Радев: Ще участваме в коридор Персийски залив-Черно море

Президентът Румен Радев пристигна на официално посещение в Армения, където ще бъде днес и утре по покана на своя колега Серж Саркисян.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Ще участваме в коридор Персийски залив-Черно море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви компетенции в момента има МС и НС, че да направят нещо положително за бедния български народ.Продължаваме да обедняваме и да ни ограбват като за световно,но... всичко е точно.Да са живи и здрави Боко и Цвоко.

прóстата мижитурка пак е ходил да плюска на аванта.

Моите уважения към арменския народ, но тази планинска, без излаз на море, без стратегическо местоположение и в недобри отношения с всичките си съседи, държава, едва ли може да бъде поле за каквато и да е транзитна инфраструктура.

армения 2 900 000 население 10 550 000 000 $ бвп няма излаз на море граничи с турция, грузия азербайджан и иран. и с всичките и съседи отношенията и са меко казано проблемни!

мултимодалният коридор персийски залив-черно море, осъществен от стратегическо разположените България и армения!????!! че кой ще тръгне мултимудално от персийският залив да ходи в армения, за да стигне в черно море? радев да е нямал предвид виртуално?

Е ама СЪВПАДЕНИЕТО е абсолютно неволно! Значи нашия русофилски (поне така пишеха руските медии) президент се навря съвсем целенасочено в една бедна руска република, която има най-тесни взаимоотношения с Русия! Президенството и Позитано 20 трябва сега така да изкривят нещата, че другаря Радев съвсем целенасочено да се е наврял в най-бедната съветска република, щото искал да върти бизнес? С кого? С Армения? Какви ресурси Армения? Никакви (освен русофили)! Не ходи в Иран! Не ходи в Кувейт! В Армения се наврял?

дрОгарят радев би следвало да знае, а ако не знае, някой негов съветник е трябвало да му каже, че турция, грузия и азербайджан откриха железопътна линия свързваща европа и китай заобикаляща россия!

Браво на нашия Президент! Това с "коридора" е супер гениална идея! Само не е уточнил, какво ще се трнспортира по този коридор! - газ ли? - петрол ли? - гащи ли? - цървули ли? - слънчогледови семки ли? Няма и дума за това, какво ще транспортира този коридор от бедна България, през мизерно-бедна Армения до богатите държави по персийския залив! Ако Президенто е решил да транспортира петрол от персийския залив до България, то в важно да уточни, кога смята да пита Иран и Кувейт, дали искат да прокарат 5 000 километра тръбопровод, който да мине през баирите и чукаците на Армения, щото Президенто така му дошло на умо!

Този прецедент се изживява като Путин, Тръмп и Ердоган взети заедно, но Путин и Ердоган не развеждат сексуалните си партньорки като него, дори и Тръмп не го прави, нашия мухльо сигурно и в тоалетната е пак с Деса.

Е,няма угодия на българина.Когато Президентът подписва стратегически документи в интерес на родината отново го критикуват.Той поне се старае,работи и си комуникира с колегите си директно и много важно:не се навежда.За разлика от Винету и компания.

Проблемът бате е, че подписът му не струва и пукната стотинка. Всякакви икономически проекти и реализацията им са в компетенцията на Министерския съвет, а някои подлежат на ратификация или одобрение от Народното събрание. От него тези неща не зависят по никакъв начин. Най-добре да спре да се изживява като български Путин, че непрекъснато става за резил. Пък и онази добавка към него съвсем влошава положението.

тъпи, от армения не можеш да идеш дори до каспийско море, ти и радев сте се засилили връзка с персийският залив да правите! що не погледнеш картата, а??!

и кво ся - канал че копат от залива до черно море?

