Арестуваните шефове в ГДБОП играели на "лошо и добро ченге" и рекетирали наркодилъри

Общо казано единият създаваше проблеми на престъпния свят, другият се срещаше с тях, за да решава проблемите, заяви директорът на "Вътрешна сигурност" на МВР Стефан Бавков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като установихте Наркодилърите и са започвали разследвания, Сега е време да се довършат, като се разстурят нарко бандите и виновните да се осъдят! Ще бъде ли прекратено разпространението на дрога в България? А може би следващите ще почнат същата игра? Хвани го, вземи пари, пусни го, И така без край! Дрогата ще си залива България до безкрай?

И това ако не е предизборно броене на зайци... :Х :D :D Защо все така се случва.. После като утихне -> Пак на смяна :D

Гаранция от 5000 лв, след като са прибрали десетки и даже стотици хиляди. Направи ги глобете по 500 лв и ги пускайте.

А конфискация на имуществото, Ще има ли?

Разжалванията им не ни интересуват

Как е възможно да има толкова много боклук на толкова малка територия каквато е нашата България???? (риторичен въпрос).

Висш ушев, осигуряващ чадър за хероин, амфетки пико и кока за цяла една държава (буквално) - грози го 3 до 10 години ливаване от свобода, присъда едва ли ще има. обикновен нещастник, пушил едно козче - Същата присъда от 3 до 10г, но глобата е по голяма - до 100К. "Придобил съхранявал и държал високо рисково нарк вещество - марихуана"

Назначете човек в МВР който е запознат се теорията на д-р Чезаре Ломброзо. По външните белези може да се определят характерите,склонностите и психо портрета на служителите. Теортия действа и е доказана. Единият от задържаните има всички външни белези на човек склонен да наруши професионалните си задължения и служебната етика и морал. Той е с вид на ,извинете- крадлив ром. Това е истината. Гледайте формата и ще откриете съдържанието. Има обективни закони за единство между форма и съдържание. Защо Левски не прилича на тези хора. А Ботев ? Знанието е сила. Кадрите решават всичко.

Инфото е дошло от външни служби и са решили да ги подменят с други висши полицаи, защото вече не е млжешо да се лъже и маже.0От делото нищо няма да излезе, отделно се споменаваше за подкуп от порядъка на 5000 лв. за някакви стотици кг дрога, което е меко казано нелепо. Тези познават играчите, бандите им, каналите им. Като свурши целия шум тихомълком ще бъдат назначени за нещатни сътрудници, консултанти или нещо подобно. От това дело няма да излезе нищо.

Интересно как си се сетил тва за "външните" служби.Щото на БГ им е трудно да проумеат дори нещо казано в прав текст.А иначе,останалото ми прилича на пожелание-как сичко ше си остане както е било.Не допускаш ли че теа "външните" служби могат да подкокоросат други служби в съответните страни че е дошло времето в БГ нещата да се попроменат,А?Все пак никой не длъжен да си дава кинтите,неговите кинти за да се подържа една система която ,как да го кажа...Айде ти измисли края на изречението.Мисла че требва да си сФанал насоката.Все пак имаме примера на украйна...ако разбираш кво казвам.А да, и теа останалите служби в онеа другите страни дето си дават техните кинти имат "лошиа" навик да слушат кво им говорат техните "външни" служби.Освен ако не сметаш че тва ШЕ НАМЕСА ВЪВ ЕДНА "СУВЕРЕННА" ДЪРЖАВА.Тва ли ти се иска:ВСИЧКО ДА СИ ПРОДЪЛЖАВА КАКТО Е И ТО ДО БЕЗКРАЙ...

Явно са били хора на Радев

Da o4akvame novi serii na" Octopod". Tozi pat v Sofia.

За да станеш началник в тази и други държавни системи, трябва ГЕРБ/ДПС да те одобрят и инсталират. После ти си назначаваш специалисти по свой образ и подобие, а ако има неподходящи за моралните стандарти ги натискаш и уволняваш... и така се създава един заговор на паразити, в който да си честен е донкихотовска глупост.

