17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДНК анализът на кокалите е открил части от шипчестия протеин на съвсем нов коронавирус. По недоглеждане на археолозите вече всички от групата са заразени, включително готвачът, чистачките и новинарският екип. Многократно по-заразен от познатите варианти и щамове - само една част от протеина моментално е заразила всички. Засега не се поддава на лечение. Много страшно! Ваксинирайте се!

дали е от български или македонски произход.

Ясно е, че човек не може да знае всичко, затова искам да поясня, че има термин за поза на ембрион... и той е - ХОКЕРНА ПОЗА.

Тази 17 - 18 годишна жена, дали е била още девствена?

В днешно време не можеш да си намериш девственна невеста ли ? Е ако е да ти го изпратят ли да му се радваш ?

Изключително несериозно отношение на редакторите. Не са 2700, а 7200 години! Това е голяма разлика. Мтого сте некадърни, ша знайш...

Рим го основават НАСЛЕДНИЦИТЕ на ТРОЯНЕЦА Еней. След унищожението на Троя, Антенор повежда ЕНЕТИТЕ - ТРАЯНЦИ -ТРАКИЙЦИ в днешна Венеция. Там наричат областта Троя и се появяват ВЕНЕТИТЕ - западния "славянски" клон. До днес провинцията е ВЕНЕТИЯ, а Венеция е столица на друга италианска провинция. Еней с другата част оживели троянци- МИЗИЙЦИ-ТРАКИЙЦИ първо спират в Македония, после в Сицилия и накрая в Лаврентинската област, наречена също ТРОЯ, където побеждава местните аборигени водени от царят си ЛАТИН. Еней приема мира на Латин и се жени за дъщеря му Лавиния от който брак се ражда първия реален римлянин - АС.КА.ний(срички от Линеар Б - Аз.Божия Сила). Ще минат много поколения, докато се родят Ромул и Рем от майка с прозвище "Вълчицата" . Троянците-ТРАКИЙЦИ са носителите на Цивилизацията в Италия. Паралелно с родствените им ЕТРУСКИ - вечните врагове на Рим. Троя е столицата на малоазийска(Анатолийска) МИЗИЯ. През неолита и бронза тези МИЗИЙЦИ са господарите на Анатолия, Двуречието, те основават Египет в Делтата чрез ЕРМИ ТРИЖДИВЕЛИКИЯТ. Това е ЗЕМЕДЕЛСКИ народ. Днешната Цивилизация е на основите на тази МИЗИЙСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ. Етруските са част от същата цивилизация и имат същият език, богове, писменост, могилни храмове, ДНК. Самите етруски се самонаричат РЕСЕНИ. Един от СТРОИТЕЛИТЕ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ е г-н Симеон Радев, роден в "македонския" град РЕСЕН. Толкова с Рим и фантастичните семитски "цивилизации".

Човече, яко си се объркал.

Объркването те ще мине, когато прочетеш "Историята на Рим", фундаментален исторически труд, написана от Тит Ливий (59 г. до н.е. – 17 г. н.е.). Трудът е бил от 142 книги, днес са известни 35 от тях. Въпреки това, те са обемни изчерпателни и ги чета с удоволствие от няколко месеца. Тит Ливий пише със стил ....недостижим за редакторите на ДИР.РУ. Още по-малко за троловете на Пригожин.

Пич,кво са тия митове и легенди.Пълни глупости си изръсил.

Как така неизвестен вид ???? Това е македонец бре , или кръстоска между маке и украинец - най- тъпите на света и след това идваме ние , булгаристанците !!! ;)

как са разбрали, че това е "жена" ?

вземи завърши Вечерно 8-ми клас....докато тролиш.

Бокометодиевопитек.. ббаахаха

Нещо годините не ми се връзват...

Archaeologists have discovered the 7,200-year-old skeleton of a hunter-gatherer in Indonesia that comes from a human group never before identified elsewhere in the world, according to an article published in the journal Nature. Разминили са цифрите...

Небе, за тях 35 и 53 е едно и също!

На Тошко Африкснски я дЕдо му, я калек му!

Ебават се нещо с братята макета той е македонец ве путешественик пътува по п..ки

Скелет на досега непозната човешка група от преди 2700 години, не е чак толкова отдавна, понеже РИМ е бил основан на 21 април 753 г. пр.н.е., а преди това гърците, египтяните, асиририйците и шумерите са имали къде, къде по висока степен на цивилизация!

и етруси реди да се появят тези цигани

Легендарният дядо на Бойко, убит от комунистите, мей би?

лъже, че е убит от комунистите. Истната е, че са го убили съселяни от Херакълово, заради даване на по- млади жени на купони за дърва за огрев срещу искане на секс услуги.

че е жена ??????????????????????????????????????????

Сред артефактите са намерили розов калъф от Айфон, бе гълфон. ДНК не е политическа партия или футболен отбор, че да знаеш какво е. Карай да върви.

Все ти не си разбрал!

По тампона

По тазобедрената кост, глупак. Научи малко биология, некадърнико.

Една от първите учредителки на Герб

,,Ловци събирачи "- на к'во, на членски внос?

Most likely the grandma of Nancy Pelosi

От ден, на ден се убеждавам, че учените нищо не знаят, но се дуят като пуяци и карат хората да вярват в тъпите им теории и като се появи нещо което разбива на пух и прах, техните теории, гледат като наакани, но не се извиняват, че са дрънкали глупости.

Ти си бил изключителен наблюдаващ, бе. И мн интелигентен. И голям антрополог. И още по голям DNA специалист и биохимик. Та къде казваш, че живееш. За извиненията питам. Къде да бъдат поднесени.

Дарвин да го духа

"Скелетът е намерен сред артефакти, идентифицирани като принадлежащи на тоалеанската култура - група ловци-събирачи, обитавала този регион през периода кватернер" Само да информирам, че кватернерът е започнал преди 2.5 млн години и продължава и до днес. Всички родове Хомо се побират изцяло в квартернера, вкл. и Хомо Сапиенс, който го има от едва 250 хил. години. Т.е. преди кватернера хора е нямало, дори и прачовеци е нямало. Затова, за всеки човешки скелет може да се каже че е от кватернера. За тежест, може да се добави, че е от неозоя (т.е. последните 65 млн години) или дори фанерозоя (за да е заедно с динозаврите).

Ама да не се окаже, че ДИР-а пак не преписват точно... 2700г да не са 27000???

Да, в чуждите сайтове пише 7200г

че да не се окаже орангутанка ?

Homo Vaccinicus, та се е съхранил досега като нов?!

Интересна наука