Арестуваха жена без маска в метрото

Задържана за неизпълнение на противоепидемичните мерки и неизпълнение на полицейско разпореждане

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо просто не й дадат маска? Защото така няма да е фашизъм ли?

Ще пищиш че ти скубе от данъците че раздават маски наляво и надясно. После ще плачеш за маски хвърлени по улиците и пак ще те скубят за чистене на улиците и рециклиране на маските. Дали са й глоба. Тя си е направила сметката че може да се отърве ако се държи лошо със служителят след това, но бързо е разбрала че математиката й куца.

Това не е ли полицейско насилие? Ало Маямата къде си ма? А ти бе Хаджигейов? Що мълчите бе?

Това е насилие върху полицията. Никой не трябва да търпи унижение от съгражданите. Има си го и в конституцията. Патката можеше да си затрае и да си вземе глобата. Ама нееее

Гръм да ги удари! ИЗРОДИ! ПРОДАВАЧИТЕ НА:КЛЕЧКИ,”ВАКСИНИ”,МАСКИ,БЕЛИНА,СА ГНУСНИ АДОВИ ИЗЧАДИЯ....НО ВСЕ ПАК ИМАТ МОТИВ:ПАРИ,ИЗВЪНРЕДНА-НЕЗАКОННА ВЛАСТ!!! АКТИВИСТИТЕ,ОБАЧЕ-БЕЗ МОТИВ СА-В ПЪТИ ПО-ПРОТИВНИ,ИСТИНСКИ ОРКИ!!! СЪД,КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА-САТАНИТЕ!!!

В сравнение с кого бе Любо? С тебе ли? ХАХАХАХАХ! Любо, ти нищо не казваш за личният ти живот. Нека да разберем кой си от къде си за да определим ние правилно дали си ангелчето за което се представяш!

Страшна новина дира!!! Достойна за първа страница на Таймс......откъде ви копат бе джурналя???

Все до копане опираш във всеки коментар. С това ли се занимаваш?

Това е много мръсен медицински фашизъм и полицейски произвол или иначе казано полицейски терор. Не жената е трябвало да бъде арестувана, а полицаите, които потъпкват Конституцията и закона за забрана на носене на облекло покриващо частично или напълно лицето.

Ххахахахаха! Будителите се обръщат в гроба че години по-късно антиваксърите си бършите задника с конституцията.

За забраната на покривало има и изключения в закона, едно от тях е по здравословни причини.

Браво, най-после!

Заптиетата са се проявили за пореден път. Що не скочат на някое батенце или на римляните? Най-долу в обществото седят милиционерите.

Леле-е-е-е на теб да ти паднат тия как само ще ги попилееш от бой и после ще им изкопаш гроба на полицаите. Имат късмет, че не са те срещнали. Комична фигура си.

Eствено, проста мършо. Но тука става въпрос защо заптиета не ходят при мангалите и мутрите, а налитат на жени, дебило!

Аз още от края на 2019 знам че това си е смъртоносен вирус и никога не съм бил никъде без маска. Даже ако арестуваха че си С маска щях да предпочета да ме изведат. Ама като сме народ от примати от 1944год. насам.

Родната милиция ви пази от особенно, опасни престъпници. Рашков не спи.

Пътувах с автобус в провинцията, напълни се със селяндури правостоящи, шофьора да изкара някой лев повече от алчност, не направи забележка че имаше такива без маски...След няколко дни бях с Коронавирус...Питам се докога бай Ганьо ще се прави на тарикат, сегнализирайте, пазете си здравето...Какво му е трудно да сложите маски в обществено място...Като не искаш си стой у вас....

Не се увийш в найлон

И като беше с коронаГрип какво? Излекува се. А дали си го хванала точно там е съмнително. Такива като теб, които ги е страх от света и някакъв вирус, да се заключват. Няма да изменяме света заради вас. От един грип се била разболяла. Горката.

Разпоредбите и законите са за всички. Като не искаш маска ходи пеш или запали колата и тръгвай.Щом искаш да се мешаш с народ спазвай правилата. Така се пазим и от грип.Азиатците от кога го практикуват и не философстват, защото са разбрали, че работи.