Брейн (1922–1986) е британски писател и представител на популярния в английската литература кръг „сърдити млади хора“. Като млад пише стихове и разкази, но не ги публикува. Автор е на повече от десет романа, става популярен най-вече с „Път към висшето общество“ и „Живот във висшето общество“. „Път към висшето общество“ е два пъти екранизиран – през 1959 и 2012 г. Първата лента е с режисьор Джак Клейтън и печели две награди Оскар – за най-добра главна женска роля на Симон Синьоре и за най-добър адаптиран сценарий на Нийл Петерсън. Филмът има още три номинации, включително и за главна мъжка роля на Лорънс Харви и за най-добър филм. И още инфо: Закони на господин Паркинсон I-ви закон: „Работата се разраства до запълване на наличното време.“ II-и закон: „Разходите се вдигат, за да поемат приходите.“ III-и закон: „Разрастване означава усложняване, а усложняване – упадък.“ IV-и закон: „Броят на хората в работна група нараства независимо от количеството на работата за вършене.“ V-и закон: „Ако има начин да се забави вземането на важно решение, чиновникът винаги ще го намери.“ Закон на мълчанието: „Прогресът на науката се променя обратно пропорционално на броя на публикуваните списания.“ Закон на забавянето: „Забавянето е най-смъртоносната форма на отказ.“ Закон на данните: „Данните нарастват до запълване на капацитета на носителя на данни.“ Закон на оперативките: „Времето прекарaно в съвещание относно даден проблем е обратно пропорционално на стойността му.“ Закон на хиляда: „Фирма с повече от хиляда служители е самозадоволяваща се империя, създаваща толкова много вътрешна работа, че впоследствие да не се нуждае от договори с външния свят.“ Аналогично : ПРАВИТЕЛСТВО с повече от хиляда служители е самозадоволяваща се империя.

Сега да проверят и шефовете на ОД МВР в Кюстендил,защото от там постъпва информация,че шефовете на МВР са понижили в длъжност техен служител от Криминална полиция,само защото е заловил наркотици от многократно криминално проявен без да ги уведоми.

У боп идея си нямам колко куки бачкат ама до като ги преброиш плюс полицайката 4-5 души ,представете си във едно районно на 10 колко са корумпираните служители а във останалите служби??? е как човек да има респект от служби,политици, все корумпирани бюрократи???Изроди!Убиват,самоубиват,рекетират,продават наркотици на децата ви,дъщерите и сестрите ви продават за проститутки да ебем и системата мутросодомитска. Кради-кради,Колега,50лв-разходи пълнен ъпсурт е държавният апарат.Е ония мишоци ги оправдаха по ЕВН ся и на тия глоби за неправилно паркиране.

Уж умни хора пък забравили най главното, за да няма прблеми трябва да делиш. Явно лакомията е наделяла, а може и да са натиснали някой, който се отчита на по високо място

Моля, да ми посочите диржавна нституция/адМИНИстрация в която да не се занимават с кражби , изнудвания и рекет ! Ако такива има, то те са некадърни да го правят !

Как меко се съобщава, че държавата с нейните институции е станала инструмент за рекет, кражби и обогатяване чрез изградена паралелна структура в институциите! В крайна сметка нищо! Подменят се изгърмялите елементи и нищо особено няма. "Колкото повече, толкова повече!". Яка държава, казал един ГЕРБ-аджия! Зор ще види, до дека я изручаме!

Щерев да не е болен.Днес го няма .Липсвата още два боклука.

Каква ”разузнавачКА”? Вие добре ли сте? РАЗУЗНАВАЧ следва името, може и женско име. Какъв е ж. р. на заварчик, строител, премиер, ...? Завършили ли сте нещо? Поне училището във Вършец?

Каква ”разузнавачКА”? Вие добре ли сте? РАЗУЗНАВАЧ следва името, може и женско име. Какъв е ж. р. на заварчик, строител, премиер, ...? Завършили ли сте нещо? Поне училището във Вършец?

на вас не може да ви се угоди. Като не се натискат келешите, защо не се натискат, когато започват да ги шамарят, защо ги шамарят. Бокича като комуне и мутра много добре знае как да се оправя и с едните и другите. Най-опасни са тези като резидента радев само усукват въртят устенцата с неясни лозунги и не правят нищо!

Много свенлив сайт. Неудобно му е да пише за записите. Защо ли? Мисля, че новите ветрове, които духат по политическите върхове, ще се превърнат в ураган и ще изметат подобни срамежливи сайтове. За информация вече никой не се интересува глупавите ” светски новини”. Те се четат в оригинал в чужди сайтове Ферщеен?

