"Ариведерчи, Меркел", заяви Матео Салвини след изборите в Бавария

В Бавария победи промяната, а Европейският съюз загуби, заяви италианският вътрешен министър популист

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

германия преди "безмозъчната"меркел -2 079 000 000 000 $, днес- 3 500 000 000 000 $ россия преди поредният мандат на "гения" путин 2 231 000 000 000 $ днес 1 120 000 000 000 $

а кой беше тоя салвини??

Незнам поради каква причина им викате популисти на хората , които са на път да елеминират стария световен ред и да въведат един нов модел на управление в Европа, но едно е ясно- старата система е демоде и се заменя с нова! Аривидерчи и от мен, а това искат хората и си избират популисти, а вие цвилите като кобили !!!!

"...италианският вътрешен министър популист Матео Салвини..." Аз като бях на 10-12 години си намерих работа в един склад - да лепя етикети. Трябваше да ми плащат на бройка, обаче аз зех, че изобретих конвеера и налепих тоолкова етикети,че складът нямаше пари да ми плати. Пък и по соца не се позволяваше трудовата експлоатация на деца. Та повечето журналисти явно са се поучили от мене - лепят етикети на конвеер. Тозпо пулист, оня крайнодесен, после неонацисти, расисти, хомофоби, женомразци...

една добра новина най-сетне. Но какъв ще е финалът. Винаги съм се чудила как стана така че една безмозъчна, която пренебрегна всички градени десетки стотици години правила - държавите да имат граници и да не влизат всякакви екземпляри - убийци, крадци, психопати, хора с религия която проповядва убийството на другите да влизат и се настаняват където си искат. Това е лудост. Много са се опитвали да унищожат Европа, но тази комсомолка успя .

Матео Салвини се изживява като новия Дуче, без да си дава сметка как завърши оригиналния Дуче и какви беди докара на италианците. С една дума ,колкото е по-тъп човек толкова е по-гласовит.

А кой е виновен да се стигне дотам? Истината е, че изобщо не се учим от историята. Не само италианците или немците - ние също.

от човеци са сведени до ниво да се раждат, ядат, растат, възпроизвеждат и да умират, като го правят с различна степен на чувство за удовлетвореност и смисъл от това, но за сега популизмът НЕ успява да обърка хората до степен да не знаят какво да изберат. може би Брекзит е единствения пример, но това беше толкова невероятно, че самите англичани не го допускаха.... Така че резултатът е поднесен като в стария виц за Брежнев и Рейгън, които се надбягвали и Рейгън спечелил. Това в соцмедиите било отразено по следния начин: - Другарят Брежнев завърши втори, а Рейгън е предпоследен......Вижте резултатите!

Слушам някаква безумни коментари от "разбирачи", че Зелените взели гласове от ХСС. А загубите на социалистите къде са? Те са 10%. "Алтернатива за Германия" получи 10 процента - това са точно гласовете на разочарованите от ХСС, а гласовете на левите се отляха към Зелените. "Алтернатива за Германия" събира недоволните от уж консерваторите ХСС, които са в съюз с безумната Меркел. ХСС само говори, но нищо не направи, за да я свали от власт.

Всъщност, не знам какво искаш да кажеш, но май нищо не каза.

Много яко се самозаблуждавате хора ... Комунизма падна,защото идеята се беше поизкривила. Така и с Меркел, идеите и загубиха популярност и е време да си ходи... Света се управлява от технократи а, идеите и политиката са за мобилизиране на трудовия потенциал на масите ...

Щеше да си прав ако имаше някаква работеща идея. А такава няма. Ако ти задам въпроса по следния начин - склонен ли си да бачкаш до гроб и да не можеш да се пенсионираш, като в същото време няма кой да те замести и цял живот да работиш едно и също на най-ниската позиция или не - какво точно ще ми отговориш? Меркел ви обяснява от години, че структурата на населението е такава, че или трябва да приемете чежденци за да работят или трябва да се примирите, че ще живеете по-зле то предишнте поколения. Трети път няма. Няма значение кой е виновен - това е положението. И сега пак въпроса - при положение, че всяка години в Бългрия трудоспособното население на възраст от 20 до 65 години намалява с 35000 човека заради демографската картина и още 10000 заради миграцията КАКВО ТОЧНО ИСКАШ? Затова тези хора са наречени популисти - защото не ГОВОРЯТ С ФАКТИ, а дават неизпълними обещания. Добре, Меркел се е изчерпала има нужда от подмяна - ама ЗАЩО С ХОРА, КОИТО НЯМАТ ИДЕИ?

