17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въобще не ме интересува мнението на тези арменци, ако трябва и от Хитлер ще купуваме, стига цената да е приемлива, нашите куйруци като се направиха на мъже и не искаха да плащат у рубли, а послушаха Европа, какво стана, България най прецакана, аре у лево и да си мислим за нас, според джоба на народа, направи ни най бедната африканска държава в Европа,всеки иска, Европа дават пари, но къде отиват, никой не го интересува, а горе става делчо георгиев и никой нищо не знае, и днес пак ще гласуваме кой повече ще крадне

Кур за арменската общност

Когато арменци окупираха азербаижжански земи ,трябваше тогапва да викат.

когато армения нападна азербейджан що не протестирахте, бе кърлежи?

Прави са! Великите сили са решили, че само Украинските интереси са важни, но не и на другите държави. Чудно как ли определят кой да оцелее?

ВЯРНО Е АЗЕРБАЙДЖАН ОКУПИРА И ИЗБИВА АРМЕНЦИ ...ЗАЩО КУПУВАМЕ ГАЗ ОТ ТЯХ????????

Това с покупките на газ винаги е било лицемерие. Ние купуваме оттам, откъдето ни наредят западните ни господари. Това дали е диктатор, или не, не е фактор. А това къде ни е най-изгодно - изобщо не се взима предвид.

Абе може да е кучи син, но е наш кучи син. Споко арменци, когато гейците се разберат с Путин Алиев пак ще бъде диктатор. Сега просто е диктатор в "отпуск".

Добре че има балъци да купуват руска газ от прекупвачи, та да има и тарикати, които да печелят тройно!

Арменците протестират пред Урсула. Поздрави за тях! Трябваше и българи да протестират, но няма - защото не им стиска.

Така е! Диктаторите се избират от това колко са полезни за ЕС и САЩ! И да! Стот на сто ще прерподават руска газ за Европа! :-) Хайде вън Лайнянката, която е дошла да види какво ще изкяри от новата газ линия!

Дир бг. Скапаняци.

Най обикновени арменски цигани,за съжаление сме васалска държава и всеки прави каквото си иска

Като майка ти

Стига само да серете бе! Стига лиза ли гузицата на бозавия:) мишоци като сте в чужбина викате че сте руснаци,срам ви е да кажете че сте българи! Предатели долни:))

Не е ли добре Полицията да арестува всички арменци на Протеста , и да ги качи Самолет за Армения - да се бият Там , а не в България .

ВЪПРОС, а защо не арестува всички украинци на Слънчев бряг и да ги проти в Украйна да се бият, както предлагаш за арманците?

Сащ гръмнаха Северен поток както обеща Байдън преди година. Арменците какво чакате един диктатор да печели от газта за да избива арменци. Вижте къде минава газопровода и отмъстете за жертвите.

Арменците да хващат пътя към Армения и да нарамват автомата там да бранят териториите си,не тука ми протестират. Марш на фронта бърже като не ви оттърва тука че купуваме азарбейджански газ

МАРШ обратно на всички украинци! Да ходят да се бият там, а не да позлват 5 звездни хотели и Европейски придобивки! НАЛИ СЕ БИЯТ ЗА СТРАНАТА СИ? ИЛИ НИЕ ОТ ЕВРОПА СЕ БИЕМ ЗА УКРАЙНА?

Да отидат в родината си и да протестират, колкото си искат!

Че те са си в родината..в момента. А ти бе умна главо, когато украинците подпалиха училището с деца и убиха наши сънародници в Украйна протестира ли? Или викаш те нямат значение също като тези бесарабските..

Защо след като днес цял ден слушахме гръмогласните дитирамби по всички основни медии свързани с откриването на тръбопровода от Азърбейджан, никъде нищо не се спомена че от днес се вдига максималната пенсия от 2 000 лева, на 3 400 лева т.е. с . . . цели 70 %. Значи пак си уредихте баровците и връзкарите работили на престижни държавни служби, които са търкали задните си части по кабинети, бордове и конференции в чужбина и сега взимащи, 7 пъти по-голяма пенсия от нормалната за страната !? Като че ли тези тукмаци имат по 3 стомаха, Дявол да го вземе ! А тези "с гайдите", ще кретат с мизерните си пенсии от по 490 лева !?

А хората работили в IT сектора и други висококвалифицирани длъжности и ОТГОВОРНИ и най вече са си внасяли максималните осигуровки защо да бъдат ограбвани?!?

Я ми обясни бе пиле шарено, кой точно IT специалист в момента е с 30г трудов стаж и къде точно? Защото 2000-та нямаше никъде специалисти на 5-6 000лв заплата! А дори да имаш в момента 25 години минимален стаж, то си започнал преди 2000-та, и ще си пенсионер чак след поне 10-12г. Обратното, бивши служители на БНА, МВР, разни из министерствата имат тези големи пенсии въпреки, че нямат такъв голям принос за изкарването им! Така, че що не идеш на сорскода си майни! И като гледам електронното правителство, подигравката с т.нар : винетна система , и не на последно място станалото с Бг. Пощи и изтеклите бази от НАП май вашия бранш да си мълчите е по-добре..

