Арестуваха за педофилия преподавател от УАСГ

Мъжът се е опитвал да склони 13-годишно момиче към сексуални действия, лъгал полицаите за годините си

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха за педофилия преподавател от УАСГ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде е педофилията? Това,което определя "правенето" на престъпление,не е това дали вие сте си хванали непълнолетна 15,16,17г.а това дали тя е била съгласна.В случая 155а, ал. 1НК е неприложим Няма целенасочено проучване/преследване/предлагане на непълнолетно лице онлайн няма осъществявен контакт с него.А няма защото непълнолетно лице фактически липсва.На него са му предложили нещо,някакви малоумници.Прокуратурата да се самосезира,защото очевидно малоумниците иззвършват ред престъпления заплаха,рекет,изнудване набеждаване като набеждаващите специално са избрали човека по материално положение и тн.Самите педофили са ловците на педофили най вероятно.Иззехте ли им компютрите от полицията,която се явява помагач на ловците педофили рекетьори,набеждаващи хора.Кой ще плаща безщетението за набеждаване АМИ ЗА разрушената кариера със сигурност помагачите на ТОВА ОПГ които са полицията.

Тоя Ален да хване да си смени името що за родител трябва да си за да си кръстиш детето така и тука има нещо изпратено

извади си я тая Русия от гъза и спри само за това да говориш.

Имало ли е хайка срещу хомосексуални педофили?

Този ясно , педофил е и ще бъде осъден ! Ами мангалките дето раждат 12 годишни ? Тях що не ги раследват ?!

Ми що не ги ловиш, ганчо?

Червен картон по пернишки, който знае да каже как се дава. ХАХА

edin39

Че то ако подгонят мангалите за педофилия, 90% трябва да са по затворите.

Във ЖК Света Троица има едно семейство от ромски произход - жената на 16, с три отрочета, най малкото вероятно го е родила на 12. Сякаш правилата не важат за всички И онези дето са много загрижени за добруванвето на децата - явно тези конкретно деца са извън обсега, интересите и юрисдикцията им. Смешници А този ален е сбъркан.

Ако и двамата са на по 13 няма престъпление. Такива са правилата, наречени закони. Тук е друго - самата гражданска инициатива с действията си подбужда педофилия. Би трябвало да ги онодят публично, разгонят и набият с камшици, та повече така да не правят. А тук се тиражира това тяхно абсурдно, престъпно развлечение като полезно за обществото.

Обикновено партньорите са им на по 20 и няколко години. Трябва да имат пари да ги купят.

бе май са го сготвили заради нещо друго, така ми се види... макар че да си договаряш среша с 13 годишна не знам да е престъпление - виж вече ако е имало секс тогава друга рабпта...

да живее фейсбоклук

Двама дърти пръчове си чатят и се представят за младежи, които се опитват да се склонят един друг към сексуални действия. Противно.

Има група "Ловци на педофили"? Това е нещо като онлайн версия на Динко "ловецът на мигранти"? После да очакваме група "Ловци на ловците на педофили" Те ще се представят за самотни възрастни педофили, за да може да залавят ловци на педофили, които всъщност се представят за малки момичета. Много объркана ситуация.

Ален си пише с друг мъж и се представя за 13 годишно момиче. Аз виждам двама пълнолетни мъже с доста извратени хомосексуални наклоности. Трябвало е да приберат и Ален!

Главна мажоретка на гей парада в масква беше вова путката

Момичето е просило пари и е писало на десетки мъже ,който се върже отива на срещата.Разбира се ,няма да има секс .Но ако чичката не плати , е задържан от бандата на Ален . За какво ? За среща с момиче от сайт в който лица под 18 годишна възраст не могат да имат профили. Каква педофилия ? Няма секс ,няма контакт между тях .

Изобщо този Ален излиза, че е голяма гадинка, който за слава ги прави тези неща. Иначе няма да се снима и да разпространява невярна информация.

Тези са си млади фашисти. Сега педофили, утре ще нарочат някои други... Това е самоуправство. Ясно, че полицията не работи, но и тези фашистчета... От друга страна вършат някаква полезена работа.

Истински евроатлантици - сами създават провокации и напрежение, после се саморазправят волно.

Бандата на Ален трябва да изремонтират поне една улица безплатно. 25-годишни мъже са, нищо не ги забранява да се потрудят малко.

