Ампутирали са част и от другата ръка на ранената в ”Арсенал”

Състоянието на ранената Велинка Димитрова при експлозията във военния завод 4 в Мъглиж – филиал на "Арсенал"-Казанлък, е тежко и лекарите във Военномедицинска академия се борят за живота й.

Обратно в новината

Коментари - Ампутирали са част и от другата ръка на ранената в ”Арсенал” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази трагедия показва истинското положение на държавата ни и отношението към нейните граждани. само аз ли имам чувството, че българия вече отдавна не съществува, а е разпокъсана на феодални княжества, управлявани от идиоти?!? този боклук - директорът трябва да бъде лишен от свобода и да плаща на женицата по няколко хиляди месечно, ако тя оцелее!

Не си прав най-големия идиот и то супер корумпиран е Иван Иванов, който не само съсипа "Арсенал", но окраде като последния мангал и "ВМЗ"-Сопот!!

Господ да е с нея

явно се случват често подобни инциденти, щом жената вече за втори-трети път се спъва, носейки подобни вещества.. трябва да ги носят на колички с колелца в такъв случай, за да не им избухват в ръцете.. вземете мерки.. не може толкова нелепо човек да остане напълно осакатен..

SAFETY FIRST.....a у нас...Няма кой да помисли за елементарни мерки..:((( СРАМОТА!

Додо работил ли си в такъв завод?

Горката, как ще живее без ръце ако оцелее? Всичко това заради типичната ни мърлявщина. Аман от парашутисти, роднини и любими назначени и назначавани за мениджъри в частни и държавни фирми, въпреки отявлената липса на управленски качества. И после се питаме защо младите бягат от Чалгария и защо производителността на труда уж била ниска, ами ниска е, като работим с машини от 60-70 и ни управляват парвенюта возещи се на кайени.

Бих дарила кръв ако е нужно

Казаха че се е спънала, с други думи каквито пътищата такива и алеите в завода дупка до дупка.

Състоянието на ранената жена беше стабилизирано в МБАЛ "Д-р Христо Стамболски" гр. Казанлък, а не в болницата в Стара Загора, както е отбелязано по горе в новината, а на Виляна - така се казва пострадалата пожелавам да се пребори за живота си

Със заповед на изпълнителния директор на "Арсенал" АД Николай Ибушев пък бе сформирана комисия, която да изясни причините за произшествието.----ха ха ха и кви причини ще изясняваш бе глупак.не са ли видни причините.По-голям идиот от Ибушев едва ли някога е имало ръководството на ,,арсенал".

"Ако искаш да замажеш проблем, създай комисия! "

Горката женица, нищо не е останало от нея. Как ще живее ако оцелее?

Лошо! Дано да оцелее! Животът си е живот, на човек му се живее, независимо колко зле е тялото му.

Абе не знам, но как ще живее без ръце, без челюст? Ще и бъде много тежко...