В Сирия загиват братушки от краварски нападения, а вие ..... "Убитите и ранените сред руските наемници от Частната военна компания "Вагнер" в Сирия са стотици. Последната цифра, която получих е от източник от Сирия и той говори за 217 убити", съобщи Игор Гиркин, бивш "министър на отбраната" на самопровъзгласилата се "Донецка народна република", цитиран от link. Няма точна информация за ранените и изчезналите по време на обстрела. В обстрелваната колона е имало около 500 души. Информацията косвено се потвърждава и от министъра на отбраната на САЩ Джеймс Матис, който съобщи, че на 8 февруари по каналите за комуникация руското Министерство на отбраната е било предупредено за операциято, но от Москва заявили, че там не се намират никакви руснаци. Телевизия CBS също съобщава, позовавайки сена свои източници в Пентагона, че в Сирия са убити руски наемници. Conflict Intelligence Team (CIT) смята, че става дума за бойци от ЧВК "Вагнер", която действа в района на нефтените находища в долината на Ефрат.

Чий го дървят в Сирия твоите братушки? Предполагам за зелено са отишли, чеее с рубли са зле нещата...!!!

Прочети малко по-внимателно какво е написал и ще разбереш на кого и какво всъщност е искал да каже.

неграмотни по география ,разтягат лукуми?

Радев в качеството си на какъв е договарял това-онова? Имахме навремето един двумандатник, дето все договаряше разни големи, малки шлемове и още куп разни дивотии. Тва, комундетата, все "дотоварят" разни велики сделки, от които накрая дори и пушилка не остава. Да се прибира в България тоя, стига ни е харчил парите! По Конституция той е независим и от него нищо не зависи.

От плюсовите и минусите към коментарите под статиите за Радев в последно време можем да зключим, че повече от 73.4% от българските граждани не приемат т.н. Президент сериозно и му се надсмиват. За т.н. "първа дама, над 82.7% от пишештите коментари са повече от хумористично, бих казал подигравателно настроени. Ваш А.Райчев

Гласувах за Радев и за първи път се гордея с президента ни ! Никога не съм гласувал за бсп , никога няма и да гласувам. Гласувах за личност с характер и воля. П.п. пише се ..."пишещите"...

ще води крантата?Да ,се понапече малко

кога,ще я заведе?!

Тоя объл човек седи, седи и току измъдри някаква глупост. И "първата" дама както успешно я базикат медиите и тя. Толкова ли го могат руснаците и БСП?

при арменския поп.И този почна да разиграва брич и да се старае да прави голЕм шлем.

е провокация. Същата като онази със санкциите в Полша. Без Грузия такъв коридор не може да има. Или се предвижда Грузия да бъде освободена от Русия? Отбележете и факта, че единственият съюзник на Армения в региона е Русия. Останалите са на нож с арменците.

ЕКСКУРЗИАНТИ,НА ЗА НАША СМЕТКА ! НЯМА КАПКА СРАМ !

а народа плаща ли,плаща...

Дай да забулим Теменужка Петкова и да опитаме да шитнем реакторите в Иран ...

кога,ще ходи?

Персийски залив , пък иран ,армениь ,грузия....а колко по пряко е Багдад ,Мосул,Ерзорум ,Трабзон

с крантата уговарял!

чакаха да оправи коридора, бре, бре. После да отиде до Италия за да оправи и банята, смешника. Абе, то в неговото село не го бръснат за слива, то недомасленото - коридори ще прави.

Слава на нашите топ-ръководители - правят "шлемове", ХЪБ-ове, а сегашният президент - "мултимодални транспортни коридори" и казват на народа: "Блажени са верующите".

"бяха подписани няколко двустранни документа - за взаимна защита и обмен на класифицирана информация; Програма за сътрудничество в областта на културата за периода 2017 - 2019 г.; Спогодба за регулиране на трудовата миграция; Споразумение за сътрудничество в областта на информационните технологии и съобщенията" А бай Тиквун като ходи някъде (на държавни разноски) нищо не подписва, а се снима с полицаи, брои лифтове и дава интервюта на БГ журналя, които го следват навсякъде като личен антураж?

сам,си плаща...от пенсията...

Соросоидите-дебили ,като чуят "Персииски залив" и в главите им се появяват "нефтопроводи и газопроводи" !? Става въпрос за ТРАНСПОРТЕН КОРИДОР бре соросоядки ! Това е най-прекия път от Индииския океан до Черно море и нашия регион !

Намали бояришника, такъв коридор не е възможен, Грузия е в стратегическо сътрудничество с Азербайджан.