Силен във форума, а? :D На улицата - кротко агънце ;)

Мерките пречат на естествения подбор.

Само твърд подход за простаците антиваксъри, много добре са постъпили полицайте, поздравления. Най-после хубава новина.

Са много стресирани и изнервени покрай този ковид Много губят работата си,близки и година и половина стрес ги прави много сприхави и агресивни Всеки ден има стотици такива инциденти Постъпката на полицаите е неразбираема Глобили са я и всичко теябваше да спре до тук!

Може да не са я глобили, щом се е съпротивлявала. Трябва или да си сложи маска, за да не застрашава околните, или да излезе - в случая е излязла принудително.

Ненавиждам ги

Всеки престъпник ги мрази.

изряден б.оклук ...

Странно! Защо ги мразиш? Не ти взимат подкупите ли?

Положение го докарахте с фатмака ,хунтата пенсионирани офицери русофили и идиотите на оня професор о да в хора сега пеят и новите олигофрени. А бе булгаристански зомбита , проблема се решава не с арест а поставяне на видно място кутия с въпросните маски и който я е забравил да си вземе. Но о да в булгаристан ще ги откраднете с това ще се оправдаят капутите които ви управляват като каракачански овчарки овче стадо.

Плюсовете в тоя сайт са манипулирани. Цъкаш плюс излиза минус. Сайта е фатмашка манипулация!

Дано тия плюсове и минуси слагат хляб на масата ти.

Маските доказано пазят! https://theconversation.com/evidence-shows-that-yes-masks-prevent-covid-19-and-surgical-masks-are-the-way-to-go-167963 За който не разбира - има значение и колко вирусен товар се поема при заразяване. Както видяхме, Спешна помощ в България кляка при всяка вълна и места по болниците вече почти няма за човек, който е отрицателен за ковид, но с пневмония (мой познат така го връщат два пъти от болница. Най-накрая му направиха КТ и се оказа, че е изкарал ковид, но вече е отрицателен). Стотици хора ще умрат заради безотговорното ни отношение към болестта. С настоящото не защитавам никаква форма на принуда за ковид-ваксинация.

В по-късните часове в метрото едно 50% са без маски! Симулиране на мерки е това :-)

Добре бе тая лелка вярно ли си е мислела, че ще каже на полицаите пет думи на висок тон и те ще вдигнат рамене и ще си ходят???

Бегай бе оФцо!!!

Ти пък какъв си че да ми даваш наклон бе мършляк?

Сега ще е осъдят За неизпълнение на полицейско разпореждане и оказване на съпротива при арест... Нямам думи просто Нали я глобихте Комплексари

Платените лайнари са плъзнали.

В наши дни??? Кой бе

Антиваксърите и анти маскърите къртят с логика за 2-ри клас. После искаме да имаме голяма избирателност.

Идат като овци, бегат като овци.. Що е то? Овци.. Фашизмът се разраства с пълна сила в България, а народът овчедушен.. Ами всеки народ заслужава съдбата си.. Като сте овце, и ще се отнасят с вас като с овце. Тъп народ - жалка и мизерна държава.. По скоро колония на ЕС - Четвъртия Райх.. Честито

"Фашизма" ми помага да не вляза в ковчег, нещо което Фейсбук видимо се проваля да прави.

Ти ли си надеждата на норода? ТИ който не си сигурен дали земята е кргла? Ти, който варваш на недоказуеми твърдения, вместо на науката? Правилата трябва да се спазват, за да можем да вървин напред. Има доктори, имунолози, които са посочили позитивите/негативите. Има и един Магър, който си носи некролога в предния джоб.

Аз не съм надеждата на народа. И не съм бъдещето. Знам че Земята е кръгла защото доста съм летял. А докторите и учените говорят това за което им се плаща. А знаеш какво казват в България - Който плаща той поръчва музиката. Така че наслаждавайте се на музиката..

Поздравления, нарушителите трябва да се задържат!

нарушител на конституцията е здравния министър барабар с цялата министврска паплач

Пазели се от корона, маски да се носели, локдауни да имало, в същото време не се движат с коли да ограничат контактите, а се бутат като говеда в автобуси и метро... Да се смееш ли, да плачеш ли...