"...професионална ангажираност е била свързана с противодействието на наркотрафика в страната ЧУЖБИНА , ЧУЖБИНА,ЧУЖБИНА...".хаха,ама тва комунистите са наистина тъпи говеда.Тъпи та дрънкат.А бе говеда ВИЕ НАИСТИНА ЛИ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ШЕ ИЗКОРКАТЕ ЗАПАДНЯЦИТЕ-"ПАРТНЬОРСКИТЕ СЛУЖБИ" ,ДА ВИ ПОВЕРВАТ,ЧЕ ТЕА МИЛИЦИОНЕРЧЕТА СА ИГРАЛИ ЗА СВОЯ СМЕТКА.Наистина ли си мислите че те не знаат за "кинтекс".Наистина ли си мислите че те нема да си дадат сметка как една пиклива БГ е от играчите с дрога по света бе.Да сте чували такивИ работи за чехите за унгария за полша...не,само една пиклива БГ.Айде бе...Те вече искат вашите тъпи комунистически тикви бе.Освен да се обърнете към "осевободителите" пак да додат да "освобождават" БГ.Гледам снимката на тоа от "гдбоб" във вчерашния 24 аса.Ама ква смиреност в очите а...хаха. И тоа не е знаел а?И не е бил в играта , а сега само поема отговорност...хахах.А стига бе.Те "партньорите" ви да не падад от небето а?И кво личната мутра на свинара-боко тиквата така ли ли си мисли че се размине -с едно уволнение.Прочее тва са глупостите дето ни Фнушавате.Не тиквата има неква роля,а теа дето са го сложили и съответно са сложили и милицинерчето дето сега е в пандела,ТЕ ГОВЕДАТА СИ МИСЛАТ ЧЕ ТАКА ШЕ СЕ РАЗМИНАТ С ЕДНО УВОЛНЕНИЕ НА НЕКВО НИЩОЖЕСТВО И СИЧКО ШЕ СИ ПРОДЪЛЖИ КАК СИ БЕШЕ."Юнаци",става дума за вашите задници,онеа искат вашите тъпи комунистически кратуни.И сега ше им обяснявате за доброто и лощото ченге.Ми те са я измислили таа игра преди да сте били родени бе говеда.И сега вие ше им се правите на умнички,вие говедата ,децата на говеда.Тва наистина е мйтап.Кинтекс осъществяваше политиката на комунистите с дрогата.И видите ли изведнъж след 89г дрогата се оказа в ръцете на мутритееееее...Ей така бе,как точно стават теа неща ....Нема да обяснявам кво е таа търговия.Там нема фабрики и заводи и атомни централи.Там има един тефтер с телефонни номера и един телефон.И изведнъж -оппа дрогата при мутретата,които вие създадохте точно за таа работа.Ама само като ИЗПЪЛНИТЕЛИ.А теа дето са били у кинтексата те кво хлеб не ядат ли вода не пиат ли на клозет не ходат ли бе ...Така че...айде стига.Задниците ви и без тва са достатъчно подпалени та и аз да ги загревам още

Много обстоятелствено connoisseur, направо логореичен взрив! А общото между комплекса ти на неосъществен поборник на комунизма и задържането на тези подчертано демократично-отчувани в редиците на преобразуваното под ръководството на некомунисти МВР престъпници е диагноза, която добър психиатър ще ти постави.

"Скъпиии..." сметах да не ти отговарам...все пак такава глупост не се среща секи ден.Но се сетих за постулата на деди айнащайн:ДВЕ НЕЩА СА БЕЗКРАЙНИ НА ТОА СВЕТ:ВСЕЛЕНАТА И ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ, КАТО ПЪРВОТО НЕ Е СЪВСЕМ СИГУРНО.С оглед на безкрайните доказателства за верноста на този постулат твоя опит да дадеш И своя принос за неговото потвърждаване неамат никва както научна и така практическа стойност.Просто напразно си си губил времето да пишеш.