От поколението съм, което май ще се окаже най-големият късметлия да живее хем в мир, хем в относително господство на духа над парите. Демографската криза е резултат от промяната в мисленето на европейците. Те предпочитат охолен и безгрижен живот пред отглеждането на деца, което е трудна, отговорна работа и вместо да висиш по ресторанти и кафенета, трябва да сменяш памперси и да помагаш в писането на домашни. Ключовата дума по-нататък е "чежденци да работят..." Ама тези, които дойдоха, в огромната си част не искат да работят, а се чувстват като поканени гости. Гостите не ги карат да работят, нали? Това обърна нещата в Европа и докъде ще стигнат, не ми е ясно. Не вярвам и политиците да са наясно с бъдещето, което сами подготвиха.

Avatar952

Намаляването на населението не е проблем, а РЕШЕНИЕ на проблема с пренаселването! При масовото навлизане на роботи и автоматизация за какво са ти още повече хора, на които не можеш да осигуриш работа, но все пак трябва да осигуриш препитание? Ако имаш нужда от работна ръка - има работни визи, с контролиран срок и без възможност да си домъкнеш безчетната челяд че да виси на социалната система (и без това претоварена заради застаряващото население). Тука идеята е друга - изкуствено да се създават проблеми, на място където ги няма, за да има населението с какво да се занимава, вместо да потърси сметка от политиците защо не си вършат работата и защо след като германската (и като цяло европейската) икономика е във възход хората живеят все по-зле.

Точно обратното, ХСС са опоненти на Меркел и основни инициатори на популистки глупости. Сега и Зеехофер и колегата му Шрек (Зьодер) ще са по-ниски от тревата, щото ХСС има най-лошия резултат от създаването си. Демек, бити карти са вече.

ХСС са опоненти на Меркел?!? Как точно!? Като са в едно правителство с нея!? Те са в коалиция бе! Ти на това ли му викаш опоненти. Опоненти са АзГ, които казват "Меркел да си ходи!" Затова ХСС загуби 10%

а Салвини нещо ще обясни ли защо неговата риторика следва правата партийна линия, която се чертае в Кремъл? Европейският съюз е най-хубавото нещо, което се е случвало в Европа последните поне 12 000 години и от нищото се появяват разни зрънчовци, които се радват, че ЕС губи и едва ли не ще се разпадне. Причината (не)уважаеми германците като цяло толкова да натискат и да се борят за запазване на съюза е защото имат все още пресен спомен до какво води невъздържаното съперничество. Последните 5-6 години някой много мощно бута света към глобална война и въпреки виждането ми, че споровете трябва да се решават мирно и културно с удовлетворение за добре свършена работа ще му/им счупя главата.

Простичкото обяснение е, че бъдещето е на Кремъл! Идва края на глупостите за глобализацията, при която 90% от населението гладува, 5-6% не знаят, че не са много добре и едни 1-2% живеят добре на гърба на другите... Идва края на това зло -демокрацията, идва края на измамата ,,евроатлантически ценности". Всичко ще си дойде на място и скоро ще се събудим от този 30-годишен сън!

Като 90% гладуват на запад защо всички се натискат да отидат там, а не в Русия? Вашето простичко обяснение е за малоумници, а не за хора, които разсъждават. В България нещата не са добре, защото няма нищо по-страшно от бивши комунисти, настоящи капиталисти, а големите пари са предимно в тези, които ги откраднаха през 90-те години. Слава богу вече има и нормални хора с възможности, а и младите хора търсят правата си и трудно ще ги приобщите към управлението на пролетариата.

