБ!

Ела и ми се извини, а аз ще те ти го натъпча до гърлото! ПЕДЕРАСТ

ДА, АМИ АКО НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ЗЪРНО И КАКВО Е ПЛЯВА??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Сдружението, дето е срещу НАТО и ЕС!

1 България е парламентарна република - не беше ли такава и когато правителството, в което беше вицепремиер, изнасяше оръжие за Украйна, в разрез с решението на парламента. С кото в момента се гордее. 2. Без да му мигне окото, излъга, че е възстановен автоматичния обмен на информация, по който получател е НАП след теча на данни от агенцията. Такъв и към момента няма.

които отново ни пробутват от американското посолство в София! Вън американските фашистки окупатори от нашата Родина!!!!!

Какво да се извинява, като беше така. При комунизма учителите бяха бедни!

Що, бе? Той ще ти духа...

"Това не го напомних на учителите, това го напомних на политиците" ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Кокоре, учителите са умни хора, знаят приказката "Думам ти, дъще, сещай се, снахо"! Това, че ти и Киро сте дебили и не знаете какви ги плещите, не е проблем на учителите! Всъщност, проблем е само за родата ви, че и те като вас... На никого другиго!!!

Pazi boze slqpo da progleda. Tezi sme6nici ste napravqt nesto dobro za Kenefa? To po-dobre kradlivia prost tulup da idva.

Ало, Кокорчо и Дир-а! Казва се и се пише "чорапогащи"! Гащници е друга бира! :)))

Абе ...раст откакто сте вие цените достигнаха небето,а ние дъното.Махайте се шарлатани,съсипахте ни,проклети да сте

Е ГЕРБ

Един фатмак, при комунизма взимаше два пъти от един учител. Учителите си бяха девета глуха. Изпитал съм го.

Кокорчо има ли жена или той е жената?

да беше научил, че се слага запетая и преди обръщението!

Дебело откачалче. В главата му е само да съсипе българския народ и да угоди на богатите нерези. Дано има съд за този изверг

А сега ги и бият!

не съди за другите по себе си!

Инфлацията е нещо нормално...Внимателно да го прочетат всички, дето ще взимат 130 депутата:)))) Това са хора, които могат да строшат всичко в една държава, без да им мигне окото. Могат да убият желанието да работиш, могат до ти отнемат щастието. И то само с лозунги и опорки.

Не е нормално педал на жена да се извинява

този, който не е схванал посланието на ококореното, си само и единствено ТИ!

Гей

Кокорчо Кокорчо, не се ли накокори?

Кокоре довечера те чакам със скъсания чорапогащник.

Чиба, псе!

1. Не се е извинил. 2. Смята, вероятно според мнението на експертите в шайката, която така и не стана партия, че училищата са пълни с негодни учители. (чорапогащите му бяха само неуместна солена шегичка, вероятно пробутана като опит за остроумие) 3. Има чувствтото, че нещо не е съвсем наред с "училището", но няма никакви конкретни идеи как, а и какво точно да се реши. 5. Май и с инфлацията положението е същото като с чорапогащите. 4. И тоз случайник е толкова "политик", колкото и злощастния Бойко беше през 2009-а.

За Кокурчо разбрахме, а Куролацио какво мисли?

Тия откачалки ни ги натресе Президента, и е негов дълг да ни отърве от тях. Да не се е водил по акъла на оня клептоман - академика.

ИЗВИНЯВАЙ,АМА ДРУГ ПЪТ СВИНЯ НЕ СТАВАЙ

Дефакто, Василев е прав. Друг е върпосът дали изказът му беше най-добрият възможен. С тези заплати учителите не могат да поддържат дрескода на социалния си статус. Решението? Едното е адекватно зпалащане, но то не е такова за много професии. Другото е да им предоставите вачери за дрехи. Дори можете да го обвържете това с подпомагане на родни прозиводители и магазини. Е, има и даскалици, турени от община, мутра, партия, които се мъкнат като заможни лелки, но то това не е от учителски зпалати....

даскалята не са му сърдити искрено. Той им каза, че трябва да им бъде увеличено зпалащането. Ако на това нещо някой се сърди, то той/тя се "сърди" по заповед.