умрял народ

ГОЛЯМО БРАВО ! Това е единственото смислено нещо което правителството на Фатмака свържи до тук за 8 месеца !

Доказани идиоти. За всички важат правилата, но за тази жена не! С това хитруване няма да стане! 7 милиона ХИТЪРЦИ. Затова и държавата си я прецакахте. И не, няма да се върнем от чужбина в тази кочина.

И по-добре, стой си там и се ваксинирай й всеки месец....

Нали бехте за свободен избор за ваксинация? Зако му нареждаш административно на човека какво да прави. Нали се сещ че му отнемаш от свободите. Плъх такъв.

От утре по заповед на Кацаров може да обявят: Всички в метрото и градския транспорт с памперси,ще сваляме гащи и проверяваме,който не носи ще бъде еб.н... Мишки,чухте ли,който не носи памперси лично Кацаров ще го... Нама да ме изненада и такава заповед да издадат и вие да хукнете с памперсите към градския транспорт,защото сте мишки идиоти!

Се престараха Жената е виновна Но чак пък арест Отчитат дейност Ако беше мъж Трябваше да ги ошамари...

те са за всички

Какво блеене на оФце пада тука!!! Ред искали, маските пазели - ОФце сър!!!

Овца се пише с В а не с Ф.

Грамотен човек ще пише ли такива коментари?

Верно ли??? Тъпа ОФца!!!

вие сте нова порода овце, непрестанно блееща, затова човекът е написал оФце

Дори и във фейсбук не го пише това.

Не е права жената! Неколкократно качествена маска ме пази от заразяване (бил съм във всички тези случаи близо до доказано заразен). При най-зелените нива се прибрах от морето и бях без маска с друг човек на закрито (и с некачествени маски по бензиностанции). Е, заразих се и стигнах до реанимацията. Мой приятел разказа същото за свои близки - само носещите качествени маски не са се заразили от родителите им. Маските пазят, особено ако се носят от всички правилно. Долу задължителните ваксини!

Виждам, че сте интелигентен човек, но Вие наистина ли си мислите, че можете да преживеете този период без да се разболеете?! Това е смешно!

Но някой ще хванат влака, а други ще подсмърчат и ще се оправят.

Да, мисля. Познавам семейства, които работим основно онлайн, пазим децата си и въпреки това излизаме сред природата колкото се може по-често. За тези почти 2 години само аз се заразих заради подценяването на ситуацията. В същото време почти всички семейства, които подценяваха ситуацията и ходят по дискотеки, театри, заведения и т.н изкараха масово в различна степен болестта (с няколко умрели в семействата им). Всеки сам да преценява, но антимаскърството е особено опасно!

След като над 30 години всичко кадърно напуска България, в страната са останали само катили. И вече много си личи. По всичко.

избягали са щото са страхливци и некадърници. Сега отлично се справят с миенето на кенефи.

Щом си казал. Ами, ОК!

Ти сигурно не можеш и да си представиш че има друга работа освен миене на кенефи. Сигурно защото само това можеш ти самият. Иначе да те светна, че там кенефи се мият за 10 Евро на час а ти бачкаш за 10 Евро на ден. Можеш да си провериш в обявите за работа, ако разбира се знаеш чужд език.

Наредба не отменя закон. Такъв от 2016-та забранява частично или пълно закриване на лицето. Освен това, държавата по закон е длъжна да осигурява маски, ако ги изисква от населението. Параграф 22. Не могат да ви направят нищо. А ако опитат, то извършват престъпление. Следва подаване на сигнал на 112, както и самозащита ако се налага

"Вервайте ми, аз съм адвукът"

А да си чул, че при извънредно положение някои законо не важат?

Парапитеци Сър!

ОФца сър!!

ду хай го.

А гратисчиите без билетчета и маски ще ги арестуват ли, или само ще тероризираме българите? Боклуци долни. Мърши.

Нямала модерната бурка на лицето и нравствената полиция се възмутила. Кажи честно.