,,Всички се натискат да отидат на запад" не е точното обяснение. Това е мантра за по-прости хора, които по натура са лишени от възможността да мислят, но пък обичат да възпроизвеждат където трябва и където не трябва научените наизуст в квартални кръжоци и политически бардаци глупости, на други тъпи и ограничени индивиди. А ако трябва да се прецизират данните - само в Москва трудовите имигранти (гастарбайтерите) са повече от тези в Западна Европа придошли от целия Източен блок. Без да се смятат другите отрасли освен строителството - грандиозното строителство в Москва щеше да е невъзможно без този огромен приток на работна ръка! Но това не е критерий. Критерий е несъстоятелността на глобализма, което е края на една мъртва идея доказала пагубното си въздействие върху доста държави, но в особено тежка форма в България. Краят на това робство идва!

в Русия емигрират само хора от бившите републики и то от централна азия. А тея дето най-силно псуват запада до един децата им са се изучили там. Коментарът е излишен.

Браво, само не мога да разбера, защо номралните хора медиите ги наричат популисти... медиите са много зле днешно време...

Ами защото дърдорят глупости и обещават неизпълними неща. Също така този клоун Салвини е на каишка в Москва. Такива боклуци друго не могат да кажат. Нещо като троловете на руското посолство и БЕСИПЕТО по форумите.

Капутче, пак ли Путин ти е виновен!

Нещо не мога да схвана - безидейните, вярващи в конспирации и врачки от 2-3 % станали 10% и това означава, че трябва да управляват? Алтернатива за Германия печели гласове сред хората вярващи в митове , които не се интересуват от статистика, прогнози и т.н. ТЕ вярват в някакви хубави и абсолютно нереални обещания. НА всички, ,които ги подкрепят искам да задам един въпрос - представете си България. Казвате - на нас никакви други етноси не ни трябват, трябва да сме само българи. Означава ли това, че доброволно сте съгласни цял живот да миете тоалетни, да метете улици и въобще да работите на най-ниското ниво? Или точно ти си мислиш, че ДРУГ БЪЛГАРИН трябва да го прави, защото си много умен. И така всеки - смята, че ако няма други етноси той ще бъде шеф на българи и не се сеща, че е много по-вероятно да бачка цял живот нискоквалифицирана работа, просто защото няма кой да я свърши.. Много сте интересни - в един пост обяснявате, че немците си търсели предимно миячи на чинии, в друго обяснявате как е нормално да останат само немци. Затова ви наричат популисти - защото искате нещо, което няма как да се случи. Никой местен човек не се удовлетворява с това цял живот да е работник на най-ниско ниво. Ама като няма други 90% от местните ще са работници. Тя такава е пирамидата - за да станше вожд ти трябват индианци. Ама никой от вас не иска да го играе индианец....

Ама приятелю, ти си поизостанал с някое друго десетилетие. Хората, които визираш като миячи на клозети отдавна са си устроили живота за сметка на местните работещи хора, на които уж принадлежат държавите им. Нещо повече, пришълците се опитват да влияят на живота и вътрешния ред по начин, който не се харесва и е недопустим.

Айде ако може ти влез в час. Много е лесно да се криеш зад високапарни фрази и да ми обясняваш какво искат хората. Хората аз ги питам по друг начин - какви искате вашите деца да станат. И никой не ми е казал досега, че иска да става работник. Дори местният, български работник предпочита детето му да не става работник. Та не ми обяснявай за това, че проблемът е, че някой им бил взел работата. Ако нямаш работа се заблуждаваш, че ще работиш каквото и да е стига да ти плащат достатъчно. Само няколко месеца по-късно започваш да искаш някакво израстване. Така е при мнозинството хора. Единствения начин е да си намериш някакво хоби в което да станеш добър и да замениш професионалното израстване с хобито. Ама това пак не те прави мотивиран да работиш. НО дори и тогава се дразниш ако видиш някой като теб, който е израстнал в професията. Различните хора реагират по различен начин - една направо саботират шефовете и работата, други гледат да не се напрягат в работата, трети интриганстват за да заемат мястото на шефа, но във всеки случай НИКОЙ НЕ Е МОТИВИРАН. Та айде у лево с вашите глупави обяснения за чистата раса, великите българи, еднонационалната държава и прочее. Няколко тариката ще се възползват от това за да се докопат до държавната баница, а останалите ще продължите да се тормозите и да се чудите защо не вървят нещата.

