Армията и полицията на Сърбия са в най-високата степен на бойна готовност заради Косово

Разпореждането е на президента Александър Вучич. Военна колона се придвижи в близост до граничния пункт Ярине

Обратно в новината

Коментари - Армията и полицията на Сърбия са в най-високата степен на бойна готовност заради Косово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

удар на англичани и американски по Европа! Колко жалко, че Европа не може да се усети! Или е безсилна да направи нещо? Едва ли! Просто ПРОДАЖНИ политици! Бог да пази България!

Сърбите не да спечелили НИТО една война от 19 ти век насам. Даже и като са им помагали. Това за далечната история. Сега отиваме на близката. От 1990 насам Сърбия на два пъти се е опитвала да се прави на велика. Резултата е един и същи. Бомбардировки и санкции. И уж се бяха осеферили, но сега под диктовката на Русия отново се опитват да се правят на юнаци. Резултата е лесно предвидим. Пак ще ги опушкат. И този път без много салтанати. На фона на бомбардировките на Украйна от Русия, никой няма да обърне внимание на една бомбардировка на Сърбия. Просто Сърбия ще го отнесе заради руснаците. Щото едни масирани бомбардировки над Сърбия са много по лесни. И в добавка ще видят ЕС когато цъфне налъма .

То есъто ти е ебана че отървана кагебейшчик. Ще му струваме скоро.

Нима? Вярваш ли си?Нато беше в Прищина,а не можеха да стъпят на летището.

Нима? Вярваш ли си?Нато беше в Прищина,а не можеха да стъпят на летището.Ракетата на нато която удари къща в Горна баня да беше хазната твоята.

србите немогат още да се досетят, че мъничкото им ссср наречено югославия умре! сега пак дрънкат оръжие и ....ще загубят и войводина! ще останат с 56 000 кв км територия!

Ти с колко ще останеш като кимне Ердоган на аскера си? Този път Путин ще те даде на Ердоган, щото си голям отворко, а хамерите ще се подхилкват.

явно дори кретен като тебе се е досетил какво ще стане, ако всеки тръгне да защитава някакви етнически малцинства!

И по добре ще бъде ,тоз тъп народ друго не заслужава .веднъж кацна птичката на рамото му под формата на НАТО и ЕС и ще я прогони на сила защото е прост народ

1335 Г. ИМПЕРАТОР ЙОАН КАТАКУЗИН ИЗПРАТИЛ ПРИ ЦАР ИВАН АЛЕКСАНДЪР ПОСОЛСТВО С МОЛБА ЗА ПОМОЩ СРЕЩУ ТУРЦИТЕ ЦАРЯТ И БОЛЯРИТЕ ГИ ИЗГОНИЛИ С ПСУВНИ . ПО НАТАТЪК ЗНАЕТЕ КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО .

Гордостта предхожда падението, стар лаф.

каНтакузин властва от 1347 до 1354г!

Тези само дрънкат оръжие а са страхлива нация, само косоварите без чужда намеса ще ги опраскат.

Вие рупате пуканки. За богар зад граница толко ви дреме, колко за уличния пес пред панелката ви. Е, утре ше уапе чавето ви, ама кво толко, мое да е детето на саседа. Затва приключвате като територия....

Нямат друг избор. С дипломация няма да стане. Тумора косово ще се присъедини към Албания заедно със Западна Македония. Велика Албания има и български земи в плана. Без война со курац и при вас ще дойдат.

Унгарците да си вземат тяхното, ние нашето, власите тяхното а албанците останалото. И с това руско говно наречено Сърбия да се свършва.

Начи Турция да си вземе от Кърджали до Варна и д асе свършва с тоя кенеф....

Да изпратиш армията на война заради едни кирливи табели на таралясници.Тези нямат за две пари акъл.

Нямаш си и на представа,колко си ,,ПРАВ''.Явно сърбите не са като малоумните българи и са готови на всяка цена да защитят своите сънародници в Косово.А българите - РОБИ си стоят и гледат как Македония им краде историята и вместо да са готови за бой,тъпоглавите българи се смеят на политиците си.На българите - РОБИ хич не им пука,че техните сънародници в Македония са принизени до най-долни твари.На българите - РОБИ хич не им пука,че македонците им палят клубове с имена на български царе.Ясно е кой има акъл в главата си и кой си е ,,ВЕЧЕН РОБ'',нали така?

