Аржентина поиска да се присъедини към НАТО като глобален партньор

Последва реакция от Москва. Досега единствената латиноамериканска държава с такъв статут е Колумбия

Обратно в новината

Коментари - Аржентина поиска да се присъедини към НАТО като глобален партньор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нито ще модернизирате, нито ще обучавате, само ще предоставяте безвъзмездно.

това е ясен знак че нато ще фалира :)

Абе досега практиката показва, че който се е хванал с НАТО просперира, а който се е хванал с пРоссия затъва в мизерия

Фък, бляядь.

поредния кадър от "училището" за марионетки "млади лидери" на Сорос и Шваб

Боли ли като ти влиза ... Така е, и така ще бъде, на нас афроамериканците са ни по големи ...

"Аржентина поиска да се присъедини към НАТО като глобален партньор. " - Ами Русия? - Русия да го духа...

Много ми е интересно, как руските тролчета по-долу си подават топката във футболен мач без противник и публика.... Рашка говняшка никога няма да стане място за живеене, да знаете - червени тикви такива!

Това им е спуснато да правят, това правят. Опитват се да създават впечатление от русофилизирани българи, загрижени за кенеф пРоссия. Да, ама не! Днешните Българи, особено младите, НЕНАВИЖДАТ мизерна пРоссия, мразят пРоссия, гнусят се от пРоссия, изпитват нистово отвръщение от пРоссия. Това е истината, колкото и тролчетата да се напъват да представят друга гледна точка.

тва за украината ли бе хохол

И сега не е чак толкова зле /по време на война де/, и миналото лято бехме в българия. Тва сме в турция и тайланд. Ще ни се и в испания, но пустата война затруднява пътуването с автомобил. но айде живот и здраве догодина.

Аржентина фалира няколко пъти и без този хаховец. Интересно какво ли ще им причини?

Логчино ще им "причини" стабилизация. Няма фалирали НАТО-вски държави, докато сателити на гнусната азиатска педерация - бол ...

сащ си сложиха поредния кукувец и сега ще затрият и арженитина. Ама руснака ин каза - "проблема си е ваш,като ви е толкова акъла не е наша работа да ви наливаме акъл, ще си ядете попарата, какво си надробите."

"руснака" що не вземе най напред да оправи собствената си кочина, ами постоянно е загрижен за "индианците", за "негрите", за "европейците", за народите извън пРоссия, но никога не е загрижен за собсвения си руски кенеф

Аз знам за едно предназначение на партньор и ...партньорка.

И тука ще бъде ,,там някъде,,.

Направо да се муат там! Тъкмо ще ги хвърлят ..срещу Иран.

С този мухльо, точно ,,ша се муат,,.

Начално изпитание! ... За ,,Добре дошли!,,

Хаха, тоя иска да си купува фабрика на 8ми септември ;)

Аржентина в Нато? хаха тая американска подлога би всички други по подмазване

Ми хитреца знае че ако е с Русия, те няма да търпят такъв кретен и ще го разкарат, а като е с нато те най-напред ще сложат бази в държавата му и така ще си осигури защита от народа, щото народа му е взел веднага мерника, ама с нато бази няма да стигне до него, те така се управлява и векува. Вие да не мислите че някой ще ни разреши да изберем Възраждане, тия бази за какво мислите са у нас - да защитават американските интереси и тези които работят за тях - и веднага му спретват преврат и си слагат поредния послушко. Така, че избори, избори ама друг път...

да така е. така става завладяването на държави и превръщането им във васали, първо им изпращат един такъв кадър от "млади лидери" училището на Сорос и Шваб и после правят няколко американски военни бази и дотам със демокрация, свобода и не знам си кво

Колумбийците като са им партньори на НАТО са цъфнали и вързали.

Партньорите на Русия са още по-добре - Иран, Северна Корея, Куба, Еритрея ....

Най-голямото социално неравенство е в Латинска Америка. И ние затова влязохме в НАТО, да станем като тях. Хем и ние сме с по-топъл темперамент и за какво да сме Швейцария на Балканите, я по-добре една Колумбия на Балканите. :)

Е, поне , бело, има. И до Покрайната стига.