"Вожда", Германия няма да я коментирем, там съм бил само като турист, но мога да ти кажа за Франция - всички нископлатени работи, които ги визираш, във Франция ги вършат французите. Вносните мангали висят на помощи, пласират дрога и се размножават неконтролирано. И с нищо друго не се занимават ! Макар и рядко, но негър можеш и да видиш на някаква работа - ама арабин НИКОГА! А през това време франсетата блъскат като ненормални за да могат да вържат двата края и да плащат за рахата на вносните мангали. Официална статистика на Брюксел наскоро показа че трудовата заетост при вносните мангали достига 18,5%, и то чак при третото поколение ! Та къде казваш че са тези вносни мангали, работещи на нископлатените работи ? И кои се оказаха вождовете, и кои индианците ?

Аз бял човек с лопата в Париж не съм видял. Белите бяха с костюми и вратовръзки - с работно облекло различни нюанси на кафявото. Ако случайно видиш някой бял - може да си сигурен, че без да разбираш френски ще разбереш какво говори. В Лондон пък единствени бели, които може да се каже, че са работници бяха научили полски. Може да е такава модата в Лондон, но все си мисля, че им е майчин език.... Тия твоите митове и легенди - на дядовците и бабите, на които им е било забранено да пътуват, когато са били млади, а сега вече имат болежки и сами отказват...

Абе не знам що така, ама по митингите на Алтернатива за Германия се веят руски знамена и се кичат с Гьоргиевски лентички. Това не са много немски символи май. Иначе за тая партия гласуват нацисти и песнионери

Боци и Цеци, селските хитреци, проект на треторазрядно либерално германско НПО без Меркел са пътници. България се нуждае от една много хубава нова "популистка" партия и да изметем тия гуменки и калинки завинаги.

А на тръстиката ти ли ще дойдеш. Защото аз на тръстиката няма да съм. А бе какви хора сте - ен искате да работите, защото ви били ниски заплатите, не искате да сте шефове, защото няма да работите с друг освен с ариец... Изобщо ясно ли ви е какво точно искате? Защото аз лично си мисля, че искаш да ме прекараш - ти да се докопаш до някаква службичка и да се опитваш да ме яздиш. Та всички тия глупости колко сме велики българите ги остави - аз това дърво съм го ял с комунизма. Бачкайте за светлото бъдеще - ония там на Запад за тъпи и прости, те ще фалирато скоро...