Dolu шайката Герб ето от къде са пачките в спалнята

пачките са от златотобивните предприятия

Има нещо забавно в цялата тази история. Гешев и някои от МВР се фукат. Борисов и Маринов общо взето мълчат. Дали пък не е дошло времето, Гешев да се обърне срещу Борисов и Ко? Излязоха и нови записи на разговори на Борисов. А там... Най-страшното за Борисов не е съдържанието на новите два записа на негови разговори с Валентин Златев и Караниколов. Най-страшното е времето, по което са направени - през първата половина на тази година. Първите бяха доста по-стари - още преди евроизборите. Това означава, че разговорите му са били редовно записвани поне в продължение на всичкото това време, а може би и от по-рано. С новите записи, изпращачите им все едно му заявяват в очите "Борисов, махай се сам или ние ще те махнем - знаем всичко, записвали сме всичко, можем да докажем пред хората и онези в чужбина всичко, което си правил...". Между другото - нивото очевидно вече е международно. След появата на статиите за снимките и старите записи в английски и американски вестници, в интернет "изведнъж" се появиха и други материали - от чужбина. Напр. някакъв чешки адвокат се сети за това, как Карамански, Борисов и още няколко мутри са лежали през 1990-те години няколко месеца в чешки затвор за кражби на коли. Той им бил помагал. Борисов като е дошъл на власт е направил опит да прочисти архивите, но не е успял да го направи навсякъде. Според адвоката, името му все още фигурира в архива на затвора "Панкрац"... Помните ли - той поздрави ХДС на "на немски" език. Нещо не се споменава, че от там са му благодарили за поздравленията. Нормално - след това как ги бил е.... на 200. А и англичани и американци неизменно подчертават близките му връзки с Меркел. Но тя не е в момента в състояние да игнорира такава заплаха в разгара на скандалите между Германия и Франция (и съответно - ЕС) от една страна и САЩ и Великобритания от друга страна. Засега не е ясно, кога "ще вдигне ръце" от Борисов или вече го е направила. Вече не й е необходим, но пък вреди. И на Гермаиня и на ЕС. Неизбежно е. Борисов е пътник и въпросът вече не е "Дали?", а "Кога?" ще падне от власт. Е, има и втори въпрос, който вероятно го вълнува вече доста повече - какво ще стане с него след това.

спри да спамиш педераст комунистически все едно и също не се притеснявай толкова за борисов и си еби маайката

Кво сте се изнервили, бе гербаджии? Май усещате, че ще станете нарицателно за престъпност и корупция? С такъв ГДБОП и премиер дето спи с пищов повече мязате на мафиотски клан отколкото на партия.

Докато такива боклуци се арестуват, а не им се режат директно дебелите гуши, няма да се оправиме.

След подобен пробив е редно да се закрие цялата служба. Уж борци срещу мафията, а са проспали мафията сред тях. Как очакваме да хванат изобщо някой, който не им е посочен, както тези хубостници от австрийските служби. Тотална дискредитация на тази “елитна” организация.

Скъпи читатели на коментарите и неуважаеми тролове, само аз ли съм възмутен, че в главна дирекция за БОРБА с организираната престъпност, на най-висшо ниво, назначени с протекция на премиера, работят престъпници? В каква държава живеем където най-висшите постове са пробити и купени от най-долната измет - наркоразпространителите? Демонстрацията на липса на морал и мутренско отношение към хората се предава от върха надолу и тези не са случайно избрани хора. Те са назначени, проучвани, следени и хората над тях са изключително добре запознати с личните им качества и, с какво всъщност се занимават. И защо никой от нашите “журналисти” не е възмутен и не седи с микрофона пред МВР да задава остри въпроси а само препечтват ПР сводките на прокуратурата. Остри въпроси са - с кой от държавния апарат тези са контактували най-много? Как се е стигнало до разкриването - СРСтата показват ли зависимости? Има ли други нередности в контактите им - пият ли кафе с депутати и кои? И много много други, които ще са ит полза на обществото.

нещо не се свьрзват нещата)))) ТОНОВЕ дрога а пьк подкуп от 5 000 до 10 000 лева и наказания от 3 до 10 години лишаване от свобода... В Наркос Мексико по Нетфликс, трафиканта плати 1 милион долара само за да може да се срещне с виш политик за 5 минути.

Тия само са замълчавали, информирали или оказвали логистика. А бившия гл. Секретар на МВР лично е пренасял "бело" като чирак на Самоковеца. Вместо картофи, разбира се. После за муле са го плозвали Поли Пантев и братята Маргини.

