Осъдиха Асен Бербатов на 1000 лв. глоба за шофиране без книжка

Братът на футболиста Димитър Бербатов - Асен, беше осъден от Районния съд в Благоевград да плати 1000 лева глоба заради шофиране без книжка, съобщи бТВ.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха Асен Бербатов на 1000 лв. глоба за шофиране без книжка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

щом е пиян в затвора.ще чакаме да убие някои ли?

1000 лева????????????????????егати държавата, докато нещата стоят така, няма да се получи

ами да го вземе брат му да го направи човек,а?само че не се знае кои кого ще направи човек,aaaa?!

Ами то по-добре да му бяха взели слънчевите очила,повече пари са

Този катил само в казармата ще го оправят. Щом има пари не значи, че може да прави каквото си иска.

Цацов да грабва делото и да тичка да докладва в Брюксел! Кой смее да каже, че не сме правова държава ( е, някой са по-прави, а други винаги, но на село е така! )

Шофиране при отнета "книжка" е по-тежко нарушение от шофиране без изобщо да си имал книжка !!! Отнемането на книжката е за нарушение и шофиране при отнета книжка е огромна наглост и неуважение към обществото и незачитане на законите !!!

А ЗА НАМЕРЕНИТЕ НАРКОПЦИ... КСЪД ЩЕ ИМА ЛИ? А за малтретирането на журналиска.... съд ще има ли?. ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ, АМА НЯКОИ СА ПО РАВНИ......Кой е тоя- брат на един ритнитопковец . и нищо.....

нещо не се връзва журналистическият материал,съдийското присъждане и степента на тежест на деянията на този тарикат.до кога така ще си играете на правосъдие?

държава на престъпници,рая на земята за тях,честните да бягат на вън.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ С БЪЛГАРСКИЯ СЪД

"Асен Бербатов бе задържан от местната полиция няколко пъти зад волана без свидетелство за правоуправление ..... Разследването е установило, че.... е шофирал без книжка и пиян своето BMW 5, предаде bTV." Може ли някой да отговори, защо тоя боклук , който е замесен и в търговия с наркотици, все още се разхожда свободен сред нормалните хора? И цялата тази дандания - каране без книжка (няколко пъти), каране пиян (няколко пъти), хванат с наркотици (няколко пъти) - за 1000лв. и едно обещание!!! Смях, смях, смях!

Защото съм от падналите от власт.

Аз съм активен шофьор, ползвам колата си ежедневно, навъртам над 1000 км месечно, и като се замислих, не можах да се сетя, кога за последно са ме спирали за проверка, без да съм нарушил правилника?За последно ме провериха преди 4 г, ама щото не спазих един знак, а и не видях, че полицаите дебнат наблизо.Не знам колко струва един курс сега, но смятам 1000лв за изключително скромна глоба за каране без книжка, а при него е и рецедив.За такава глоба, стотици хора управляват с години МПС , без право на това.Виждал съм такива.Един без книжка блъсна колата на сина ми, после цяла година ходихме по мъките, докато вземем някой лев от застрахователите.Така че, колкото и неприятно да е за някои, смятам по-честите полицейски проверки, и то без причина, за уместни за сегашното полужение на пътя и дисциплина на водачите.

За каране без книжка разбрахме. За каране пиян какво е наказанието?

Май е по-изгодно да караш без книжка и да платиш глоба 1000 лева ...

Важна клечка на село. Колко зулуми и противозаконни изяви, и вместо да е в панделата и там да го лаш_ат циганите за да му дойде акъла, той продължава да се надува и да показва колко е недостижим той и многото други престъпници в тази корумпирана комунистическа ,,държава".

извинете но докога хте се толелира наглоста на такива лумпени като бербатови,нямали по строги закони дасе прилагат.каква е тази смотана дарява,дасе вкара в затвора наи накрая.не трябва да има милост кам никои.кои каквото си е заслужил да си го истарпява. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Такава глоба не се мери с разход за бюджет. По добре да не я плаща. НО!.. да се поклони и хапне пръст от кръст на убито дете от рушвет! Пеша!

Бербатов знае че другаде глобата е вързана не само с ..неколкократни?! нарушения , но и с доход. Много е беден брат ти Бербатов. И на доход и човешки животи. Ще повтори като сина на Боков. Е, свикнали сме законите да са за коне. А съд и полиция да са дашни, за да им дават други.. И най вече в Благоевград. Там са единици жени насилени от полицаи. Другите са свикнали като братлето на Бербатов. Без право.

ТОЯ и брат му са едни от "мръсните ръчички, дето изтриват усмивката на българина".

Този простак явно има връзки и го толерират. Докато блъсне и пребие някого......

Чиляка е звезда на село. Мен ако ме хванат ще видя кола след години, че и присъда ще ми треснат сочна.

Не съм запознат какви са точно разпоредбите, но ми се вижда много смекчено наказанието... А и в новината пише, че дори няколко пъти е хващан да кара без книжка, как така е... обещял, че повече така няма да прави? Ама нашият съд е явно... доверчив.