Арестуваха за дрога общински съветник в Плевен, от партията му поискаха оставката

Факт е, че към този момент Павлин Стефанов отказва да се оттегли от Общинския съвет, въпреки че има основания това да се случи, заявява депутатът Свилен Трифонов

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха за дрога общински съветник в Плевен, от партията му поискаха оставката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Синьо-зелено кристално вещество на бучки, резултат от полеви тест не се съобщава! Колкото и да ги броя за лумпени от ДА България, веднага се сещам за синия камък!

Аман от дрогаре.

С Киро Смахнатия кога ? Он постоянно е надруса.

лумпените са си лумпени. Кое е първичното жълтите павета създадоха наркоманите, или наркоманите се събраха да пртестират на жълтите плочки

един шут че няма вече кой да ги търпи такива боклуци по общините ....чак пък му с и молят

Топъл ден. Прозорецът открехнат за проветряване. Някой подхвърля в хола пликчето и ...ченгетата пристигат. Стига, бе!

Сигналът е поредният подаден от жена му до полицията за домашно насилие, така че никой не му е подхвърлил нищо! А там живеят и две малки деца!

33 годишен общински съветник - б.. м..та

дир големи жалкари сте триете коментарчета

Син камък.Човека щял да си ръси лозето на Вилата.

това е демокрацията-беззаконници на власт се сменят и лигавят войни, убийства, измами и всякакви лъжи и през това време говорим от телевизора - как еди кои са лошите трагични

Друго си беше по комунизЪма... беззаконници на власт, които не се сменят войни, убийства, измами и всякакви лъжи и през това време говорим от телевизора - как еди кои са лошите трагични

ти за фатик , каптагон и дс чувал ли си!???

Някой да обясни как се прави обиск на апартамент заради сигнал за семеен скандал?

жена му явно го е издънила..

Боклуци

Е, те от Подпираме по Парапетите - Дай България са наследници на дрОгарите. Та всички са дрОгари. Я, идете с тестове в НС и да видим.... И не тестове за тревичка, ами само за кристалообразни вещества.

Да дойде да чисти кенефите

Той нека си остане съветник - ама не общински а затворнически. Да дава съвети първо в ареста и след това в затвора. -А “той комуницирал с е Майли “. Къде е ТОЙ?

Шило

И тия "морални стожери" се оказаха далавераджии? Ако не беше се вдигнал шум, щяха ли да го махнат?

А тези от " Да България " ,които са го издигнали на това доходно място нима сега прогледнаха що за гьонсурат е техния човек. Не им вярвам.

Е добре де, човекът е имал кристали и си е чакал пицата, а те за едната пица го гонят....

Шарлатаните са и наркомани!?

Какво е спейс баг? Спейс -космос, пространство(От английски),баг -Торба чувал! Питах и Изкуствения и ми показа торба за съхранение,ама като гледам какво количество са открили,що не написахте пликче! По просто, по разбираемо! Аз в спейс баг си съхранявам одеала и дррехи , за да спестят място, пък той само 5 грама! Срамота! Научете се да пишете! Бъдете в крак с времето! Иначе наркомани и алкохолици и педераси ненавиждам! Едно и също е от горните три!

може и да не представлява "де Бъ", ама заплата ще получава. Той затова е там, а и партията е "Дай България", какво е нередното?

В конкретния случай, обаче лицето е действащ зъболекар и едва ли му е до "заплатката" като общински съветник. Не знам какъв е случая, но по - скоро лицето си има проблеми с главата и забранените субстанции. Майка му също е доста уважаван и добър зъболекар в града. Лоша работа....

Повечето са в общинския съвет не за заплати, а за влияние, връзки и комисиони. Интерес имат, чувстват се важни , получават информация, която могат да продадат. В този общински съвет читави няма.

Абсолщтно съм съгласна с вас относно лицата точно в този ОС, а предполагаи и в другите не е по - различно. Просто изразих мнение, тъй като познавам лицето.

Че те всички в ДБ са наркомани, каква оставка?!

Ако беше от "проблемните" партии, още в заглавието щеше да пише Общински съветник от партия "..." е арестуван за дрога. Но, когато е от "правилните" партии, в заглавието няма никаква индикация за партията, в подзаглавието няма никаква индикация, чак в текста към статията все пак пише нещо по въпроса ... Пак добре, най-вероятно в много портали партията въобще няма да е спомената. Бравос!

Не допускате писане на латиница, а половината ви секции са на латиница, каква е логиката? Дори ако ги спомена тях в коментара си, той няма да мине.

Дори повечето секции са на латиница.

ПОПСКА политика! Както и почти всичко в политиката!