Той като наблюдаващ прокурор по делото "КТБ" опрости над 2,5 млрд.лв. на Втората свиня и на Мутропитека. Кешев няма да потърси и тия 700 млн.лв. които Божков не е внесъл, тъй като Ковчежника Менда и Фукарапитека са променили Закона за хазрат в негова полза. Срещу евро в кеш и злато на кюлчета. Но ние сме тъпаци, забавляваме се с лоената снага на Херакопитека, с изцепките му и с нечленоразделната му реч. Вместо да го прогоним от държавата, като преди това приберем всичко което е окрал и завлякал в последните 19 години. Като гл. секретар той прибираше 30 %, като изнудваше бизнесмени.

30 години наркоразпространение с мафиотско участие на управляващи, съд и МВР и сега открили как работи схемата с чадъра. Най-интересна ми е съдебната система с адвокатите - пълна с червеи заслужаващи смъртни присъди, но всичко е легално като си хвнаеш добър адвокат т.е. с връзки в системата и той да получи легално парите - няма такава работа адвоката да е с касов апарат с връзка с НАП и да има задължение на секундата да чукне бона за 50 000лв! Проблема не е в държавата, а че това че антикорупционните органи са подчинени на системата. Я пусни 100 полицая със стаж в системата, морално силни и на директно подчинение на народа, да стрелят на месо когато видят корупция - ще минем и ще стигнем САЩ. Имаме нужда от шерифи с индивидуални качества, висок морал и мотиривани да оправят държавата!

Благодаря ти Господи Исусе!!!

Дир-а, а за това защо нищо? Или откритите атаки срещу президента не са новина и не заслужават място в сайта ви?: …Ма требаше да те запишат камерите… Ми, що не отидеш в парламента? Там тръгнаха ли си? Я виж Севда! Ако требва, ги свикай, нещо да им кажеш за тоя бизнес форум и ти го изговори, че, нали, само вдига пушилка, както вчера си казал, нали, неподкрепата трае, колко, няма и двайсет часа… И то, от тебе трябваше да прозвучи, че въпреки вчерашния му тон и глупости, аз отново съм бил държавнически и съм те пратил, за да не се усети в инвеститорите, в японския бизнес, в хората, каквото и да било. Отново съм бил по-мъдрият! Ма, ти трябва да го изговориш това! Както вчера му чукна! Значи довчера ни е подкрепял… Намери бързо повод! Ако парламента… Това искам да го чуя във вечерните новини! Че аз тръгвам сега да вечерям с Урсула… Требва да му се подиграваме, да изглежда смешен! Щото вчера от яростта си изговори всичките тея работи… И аз вчера го казах. И ти може да си го използваш това… Ако не го направиш в парламента, нещо да отиде, Влади и Менда мисля, че са там, и Валери… Я ги виж и ми чукни само да ми кажеш. Айде, давай! Айде.

Поредният фалшив компромат за Борисов нама да спаси кратуната президент и съветниците му от разследване и импийчмънт!

Кое му е фалшивото? Пак ли Ненчо Балабанов са записвали?

Аз за 10 хиляди вися по храстите цял месец, това честно ли е?

Безспорно големият успех на прокуратурата срещу корупцията по високите етажи на власта се преиначава от червените хейтъри в ровод за анока срещу Борисов и Правителството.За добре свършена работа на прокуратурата,ДАНС,НАП.И за разкритията за търговия с влияние и корупция в президентството. На грешен път сте курньовски миндили.Но продължавайте да крачите към джендема

Хехе, клакьори платени, гербаджийски. От 2017 действали и чак сега се усетили да ги хванат? Само тия двамата ли са работили по наркотиците, а? Или просто са удобни жертви за вдигане на омазания с лайна рейтинг. Бройте си стотинките на постовете, че скоро ще ви вадят по жегите да викате “бойко и гешев са радост и пратеници на господ” за последно.

Омозаният с лайна е Радев. Компроматите срещу Борисов само потвърждават невшннжста му и рикошират по Радев и партията му!

Гешев, кажи на Сийка, че това искам да го чуя довечера по новините!

поздрави от US. бялото по носовете на местните комуняги скоро ще е кафяво в потурите им.

Пиши го бегАл, А без него и неговите показания нЕма процес. На печелившите честито...

Kenn1111

Явно са станали много алчни и парите не са се разпределяли по веригата пропорционално.Някой се е почуствал ощетен и.....ето ти акция.

Нискоинтелектуалните приятели на Черепа са накацали по форумите.

да са в една кошница. Не може вскички служби да са на разпореждане на изпълнителната власт. Че и НСО искат да си имат. Службите трябва да са на различно разпореждане за да упражняват едни на други контрол!