И кой е лъжецът?!

Тоя ловеца на педофили, който си чати с мъже и им описва путката си с подробности, винаги гледа много доволно пред обектива

Ония е комплексар на когото жени не му обръшат нвимание. А тия "ловци" са или латентни гейове, или уанкери, побеснели от ревност. батковците им вземат гаджетата.

Може би е Педофило-ФИЛ /обича да се люби с педофили/, но вече е възмъжал и не е интересен на педофилите, затова се чуди как да си ги лови.

Този мухъл опрял до сайтове в нета и седнал заговаря пубери? Абсолютен лузър. Просто жена не му обръша внимание. Бас ловя, че ако срещне на живо дама с истиснка женска визия и поведение, ще му омекрнат краката. Сигурно си има надуваема кукла и дори е изградил "семейство" с нея. Срам за професията и срам за страната,

Абе ти нормален ли си? Човекът си е пишел с женски профил и вече е бил хлътнал, когато са му казали, че е 13 годишна. Давам ти пример - ако ей сега някой ти каже, че жена ти е всъщност на 13 години, ще се разведеш ли с нея?

Как жена ми ще се окаже на 13 бе, гений? Дай някакъв смислен пример. А този шом е "хлътнал" по някакъв менте-чат, значи е пълен жлакар. Дано някой ден се пооправи. Явно не е имал мъжки пример и е потънал.

Над 70% от запознанствата в днешно време стават в интернет, и пак това не е достатъчно, за да се спасим от демографски срив. Иначе никакъв шанс. Къде да търси? На дискотека ли - още по-гадно сборище на проститутки и наркомани.

Тази година на гей прайда учасваха малолетни, а ловците не ги изловиха.

Западни ценности.

вмешателство, набеждаване, изкривено разбиране за справедливост

Проблема не е в годините, а в това че е хетеро. Ако беше настъпил педал щяха медал да му дадът. И как ще го осъдят след като няма реална среща и контакт с момичето?

Не е важно да се върши нещо, важно е да се имитира дейност.

да склони, като на 13 сами се предлагат!

И СКОРО СА ТЕ ПУСНАЛИ ОТ ПАНДИЗА!

Циганките се женят на 12 кво правим?

А къде са органите на реда. Защо те не се занимават с проблема, а разчитаме на самоинициатори

По този случай да кажат колко цигани са обвинени в педофилия от гетата! Ако има закони и там...

Да ги накарат да си научат материала от училище, както трябва и няма да чатат за срещички и да започват работа на 14 години.

Защо защитавате този господин?Очевидно не му е читава работата,щом е тръгнал да се среща с 13-годишна с ясното съзнание,че отива при дете и има намерение да преспи с нея.Дали ако това беше вашето дете,щяхте да разсъждавате по същия начин?Мислите ли,че ако не беше постановка,нямаше да я изпраска или дори нещо още по-лошо,ако му откаже,че и за възпитател го назначили-това достатъчно показва на какво ниво сме.Отделен е въпроса,че начина,по който го правят,е спорен и не особено законен от правна гледна точка.Тук въпросът е,че службите се занимават само с дребните риби и ако този същият беше роднина на някой прокурор или с връзки в полицията,сценарият щеше да бъде коренно различен и всичко да се покрие.Правят всичко,за да изглежда,че им пука,а всъщност не е така и това за съжаление е просто една пр акция и нищо повече.Тук невинни няма-родителите на дечицата също не допринасят с нищо за доброто им възпитание,щом допускат отрочетата им да висят по цял ден по разни сайтове и да чатят с извратени чичковци,вместо да ги запишат да тренират някакъв полезен спорт например или да развиват определени таланти.Виждаме как постоянно се млатят по училищата,обличат се като проститутки и се държат като метреси-това родителите не го ли виждат?Но е по-лесно да се правим,че няма проблем и после да обвиним училището,полицията,държавата,но не и самите себе си.Бездействието е не по-малко пагубно от всичко друго и има последствия.Не е нормално да се караш с учителката,защото твоята дъщеря не си е научила урока,а вместо това е висяла да чати с разни съмнителни субекти от интернет.Когато аз бях тийнейджър,ме наказваха да не излизам по цял месец,ако наруша вечерния час само с минута и това не подлежеше на дискусии.Веднъж се прибрах цялата в смучки и веднага ми подгряха врата от шамари,така че повече да не си и помислям за подобно нещо.Тогава ги мразех за това,но сега след години си давам сметка,че е било за мое добро, защото по-добре да те напляскат вашите,отколкото да свършиш изхвърлена удушена в някой канал или привлечена в канал за трафик на момичета,както често се случва в Страната на неограничените възможности,която постоянно се представя за морален стожер пред обществото,а отвътре нещата са коренно различни.Относно ромските порядки,от законова гледна точка обикновено сватбите им се случват със знанието и съгласието на родителите,което автоматично означава,че цялото малцинство подлежи на съд заради убежденията си.Нали се сещате,че няма как да се арестуват и осъждат всички,чийто деца са се задомили на 13 години-нямаме ресурси за това и начинът не е този.Темата е всеобхватна,в крайна сметка трябва да се погледне от всеки ъгъл-невинни няма и всичко е свързано.

