Архангелова задушница е, отдаваме почит към мъртвите

По традиция днес в цялата страна ще бъдат проведени редица официални ритуали

Обратно в новината

Коментари - Архангелова задушница е, отдаваме почит към мъртвите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да прости и сегашните политици, предатели -175 парчета. Да не са живи, дано! За това, че вкарват България, във военни конфликти, които нищо добро няма да донесат. Тези хора, нямат никакво уважение, към онези, дето са дали живота си, за да я има нашата родина България. Смърт, на предателите - политици, на хранилка към американското посолство!

НЕ МИ ПУКА ОСОБЕНО ЗА МЪРТВИТЕ ! УМРЕЛИЯТ СИ Е УМРЯЛ ! ПУКА МИ ЗА ЖИВИТЕ , КОИТО СЕ М Ъ Ч А Т ДА ЖИВЕЯТ !, БОГ ДА МИ ПРОСТИ !

Бог да прости нашите скъпи покойници! Бог да прости нашите военни герои загинали в защита на Отечеството! Бог да прости прадядо загинал при Одрин!

А кога ще отдадем почит на стотиците хиляди убити от Борис3, а?

Борис III е убил някпго ??? Браво, бе .... Дядо ти кърваво червен патизанин ли беше ?4

Никола Вапцаров като за начало

А кога ще отдадем почит на стотиците хиляди убити от Фердинанд1, а?

А кога ще отдадем почит на 3-те милиона убити от демокрацията, европата и натото, а?

А защо т.н. "българска църква" се срамува да почете и загиналите през Втората световна война? Те вероятно не са достатъчно загинали?

Първата Балканска, Втората Балканска, Първата световна, Прикритата Гражданска война, започнала 9-ти юни 1923-та с узурпирането на властта от профашистко правителство при царевото безвластие при предаването на властта между Фердинанд и Борис Трети, Втората световна, Комунистическите репресии, прокомунист съм но ясно виждам че са се вършели И безобразия.(за разлика от профашистите, които намират дори и до ден днешен трепането на хора с различни убеждения като нещо някак си в реда на нещата, например като да си включиш лампата като дойде нощта)

вместо да слушате глупости и заблуди, четете какво пише в Библията, и не вярвайте на измислени човешки традиции.

Само малко странни са тия бонбони и пилешко месо. За Църквата основното е да си носим сърцата на гробищата и в храма. Основните ястия са жито, вино и хляб (питка). Особено важно е кръстените покойници да запишем за споменаване на св. Литургия.

Също малко коментар и за раздаването на храната. Не е толкова важно да се раздаде на гробищата, колкото на бедни и нуждаещи се хора. Тяхното Бог да прости струва повече от това на съседите по гроб!

Не ходя там, за да "ям и пия" на гробовете на близките си! Ходя да поработя, да им пооправя вечния дом, в тишина да си поговорим насаме и да им поискам прошка и молитва за подкрепа! Вечна им памят и благодаря, че са ме създали и още ме хранят..

БОГОХУЛСТВО ЛИ Е ... КОГАТО НА ЕДНА СТРАНИЦА ИМА СТАТИИ ЗА ФАШИСТИ , ЛГБТ, ПОЛИТИЧЕСКИ ГЕЙОВЕ И ХРИСТИЯНСКИ ДОБРОДЕТЕЛИ + ХОРОСКОП И КАМА СУТРА ???