Арх. Борислав Игнатов предлага прозрачно бюджетиране и гражданско участие в управлението на бюджета

Отворените данни повишават прозрачността, активното участие на гражданите и правят публични услуги по-ефективни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато те издига Прокипиев и Христо Иванов е сигурно, че няма нищо прозрачно.

По -добре е архитект Игнатов наистина да се откаже. Явно по-голямата част от софиянци искат да имат за кмет някой без образование (като Маямата) или с такова на учителка по руски като Фандъчката, и двете калинки, и двете неадекватни. Нека си изберат една от тях, та да мирясат. Ама после да не се възмущават как нищо не било както трябва.

Хитлер е добър, щото Сталин е лош (или обратното). И успешно забърсване на трибуквието утре, след като РеклАмният агЕнт на вибратори се провали с гръм и трясък, с "неотбиращите" софиянци;-)!!!

Човека има идеи , но след като беше решил да влиза в политика да беше подредил първо личният си живот и след това всичко друго ! Няма как да се ръсят пикантерии за теб и хората да разчитат на теб ! Всеки решава с кой , как и къде да живее , но станеш ли публична личност трябва да си наясно , че всичко излиза наяве !

По-добре пикантерии за приятелката му, отколкото той самия да е опетнен с корупция, всъзки с престъпни схеми и т.н., като другите кандидати. Всеки отговаря за себе си. Но в България е много вероятно хората да се подведат по компроматите от Пик и така прасешката кампания да очерни единствения честен кандидат, да успее.

Единственият "честен" кандидат който имате, ъ? Кандидат, който "честно" си мълчи за софийските цигански гета и за проблемите, извиращи от там, щото и той "честно" разчита на някой и друг професионален избирател, ъ? П. С. Кога ще си смениш съдраната от "активисти" мрежичка на " ситото", че цедката ти вече пропуска и хептен голямокалибрени "умнотии"?

тъй де! а аз предлагам да няма кмет, а да се редуваме всички по да ден или седмица! може по азбучен ред, може по егн, а може и по ръст! най високите първи! може и обратно

Ей, тия светлосини ли са, тъмносини ли са или пимбяни. Най-накрая узряха, че без граждансданско управление са за никъде. Да граждански контрол на всички нива в администрацията

тъпи, автобус с гражданско управление ще катастрофира между първа и втора спирка! по скоро до първа спирка!

Кой му е дал диплома на този?Унижение за цялата гилдияЗа съжаление лъха извратеност и нечистоплътност!Какъв демократ,то се вижда кои са зад гърба му,че и с "Боец" на Цецо Василев в комбина,освен корупция и зависимости друго не се забелязва.

"Гражданско участие" - т.е. нашите хора

Е, то не само прозрачно е при теб, бе, Игнатов, ами и добре zoom-нато, че да не пропуснем и наболо косъмче от картинката:) То прозрачно, прозрачно, ама чак пък толкова кристално, аре, нема нужда! Все пак малки деца също гледат. Иначе ме кефиш с тоя перделък! Оная твоЙта ти с.а в устата, а ти де ли бисери чисти все ръсиш, електората омагьосваш, себе си баламосваш!

Този сбъркания ,прибирайте си го,моля!Трудно е да се каже,че е "архитект"!Същността я видяхме!Някой му написал опорки и хайде .Поне да беше погледнал кое не е прозрачно на сайта на общината,проекти,,поръчки ,решения ,санкции,всичко е видно.А и кой е спрял гражданите на сесии?Няма забрана,но е нужна необходимата компетентност.

Има дилда на промоция.

Не че нещо, ама над 40 години, неженен, живее под наем. Типичен мухльо. Една диплома архитект се окичил друго май няма. Живота си не оправил София ще оправя.

Все пак той каза убедително "това е моят дом"!Не е казвал ,че живее под наем,а после след негативните изказвания.Е то облика на дома му беше потресаващ!А ако тиражира ,че е "под наем",няма пречки да търси нещо естетично,но той се олицетворява с тази бърлога.Че и карал колело,ала бала ,едва стоеше на колелото.

нямаш никакъв опит и идея как се управлява град. правиш проектии концепции които няма да видят бял свят. като шеф на камарата на архитектите къде беше досега? , Нито веднъж не си си изказал мнението по важни въпроси? Не ставаш!

До кога ще търпим такива пионки като Борко Игнатов. Има една колоритна дума гьонсурат. Такъв е нашият Борко. Софиянци го наричат Вибратора, тапета , фенера. И то заслужено. А той се пъчи по различни форуми. Много е прост и типично селянче.

Ало, софиянеца, да ти кажа че селската ни "столица" е за смях по целия свят. От чужбина прилича на едно голямо запуснато село. Да ти имам самочувствието без покритие. Заслужавате си некадърната Фандъчка, или необразованата Маяма. Нека ви е. Съвсем ще цъфнете и вържете.

Да ни каже архитекто, жена му свирчаците на кого е въртяла?

По един вибратор и за джендърятя. Не само за жените

Дано след семейното и столичното бюджетиране архитектектчето даде урок по бюджетиране и на дир-а, та последното да стане финансово независимо от партийните парици!

Ще гласувам за този човек ако Разреши Официално Порното - В МВР вече има Заповед - който не изпълнява Полицейско Разпореждане да му се разпори Задника от СЕКС .