Теб, ако 2-3 на 14 години те срещнат на улицата и те претрепат, как ще реагираш?

Тоя е бил егати смотания дебил... Да работиш сред напращяли и загоряли студентки и вместо да се възползваш от това, да правиш простотии в интернет, те тва не го разбирам...

Искал да изградят семейство?

как ще се оправи демографията - с принтери ?

браво на действията на фб групата!!! както за капачките за детски линейки, така и тук хората помагат за дейности, които са присъщи на дръжавата.

И като са хванали 50 мъже , какво е станало? Нищо. Като всяка нещо в държавата. Карай да върви. Това е демокрацията, която ни натресоха онези отвъд океана. Изроди!

На ловците и за медиите някой им плаща. Момчета за поръчки.

Това правиха преди години и " господари на ефира" подготвяха срещи и очерняха определени хора срещу заплащане и тук е същата система.

ако имаш дъщеря и някой такъв изрод и посегне и тогава ли ще търсиш под вола теле. Евала на тия момчета че вършат работата на милицията

Един мъж пише на друг мъж и се представя за момиче. Не знам дали е незаконно, но със сигурност и двамата са доста извратени! Един месец да си пишеш с някакъв дърт разгонен пръч, не ми изглежда много нормално. Иначе, до колкото знам, не е незаконно да си чатят. Щом толкова им харесва.

Целта на този "Ален" май е да стане известен, и изобщо не изглежда да се интересува от "ловене на педофили". Изобщо не се знае какво е писал и какви снимки е изпращал. Това, че "Ален" се е представял за 13 годишно момиче, въобще не означава, че отсрещната страна не се е усетила, че отсреща има 25 годишен мъж и да им е харесало и на двамата. Всякакви хора има. Ето примерно Ален обича да чати със самотни по-възрастни мъже и обича да се представя за 13 годишна девойка. Кои сме ние, за да го съдим за неговите перверзии?

МНОГО ТЕ Е ЯД НА АЛЕН ГЛЕДАМ?! "ГОРКО НА ТОЗИ, КОЙТО НАРИЧА ЛЪЖАТА ИСТИНА И ИСТИНАТА-ЛЪЖА"!!! ЦИТИРАМ ТИ СВЕЩЕНАТА КНИГА! И ОЩЕ " А КОЙТО ПОСЕГНЕ НА ТИЯ, МАЛКИТЕ, ПО-ДОБРЕ ДА СИ СЛОЖИ ВОДЕНИЧЕН КАМЪК НА ШИЯТА И ДА СКОЧИ В МОРЕТО"!!! НЕ ТИ ОПРЕДЕЛЯШ КОЕ Е ЛОШО И КОЕ ДОБРО, МУХЛЬО!

Фактите са си факти. И с ГОЛЕМИ букви да пишеш и с малки, все тая. И Библията да цитираш, и Корана пак все тая. Фактите са, че един мъж си чати с друг, представя се за 13 годишно дете, какво си мисли другия не е ясно, какви снимки са си изпратили не е ясно. Дали другият е вярвал, че си пише с 13 годишна или си е мислел, че си пиши с мъж, който се възприема като 13 годишна. Както и да е извратена е историята. И двамата са извратени. Освен, че едният, за да си начеше егото не е изкарал и камера, за да се заснеме какъв борец за правда е. Истината е, че няма престъпление. Пишат, че едният е арестуван, но това е според Ален. Най-вероятно и двамата са били заведени в участъка и са били накарани да пишат обяснения. И тази история ще свърши до тук. Ален ще си остане същият латентен хомосексуалист, който харесва да възбужда стари самотни мъже по интернет и да се представя за момиче.

