Дионисий разкри нови злоупотреби в ”Александър Невски”

Свещенослужителите в "Св. Александър Невски" са извършвали злоупотреби, заяви пред Нова телевизия архимандрит Дионисий.

Обратно в новината

Коментари - Дионисий разкри нови злоупотреби в ”Александър Невски” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

умален модел на държавата.

Процесите , които текат в държавата се виждат и в БПЦ. БОГ да пази БЪЛГАРСКИЯТ Народ, защото никой друг не го прави...

Не бъркайте вярата с църквата!А нали се сещате че всеки монах има духовен баща.Е от там тръгнете и не съдете .Каквото сте посадили това ще по жънете!

член на масонска ложа? Но кой може да оскверни със заря най- големия християнски празник?

Dimi

Виж гърците как "оскверняват" православния Великден... В нашата южна съседка няма Великден без заря в 12 часа. На о-в Корфу тази заря е грандиозна преди е продължавала по половин час, сега заради кризата са я посъкратили малко... Този Дионисий със сигурност си има кусури, ама не зарята е проблема... В случая е борба за надмощие в самата църква - кликата на лудия митрополит Николай срещу неговите противници...

но може да приказваш всякакви глупости. Сега си никой и никой не ти се връзва.

дупце сега има да плюе...

... мутрата от Банкя, чий го търси в дивотинския манастир по Великден?

Да не забрави, да запали утре по случай празника,една ...цигарка пред храма!...И да не забрави,да си свали мазната капела...

ЗА КОКАЛЯНСКИЯ МЯНЯСТИР Е ПРАВ . ЧЕНГЕТА И КОНСПИРАЦИЯ НА СПОКОЙСТВИЕ ... ЕЕЕ ,БРЕ , КУРОРТЕЕЕ...!

...това попа бандит...хайдук...

Този свят мъж на снимката прилича повече на жрец на Дионис и любител на отбраните вина, отколкото на Христов служител. Трудно е да бъдеш безсребреник като Св. Иван Рилски.

Защо сега когато е отлъчен разкрива злоупотреби. Този има демонично излъчване, Говори като сатана.

Като,Пасионария!...

България е била най-велика когато не е била религиозно обвързана.

Му е взела мярката на този-по поръчение на новото Политбюро!...

Цурквата вече е фирма. Вие какво очаквате? Има ли место в Б-я където да си бръкнал в кацата с мед и да не смучеш. Ако има такива хора се обадете.

Тоя само сменя килимявката с фес и те ти новия посланик на Ислямска държава. Ако не стане буфка един тюрбан и кипа и новия кабала мастер от Тел Авив

Личи се, че щом така го тълкуваш затова си мечтаеш.

Абе тия попове са си абсолютни неверници - ходят със златни ланци, продават свещи и крадът парите, извършват религиозни обряди и крадът парите, с крадени пари си купуват луксозни автомобили, ходят по вертипи и проститутки, плюскат като свини а бедните хора гладуват, крадът и убиват, доносничат ..... абе боклуци! Тези хора трябва да са най за пример пред нас, а те са измет!

Отвратени сме от Дионисий и от Николай, както и от вкички, които са заслепени или по други причини ги защитават. Разделен народа няма скоро да получи благоденствие. Дионисий ако е толкова праведен, да се покае и да не се явява повече на публични места, че става все по-съмнителен с действията си. Писна ни от такива като него и кликата около м.Николай.

На мен ми писна от всички попве в тази държава! Всички са изедници и педали!

Момчето си е много читаво и дано успее в борбата с мръсниците. Александър Невски беше превърнат във вертеп преди него.

Излъчва гадост. Ако е истински свещеник , да се покае и да отиде в манастир. Твърде вероятно да е импортиран масон за да предизвика с действията си отвращение у българите от Църквата. Вижте внимателно как в негова защита веднага скочиха старите политически мутри, организирали опита за разкол. А повечето от тях са точно масончета и подобни.