За такива разстрел.

Бавков, а тези какви ги играят? Иван Тасев е оперативен работник от Криминална полиция в Кюстендил. Преди около 40 дни засича по СРС тежко криминално престъпление и го докладва на районния прокурор Иво Илиев. Той му казва да не уведомява ръководството на ОД на МВР – Кюстендил, /по-късно става ясно, че явно е имало защо/, правят обиск на „новия брат Галев“ в Кюстендил и в региона – Васил Лулев – Банго и намират закопани половин килограм наркотици. На следващия ден Иван Тасев е извикан и смазан от директора на ОД на МВР Елиан Стамболийски и зам. директора Веселин Рангачев, затова че не ги е уведомил. Буквално за часове оперативния от Криминална полиция Иван Тасев е понижен до квартален, заради това, че… си е свършил работата. Всички служители са смъмрени, че ако предприемат подобно действие ще последват съдбата на Иван Тасев. Най лошото в случая е, че 37 кратно осъждания Васил Лулчев – Банго вижда в града Иван Тасев и му заявява в очите: „Видя ли какво ти се случва заради мен, казах ли ти да не ме разработваш!“. Симбиозата „МВР & Мафия“ е докарала дотам Иван Тасев, че понижен в квартален, заради това, че е хванал наркотици, сега се страхува за себе си и семейството си.

Иван Тасев трябва да бъде веднага повишен,а тия двамата началници дисциплинарно уволнение от Борисов,за възпрепятстване борбата с разпространение на дрогата

С такива смешни наказания, скоро ще загние и това, което е останало извън раковите метастаци в мутренската ни държава. Но тия, които правят законите, освен, че си нямат хабер от право, а в голямата си част са далавераджии с бели якички, затова са измислили тези смешни закони....

Е, как може да рекетирате наркодиларите, бе! Ами оставете ги тия момчета спокойно да си вършат работата, че сумати чекмеджета ще се изпразнят без време.

Трябва да ги прекръстят от БОП на БЧОП(Борба с Част от Организираната Престъпност) или направо от БОП на ПОП (Помощ на Организираната Престъпност)

И още един днешен бисер: заради тези лоши ченгета е засегнат международният ни авторитет на страната ни. А онези боковите изпълнения само ни вдигат международния авторитет.

Държава на Мафията начело с Дон Буда! Нищо не може да ни изненада вече. Дори и това, че хората, призвани да се борят с разпространението на наркотици са осигурявали полицейски ( и вероятно политически!!! ) чадър над тоя бизнес. И вероятно са се почувствали толкова всесилни и безнаказани, че е трябвало по сигнал отвън да ги озаптяват! Кога ли ще последва подобен сигнал и за самия Дон?

Както е известно основния криминален контингент в наркотрафика е съставен от мангали. Следователно тия хубавци полицаите са рекетирали мангалите. Сега в затвора ще има да облизват мазни мангалски бахури. Наздраве и да им е сладко.

това за вътрешна консумация ли е било предназначено?????? Цял тон???????????? Я да се махат всички тогава,това е скандал!!!!!!

Много евтини били тия от БОП-а, 10 бона рушвет. Ми то по-евтино отколкото да си наемеш чалга певица за уикенда...

Всички който работят в системата знаят кой какво взима и кой пази,но се пазят един друг и усвояват огромния не заслужен бюджет плаща от бедния народ на мвр и полиция.Това е каста и збирщина от търтей и безделници вредни за народа.

Ами в държавата на гербопитешката мафия така става. Жалко, понякога и смешно, но винаги е трагично. Помните ли едно изказване на Борисов през април т.г. за един телефонен разговор? Нека да ви го напомня: „Снощи ми се обади Кристалина Георгиева, след като беше чула за суапа с ЕЦБ. И вика: Бойко, тази вечер на мека, пухена възглавничка сладък сън ще спиш. Спокоен! Милиарди евра имаш, вързал си се за… Викам: Криси, Христос Воскресе, и ти да си жива и здрава! Добра работа свършихме!“ Баси, тогава си мислех, че преувеличава, че се бъзика за това с милиардите... Ние си мислихме, че е поредната му простотия, а то се оказа живата реалност. Човекът най-чистосърдечно и буквално точно това е имал в предвид - шкафчето, пухената възглавничка, милиардите.