На мене не ми става от жени, за съжаление....

Браво за подобни начинания!!! Четейки повечето постове ,разбирам защо 70-80% от народа тук подкрепят Путин...тотално прост и подведен народ. Вместо да подкрепят подобни начинания...то видите ли...било нормално...те хлапетата си го търсят?!WTF????

Козяците, дето наляха стотици милиарди през подледните 10 години за да стане тая война ли? Или т.нра. "българско законодателство", дето разрешава брак на 14 годишни (със съгласието на родителите им), но заклеймява като "педофислко" чатовете с 13 годипни?

Тоест наляха стотици милиони в Русия, за да може да си произведе, обучи и натрупа огромна 200 000 армия по границата на Украйна? Това е пълен абсурд, човек. Всеки път на Русия някой ѝ е виновен. От тях, все нищо не зависи. То е доста унизително за Путин и руснаците да мислиш, че са толкова безпомощни и най-редовно някой ги вкарва във война със съседите им. С Молдова, с Чечения, с Дагестан, с Ичкерия, с Молдова, с Грузия, а сега и с Украйна Ама хайде малко по-сериозно, де.

Ловците не са тръгнали доброволци за Украйна.

Истинските педофили не атакуват 13 годишни, а по-малки (между 6 и 11) и не ги ловят по интернет, а само от лични познанства - семейни приятели, чичовци и вуйчовци, комшии. За истинските педофили 13 е вече жена, не биха поели риск за такава авантюра,. Това което тия ентусиасти ловят не са педофили, а нормални хетеросексуални мъже със склонност към нарушаване на нормите. "Ама тя му каза че е на 13" - долната глава не гледа паспорта, гледа външния вид. Щом има вид на зряла самка, по паспорт и на 4 да е, едноокия змей не го интересува. Ако човек съблюдава нормите, ще се спре, но ако хората съблюдаваха нормите, градинките нямаше да са пълни с кучешки лайна.

Живота на българските момичета , на младите български жени и жените са най- голямото богатство на мизерната държава България.Той трябва да бъде ,пазен и защитаван с цената на всичко-до край. Докато тях ги има ще има и България ,защото всичко останало може да се купи, произведе ,да жертва ,но не и Те .Има ли ги тях -има България.Така мисля аз

са се скъсали да раждат във фертилна възраст... Родила едно, че не могла да роди половина...

са тези ловци! Не знам защо още по-големите изроди - полицаите изобщо им обръщат внимание. Вместо да ги насметат да преспят по килиите в участъка за две-три нощи.Това което вършат тия олигофрени е абсолютно незаконно и подлежи на наказание! Подкокоросват хора с по-слаби ангели да се излагат и то с фалшиви профили. Само бой ще ги оправи пъпчивите идиоти!

Бой не е достатъчно. Трябва ебан и то яка и през време на боя и ебана да звучи сръбска музика. И да ги вземат в казармата. Освен това все някой ще заведе дело срещу тях и мам и тате ще плащат и те ще го бият.