Не ми харесва излъчването на този субект. Да се проучи дали наистина не е масон. Защото само богоборец може да нанася такива вреди на БПЦ.

ох, да ни пази Господ, че както сме я подкарали...

Църквата ни се ръководи от доста хора съпричастни към бившата ДС ....Как ли бих се почувствал да се изповядам пред някой такъв и то да споделя най -съкровените си тайни?!? Така че трябва според мен покаяние и милост!

Три пъти анатема за това божие изчадие. Жив дявол в расо.

ти кой от епископите си?

Ники ролекса с мерцедес 430коня Защо никой не говори за хилядите декари продадена под масата църковна земя? Къде са парите? Ники Ролекса защо мълчи?

Кирливи духовни ризи се размятат по нашите зими. Религията в лицето на синагога, черква или джамия няма нищо общо с вярата в Бога. Тези самозвни посредници Брокери на Бога използват името божие за да манипулират хората и да крадат. 10-те Божи заповеди в трите религии са абсолютно еднакви. Ако бог е Един за всички, на кого му трябват три религии...? Само на брадатите манипулатори

я го сложете на кръста , па да видим що , че пее !

това хомосексуалистче да ходи като родителите си да става ченге и партиен член за свещенник не го бива

Като му видиш мутрата и е ясно, че е за изритване. И м/у другото с тая брада ще бъде високо оценен от чалмите в Ислямска държава. Така и така е без работа, да се обрязва набързо и да хуква към Ирак. То ясно, че го вълнуват парите само.

да го махнат - ама много е съгрешил - ознаменува възкресението на Исус с ъс светлина - голям грях. А не е ли по-голям грях това, че всички от клира са били ЧЕНГЕТА - ДО ЕДИН, МАЙ САМО ЕДИН НЕ Е БИЛ И МОЖЕ БИ ЗАЩОТО Е БИЛ МНОГО МЛАД. нЕ-Е, ТОВА НЕ БИЛО ГРЯХ -ПРЕДАТЕЛСТВОТО НЕ Е ГРЯХ, ДА СИ ЧЕНГЕ НЕ Е ГРЯХ Отдавна влизам в църква само когато няма литургия и попове. Те са ДЯВОЛИ. Ще им целувам ръка - друг път. Те могат ли ме цунат отзад? .

kamteh

Целият ти текст в поста говори недвусмислено,че имаш психически(душевни) проблеми,като тоя зализания маникен и псевдоцърковник на снимката.Да демонстрираш "революционност" няма нищо общо с християнските ценности,които би трябвало да изповядваш.Промени себе си и тогава ще видиш,че и други се стремят да се променят,всеки според немощите си,които са осъзнали и се каят за тях. С гордост никой не се е спасил,независимо дали е патриарх или обикновен мирски-християнин.

той този по физиономията си личи що за птица е. Къде остана християнското смирение? Иначе казано всички са крали само той е света вода ненапит.... пфууу... пък и май има хора, които му вярват и само чакат някоя мръсотия от телевизора

това ли е лицето на храма?!

Слава Богу, вече не!

Жалко за нашата църква. Пълно е с агенти на КГБ и заедно с руската църква се перат милиони долари.Укриват данъци .Просто тове вече не е църква а мафиотска организирана престъпна групировка.

дори и да е така,това е нищо пред мафията на джамиите !!

Тук гледам някои платени от петата колона веднага наслагали минуси...Прадполагам с родители агенти или самите те такива...Някои предполагам все още снасят информация на руските служби....

Има ли щерев глава, няма ли, какви милиони ,какви глупости бръщолеви

ами църквата винаги е била такава . мафиотска. преди кмета и попа винаги са били първенците и все са гледали с алчни очи. и в днешно време е така - ни кмета гледа за града/селото , нито пък попа за църквата и хората. всеки гледа да гепи повече.

Пред парите и бог е безсилен.