БЕДЕН ПЕНСИОНЕР, ти вземаш 490 лева петсия, а какво да кажат тези, които са на минимална пенсия от 370 лева мекечно?

Такива са географията и политическите реалности Все пак има разлика Кой диктатор ни плаши с ядрена война? Кой диктатор разпали пълномащабна война в Европа и изстреля инфлацията в небесата? Ордите на чий диктатор бесуват из Европа? А нагорни Карабах е част от международно признатата територия на Азербайджан, окупирана от Армения Арменците имаха десетилетия да се договорят с азерите, да я разделят например Уверени в москалската подкрепа ги пропиляха Азербайджан не Жалко за тях, ма да се сърдят на себе си

То така и с украинците се получи....имаха време да се договорят, но повярваха на САЩ. Сега може и да победят, но с цената на какво? А да не забравяме, че и ние плащаме тази цена.

Са част от международно признатата територия на Украйна, копейко Ако не схващаш разликата, значи си прекалено тъп дори за руПлояден трол

Брей, западните централно банки се скъсаха да печатат хартийки без стойност и да ни ограбват с възникващата от това инфлация, а сега Владимир Путин е виновен? Браво! По-скоро парите ще започнат да растат по дърветата, отколкото да започнеш да мислиш. Нежду другото, именно всички авторитарни лидери, които някога са били натискани и обиждани от колективния запад, сега си сътрудничат с Русия. Изобщо не са забравили западната агресия срещу страните им и прекрасно знаят, че ги чака нова агресивна намеса веднага след като Запада приключи с войната срещу Украйна по един или друг начин.

А, има ли как да ни изпокарат с целия свят и ний да се чудим защо сме толкова бедни .... Русия и Украйна - че ние какво сме виновни че САЩ, UK и още някои щяха да са гарант - пък не са и айде пак ние го отнасяме. Армения - Азербайджан - уж Русия да е гарант - пък не е и айде пак ние, та все ни тикат разни хора в конфликти - крайно време е баста на всички простотии и да си гледаме интереса ше му ева ма.ката ай със здраве!

Да, крайно време е да си гледаме интереса! Между другото, днес в България има избори. Само днес, на промоция, можете да изберете кой да ви защитава интереса чрез органите на държавната власт. После да не се правите на ощипани :)

През 1900 е публикувано стихотворението "Арменци" на големия български поет Пейо К. Яворов. То е отзвук на масово изтребление на арменци в Османската империя, извършено 20 години преди арменския геноцид. През 1914 г. силни на деня в София саоубиват Яворов, а една година по-късно, в разгара на арменския геноцид в Османската империя, България влиза в Първата световна война на страната на ... султана и Високата порта. След тази документирана деградация на българското общество, няма нищо изненадващо в това, че съвременна България купува азерски газ и така подкрепя войната на президента Алиев срещу Армения и срещу арменците в Нагорни Карабах.

Божеее, има ли нещо, за което българите да не сме винови! Да наричаш българите морално деградирали, че са неутрални в конфликт, в койти е виновна в немалка степен и Армения е меко казано некоректно! Ами явно аремнците сте сте си такива - неблагодарни търгаши!

И 20 живота да живееш, пак ще е било напразно! Остави и се скрий, щото се разсмърдя на мърша!

Мерси, търгашче. Посвири на дудук (нали ви е национален иструмент), успокой се и приеми, че има и други гледни точки, които почиват на онщодостъпна фактология! Живеем все пак в европейска България, а не в някоя кавказка покрайна!

под конфликт имам предвид този в Карабах.

Шило

Като цяло, арменците се наиграха. В началото на 90-те наистина превзеха и населени места, които бяха извън владените от тях територии в Нагорни Карабах. После, искаха да са с щатите, ама руснаците да ги пазят. Е, сметките им излязоха криви. С тарикатщина на дребно, не става.

От 1994 казват ВСИЧКИ на арменците да намерят решение за Карабах с азерите, ама, те не, руЗЗИя щяла да ги пази. И без това с азерите са едно - като изключим религията. Интресно ми е "нашите" арменци къде бяха като Путин ни спря газа - можеха да врътнат митинг пред арменското или руско посолоство . Търгаши морал да ти продават ...

Сто човека, ама отишли да протестират. А ние се крием по домовете си като мишки.

И защо трябва да протестираме?

Че купуваме руска газ слде като платим на Азербаджан и още няколко посредника, глупако!