Салвини доста избързва с констатациите си относно партията на Меркел и ЕС. Неговото изказване е по-скоро едно пожелание, отколкото реалност. Вярно е, че има раздвижвания към промяна на статуквото в Германия, но интересното е, че "Зелените", които са много по-либерални и "промюсюлмански" настроени, удвоиха резултата си в сравение с миналите избзори в Бавария! С днешните си бележки-прогнози относно вчерашните (ката)клизматично-землетръсните избори в (Под)майка Бавария ще бъда изключително кратко--конструкривна и квинтесенциално-тематична!!! От прочетените (псевдо)коментарчета-пасквилчета с предълбоко-прежалостно съжаление бях принудена да констатирам, че моите булгаристански съгражданчета-съфорумчета не притежават и (мили)(микро)грамче от така нужната им информация за съставяне на една информативно-реалистична картина по отношение на изборите в Бавария, симулират и мастурбират брутално- вербално с неистини, полуизмислици и половинчати фейк-творения-съновидения - един вид желани психотични полюции, достигащи на места кулминативно-дивашки, фантастично-сюрреалистични небивалици-(из)гъзици, каращи моят експулсивно-импулсивен мозък и моята дълбоко-хуманистична душица да пулсират, вибрират и изригват горещо-вулканично-везувиевата лава на Недоумението, Раздразнението и Съжалението. Отворете сега изцъклените си зъркели и внимателни прочетете следния мой безпристрастно-адекватен анализ: От днешният резултат на ХСС се вижда, че със своите 35,5% той се нуждае от КОАЛИЦИОНЕН партньор! Следват възможните коалиционни обединения на Партията ХСС на сегашния баварски премиер-министър Маркус Зьодер: 1. ХСС и Свободните избиратели - и двете партии имат идентична политическа, социална и икономическа линия, и двете партии са "бюргерски", а Маркус Зьодер в едно от първите си изказвания след изборите спомена, че ХСС се стреми към партньорство със свободните избиратели с цел образуване на т.н. "bürgerliches Bündnis" ("бюргерски съюз")! Следователно свободните избиратели са най-естественият коалиционен партньот на ХСС. Техният председател Хуберт Айвангер уведоми генералния секретар на ХСС Маркус Блуме веднага след оповестяването на първите предварителни резултати, че очаква покана за коалиционни преговори!!! Предимството на тази коалиция би било, че тя ще е "двойна" - съставена само от две партии и реципрочно - не така тромава във взимане на решения и бюрюкратични ходове!!! Недостатъкът е, че двете партии заедно не биха минали 50% за съставяне на коалиция. В такъв случай те ще имат нужда от още един коалиционен партьор. Логично преминаваме към вариант 2. ХСС -свободни избиратели + свободни демократи- т.н. тройна коалиция с най-близки платформи на евентуалните 3 участника в нея! Проблемът тук е, че свободните демократи засега "плуват" нестабилно в своите 5,1%, а ако след преброяването на всички гласове се окаже, че няма да минат нужната 5% бариера за влизане в баварския парламент, тази тройна коалиция би била съответно НЕВЪЗМОЖНА! 3.ХСС и "Зелените" . въпреки, че двете партии при една евентуална коалиция биха имали над 50% и тя би била стабилна, то такова обединение е по-скоро алюзорно поради диаметрално противоположните различия в платформите на двете политически организации!!! Както ХСС, така и "Зелените" изказаха мнение, че такава коалиция е по-скоро невъзможна! Докато ХСС е за промяна на либералната миграционна политика, засилен граничен контрол и незабавно връщане на нелегалните емигранти, то "Зелените" са твърдо за така прокламирания от тях "свят без граници", за приемане на мигранти без условия, за т.н. "мулти-култи общество" и особено за либерализъм към Исляма и Мюсюлманите . Неслучайно цели 10 години (2008-2018) председател на "Зелените" бе етническият турчин Джем Йоздемир, а ако се вгледаме в предизборните им листи, ще установим, че голяма част от кандидатите не са германци, а мюсюлмани! ХСС никога не би приел тази линия в политиката на "Зелените", следователни коалиция между ХСС и "Зелените" е в полезрението на невъзможността!!! 4. ХСС - Социалдемократи - свободните демократи- поради разнопосочието и малкото проценти на социалдемократите тази комбинация е най-нереална, но както знаем, (спомняте ли си как се изрази още през 1990 година най-възрастният български депутат Йосиф Петров по време на изборите за Велико Народно Събрание?!?Л:))) - "Политиката е една проститутка", тъй че ВСИЧКО ВСЕ ПАК Е ВЪЗМОЖНО, ДОРИ И ТАЗИ НЕРЕАЛНА КОМБИНАЦИЯ МЕЖДУ ХСС - СОЦИАЛДЕМОКРАТИ И СВОБОДНИ ДЕМОКРАТИ. Както виждаме Алтернатива за Германия е изключена тотално от сметките на спечелилия ХСС, въпреки нейния доста добър резултат около 11%!!! Но тя ще влезе в Баварския парламент за първи път, надминала дори социалдемократите и свободните демократи и нейният глас ще се чува от трибуната на парламента. Това е засега от мен! Благодаря за отделеното внимание към дългия текст. Дано да съм била полезна с анализа си. Венсеремос!

И за какво ни разправяш очаквани неща, нищо че не следим Бавария? Показателна е тенденцията. Че онези последните 61 години са имал 56 пълно мнозинство и им викат баварска партия, а сега нямат пълно мнозинство! Зелените печелят, като се чудят за кого да гласуват. Немците са на крайности. От либерали ще станат неонацисти набързо. За тях сиво не съществува. Ти така ни обясняваше преди колко сме тъпи, че не сме купували фейккойни. ;)

taia luda li e?

меркел си е една истинска марионетка на билдербергите .

юнкер,разтури ЕС.За жалост и България.

не е Юнкер макар, че той можеше да направи някои неща, с които да овладее атаката на нездравите сили.

Меркелката си свърши работата, за която я цаниха евреите. Колкото и да губи на изборите занапред, колелото се завъртя в кофти посока за Европа.

