Асад върна на Франция Ордена на почетния легион

За сирийския президент не е чест повече да носи този медал

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Франция, е роб на фашистка Америка и подкрепя тероризма ...то какво да кажем за нас !?

Логично и напълно морално от страна на Асад ! Не можеш да се гордееш и носиш орден на страна която дестабилизира и обстрелва Родината ти ! Деградацията във Франция е достигнала невероятни върхове !

Тия французи са големи смешници, почнали процедура! Аз се чудя Асад как не е хвърлил този орден в средиземно море и без това не представлява никаква ценност.

Правилно. Но не трябваше да го връща по румънците, а да го качи на един руски Калибър и право при Микрон. С обратна разписка и снимков материал.

Schilo

Правилно

Браво на Асад ! Пред неговото мъжество, издържливост и доблест западняците са в шок !

Е, г-н Асад, ама бива ли тъй! Да лишите господина Макрона от удоволствието да си поиска медала обратно? :))))))))))

Върни ми дуде 5-те лева. Оланд още в началото бомбардира електроцентралите и инфраструктурата на Сирия, организира и покани "бунтовниците" на кръгла маса в Елисейския дворец и им обеща помощ. Впоследствие се видя, че това се изрази в оръжие и пари през Катар и СА. Фикс идеята през целия му мандат беше отстранаяването на Асад. Свидетели сме, че "социалиста" Оланд си одиде освиркан и забравен от всички, но успя да направи 3 войнио и бе отчетен като най слабия френски президент. Представям си каква олелия ще настане, ако някоя страна сега направи същото с протестиращите и всекидневно биещи се и обгазявани еколози при Notre Dame de Lande. Просто реакцията на Асад е много закъсняла и ордена трябваше да бъде върнат още преди години, а не да чака французите да си го поискат.

супер симпатичен ми е Асад. Франция в лицето на сопола, който избраха за президент е жалка.

Жал ми е за хилядите убити невинни жертви в Сирия .Жал ми е за съсипаната инфраструктура на тази страна .Заради газовите и нефтени интереси на Големите хищници на запада .

Външното министерство на Сирия каза още: "..За президента Асада не е чест да носи медал на робски режим, който служи на САЩ..", и също : "...който поддържа террористите в Сирия и напада държава-членка на ООН, като нарушава международното право и неговите принципи..."

Асад е западен възпитаник но си обича държавата и знае много добре тяхният- западният начин на мислене, затова и им дава адекватен отговор. Е да ама запада си иска един потуран да назначи на негово място та да го шашнат от медали за потуранковският мегдан.

BRCK

И ние сме роби, ама нямаме капацитет да нападнем никой даже и да искаме.

Това се казва политик. Не като нашите- благодарение на американците всичко у нас се съсипа, защото корумпираните ни политици дадоха всичко на безценица. Браво Асад.

МЪЖ С ДОСТОЙНСТВО,МЪЖ НА ЧЕСТТА.МНОГО ВИСОКА КЛАСА,В СРАВНЕНИЕ С ЗАПАДНИТЕ МУ КОЛЕГИ

Сирийският президент Башар ал Асад е върнал на Франция Ордена на почетния легион заради участието на Париж във въздушните удари по-рано този месец, съобщи снощи неговата канцелария. Асад е бил удостоен с най-високата степен на това френско отличие - Големият кръст - от президента Жак Ширак през 2001 г ,В съобщението на президентството в Дамаск се казва, че "Башар ал Асад не смята за чест да носи орден на страна, която е роб на Съединените щати и подкрепя терористи". - Всичко е казано по - горе. -1. Ширак е дал ордена- той беше друг тип политик; 2 Асад връща сега ордена, защото Франция участва , без разрешение на ООН и се превърна в поредния терорист на света и 3- Той смята вече Франция за държава на тероризма и робството и няма смисъл да поддържа дипломатически взаимоотношения с терористи. Просто и ясно. Между Ширак и Макрон разликата е от земята до небето. И много ясно Асад го казва Англия, Франция и САЩ са терористи. Какво правим ние до тях ?

Дир споделих тази публикация във страницата си фейсбук. Не излиза както трябва . Защо ? Тъкмо да ви похваля, че вече няма да има едни пишещи глупост, но не се получава за нас нормалните- как да споделяме материалите ви ? Все пак оставам споделеното, защо за мен това е доблестна постъпка

Напоследък, господин Макарон взе да изглежда все по- нелепо на политическата сцена, където някога са се изявявали поне двама велики генерали !