Аз не разбирам медиите, които подклаждат този позорен случай на суета в нашата църква. Вместо енориашите вече да са потулили скандалната суета, те продължават да дефилират и да разкриват мръсните парцали, с които са се увили до шия. Ами този няма ли си шеф да го натири, така че да млъкне? Ами като не могат да го заставят да мълчи да го изгонят от църквата и ако продължава да го съдят за клеветите му. Но ако се окаже, че не лъже за злоупотребите с пари, които цялата нация плаща е редно полицията от Първо управление на МВР да извърши икономическа проверка и да установят какво се случва с парите на българските данъкоплатци. Защото всичките религии взимат пари от данъкоплатците, за да рушат светската ни държава. Същото е и с парите от чужбина , за които няма никаква критика в държавната власт. Случаят с Велинградските имами е случай на държавна измяна и вместо да им скъсат шошоните с тежко обвинение, държавата ги клати като за хулигани и крадци. Значи, този на снимката е редно да бъде директно разпопен. Защото се държи като нещо средно светски разследващ журналист и новороден бизнесмен, но не като свещеник, пристанище на вярата на хората.

Дионисий влиза директно в четвъртфинала на "България (не търси таланти, защото) си има идиоти"

Това български монах ли е или мутренска издънка?

Враг е на новото Политбюро и на вярващите,атеисти-като др.Дърева,примерно казано!...

Стотиците хиляди левове, които добрият дядо Добри дари на храма Свети Александър Невски" са изчезнали безследно, научи сензационно в. Всеки ден". Светецът от Байлово", както го наричат мнозина, е най-големият дарител на църквата с пари, събрани от милостиня, като само през 2009 г. той дари на патриаршеската катедрала над 35 000 лв. В следващите пет години стогодишният дядо даде общо около 200 000 лв. Светия Синод обаче твърдят, че за огромна част от дарението няма никакви официални документи и никой не знае къде са се дянали тези близо 200 бона. Софиянци знаят дядо Добри като просяка пред Св. Александър Невски", който събира милостиня в метално канче. Поздравява с поклон всеки, който пусне монета и банкнота. Той обаче не слага нищо в джоба си, а всичко дарява на храмове из цяла България. Твърди се, че за близо 20 години само от изпросените стотинки от нашенци и от чужди туристи старецът е събрал 1 милион.

не е добре Исмаиле. Аз не съм вярващ, но няма нужда да приемам някаква религия, за да плюя по другата. Както се казва - Уважавам религията, но МРАЗЯ църквата !

Един истински духовник не постъпва така! коло истинския духовник има мир, добри дела и много обичащи го хора!Такива истински духовници няма да тръгнат да се защитават сами или да вадят кирливите ризи на братята си най-малкото за да не всяват смут сред неукрепналите във вярата. Самият Бог ги прославя и засвидетелства добрите им дела дори да се скрият от света!

Защо ме триете когато пиша, че сорос40 е наивен и вероятно запленен от антихриста? Че това не е обида, а констатация!

Абе писна ми от тя държава, нямам какво повече да ви кажа...

Или ти избяга далаверката? И след като няма за тебе - няма да има и за другите...

Когато започне да се дава думата на измекяри работата е ясна че е за замазване на поредния им гаф. Дали този е по умен от хилядите дето видяха глупостите му та продължава да дърдори??

Сигурно е, че е по-нагъл!

Мафията е по всемесна що за племе сме ??????

АКО БЯХ НА СВЕТИЯ СИНОД ЩЯХ ДА ГО ПРАТЯ СВИНАР В НЯКОЙ МАНАСТИР ... :))) ЗА 5-6 ГОДИНИ :))

Ако отидете в Гигинския манастир ще видите една бездуховна гледка. Всичко е подчинено на търговията, а не на духовното.

Тоз поп бая лукав ми се види. Ще им падне храма на главите а те се дърлят кат свине за помия! Христос ви гледа свини таквиз! И некой ден ще отсъди справедливо!

Храма е в окаяно състояние , а те гледат своя джоб !