Горките арменци. Грешно избрания съюзник ги провали сега и по време на геноцида. Не че са имали голям избор. Апропо освен Нагорни Карабах, 30 години окупират и азерски територии нямащи нищо общо с него. Последните имаха от там 1 милион бежанци.

Ами нали снощи кацна Лайнан на спявка? Да ходят да я питат нея. Що правят панаири? Да идат да питат умниците в Брюксел.

Пазарски храбреци.

да си правят митинги у тях . Ние правиме ли митинги в Ереван срещу Путин с който те са приятели

а някой забранява ли ти?

Самоизтрихте се бе

"Ако украинската кръв е толкова важна, защо арменската не е! Или няма проблем да купуваме от един диктатор, а да не купуваме от друг" Тези въпроси НЕ ВАЖАТ за евро-атлантическите началници С РАЗДВОЕНАТА ЛИЧНОСТ.

Арменците са окупатори в нагорни Карабах това е исконна азерска земя така че арменските мангали да си вьрвят. В армения

Рязана карабина да те срещне дано! Тогава, когато рязаната цев проникне в теб, ще проумееш, но ще е късно!

Ти въобще учил ли си история? Така нареченият нагорни карабах или истинското му име е АРЦАХ е подарен от комунистите на ссср на азербайджан. АРЦАХ е арменска територия. И на тази територия първо е създадена АРМЕНИЯ. Извади си главата от евроатлантипеския задник на господаря си и чети и мисли тъпако

Арменците са окупатори в нагорни Карабах това е исконна азерска земя така че арменските мангали да си вьвят в се мнения

Нагли арменски копелета...Така добре ли е, модераторче? Да не си Макакян бре, кавказка отрепко, та триеш всичко срещу твоята шибана диаспора от арменски близачи на руски задници?

Арменците в България са доста. Някой ден ще искат собственна независима територия.

България се стреми към диверсификация на пазарна конкурентна основа . Кой е диктатор и кой не е е от слабо значение. Отношенията с газа от Русия бяха извиване на ръцете от монополист към клиента му.

С вас сме!

Арменци, в България сте приети най-радушно от цяла Европа, но въпреки, че живеете тук повече от 100 години считате за своя родина но пак Армения???? Ами, като толкова обичате Армения, защо не се върнете в любимата Армения? Там ще имате възможност да се реализирате, да живеете в демокрация и да докажете любовта си към Армения, включително на фронта...

Тъпа

Не ти си тъпо копеле ганьовско!!!!

Аз определям кой е диктатор! Ясно?

Картината която никога не е нарисувана е "Арменци се връщат от жътва"!

Тъпак!

Тея пък демонстрират.... тяхната кръв е пролята за щастливо бъдеще на съюзо. Това трябва да ги радва. Газта от Азербайджан е демократично пречистена и либерално красива.

Някой виждал ли е арменец -просяк? Няма. Защото са трудолюбиви, защото са кадърни. Това, че няма арменец миньор, показва, че арменците не харесват тази тъпа работа.

Трябва да се вслушват в гласовете на арменците- поне както Яворов!!! Но, има и нещо друго ама простите карпузи смотани не се сещат за кво става дума...... помните ли турския консул в Бургас? Како не знаете, поне не говорете!

Пашинян е соросоид като Румен Радев

Са селски тарикати

Събота по украйнските тирове .Палете ги.

Арменците са мишки искащи защита от Русия ,но водят антируска политика както българските власти.Затова Нагорни Карабах ще бъде азерски.

То добре, че турция да ви подпира отзад...

България не купува от диктатора Путин ,но купува от диктатора Ердоган и диктатора Алиев. Важното е какво казват от Козяк 16 . Оттам идвам всички важни решения за България. Добива на шистов газ и Истанбулската конвенция предстоят да се случат.

Не са прави арменците. И от двамата диктатори купуваме, и от Алиев и от Ердоган. Само директно от свободния свят не купуваме, защото не дава джендъронацисткия режим в Брюксел.

Господин Алиев е поканен официално от българските власти, и тези арменци след ,като живеят в България ,трябва да знаят че българите не посрещат гост по този начин.

Що не поканиш Путин официално, тъпако? Къде е разликата?!

Да каня идиот в къщата си който ме е обявил за вражеска страна и изтребва зверски деца в съседна страна.

Явно новата дума-опорка на козашките подлоги е "зверско/зверство" Днес на няколко различни места я срещам, колко зверства са направили руснаците в усрайна Излагате се, ставате все по светещи.

Путин е масов убиец....и заплашва Земята с унищожение.

jingiby

Има основание за този протест, но не чак толкова. Да, Алиев е диктатор, да той нахлу в Нагорни Карабах, но де юре това е азерска територия. Напоследък провокира и с няколко атаки на няколко арменски анклови, но американците изпратиха в Ереван оная дъртата кака и тя му каза ясно да си наляга парцалите. След това тоя се спря...