какво е модерна бурка? маските ли? Ти не би ли искал в операционната хирурзите да носят "модерни бурки"? Ами зъболекарят ти? Ами готвачът в ресторанта където ядеш? Ами някой болен да не ти се изкашля в транспорта и после да береш душа? Ами хората в Япония да не би да са се конвертирали към исляма щото НОСЯТ маски когато са болни С ГОДИНИ? Щота тия "модерни бурки" предпазват да не влизат бактерии и микроби в теб, като слюнка, косми и др. Говориш глупости.

наистина ли вярвате в това което сте написал?

в опероционната се носят маски. Факт. Но на една голяма част от хирурзите носовете им са отвън,а даже и под брадичката. Но живота извън работното място следва да е друг. Мисря че ако утре от теливизора кажат да не носите ще спрете. Я за Япония даже и не искам да знам. Хич не ги харесвам. За мен са коне с капаци.

" Но на една голяма част от хирурзите носовете им са отвън,а даже и под брадичката." Ехее! Ти ходи при всички хирурзи да проверяваш ли? Айде айде!

И оФцете аплодират тъпоумието и тоталната идиощина....утре ако ви кажат, че банан отзад пази от ковид ще започнете да навирате на хората банани в задника......откъде ви намират бе???

Не, не вярваме на постове от непотвърдени източници в интернет. Трябва да има научно проучване което го потвърждава.

Банана блокира достъпа на вируса до огранизма. Най добре дълбоко заврян отзад...

Това не е научен източник. Май си нямаш идея какво ти казвам.

Това няма начин да се случи с Мунчо или жена му. Те ако ползват метрото опазват вагончето. Даже арестуващи не могат да влязат.

А онези долнопробни недоразумения в мола арестуваха ли ги, когато се събираха без маски? Не, нали? По овчар гега не играе, тя е за овцете.

И ти си такава оФца...

дух ай го.

Жалба в съда и глобата пада

Не е в нарушение ли? И така да кога? До кога ще продължаваме да не спазваме правилата и да се надяваме, че държавата ще се оправи???

Преди години видях как нравствената полиция в Иран арестува една жена за неносене на фередже. Това ще да е същото. Е тук религията се казва "наука" и свещениците експерти. Виж полицаите са си все същите: наемници, готови на всичко за една заплата.

сравнението ти е лайна

Значи крадците, убийците на свобода, но без маска е ОГРОМНО престъпление.....да ви у...

Защо не ги предадеш на полицията като знаеш кои са крадци и убийци?

Как ли щеше да е в руското метро?

Прото не те пускат.

но да ги спазват другите!

Бе оФцо??? Тъпизмите на фарма мафията ли???

дух ай го.

А за неносене на памперси ще има ли арести?!? Маската не ви пази от нищо,ама от нищо,от нито един вирус на този свят не ви пази маската,ама уви,идиотите политици я налагат на хората за да мълчат... Днес маски са решили да носим,утре ще решат подцинковани кофи да си слагаме на главите,като се мълчи така ще е...

Лягай си

Идиоти

Диващина е да! Но не за каквото си мислиш. Да маската не те пази от вируси! Пази другите около теб от твойте бацили !!! Това и на децата в градините им стана ясно от 1-вия ден... ДА и за панперси трябва да има арести, ако им разпореждане да се носят! Браво на полицията. Трябва да има ред

Пълно с оФце

Които носят маски дълго време, впоследствие ще имат много големи проблеми с кожата на лицето.

То кожата се вижда, ама дробовете стават на дроб сърма.

Не носиш маска и си цял живот мъртъв!

Не нося. Един път преболедувах и толкоз. Нов вид грип, който създава съсиреци. Пийте аспирин (ако не ви е противопоказен - язва, диабет и др.) и някакъв среден антибиотик и ПОВЕЧЕ НА ОТКРИТО - разходки и други. Не носете маски. ИМЕННО ТЕ ВИ УБИВАТ, ОСОБЕННО АКО СТЕ БОЛНИ!!!

Да ти имам приоритетите

Искам да видя същата ситуация, но да е в 72 и вместо жената да са тъмнозелените българи.