става въпрос за транспортен коридор на стоки от пристанищата в Персииския залив на Иран ,Армения и някое пристанище в Грузия и от там в България и Европа ...ма соросоядко ! Прочете ли някъде за нефт или газ ??

Възхитен съм от стратегическия ви поглед! Предполагам, че по този виртуален коридор стоките ще се движат с танкове и БТР-ри, защото изброените страни са ангажирани в "замразени и отмразени" конфликти. Ако този коридор не е еднопосочен (само от Персийския залив през България за Европа, както го описвате), на връщане споменатите транспортни средства вероятно ще изнасят за Залива български тикви? Нали сме на първо място в света за миналата година по производство на тикви?!

първата работа на прокомунистическите лидери е да се заемат с някой голям енергиен проект- АЕЦ, Южен поток, каква му е работата на пилота -президент, не ми е ясно. Вероятно вече се е отракал в задкулисните схеми

получава ли командировъчни за воаяжите си?

Има си хас.

Всичко става с пари , а Бг от къде ще намери ?

Достъпът до нефта от Персийския залив е най-важен за Грузия и Армения. Отделно нефт от Каспийско море може да достигне до Черно море през коридор от Каспийско море през Азербайджан и Грузия.

Това е вАпросЪ!

За да се свърже Персийския залив с Черно море, трябва да се премине през Иран, Армения и Грузия!

Да се договаря морски коридор през суша. Много иновативно. Гений е нашият президент, хвала!

ПрезидентЪ няма права , за да ДОГОВАРЯ , каквото и да било !

За какво ни е Президент , след като нищо не зависи от него ? Тази институция трябва да се закрие , ........ДОКАТО СМЕ БЕДНА И КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА !

тıрси това дето го няма,,коридор персиъски залив шерно море,, а хıбшето кıде ще е ,слаба политика не е като в армията.

Радев, уж летец, а за двойка по география? През Армения какъв точно маршрут мисли да прокара и закъде, като от 3 страни е обградена от враждебни страни и никой не я вкарва в никакви сметки ?

Ти си за двойка. Армения има обща граница с Иран. Коридорът Персийски залив - Черно море минава от Персийския залив през Иран, Армения и Грузия до Черно море!!! Вероятно бъркаш Персийския залив с Каспийско море.

къде е в аменското уравнение?

Хахахахх, успех братле с коридора от Амения през Грузия ;) Ако някой в Грузия ти разбере хумора, ще се смее много

Да беше отишъл в Грузия за черноморско сътрудничество ,Армения няма излаз на Черно море и през нея нищо не минава .

И какво точно договаря , като тези земи са извън неговите владения. Той точно какво ще прави между Персийския залив и Черно море ?

Гъз път да види е работата !

Значи всичко отпада , разноските кой ще ги плаща?

Щом Радевца е с него, спокоен съм.

,,...Венета Борисова е дъщеря на Бойко Борисов от брака му със Стела Костова На 0ч.Февруари Венета шофирала новият си бугатти чирон, пътувайки от Лас Вегас към Лос Анджелис. Евентуално от желание да провери максимално развиващата скорост или за да измине по-бързо пътя от чз5км, дъщерята на Борисов е била засечена от пътни полицаи да развива скорост от з9зкм/ч. Това била и причината, тя да бъде арестувана. Престъплението: Максималната разрешена скорост в Калифорния е 70 мили в час (11зкм/ч.). скоростта с която Борисова е шофирала е била з9зкм/ч, което се равнява на 2ч4 мили/час. Това е със 17чмили/ч. повече от максималната разрешена скорост за движение по пътя, по който е шофирала българската бизнес дама. Реакция: Венета Борисова е била спряна и задържана в 10:з0 местно време, като един час по-късно гаранцията и от $12 000 е била платена и е пусната на свобода. Автомобилът и в момента е със свалени номера и се намира на паркинга в полицейското управление в град Виктървил, който е в близост до Лос Анджелис...,,??? ,,..Цената на този суперавтомобил е $3 000 000..,,??? от ,,нашите,, пари...!!!

Дъщерята на Бойко си е в България, за разлика от сина на Нинова.