По махалите деца раждат деца,това обаче не се преследва,а се преследват единствено българите за всякакви глупости! До там се стига,че вече дори фирмите не могат да намерят работници заради многото осъдени хора и свидетелствата за съдимост,които за много фирми са проблем. Прокуратурата и МВР са тръгнали на война срещу народа,докато в същото време пазят най големите престъпници - политиците и олигарсите! Стотици хиляди хора са с осъдителни присъди за имало и за немало. Крадците горе са основните виновници за огромното количество престъпления,които се извършват в България,защото ниските доходи водят до престъпност,съсипаното образование също води до престъпност,отделно и съсипаното МВР води до още по голяма престъпност. Докараха народа до оскотяване и простотия. Прокуратурата в последно време изобщо не се занимава с корупцията,а това е един от критериите ни за влизане в Шенген и Еврозоната,занимава се масово с битовата престъпност,която престъпност я има в цял свят и никога няма да бъде победена. От глупави закони накрая ще изкарат,че половината българи са извратеняци,защото свалят всякакво порно с торент програми,които са така направени,че докато свалят и разпространяват,така изкарват всеки свалял порно,филми,музика,игри или програми,че е разпространител,а торент програмата не е забранена,тя така работи и така автоматично отпада всякаква вина у ползващите програмата,защото никой не разпространява умишлено,а самата програма си разпространява,да съдят нея и създателите и... Но в България от неразбиране има бая осъдени хора,които също не са разбирали от тези неща и не са знаели,как да се защитават. Да не говорим,че и съдиите,и прокурорите не са в час с тези неща. Сега и този случай е пълна боза,тук направо си става дума за мошеничество,някой те лъже,че е на 13 и ти пише от фалшив профил,тук заради фантазията на преподавателя ли ще се наложи да го съдят,защото той няма допир с никого,просто чати с лъжци и това нещо в съда ще падне! Поне донякъде ще му е за акъл,а и малко срам,ако има няма да се занимава повече с такива неща. Не може да обвинят преподавателя,защото той е чатил с лъжци и подстрекатели,тези се явяват един вид подстрекатели към престъпление,което се наказва в Наказателния кодекс. Предишните над 20 такива излъгани по същия начин ги пуснаха,сега ще се случи същото,тия номера в съда няма да минат. По българските закони може да те изкарат всякакъв,нищо,че ти не си такъв и най вече всичко се случва от неразбирането на съдии и прокурори в ИТ сферата...

Ганьо вместо да се радва, че някой пази може би и неговите деца, знае само да дава акъл къде да отидат хората да "ловят" педофили. От всичко разбираме, най-вече да философстваме от дивана като не сме свършили и 1 хилядна за благото на обществото от това, което са направили хората, по които плюем.

Не реви,че току виж един ден хванат сина ти,че си сваля такова порно или си е писал с някоя фалшива 13-се годишна,тогава ще те питам,какви ще ги плещиш!?

На човек, който се обръща към българите с Ганьо, директно му слагам минус и не го чета по-нататък, без значение какво има да каже.

Това е гнусно. Виж, ако беше обратното, 13 годишен с 34 годишна професорка, вече щеше да е съвсем друго. Не че пак не е подсъдимо. Тези от ловци на педофили, могат да разработят и другия сценарий, знаеш ли колко загорели каки ще изловят.

В ромската маала всеки втори има брак с 13 годишна.

Само дето и татковците са на по 15г.

Към тези, които оправдават тоя сбъркан педофил, или не четете добре, или сте заклети педофили. За всеки, изявил желание и отишъл да чука 13 годишна, арест, съд и да му запалят задника в кауша тия, които са свикнали да тъпчат 13 годишни - мангали, какъвто по манталитет е и тоя... преподавател. Все пак си го точи по тая цял месец, не е да е бил пиян и разгонен някоя вечер и да са го подвели да ходи да тъпче на пияна глава. Имал е достатъчно време да я отсвири с мотива, че и на студентките са им достатъчно космати.

ти запознат ли си, че според законодателството на Р.България момиче на 14 години може да сключва граждански брак с разрешението на родителите си? И как ще сключи брак на 14, ако не се е сефтосала на 13? И каква е разликата между 13 и 14 - че е много пораснала ли? И какво означава "педофил", след като при съвременната акселерация на 13 вече изглеждат както преди 100 години на 17? Ами "културните особенсоти" при циганите? И ако тръгнеш да ми се пенявиш - не, не съм "педофил" - нито в кавички, нито без... Не мога да си представя да имам нещо общо с инфантилно хлапе, с което дори нямам общи теми за разговор...

Тия "ловци" защо си правят труда да си правят фалшиви профили и т.н. Ако отидат в махалите или пък вземат справки от родилните ще е пълно с малолетни майки. Ама няма да го направят , НАЛИ ? Също като в градския транспорт, групите мургави ги подминават, ама за ако не съм си валидирал картата щели да ме глобяват.

Тези ловци на педофили също вършат нещо нередно - лъжат, флиртуват и подвеждат мъже с нагон. Те ( мъжете) не задължително да са педофили - те имат нагон и си представят, че “тази малката си го търси”. Не си мислете, че ако виртуалното девойче каже, че е на 20 ще го подминат…

Изтървали сте поне 50 новини....някой ще остане без без бонус

Искал да изградят семейство? Похвално, но не се прави така - трябва да пратиш делегация при баща и, трябва да го убедиш че си сериозен, пазарите се, договаряте условия и я получаваш.