хайде сърби избийте шиптърския мат'рял!

Ми нали вече го правиха. И Сърбия остана 88 000 кв.км. Да продължат да го правят и Сърбия ще стане колкото Пловдивска област.

Най-много да направят така, че и унгарците във Войводина да им бият шута и да идат към Унгария а нашите Западни покрайнини да се присламчат към България и Сърбия да остане колкото Пловдивска област но за сметка на това населена само с прави сърби. Идиоти.

дъщеря ти турчин ли я клати или обикновен мангал?

Булгаристанки са петимни да ги клати турчин. Нали за тва 300 000 са в момента "на почивка" в Турция.

В Западните покрайнини да не би колите да са с български номера? Американците да вадят томахвките. 6ти американски флот да ги почва с ракети Томахоук.

Томахоук го чака Кинжал!!!!

Преди няколко дни един се изцепи в сръбския Парламент че българите сме сърби, македонците са сърби, хърватите са сърби, словенците са сърби, македонците са сърби, босненците са сърби, черногорците са сърби. И че трябва да се създаде една държава с водещата роля на Сърбия и под егидата на Москва. Заради подобни дивотии никой не иска да има нищо общо нито със Сърбия, нито с Русия. Време е САЩ пак да ги смуат с томахавките.

Косово е въоръжено по НАТО-вски стандарт, ако официално НАТО не се намеси, а само въоръжи Косово, Сърбия да не изквичи на умряло! Русия не може да се намеси - няма откъде да мине (вижте картата),Сърбия отвсякъде е заобиколена от НАТО-вски държави! А и дори това няма да е необходимо, едно имбарго, спиране на пренос на стоки към тяхна територия и за седмица ще клекнат! Едно затваряне на всички граници, без право на самолети които са от или за Сърбия да преминават над територия на НАТО ще ги разгроми! Да не говорим за спирането на транзита на газ и нефт към тях!

да припомним ли военния самолет дето кацна от Сочи в Белград, а ние не рсзбрахме даже или излъгахме ядосаното НАТО. Във време на война и ембарго. Тъй че лекинко да не се наакаш.

Браво на сърбите. Отдавна е време да възстановят справедливоста и си върнат териториите за които са се сражавали дедите им.

То според сърбите България е сръбска територия а българите сме сърби. Преди 5 дни един сръбски депутат го каза в сръбския Парламент. Време е американците пак да ги сбуат с томахавките. Русия си има ядове в Украйна и не и е до сръбските простотии в момента.

Косоварите пак че груат сърбите а САЩ ще мятат бомби по Белград и Ниш.

Македонците подкукоросани от сърбите отдавна забраниха българските табели на колите, включително и на македонците с български паспорти. Сега зор гллем. Ми сърбите направиха в Македония това, което албанците в момента правят в Косово.

САЩ трябва още една територия в Европа да разбунят, защото иначе няма да си задоволят интересите и исканията които май само с Украйна не им се осъществяват.

Какво е двоен стандарт: Когато албанците в Косово бяха в Сърбия и се чувстваха поробени, Западът говореше че им трябва независимост и да се отделят! Сега, когато сърбите в Косово са притеснявани, Западат и дума не дава за се обели за независимост и отделяне! Е, те това е то двоен еврогейски стандарт!

Sm3hurk0

Европа и САЩ привършиха модерните мишени за полигона украйна ! Даже и мунициите са на привършване ... Балъците Европа и САЩ си караха на полигона Украйна всичките оръжия, за да могат руснаците да трнират с реални НАТО-вкси мишени. Ефекта: Европа със свалени гащи, нагъзена към океана в очакване на Бик-о !

Някога, преди 30-40 години едни червени кратуни разпространяваха тъпотии от сорта че капитализма бил загнивал, а до пълната победа на т.н. социализъм оставало малко, съвсем малко. Пък после каква стана тя. СССР фалира. И се скапа. Разпадна се. Разкапа се като лайно на дъжд. Та и сега така....

косово - 97.4 % ислям 1.6% християнство, то тях една трета католици 0.1% нерелигиозни 0.1 % длуги 0.6% без отговор

В Косово до 16 век не е имало и един мюсюлманин. Всички са потурнаци там. Наложен им е исляма насила.