Кмет на някое село заедно със селската пръчка

Дир.бг, вие сте една помиярска медия, която трие истински мнения, но псувните в нея "минават"! Да ви тегля ли една сега?! 111-то място по свобода на словото! Изроди, и ние сме в кочината, еврогъзобразния сОюз! Блокирайте ме, ако ви стиска, все ми е през маркуча...

не триийте коментаите курви долни, човека жена му е гювендия , колкото и да триете такъв жалкар без самочувстви никои не го бърше за слива, и не трийте коментарита мама ви дебааа

Не се лъжете да гласувате за вибратора.

живия вибратор

Тоя ако е кмет ще вдигне данъците това му е записано в платформата Ще вдигне цента за паркиране .

Селяндур.

Най-здравословно, житейски и професионално, ще бъде за този архитект да не се изхвърля така и скромно да се отдръпне от битката. Каквото било, било... Той се дисквалифицира сам.

Глей ся, г-н архитект, Няма да гласувам за теб. Това е основното за мен - ти не си политически боец. Ти си (най-много) експерт с тясна насоченост. Нямаш харизма, трудно ще поведеш хората, не те виждам как ще се изправиш и ще зинеш с пълно гърло срещу Бойко Борсов, който ни обеща, че ще си го отнесем, ако не изберем Фандъкова. Та ти досега говориш само общи приказки срещу управлението, но нито един път не каза едно (1) име - напр. Тук г-жа Фандъкова излъга или Това, което г-н Борсов твърди не е вярно... Та те на всяка втора дума лъжат и мажат.! Защо ги щадиш, как ще се бориш реално с тях? Как ще скочиш срещу КРИБ напр. - та вие от КАБ сте ош - беш със строителната мафия.... Ето за това няма да гласувам за теб. Ножът на ГЕРБ вече реже кокъла, а не само е опрял до него. Те ТРЯБВА да си отидат за да оцелеем. За да стане това - на балотажа вземете се съюзете - ти, Манолова, Бонев, Каратанчев - направете екип щом толкова твърдите, че искате промяна. Не ме интересува, кой ще е кмет от вас, а кои - зам.кметове. Само така ще съборим корпоративния и купения (ромски) вот и изборните измами, които вече започнаха - с мъртвите души. Призови за масово гласуване - сега и после се обединете - за да сложим София началото на махането на ГЕРБ.

сложих ти минусче, щото ромът, ракията, узото и прочие, бидейки при обичайните за страната климатични условия в течно агрегатно състояние, НЯМА как да гласуват! "РОМ"ски вот НЯМА, набий си го в политкоректното междувеждие. Има, за съжаление, ЦИГАНСКИ такъв...

Вярно, но не исках цензурите на ДИР да ми изтрият поста зарад "обида на етническа основа" - те защитават ГЕРБ със зъби и нокти. Нищо чудно сега да изтрият това, което ти си написал заедно с моя отговор.

ХА ХА ХА ХА!!!!!!

никви безсрамници във властта

Това е свястно и кадърно момче. Бих гласувал за него да стана премиер на мястото на простата тиква. А като кмет архитекта ще се справи много по-добре от учителката по руски Фандъкова.

Стига тъпотии бе идиот. Тоя за да се хареса и гр аджето си ще обещае на гражданите......тъпанар

Само така ... "Прозрачно" до ...дибидюс... И с масово участие на гражданите....

Всеки непредубеден, гледал дебатите е вядял, че арх. Игнатов единствен говори компетентно и с числа, за разлика от двете квачки, които си бъбреха като на Женския пазар - празни приказки!

Вие сините фанатици сте отчайващи. Игнатов е най-селския бек, най-неподготвен и въобще няма представа какво прави. Програмата му се пише на крак, главно като краде идеи от Бонев, който е единствен с цифри, факти и предложения. От синия талибанлък по-лошо надали има.

Колко да са сини, като червеният "миниум" под "синьо"то "лееекичко" прозира???

Проклятието на България освен ДПС е и СДС-Иван Костов-лаборанта. А вчера от Орлов моста Игнатов и Методи Лалов дадоха ясен и силен сигнал - да не се гласува с бюлетина № 66.

Хаде без глупости, моля. Граждани с каква квалификация ще разпределят бюджета? Ако този господин с безвкусния си интериор иска да въведе чалгата в управлението на общината, по-доре да не му бяха публикували посланието. Само истински професдионалисти могат да извадят София и всеки друг град от батака, съдаден от калинките борисови.

Някой тук може ли да ми каже какво разбират двете дами от градоустройство??? Аз ще ви помогна. НИЩО!!!

Митьо пищова ще има повече гласове от xxL

Този човек е класи професионално над Фандъкова и Манолова. Просто са несъизмерими величини. А също има и много силен екип от общински съветници. Целият екип носят промяната. Успех.

Ни срам ни очи!

предлага ли?!

Дабе - семейна традиция е при тях всичко да е прозрачно и на показ ...

докато се дзверим в прозрачното, държавата се стопи.

Откъде се взе тоз търговец на мечти? Какво е постигнал? Дете ли, коте ли е отгледал? Кога и как стана калайджия, че не стана ясно тук за тия няколко седмици?

Питам - Кой взе решението за ненужния ремонт на Графа ?

Така и не успя да ме убеди в нещо, да ме грабне, да му се доверя. Късно го представиха на аудиторията. Провинциален ми е. Наистина този път не знам за кого да гласувам.