ПО - ДОБРЕ НЕДОВОЛНИ ХОРА. ОТКОЛКОТО ДОВОЛНИ СВИНЕ. А РУСНАЦИТЕ СА МНОГО ДОВОЛНИ ОТ ПУТИН. 80%! КОЛКОТО БГ ДЕБИЛИ ТОЧНО )))):

Като знаеш че живееш сред дебили,защо не се изнесеш кротко към летището и от там при бабата на Бойко , и тя като теб си пада по същия пол?

10% за АзГ и 11.5 за другите десни-националисти и патриоти печелят към 22% идва време за отпор на еврогейските толерасти и бездетни соросоидни подлоги желаежи да съсипят европа пълнейки я с боклуци от африка и азия с примати които дори не могат да смятат до 10 европа и белите над всичко

АзГ мислят същото за боклуци като тебе. за тях ти си сириец и не им пука.

Какво ни интересува какво мислят за нас? Те си гледат техният интерес, а ние нашият. Въпроса е други да не ни казват на нас, какво да правим! Разните там либерали, соросоиди и подобни.

СА НАЗНАЕНИ РУСКИ АГЕНТИ , КОИТО ПОСТОЯННО ПОДКЛАЖДАТ ОПРЕДЕЛЕНИ НАСТРОЕНИЯ СРЕД НАСЕЛЕНИЕТО. КАТО ПРЕДИ 9.09. СЕАТЕ СЕ КАКВО СЛЕДВА... А ИСКАТЕ ЛИ ПСК ДА СЕ СЛУЧИ? КОНЦЛАГЕРИ, РЕЖИМ НА ТОКА, БЛОКАДА НА ГРАницата....

50 % от Българите са станали руски агенти ,въпреки че никога не са харесвали комунизма ,КОСТОВАТА приватизация ги направи такива ,след като видяха че партийните секретари станаха собственници на фабрики и заводи

Вече е време за промяна и трябва нова партия- например- Демократичните мюсулмански братя! Или ислямисти за мири демократични ценности пак е добър избор за име! Скоро ще бъде първа политическа сила навсякъде в дойчланд! С меката подкрепа на ханъм Меркал!

Меркел захрани Борисов-3 с 16 млрд евра, за да дозатрие България. Сега иде време разделно.

Но не ги даде на фашистите в русия

Кой ще вдигне високо кръвно?

не защитавам Меркел, това с мигрантите беше огромна грешка, но за нея и съюзникът са гласували 37 + 10 процента, тоест близо 50 процента, а за АГ - само 10

А 1992-ра на референдума за отмяна на апартейда в ЮАР 69% от белите гласуват (щото само те имат право да гласуват) чернилките да дойдат на власт и да започнат да ги избиват поголовно ! Ти наистина ли вярваш на официалните резултати от изборите ?

gg2

Расисти като вас предпочитат да вярват на руската пропаганда.

Не разбирам, защо обвинявате Меркел? Трябва да обвинявате журналистите! Всичко тръгна, когато едно момиченце от арабския свят, помоли Меркел да не я екстрадират. Меркел каза, че законите са такива и момичето се разрева. Изядоха Меркел с парцалите, и тогава тя се огъна.

Ти вярваш ли си на глупостите, които пишеш? Журналистите огънали меркел? Ами да я огънат и сега и да депортира всички ислямисти! Приосто използва случая или е нарочно направено от нея! Погуби цяла европа тая лудата!

След огромната грешка на Меркел когато покани араби и негри да наводнят Европа това се очакваше. Германците не прощават. Когато с кръв,пот и сълзи си подредил държавата "една глупава" жена да покани в къщата тези примимати с първични инстинкти да гонят жената ти и дъщеря в собствената ти къща. Не,това са немци,те не са българи да си мълчат,каквото и да напри "въждът". Това е само началото. Старите европейски държави,люлка на цивилизацията няма да се оставят да бъдат превзети с "негърси член",както предричаше Кадафи. Сега и Меркел ще си плати цената и другите джендъри и гейове край нея. Но и ББ ще има огромни преблеми като я няма Меркел и Юнкер. Многоооо!