иди и им го кажи лично , славянино прост!

Какво правят тия сърби в Косово нарочно ги държат там за да предизвикват постоянно конфликти.Който иска сръбски номера на колите си отива да живее в Сърбия и се изселва.А не аз искам да съм в Косово ама със сръбски номера.

Прогонването под дулото на оръжието и к насилия от родния дом е тежка форма на геноцид соросоидно глупаво демокрадче.

Насилствено обединяване на различни по етнически състав територии да са една държава неминуемо води до разпад, или поне до бунтове, възстания и т.н. Справка - целият свят, от запад до изток. Няма как да спреш гората да се разлиства веднъж семената посети.

Курти при Бай Курти в ЦСЗ.

Да се готви за пушечно месо. Планирали са ви го, тия дето ви плащат заплатките. Бу ха ха ха

E, kak, задължително - БГ-сороспиите първи ще са на Източния фронт. Кат ги мобилизират няма не искам, няма недей. Ако ги набарат брадатковците на Кадирката мое и да ги "уважат".

Ще си траем, да .Защото в тази шибана България има едни русофилдета дето чакат винаги какво да им каже големият брат тъй като нямат свое собствено мнение за добро и лошо

А на теб малоумнико от Козяк ли ти дават тон за песен??

Ако в съседна държава някой тормози българите, ние ще си траем. Това правихме и сме свикнали, затова не разбираме сърбите.

И соросоидите ще крещят, че сами сме си виновни, и че за всичко са виновни руснаците. Дори и затова, че са ни освободили от турско робство.

ъъъъ какво правят българите в съседна държава бре? що не са си в България, та никой да не ги тормози?? баси кретените сте това русолюбците! кво ще кажеш, утре ердоган да дойде да си защити турците в България, бе кретен?!!!

Не е лесно да си неграмотен соросоид. България е единствената държава граничеща със собствени територии. Та това правят българите в Сърбия, Македония, Гърция и Румъния.

Българите мразят сърби, македонци, турци, гърци.... всички. Но най-вече себе си! Погледнете какво е в ПРОИЗВОЛЕН български форум! Храчене, ободи, хейт. Няма български форум където да е води нормален диалог, просто няма такъв, независимо на каква тематика е! Бългатите мразят българи, мразят собствения си вид, но пък с радост се прекланят пред тия навън дето и за хора не ги смятат.

Македонците не ги мразим защото са българи. Ние българите не мразим себе си. Мразим предателите от всякакъв вид и най-вече соросоидите.

Имаме да им връщаме от едно време на сърбите.Да се преселват в Сибир при батковците им руснаци и да освободят балканите от присъствието ди

Нату и Кравария не търсят справедливо разрешение на конфликта. Албанците в Косово бяха поробени и искаха независимост от Сърбия, защо са против поробените сърби от албанците днес в Косово, да не получат независимост? Свобода за Косовска Митровица и сърбите!

Евтиния газ от Русия си има цена за сърбите. Просто Русия си отвори нов фронт за сметка на протежетата.

Както винаги действията на сащ на европейска територия гледате на Русия да ги вмените, защото така е ''демократично'' независимо че сащ Европа разбунват, че там където са стъпили трева не расте, но дори и талибаните бяха по умни от европейците и ги изгониха позорно.

много важно.... балканите са пълни с фалшиви държавици с фалшиви азбуки и и езици , съзададени от западните династии през 19-ти век и тепърва ни очакват тежки военни конфликти. например съзададената през 1878г. измислена от германците държава бълагрия едва ли ще дожиивее своята 200 годишина през 2078г.!

Да им пратят Шакири хахаха

Им пратят Шакира.

Сърбите са тежка форма националисти, също като руснаците. Затова им се разпадна федерацията и никой не иска да чуе за тях. Накрая ще се разцепи на Белградска, Нишка и Новисадска провинции.

"за да защити србите където и да се намират"??? стига бе! ми србите що не си са србия, та се налага да ги защитавате??

Косово е Сърбия корчо

косово не е србия, тъпи! сега србите ще загубят и войводина!