"Други глобални партньори на НАТО са Афганистан, Австралия, Ирак, Япония, Южна Корея, Монголия, Нова Зеландия, Пакистан и Ирак." Абе тоя списък да не го е правил някой евроатлантически наркоман? Не е много ясно защо Афганистан се води глобален партньор на НАТО. Може би защото от там НАТО се изнесе доста бързо, да не кажем "по бели гащи"? Монголия е удобно разположена между Русия и Китай и за НАТО може и да е чувала, но най-вероятно го смята за някакъв вид заразна болест по говедата. Пакистан най-редовно обстрелваше американските бази в Афганистан, а сега е пръв приятел с Иран. Ирак е трудно да бъде наречен "страна", особено след това, което американците направиха с него, но за сметка на това в списъка го има два пъти.

Други глобални партньори на НАТО са Афганистан,

Иран и Северна Корея да не би да са по приятни ???

да питам, - Талибанската делегация пристигна в Москва повече от веднъж Талибаните се събраха да защитават Русия. Кремъл преговаря с терористи! - Талибанската делегация НИКОГА не е била в Америка Русоробите са израснали на лъжи, махнете им лъжата, все едно да лишите наркоман от дозата му В ерата на интернет е смешно да се лъже по този начин!

Мале , мале копейките тресът кочината КаПуткин разшири НАТО и намали другарите си по светът

Кат стани... Въпросът е , що Архентина не иска да се присъедини там към къф беше Договор за колективна безопасност ( арменците му ядоха дървото) , а към НАТО-то? На руснаците явно им идва в повече- разшириха НАТО с Швеция и Финландия, сега пък и Архентина...

Русия произвежда новичок за две планети!

Те другите трева пасат.Нищо не произвеждат.По умни от ватенките няма.

Светът вече отдавна е осъзнал, че проблемът е САЩ! Въпросът е как да се реши, щото с 3СВ не е добре! А васалите от Европа първо трябва да се освободят от марионетките на САЩ в Брюксел! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СВОБОДНА ЕВРОПА на изборите 9 юни!

За двете световни войни САЩ причина ли са били ? Сми все Руспия е намесена

Великата октомврийска революция - Субсидирана от Ротшилд и Морган Хитлер - субсидиран от Ротшилд и Англия Първата световна война - не е избухнала от руско нападение другарю а от икономически интереси на американски евреи.. Отново европа е в проблеми заради американски интереси, ама мозъчето ти не може да асимилира ставащото. И докато тякива като Фон Лайнен, Шваб и приятелчетата им ще на на някое хубаво място, ти ще лешиш в окопа защитаващ европейските ценности и американски капитал срещу враг който реално няма тамерение да ти е такъв..

до Отговарям Кратко и ясно, този параграф да се включи във всички учебници, да се изучава от всички, това е истинската история на ПСВ и ВСВ.

Нема да се плашите,Россия създава оружие на съвсем нови физически принципи,още ме боли корема от смях,като го прочетох в проруският парцал "Труд".

По какъв начин Монголия е придобила статут на глобален партньор на НАТО при положение че граничи само с Русия и Китай, които не са глобални партньори на НАТО.

Сам си отговори! :-) Нали каза с кого граничи - значи е важен за НАТО!

Така ще си докара американски войски в бази на "НАТО" да го пазят от "народната любов"! Така се владее "електорат"!

вижте арменците. Аперитив с подкрепата на Ердо им разпориха ауспусите, взеха Карабах, а Путю ходи да се целува с Ердиган. Туй е то съюзник от класа.

Руснаците се оттеглиха от Армения! Да се целуват с американците и да им лижат задниците сега! Територията Нагорни Карабах вече е само азърбейджанска!

Тя винаги е била само азерска. Дори Армения не беше признала Нагорни Карабах.

Армения беше най-верния сателит на Раша, преди Пути да ги изненада изодзадзе.

Само чакам да видя как ще плеснат и ше се прегърнат с британците и ще водят съвместни учения...

Определено Аржентина е в северния атлантик и как до сега не е била в натото, а

в блатото! :-)

ооой бляяяяяяяяя

Ха ха, егати кономически пропадналата държава, но все пак това показва, че сащ отново са инсталирали мариоентки да управляват.

Президент на Аржентина Хавиер Милей е кукла на конци спусната отгоре де с парашут, де с настроени в негова полза машинки. Ще дозакопае Аржентина и ще бега.

Има логично място в НАТО. Все пак доста фашисти намериха там уютно убежище след Втората световна.

Бедността уврежда функциите на мозъка. Аржентинците силно обедняха в последните години. И се отива към извършване на големи простотии. Обикновено се започва с избирането на малоумник и марионетка на САЩ за лидер.

А за Венецуела кво шъ кайш, а мухльо?

дебиляко?