Демокрацията е за високо образовани,културни и цивилизовани индивиди,принадлежащи към нации и народи ,еволюирали исторически. На дивака в джунглата ако му кажеш че има демокрация,то той ще те изяде. Те така разбират демокрацията-като свободия всеки да прави какво си иска,силният да малтрутира слабият, и кой когото иска да оножда на улицата. Не, хора, демокрацията не е за диваци,примати и изостанали нации. Те са с друга "култура",други навици и табиети. Добродетелите искат много труд,услилия и грижи.Няма историческо развитие на културата при тях. Неможе от хора,които сазастинали в своето Средновековие да искаш да прескочат векове в културата,в мисленето и поведението си.Да живееш и да уважаваш правата на другите. Да се съобразявмаш с морални и законови норми. Тяхното ниво е съвсем друго Виждати каво правят когато пристигнат в ЕС.Те нямат срам,нямат страх от закона. Мислят,че всичко,което виждат могат да вземат и да имат. Че обществото им е длъжно. В Германия един арабин след като насилил една немкиня имал наглостта да я пита-дали и е харесало. Представяте ли си за какво иде реч? ДалайЛама неотдавна каза,че на тези хора може да се помага само там на мястото където живеят-в Африка и Близкия Изток. Европа трябва да принадлежи на Европейците. Това е естественото състояние на нещата в природата. Лъвовете са на една територия,а свинете и жирафите на друга. Някои Закони в Природата са всеобщи и обективни. В тази връзка е противоестествено Джендър философията, която ни пробутват усилинео напследък. Защо ли?

Коментарът ти е много точен, но за съжаление описва защо и у нас не трябва да има демокрация. Ние сме някъде между нормалните държава и онези от средновековието, ама по-скоро към вторите.

след провала на Меркел ще повлече крак с нея и целия ЕС,включително и България.Като следствие първи ще изпищят мигрантите и циганите.

Твърде хубаво е за да се случи ! С видимо око се забелязва , че циганите в България са по-добре вече от българите ! И кое му е чудното ! Държавата взема от залъка на българина и го дава на циганина !

марионетката на ислямизаторката на Европа

Цветанов, ти ли си?

Всъщност тъй самоопределилите се за тошератни, са си доста нетолератни към всеки, който им противоречи. А Бавария също в пусната по нанадолнището от тез нагли либерасти.Те са развратили свободата. И се стига или до разпадд или фашизъм

Бездетна бабка която унищожи Европа

Меркел на бунището, след нея и Бокича.

Избирателите не искат толерантността на Меркел. Това е истината.

Сега всички станаха много “революционни”, а преди десет години никой не забелязваше нищичко и си плуваше блаженно в блатото.

Меркел не я мислете, оправяйте си вашите кочини, че смърдят отвсякъде...

доста противоречива промяна. старите губят, ясно е защо. губят заради мигрантите, но зелените боклуци, които са най-големите приятели и адвокати на всяка една отрепка, независимо каква отрепка (спомнете си малоумната и нагла ска келер!), застават на второ място! каква е логиката?!

Крайно време беше...Меркел опустоши ЕС със идиотската си емигрантска политика и отдавна трябваше да е в изолация! Европа не е място за нехуманоиди! Безбройните и мандати не са демокрация а липса на такава! Европа дълго време ще ближе раните си след безумието Меркел!

Ае, стига, глупости. Ходил ли си в Бавария през последните години,или скоро, или през последните месеци ? Тази партия, която е управлявала там почти 50г е един вид отговорна за всичко, което е там сега. Да не би да е лошо ? Да не би да е по-лошо от Булгаристан ? Да, има бежанци, но все още има някакъв минимален контрол в/у тях. Ама живота не са само бежанци/мигранти...

Откога е важно какво е избръмчала еднодневката?

Германия ща си намери пътя. Какво да правим ние, с пропутинските партии у нас, които се правят на "десни" и проевропейски! Калинкопроизводители и крадци, които ни дърпат към дъното на Евразия!

Каквото правят в германия и италия...следват националния си интерес, което не ги прави по-малко европейци а напротив

Ами как какво? Това което знаете най добре - почивате да убиване, докато не остане жив русофил. Тогава ще си викате хайл, както вашите деди са викали в парламента, когато са гласували нахлуването на немски войски в България