Ха ха ха ха Едно време, така сме гледали сеир, когато турците са млатили гърците! Ха ха ха ха Щото сме ги мразили. После идва и нашия ред! Ха ха ха ха

Малко трудно ще е на руснаците да минат до сърбия

Даже никак. Ще има многолюдни посрещания с цветя. А Белене отново ще заработи за фашистките предатели.

Ами стягай се

пиши , пиши повече коментари , излей си душата.....да ви видят хората к'во представлявате русоробите

Сърбите са руските протежета които търсят постоянно военен конфликт и демонстрират сила ама може да е за последно. И да се свърши с тяхната останала парче държавица

И какво сега,ще правите нова Украйна ли,в центъра на Европа.Поводи може всяка държава да измисли,и Турция заради българскит турци и България заради българите в Македония и Сърбия,и Гърция заради Кипър и така навсякъде по света.Много е ясно кой подкрепя в момента Сърбия и кой се готви да й помага

Украйна бре? :) Тези ще ги разпердушинят за часове.

По времето на Елцин беше лесно защото Русия беше със свалени гащи. Дано сега няма конфликт защото Русия този път няма да изостави Сърбите.

Кой му пука за рашките?

на булгаропитека все друг му е крив - и гърците, и турците, и македонците, и румънците. Булгаропитека заради собствената си простотия го е ял от всички и мрази всички, но най-вече себе си.

jingiby

Исторически погледнато освен гърците, албанците са единствения автохтонен народ на Балканите. Спори се дали те и езикът им са директни потомци на траките или на илирите. Сръбските племена идват по тия земи доста по-късно и са пришълци като нас...

Соросоиден.

jingiby

Копейката труда обица, да троли първа тича...

Ти си бил добро пионерче, комунистическо. Всички пионерски стихмета знаеш. С мама и тате от аоунсу и БКП. Сега лапаш негърски пишки и си мислиш, че са на партийния секретар. Навици.

Да ви Ева и косовото и сърбията и украйната и Саща и всичките майка ви питките да мрете от рак в адски мъки.

Генерал Радко Младич и Милошевич са защитавали вековни християнски територий

Когато Путин го обесят на Красная площяд ,иди му занеси венец на врата да му е по-бърза смъртта. Урод!

jingiby

И двамата са комунисти. Така че, русоробе, опорката ти е фалшива.

Не е лесно да си трол днешно време. То е като да си политик в България. Значи хем не желаеш ислямизацията на Европа, хем ненавиждаш Орбан. А за нашите вражди със Сърбия основният подстрекател е бил Запада и по скоро евреите които са по върховете. Те лесно се справиха с католиците, а ние православните винаги сме им били трън в очите.

Да драпат, като докарат Антихриста на власт им остават 3 години и половина. След това ще се пържат като чевермета в ада.

Пиндосите вън от Европа !Косово е Сърбия …Украйна е Русия ….Македония е България !

Ако разглеждаме Сърбия и Украйна като аналогични ситуации, то западните държави и преди всичко ФАЩ, отново показват своето двуличие. В първият случай защитават незаконно отцепилите се косовари а в другия бият тъпан за целостта на Украйна

пак ще ги тричат!

Сърбите са братя славяни, говорим един език. Кви са ни Косово? Да вървят на уй.

По братски колко пъти ни забиват нож в гърба?

на булгаропитека все друг му е крив - и гърците, и турците, и македонците, о румънците. Булгаропоъека заради собствената си простотия го е ял от всички и мрази всички, дори себе си

Тежко му, който го няма.

От както гледах Сандокан и Слона моя приятел, имам големи чувства към вашата общност. Зная,че покрай избори там кюфтета и пари играят но въпреки това ви обичам. Сега да знаеш от мен едно, не се хващай с руските боклуци, няма човек на тази планета дето да е видял хаир от тях.

Сърбите са ни вечни врагове ! Избиха хиляди българи в западните покрайнини ! Те промиха мозъка на макетата да ни мразят !

Ти си ги загубил териториите си бе бунак щото си бил победен в две войни. Бил си на грешната страна. И сега пак СИ. Даже трябва да благодариш на лошия Сталин, че имаш и държава. Щяха да ти я дадат на съседите. Сега ще видиш какво те чака, още нищо не знаеш.

Припев... "Къде, кога, връща се всичко. Сега, така, всичко се връща."