Какво става промоскалски гуюсмучещи?Брикс,мрикс,ама всеки иска някой наистина да го защитава,а не като Россия Армения.

то тази защита си е живо е...не! :-)

Да, наистина глупаците не са се свършили!

Аржентина като се присъедини към НАТО,то този блок погна ли на Аржентина да открие нейната подводница дето потъна преди да има желание да е в НАТО????Кой и помогна за тази подводница???

Песа квичал като пребито псе?

Който е влязнъл в НАТО добро не е видял

Фък, бляядь.

:)))Визте как американците ни варят като жаби-бавно и постепенно-В Украйна имат един който се казва Зеленски!ВБългария един който е Кирчо,но всички му казват тъпото!А в Аржентина са си избрали един който е Милей:)))

“ Последва реакция от Москва. ” хахаххахахха Пак се размириса! :))))))

Не е проблем да членуваш и в Брикс и в НАТО

Кой слуга на САЩ е пуснат да си пасе свободно? :-)

сега като сме в нато дано ни помогне да си върнем земите от събия от РСМ, гърция , румъния, с изцяло българско население. Хитлер поне това ни даде, точно което искахме след като "великите сили" откъснаха братя и сестри, бъщи и синове, и ги сложиха в различни държави. тази грешка чака решение, никой не е забравил какво се случва с родата му останала в тези земи. така че да гледаме нас си, а че след усрайна руснаците щели да стигнат до нас хич не ме плаши.

От Сърбия не е проблем

Светът скоро ще осъзнае че има само един проблем и той се нарича Путин

ти нали си се осъзнал, какво ти пука за другите, пък и ние чакаме ти да се осъзнаеш, ма зомбито толко си може, щом си се сагрижил за интересите на сащ действай.

Светът вече отдавна е осъзнал, че проблемът е САЩ! Въпросът е как да се реши, щото с 3СВ не е добре! А васалите от Европа първо трябва да се освободят от марионетките на САЩ в Брюксел! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СВОБОДНА ЕВРОПА на изборите 9 юни!

Това е същият човек както Киро "умното".Избралги е Байдън но се целуват с Трамп))))

Изключително грозно е да замазваш тоталното оси#ане в икономиката с подобни бомбастични изявления, особено пък след като съвсем наскоро си водил война с втората армия в НАТО. Британците какво мислят по въпроса?

американците са намерили поредните наивни идиоти които да вербуват за Натовския съюз на Войната. Тези глупаци от латинска америка незнаят ли че веднъж влезли в Капана на НАТО, няма да мога т да излязат от него и да искат в следващите 20 години.

в Аржентина е ужас в цените от място го споделям. Осъзнават, че са напраеили грешка перо анда кагар и това ще мине, а богатите аржентинци налазиха Уругвай... естествено с бигатите идват и свинете и стой та глвдай...

и руснаците какво ги е грижа за Аржентина, ако някой реши да се самоубива трябва ли да го спираш и да те е грижа, негов проблем, ако имат глави - мислят, ако нямат - примери по света колко искаш.

Проблема е че Бразилия е в Брикс

ми ще остане само в един съюз, Брикс не е като ЕС че да не можеш да излезеш, видяхме Англия, най-силната как едва се измъкна. А цял СССР нямаше никакви проблеми всеки да си тръгне по пътя, ама в ЕС не става.

не, не е в БРИКС

..аАржентина де..

Сега Бразилия да обяви война на Аржентина и да се почват и там. 2-3 милиона избити. НАТО сее само раздори, смърт и разруха

Великобритания преди около 40 г здраво опердаши Аржентина във войната за Фолклендите. Тоя паляк сега предлага аржентинците да забравят всички претенции и да правят тихо орални ласки на британците. А с продънената си икономика могат плашат военно само пингвините в Антарктика ..:))

То Япшонците взеха да се подмазват на американците! Говорят срещу ядрена война, сякаш САЩ не ги бомбардираха с атомни бомби, а Русия им е виновна!

Аржентина поиска от НАТО да стане глобален партньор на НАТО. Това съобщи министърът на отбраната на страната Луис Петри в Х след среща със заместник-генералния секретар на НАТО в Брюксел. "Ще продължим да работим за възстановяване на връзките, които ще ни позволят да модернизираме и обучаваме силите си в съответствие със стандартите на НАТО", се казва в изявлението на Петри.

Билбо Бегинс се изправя срещу орките

Куба също ще влезе в НАТ, след като тамошния Путин умря